Σοβαρα τωρα, πώς μας πετσοκοψε ετσι ο Χουργιατς ολους;;ksk έγραψε: 23 Απρ 2020, 15:16Και οταν θα βγουν αρνητικοί θα έχουν ξεφορτωθεί τον ιο;dna replication έγραψε: 23 Απρ 2020, 13:34 στην Κινα, τουλαχιστον δεκάδες άνθρωποι βγαίνουν θετικοί στα τεστ για τον ιό 70 μέρες αφότου προσβλήθηκαν
https://www.reuters.com/article/us-heal ... SKCN2240HI
Ας μην γελιόμαστε...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κορονοϊός από την κινα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- EKPLIKTIKOS
Re: Κορονοϊός από την κινα
Με προλαβες 
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Η ασυμπτωματική νόσηση είναι χαρακτηριστικό πολλών ιών. Π.χ. για τον ιό του Δυτικού Νείλου για τον οποίο είχε γίνει τόσος ντόρος, η ασυμπτωματική νόσηση αφορά το 99,5% των ασθενών, οπότε το 10% ποσοστό θνησιμότητας επί των συμπτωματικών (γιατί από τους υπόλοιπους δεν πεθαίνει κανείς) καταλήγει να είναι τελικά μικρότερο εκείνου της γρίππης. Όλα αυτά βέβαια διαπιστώθηκαν με τεστ αντισωμάτων. Σύντομα θα έχουμε αξιόπιστα τέτοια τεστ και θα μάθουμε τα πάντα με το νι και με το σίγμα.ksk έγραψε: 23 Απρ 2020, 15:16Και οταν θα βγουν αρνητικοί θα έχουν ξεφορτωθεί τον ιο;dna replication έγραψε: 23 Απρ 2020, 13:34 στην Κινα, τουλαχιστον δεκάδες άνθρωποι βγαίνουν θετικοί στα τεστ για τον ιό 70 μέρες αφότου προσβλήθηκαν
https://www.reuters.com/article/us-heal ... SKCN2240HI
Ας μην γελιόμαστε...
- hellegennes
Όχι.esu έγραψε: 23 Απρ 2020, 15:01Δική σου εκτίμηση;hellegennes έγραψε: 23 Απρ 2020, 14:43 Καραλόλ. Το άρθρο δείχνει το ακριβώς αντίθετο. Ότι και περισσότερους νεκρούς είχαν και δεν είχαν το παραμικρό όφελος για την οικονομία τους. Συρρικνώθηκε ούτως ή άλλως, η κυβέρνηση θα αναγκαστεί να ρίξει 10 δις και πέθαναν ως τώρα σχεδόν 2000 άτομα.
Για την ιστορία, η Σουηδία έχει ίδιο πληθυσμό με την Ελλάδα, οπότε είναι άμεσα συγκρίσιμες οι δυο τακτικές. Η Σουηδία είναι σε όλα τα επίπεδα σε χειρότερη κατάσταση. Η ύφεση θα είναι ίδιου ύψους με την Ελλάδα, αν όχι μεγαλύτερη, θα αναγκαστούν να ρίξουν περισσότερο χρήμα και πέθαναν 20 φορές περισσότερα άτομα. Well done!
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άσε θα μαντέψουμε.
Nandros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 15:48 Αυτή την στιγμή το Ισραήλ μειώνει το πλήθος των ισλαμιστών. Κάτι καλό είναι αυτό.
.
- hellegennes
Δεν ξέρω για ποιον λόγο λέει παπαριές, αλλά δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Όμως λέει παπαριές. Η θνησιμότητα της γρίπης στην Ελλάδα τουλάχιστον είναι 0,05% με 0,2% για πολύ εξτρήμ χρονιές με στελέχη της γρίπης που είναι ιδιαίτερα θανατηφόρα στους υπερήλικους. Συνήθως κυμαίνεται μεταξύ 0,05% και 0,1%. Για να ισχύει το ίδιο με τον κορωνοϊό, θα πρέπει στην Ελλάδα να έχουν νοσήσει πάνω από 120 χιλιάδες, το οποίο βρίσκω εξαιρετικά απίθανο την στιγμή που το ποσοστό θετικών στα τεστ που κάνουν είναι χαμηλό μονοψήφιο.Κόκκορας έγραψε: 23 Απρ 2020, 15:04o ιωαννιδης λεει ειναι κοντα στην ταξη της γριπης,οτι δηλαδη ειναι μπουρδες αυτα που λεγανε καποιοι για δεκα φορες ή και παραπανω πιο θανατηφορος.Αίγαγρος έγραψε: 23 Απρ 2020, 10:29 Σχετικά με τη σύγκριση που κάνουν μερικοί με την εποχική γρίπη, ο Τσιόδρας είπε πως ο Covid-19 είναι τουλάχιστον 3 φορές πιο θανατηφόρος.
