!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η Αγγλία υπέρ του ιού

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
talaipwros

Re: Η Αγγλία υπέρ του ιού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

vatraxos έγραψε: 04 Απρ 2020, 20:48 Τι προέλευσης είναι οι ιστοί; Μην είναι κινέζικοι;
αμα ηταν αυτος ο λογος να το καταλαβω αλλα το κανανε για το 5G
According to a report in the Irish News, voices can be heard stating “Fuck the 5G” and “Viva la revolution” as the fire burns.
μιλαμε για μιγμα μπρεξιτ / αριστερας
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit »

nick έγραψε: 04 Απρ 2020, 13:36
Northern Spirit έγραψε: 04 Απρ 2020, 13:29 Γιατι ειναι ΓΤΠΚ το νοσηλευτικο προσωπικο;
Εχω εμπειρια πριν απο τον κορονοιο. Το προσωπικό ειναι μονο για take a seat, lets hahe a chat, bla bla bla ερωτισεις του κωλου για να γεμισουν φορμες και πηγαίνε σπιτι, δεν εχεις τιποτα. Ουτε μια εξεταση αιματος, ουρων, ακτινογραφια κλπ.
εγω εχω παει αρκετες εφορες εδω και 20 χρονια. Το αρνητικο που βλεπω ειναι ο χρονος αναμονης που μερικες φορες σπαει νευρα αλλα γενικα ενταξει ειναι..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

5 οδηγοί λεωφορείων πέθαναν μέχρι τώρα στο Λονδίνο αλλά ο κόσμος συνεχίζει να στριμώχνεται για να πάει στη δουλειά του
αυτό το ΣΚ με τους 20ο C γινεται επίσης χαμός
Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick »

Northern Spirit έγραψε: 05 Απρ 2020, 12:43
Northern Spirit έγραψε: 04 Απρ 2020, 13:29 Γιατι ειναι ΓΤΠΚ το νοσηλευτικο προσωπικο;
Εχω εμπειρια πριν απο τον κορονοιο. Το προσωπικό ειναι μονο για take a seat, lets hahe a chat, bla bla bla ερωτισεις του κωλου για να γεμισουν φορμες και πηγαίνε σπιτι, δεν εχεις τιποτα. Ουτε μια εξεταση αιματος, ουρων, ακτινογραφια κλπ.
εγω εχω παει αρκετες εφορες εδω και 20 χρονια. Το αρνητικο που βλεπω ειναι ο χρονος αναμονης που μερικες φορες σπαει νευρα αλλα γενικα ενταξει ειναι..
Στα GP και νοσοκομεια στην είσοδο υπαρχει μια πινακιδα που λεει κατι τετοιο (δεν το θυμαμαι ακριβως) "stop abusing stuff, you want to be treated by doctor or police?" και εχει μια εικονα με γιατρό και αστυνόμο. Δεν εχω ξαναδει κατι παρομειο σε αλλη χώρα. Εχεις καμοια εξήγηση γιαυτο?

EDIT εικονα
Εικόνα
talaipwros

nick έγραψε: 05 Απρ 2020, 15:39

Στα GP και νοσοκομεια στην είσοδο υπαρχει μια πινακιδα που λεει κατι τετοιο (δεν το θυμαμαι ακριβως) "stop abusing stuff, you want to be treated by doctor or police?" και εχει μια εικονα με γιατρό και αστυνόμο. Δεν εχω ξαναδει κατι παρομειο σε αλλη χώρα. Εχεις καμοια εξήγηση γιαυτο?

EDIT εικονα
Εικόνα
Μεθυσμένοι
Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick »

talaipwros έγραψε: 05 Απρ 2020, 15:52
nick έγραψε: 05 Απρ 2020, 15:39

EDIT εικονα
Εικόνα
Μεθυσμένοι
Εγω πιστεύω οτι ειναι οι γιατροι που θέλουν να σε ξεφορτωθούν με παρακεταμολη για οτιδήποτε.
talaipwros

αλλοι 621, επεσε ο ρυθμος ανοδου, καλα παμε
Άβαταρ μέλους
dna replication

Αναμένεται το διάγγελμα της βασίλισσας

We are in the preliminary stage of one of the greatest battles in history.... That we are in action at many points—in Norway and in Holland—, that we have to be prepared in the Mediterranean. That the air battle is continuous, and that many preparations have to be made here at home.
I would say to the House as I said to those who have joined this government: "I have nothing to offer but blood, toil, tears and sweat". We have before us an ordeal of the most grievous kind. We have before us many, many long months of struggle and of suffering.
You ask, what is our policy? I will say: It is to wage war, by sea, land and air, with all our might and with all the strength that God can give us; to wage war against a monstrous tyranny, never surpassed in the dark and lamentable catalogue of human crime. That is our policy. You ask, what is our aim? I can answer in one word: Victory. Victory at all costs—Victory in spite of all terror—Victory, however long and hard the road may be, for without victory there is no survival
Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας
Phorum.gr user: Γενιά των 700

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας »

dna replication έγραψε: 05 Απρ 2020, 20:08 Αναμένεται το διάγγελμα της βασίλισσας

We are in the preliminary stage of one of the greatest battles in history.... That we are in action at many points—in Norway and in Holland—, that we have to be prepared in the Mediterranean. That the air battle is continuous, and that many preparations have to be made here at home.
I would say to the House as I said to those who have joined this government: "I have nothing to offer but blood, toil, tears and sweat". We have before us an ordeal of the most grievous kind. We have before us many, many long months of struggle and of suffering.
You ask, what is our policy? I will say: It is to wage war, by sea, land and air, with all our might and with all the strength that God can give us; to wage war against a monstrous tyranny, never surpassed in the dark and lamentable catalogue of human crime. That is our policy. You ask, what is our aim? I can answer in one word: Victory. Victory at all costs—Victory in spite of all terror—Victory, however long and hard the road may be, for without victory there is no survival
Συγκινητικό.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

80 χρόνια διαγγέλματα η άτιμη!
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

Ενδιαφερον. Δεν γνώριζα την ιστοριά του " We'll meet again"
Άβαταρ μέλους
dna replication

perseus έγραψε: 05 Απρ 2020, 22:17
Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos »

mao mao έγραψε: 05 Απρ 2020, 22:09 Ενδιαφερον. Δεν γνώριζα την ιστοριά του " We'll meet again"
tradition λέγεται
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
talaipwros

https://www.thesun.co.uk/news/11332784/ ... is-health/

αρχιζουν και οι φημες για το ποσο βαρια ειναι ο μπορις
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση