Θα τρίξει τα δόντια ο Τραμπ.
https://www.al-monitor.com/pulse/origin ... efire.html
ερασιτεχνικη καλυτερα..
Δεν ξέρω σε ποια δεκαετία έχεις μείνει, αλλά αυτό που ειρωνεύεσαι είναι περιγραφή του συριακού FSAΕμπεδοκλής έγραψε: 06 Ιουν 2020, 01:09 Εκτός και αν κάποιοι νομίζουν ότι το αμάνικο, η βερμούδα και η διχαλωτή παντόφλα είναι στρατιωτική αμφίεση...
Το έχω ξαναπεί, στην Τρίπολη είχε φτάσει στη μέση. Τότε ακολούθησε η "συνδιάσκεψη ειρήνης" που οργάνωσε αιφνίδια η Γερμανία κλπ κλπ.Δημοκρατικός έγραψε: 06 Ιουν 2020, 01:28Όπως γράφηκε πιο πριν πρόκειται για ψόφιο άλογο. Ο τύπος κατείχε επί μήνες όλη την Λιβύη πλην downtown Τρίπολη, απολάμβανε αεροπορικής υπεροχής και στις τάξεις του είχε χιλιάδες εκπαιδευμένους μισθοφόρους απο Ρωσία και Ανατολική Ευρώπη. Παρόλα αυτά δεν κατάφερε να μπεί στην Τρίπολη. Επί μήνες έκανε επιθέσεις και ξανά επιθέσεις και ξανά και ξανά και δεν μπορούσαν.Στρακαστρουκας έγραψε: 06 Ιουν 2020, 01:24 Ειπαμε οτι ο Χαφταρ ηταν ουτος η αλλος 75ρης πρωην αρχηγος του Κανταφι που τον προδωσε. Αρα ποτε δεν ηταν ισχυρο χαρτι. Παντως δεν πιστευω οτι η Τριπολι μπορει να κανει ντου μεχρι τα συνορα με την Αιγυπτο
Golden Age έγραψε: 06 Ιουν 2020, 10:56Δεν ξέρω σε ποια δεκαετία έχεις μείνει, αλλά αυτό που ειρωνεύεσαι είναι περιγραφή του συριακού FSAΕμπεδοκλής έγραψε: 06 Ιουν 2020, 01:09 Εκτός και αν κάποιοι νομίζουν ότι το αμάνικο, η βερμούδα και η διχαλωτή παντόφλα είναι στρατιωτική αμφίεση...
Και τα πολιτικά τους και τα πολιτικά τζόκευ ανάποδα και ό,τι θες. Και όχι και κομάντος, Πολλοί απο αυτούς είναι απλά ένοπλοι κατσαπλιάδες.Εμπεδοκλής έγραψε: 06 Ιουν 2020, 11:07Golden Age έγραψε: 06 Ιουν 2020, 10:56Δεν ξέρω σε ποια δεκαετία έχεις μείνει, αλλά αυτό που ειρωνεύεσαι είναι περιγραφή του συριακού FSAΕμπεδοκλής έγραψε: 06 Ιουν 2020, 01:09 Εκτός και αν κάποιοι νομίζουν ότι το αμάνικο, η βερμούδα και η διχαλωτή παντόφλα είναι στρατιωτική αμφίεση...![]()
Στη Συρία μιλάμε για καλά εξοπλισμένους κομμάντος. Με τα διακριτικά τους, τις παραλλαγές τους, τα κράνη τους και τα όπλα τους...
Όχι λέμε. Δες το στρατό της αλ νούσρα. Τέτοιες ειδικές δυνάμεις δεν έχουν ούτε πολλές ευρωπαϊκές χώρες.Golden Age έγραψε: 06 Ιουν 2020, 11:26Και τα πολιτικά τους και τα πολιτικά τζόκευ ανάποδα και ό,τι θες.Εμπεδοκλής έγραψε: 06 Ιουν 2020, 11:07Golden Age έγραψε: 06 Ιουν 2020, 10:56
Δεν ξέρω σε ποια δεκαετία έχεις μείνει, αλλά αυτό που ειρωνεύεσαι είναι περιγραφή του συριακού FSA![]()
Στη Συρία μιλάμε για καλά εξοπλισμένους κομμάντος. Με τα διακριτικά τους, τις παραλλαγές τους, τα κράνη τους και τα όπλα τους...
Δεν μίλησα για Αλ Νούσρα ή για ISIS, αλλά για FSA. Για διάφορες μονάδες του, όχι όλες.Εμπεδοκλής έγραψε: 06 Ιουν 2020, 11:30Όχι λέμε. Δες το στρατό της αλ νούσρα. Τέτοιες ειδικές δυνάμεις δεν έχουν ούτε πολλές ευρωπαϊκές χώρες.Golden Age έγραψε: 06 Ιουν 2020, 11:26Και τα πολιτικά τους και τα πολιτικά τζόκευ ανάποδα και ό,τι θες.Εμπεδοκλής έγραψε: 06 Ιουν 2020, 11:07
![]()
Το ίδιο είναι. Απλά αναλόγως των περιστάσεων γίνεται rebranding.Golden Age έγραψε: 06 Ιουν 2020, 11:39Δεν μίλησα για Αλ Νούσρα ή για ISIS, αλλά για FSA. Για διάφορες μονάδες του, όχι όλες.Εμπεδοκλής έγραψε: 06 Ιουν 2020, 11:30Όχι λέμε. Δες το στρατό της αλ νούσρα. Τέτοιες ειδικές δυνάμεις δεν έχουν ούτε πολλές ευρωπαϊκές χώρες.Golden Age έγραψε: 06 Ιουν 2020, 11:26
Και τα πολιτικά τους και τα πολιτικά τζόκευ ανάποδα και ό,τι θες.
Ανακατέλαβε τη Σύρτη. Και θα προχωρήσει κι άλλο.Fipps έγραψε: 06 Ιουν 2020, 21:58 Στη Τζούφρα...Στη Τζούφρα...Θα του τη σκίσουνε τη Σούφρα!...Του Χαφτάρ...φαίνεται οι Τούρκοι...