Οπότε τα συμπεράσματα δικά σας.
τωρα αν εννοει αντι 0.1% οτι ειναι 0.3% και αυτο εννοει με αυτο
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Κόκκορας έγραψε: 23 Απρ 2020, 15:09με μας ο ιωαννιδης λεει πως εχουμε 100 χιλ με 200 χιλ πραγματικα κρουσματα πιθανα,κρινοντας απο αναλογα επιδημιολογικα ευρηματα ομως αλλων χωρων δηλαδη καπως μπακαλιστικα(αλλα τον αναγκασαν να απαντησει και ειπε ενα νουμερο προχειρο)
οποτε η σουηδια με πολυ περισσοτερους νεκρους,λογικα το 15%(τουλαχιστον) θα το εχει πιασει.
παντα βασει αυτης της λογικης
ο Ιωαννιδης χρησιμοποιει ως βαση την αναλογια 1/800 ...δηλ. για καθε νεκρο υπαρχουνε τουλαχιστον 800 κρυφα η επιβεβαιωμενα κρουσματα ... αυτη η αναλογια εχει αναπτυχθει στο νημα αυτο απο αρχες Φεβρουαριου και εχει βαση ...για τη Σουηδια με τους 1580 νεκρους η εκτιμηση ειναι οτι τα κρουσματα πρεπει να ειναι κοντα στο 1.250.000 τουλαχιστον ... με πληθυσμο 10,2 εκ. βγαλτε ποσοστο ανοσιας αγελης
για Ελλαδα ειμαστε κοντα στις 100 χιλ.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
αυτο ακριβως λεει,απο 100 μεχρι 200 χιλ τα κρουσματα στην ελλαδα,το ανεφερα παραπανω!hellegennes έγραψε: 23 Απρ 2020, 15:37Δεν ξέρω για ποιον λόγο λέει παπαριές, αλλά δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Όμως λέει παπαριές. Η θνησιμότητα της γρίπης στην Ελλάδα τουλάχιστον είναι 0,05% με 0,2% για πολύ εξτρήμ χρονιές με στελέχη της γρίπης που είναι ιδιαίτερα θανατηφόρα στους υπερήλικους. Συνήθως κυμαίνεται μεταξύ 0,05% και 0,1%. Για να ισχύει το ίδιο με τον κορωνοϊό, θα πρέπει στην Ελλάδα να έχουν νοσήσει πάνω από 120 χιλιάδες, το οποίο βρίσκω εξαιρετικά απίθανο την στιγμή που το ποσοστό θετικών στα τεστ που κάνουν είναι χαμηλό μονοψήφιο.Κόκκορας έγραψε: 23 Απρ 2020, 15:04o ιωαννιδης λεει ειναι κοντα στην ταξη της γριπης,οτι δηλαδη ειναι μπουρδες αυτα που λεγανε καποιοι για δεκα φορες ή και παραπανω πιο θανατηφορος.Αίγαγρος έγραψε: 23 Απρ 2020, 10:29 Σχετικά με τη σύγκριση που κάνουν μερικοί με την εποχική γρίπη, ο Τσιόδρας είπε πως ο Covid-19 είναι τουλάχιστον 3 φορές πιο θανατηφόρος.
Οπότε τα συμπεράσματα δικά σας.
αλλα ειπε κιολας οτι κρινει βασει αλλων επιδημιολογικων ερευνων αλλων,δεν ξερει σιγουρα τι ισχυει για ελλαδα
π.χ στην σαντα κλαρα λεει που καναν δειγματοληψια το ποσοστο θνητοτητας ειναι της ταξεως της γριπης,τελος παντων κοντα(με δεδομενο πως εχει προφανως μεγαλυτερη διασπορα)
- hellegennes
Εκτιμάται ότι το ΑΕΠ τους θα συρρικνωθεί κατά 4%, σύμφωνα με τους ίδιους. Το ίδιο ποσοστό δίνεται για την Ελλάδα διά στόματος Στουρνάρα. Προσωπικά πιστεύω ότι μπορεί αυτά ποσοστά να ανατραπούν προς το καλύτερο για την Ελλάδα και προς το χειρότερο για την Σουηδία. Θα εξαρτηθούν όλα από την απόκριση το καλοκαίρι. Αν ο τουρισμός ανοίξει κανονικά, θα επωφεληθεί η Ελλάδα από δύο πράγματα: τους διθυράμβους για την διαχείριση της κατάστασης και τον άμεσο περιορισμό κρουσμάτων και θυμάτων και από τον φόβο προς Ιταλία και Τουρκία. Η Ελλάδα θα αποτελέσει ασφαλέστερο προορισμό στα μάτια πολλών τουριστών.Green Dragon έγραψε: 23 Απρ 2020, 15:07Μην βιάζεσαι. Αφού μας προέκυψε εκούσιο πειραματόζωο (Σουηδία) ας παρακολουθήσουμε όλη την πορεία για να βγάλουμε σωστότερα συμπεράσματα. Ούτε που φαντάζεστε πόσο χρήσιμη θα είναι η 'θυσία' της Σουηδίας από στατιστικής απόψεως.hellegennes έγραψε: 23 Απρ 2020, 14:43 Καραλόλ. Το άρθρο δείχνει το ακριβώς αντίθετο. Ότι και περισσότερους νεκρούς είχαν και δεν είχαν το παραμικρό όφελος για την οικονομία τους. Συρρικνώθηκε ούτως ή άλλως, η κυβέρνηση θα αναγκαστεί να ρίξει 10 δις και πέθαναν ως τώρα σχεδόν 2000 άτομα.
Για την ιστορία, η Σουηδία έχει ίδιο πληθυσμό με την Ελλάδα, οπότε είναι άμεσα συγκρίσιμες οι δυο τακτικές. Η Σουηδία είναι σε όλα τα επίπεδα σε χειρότερη κατάσταση. Η ύφεση θα είναι ίδιου ύψους με την Ελλάδα, αν όχι μεγαλύτερη, θα αναγκαστούν να ρίξουν περισσότερο χρήμα και πέθαναν 20 φορές περισσότερα άτομα. Well done!
Αν πάντως η επιπέδωση της καμπύλης τους ξεκινήσει τώρα ή κοντά, μάλλον δικαιώνονται. Όσο για την ύφεση δεν πιστεύω ότι θα είναι μεγαλύτερη από την δική μας που το 20-25% του ΑΕΠ μας εξαρτάται από τον τουρισμό. Αναμένεται καταστροφή, χωρίς να σημαίνει αυτό ότι είμαι κατά της καραντίνας. Αντιθέτως, νομίζω πως ότι έγινε, την στιγμή που έγινε, ήταν σωστό, ακόμα και αν σε δεύτερο χρόνο αποδειχτεί λάθος.
Γενικά νομίζω πως οι Σουηδοί θα την πατήσουν που επέτρεψαν στον κορωνοϊό να αλωνίσει αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Θα δείξει τι θα συμβεί.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Ακόμα κι αν αποδειχθεί ότι ισχύει στο τέλος, θα είναι κατά τύχη. Διότι κανένα δεδομένο δεν δείχνει προς αυτήν την κατεύθυνση.Κόκκορας έγραψε: 23 Απρ 2020, 15:43αυτο ακριβως λεει,απο 100 μεχρι 200 χιλ τα κρουσματα στην ελλαδα,το ανεφερα παραπανω!hellegennes έγραψε: 23 Απρ 2020, 15:37Δεν ξέρω για ποιον λόγο λέει παπαριές, αλλά δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Όμως λέει παπαριές. Η θνησιμότητα της γρίπης στην Ελλάδα τουλάχιστον είναι 0,05% με 0,2% για πολύ εξτρήμ χρονιές με στελέχη της γρίπης που είναι ιδιαίτερα θανατηφόρα στους υπερήλικους. Συνήθως κυμαίνεται μεταξύ 0,05% και 0,1%. Για να ισχύει το ίδιο με τον κορωνοϊό, θα πρέπει στην Ελλάδα να έχουν νοσήσει πάνω από 120 χιλιάδες, το οποίο βρίσκω εξαιρετικά απίθανο την στιγμή που το ποσοστό θετικών στα τεστ που κάνουν είναι χαμηλό μονοψήφιο.Κόκκορας έγραψε: 23 Απρ 2020, 15:04
o ιωαννιδης λεει ειναι κοντα στην ταξη της γριπης,οτι δηλαδη ειναι μπουρδες αυτα που λεγανε καποιοι για δεκα φορες ή και παραπανω πιο θανατηφορος.
αλλα ειπε κιολας οτι κρινει βασει αλλων επιδημιολογικων ερευνων αλλων,δεν ξερει σιγουρα τι ισχυει για ελλαδα
π.χ στην σαντα κλαρα λεει που καναν δειγματοληψια το ποσοστο θνητοτητας ειναι της ταξεως της γριπης,τελος παντων κοντα(με δεδομενο πως εχει προφανως μεγαλυτερη διασπορα)
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Green Dragon
Έχουν δηλώσει ξεκάθαρα ότι κάνουν τεστ μόνο αν υπάρχουν θορυβώδη συμπτώματα ή αν κάποιος είχε επαφές με καταγεγραμμένο κρούσμα. Οι υπόλοιποι στέλνονται σπίτι χωρίς τεστ γιατί δεν υπάρχουν αρκετά αντιδραστήρια διαθέσιμα. Η υποκαταγραφή επομένως είναι τεράστια. Κανείς δεν ξέρει πόσο αλλά το 50000 είναι το μίνιμουμ που παραδέχονται σχεδόν όλες οι αναλύσεις.hellegennes έγραψε: 23 Απρ 2020, 15:37 Δεν ξέρω για ποιον λόγο λέει παπαριές, αλλά δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Όμως λέει παπαριές. Η θνησιμότητα της γρίπης στην Ελλάδα τουλάχιστον είναι 0,05% με 0,2% για πολύ εξτρήμ χρονιές με στελέχη της γρίπης που είναι ιδιαίτερα θανατηφόρα στους υπερήλικους. Συνήθως κυμαίνεται μεταξύ 0,05% και 0,1%. Για να ισχύει το ίδιο με τον κορωνοϊό, θα πρέπει στην Ελλάδα να έχουν νοσήσει πάνω από 120 χιλιάδες, το οποίο βρίσκω εξαιρετικά απίθανο την στιγμή που το ποσοστό θετικών στα τεστ που κάνουν είναι χαμηλό μονοψήφιο.
Η εκτίμηση του Ιωαννίδη χρησιμοποιεί προφανώς σαν βάση την έρευνα του πανεπιστημίου του αλλά με μεγάλους βαθμούς ασάφειας αφού η έρευνα δεν έγινε εδώ. Δεν ανέφερε κάτι de facto.
- hellegennes
Ναι, κάνουν τεστ μόνο στις ύποπτες περιπτώσεις, αλλά αφού ούτε καν οι ύποπτες περιπτώσεις δεν βγαίνουν θετικές σε ένα ικανοποιητικό ποσοστό, το συμπέρασμα είναι ότι η διασπορά είναι εξαιρετικά μικρή.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Green Dragon
Δεν κατάλαβες, αν πας και πεις ότι έχεις πονόλαιμο ή πυρετό 38 ή και περισσότερο δεν σου κάνουν τεστ παρά μόνο αν είχες επαφή με γνωστό κρούσμα. Αλλιώς σε στέλνουν σπίτι και σου λένε να μπεις σε καραντίνα 14 ημερών. Χωρίς τεστ.
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Ακομα παιζω HOMM 3Green Dragon έγραψε: 23 Απρ 2020, 16:10 Δεν κατάλαβες, αν πας και πεις ότι έχεις πονόλαιμο ή πυρετό 38 ή και περισσότερο δεν σου κάνουν τεστ παρά μόνο αν είχες επαφή με γνωστό κρούσμα. Αλλιώς σε στέλνουν σπίτι και σου λένε να μπεις σε καραντίνα 14 ημερών. Χωρίς τεστ.
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 86 Απαντήσεις
- 2650 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
-