!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πώς αισθάνεσαι τώρα;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ

Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ »

νύχτα έγραψε: 01 Απρ 2023, 16:22
δες το κάποια στιγμή αν θέλεις, είναι πολύ ενδιαφέρον και συγκινητικό
και καταδεικνύει τα ανύπαρκτα όρια μεταξύ των "τροφίμων" και των "υγιών"
Όλες οι δουλειές του Σταύρου Ψυλλάκη είναι εξαιρετικές!
Τυχαίνει να "παίζω" σε κάποια ταινία του, με τιμά με τη φιλία του, και έχω να πω τα καλύτερα, τόσο για τον καλλιτέχνη όσο και για τον άνθρωπο Ψυλλάκη :smt038
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Naida έγραψε: 03 Απρ 2023, 06:40 Έχω ένα κενό μέσα μου. Πεινάω.
Εγώ πάλι χθες το βράδυ, έφαγα μαπόρυζο. Τί το ήθελα μου λες; Έχω απίστευτη καούρα. :e040:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Πασιφάη έγραψε: 03 Απρ 2023, 13:19
Εγώ πάλι χθες το βράδυ, έφαγα μαπόρυζο. Τί το ήθελα μου λες; Έχω απίστευτη καούρα. :e040:
Γάλα λένε για την καούρα. Εγώ άργησα σήμερα ατή δουλειά και δεν πρόλαβα τα ντελιβερια και λέω ρε γμτ μου σήμερα που πεινάω βρέθηκε να έχουν παραγγείλει οι άλλοι. Πήγα έψαξα στην κουζίνα μην βρω τίποτα, δεν βρήκα τίποτα. Τα έχουν φάει όλα. Πήγα στον προ, του λέω τι έχεις να φάμε (αυτός πάντα κάτι φυλάει) μου λέει τίποτα. Του λέω είσαι ψεύτης, άνοιξε το ντουλάπι σου. Μάλλον με είδε γυάλισε το ματάκι μου και το άνοιξε, δεν είχε τίποτα εκτός από κάτι παξιμάδια το μάνα. Φερ τα του λέω. Μου τα δίνει, μου λέει σαλαμακι, τυράκι κάτι άλλο να σου φέρω;
Καλό θα ήταν του λέω, δεν κατεβαίνουν έτσι στεγνα :smt005:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Casp
Phorum.gr user: Casper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp »

Σκατά. Σήμερα ήμουν χάλια, έκλαιγα στην παραλία που πήγα να περπατήσω και με έβλεπε και ο κόσμος. Χθες δεν του είπα καν καληνύχτα, αλλά επειδή δεν ένιωθα καλά, το πρωί κατά τις 7 του έστειλα κατευθείαν καλημέρα και ότι και καλά αποκοιμήθηκα, και μου απάντησε ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ (λέει ξύπνησε επειδή δίψασε και συγχρονιστήκαμε πάλι) ότι μου απαντάει απλά για να μου πει πως με λατρεύει και ότι θα ξανακοιμηθεί λίγο. Εγώ πήρα τους δρόμους, δώστου η υπερανάλυση, δώστου τα ψυχοσωματικά, μέχρι που δεν άντεξα και του έστειλα μήνυμα. Ήθελε να βρεθούμε να τα πούμε από κοντά, του είπα πως δεν μπορώ γιατί νιώθω άρρωστη. (Την αλήθεια δηλαδή). Σχόλασε και με πήρε 2 φορές τηλ, δεν απάντησα, και μου ξαναείπε να βρεθούμε. Πραγματικά ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ, το στομάχι μου και ο λαιμός μου ήταν δεμένα κόμπο, αλλά δεν άντεχα έστω να μην του τα γράψω. Με έτρωγαν. Και το παρεξήγησα και μου είπε πως νιώθει πληγωμένος και διαλυμένος, ότι με αγαπάει και δεν γίνεται να μην το βλέπω και μου τόνισε 2 φορές να πούμε καληνύχτα επειδή χρειάζεται κι’ αυτός να μείνει μόνος του απόψε να συνέλθει και ότι ΕΛΠΙΖΕΙ να τα πούμε αύριο. :cry

Δεν είμαι καλά παιδιά. Βιώνω ήδη «συμπτώματα» χωρισμού. Και δεν του είπα καν τι είναι το κύριο χαρακτηριστικό που με ενοχλεί, γιατί αυτό, ΔΕΝ λέγεται. Δεν μπορώ όμως να ξέρω πως τον έκανα χάλια. Δεν το αντέχω. :cry

Είναι η 2η φορά που το παθαίνω αυτό να με πιάσει κλάμα και να είμαι τόσο σφιγμένη. Η πρώτη, μετά τα γενέθλια του που ήταν το πρώτο σημάδι ξενερώματος, που ήταν να βρεθούμε 2 μέρες μετά και έκλαιγα, και ξανά σήμερα… Και ξέρω πως αύριο θα βρεθούμε και θα με αγκαλιάσει, θα με φιλήσει, θα μου πει 2 λόγια, δεν θα χρειαστούν παραπάνω, και θα τα ξεχάσω πάλι όλα :cry
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Casp την 03 Απρ 2023, 21:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Naida έγραψε: 03 Απρ 2023, 21:11
Πασιφάη έγραψε: 03 Απρ 2023, 13:19
Γάλα λένε για την καούρα. Εγώ άργησα σήμερα ατή δουλειά και δεν πρόλαβα τα ντελιβερια και λέω ρε γμτ μου σήμερα που πεινάω βρέθηκε να έχουν παραγγείλει οι άλλοι. Πήγα έψαξα στην κουζίνα μην βρω τίποτα, δεν βρήκα τίποτα. Τα έχουν φάει όλα. Πήγα στον προ, του λέω τι έχεις να φάμε (αυτός πάντα κάτι φυλάει) μου λέει τίποτα. Του λέω είσαι ψεύτης, άνοιξε το ντουλάπι σου. Μάλλον με είδε γυάλισε το ματάκι μου και το άνοιξε, δεν είχε τίποτα εκτός από κάτι παξιμάδια το μάνα. Φερ τα του λέω. Μου τα δίνει, μου λέει σαλαμακι, τυράκι κάτι άλλο να σου φέρω;
Καλό θα ήταν του λέω, δεν κατεβαίνουν έτσι στεγνα :smt005:
:smt005:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Casp έγραψε: 03 Απρ 2023, 21:50
Δεν είμαι καλά παιδιά. Βιώνω ήδη «συμπτώματα» χωρισμού. Και δεν του είπα καν τι είναι το κύριο χαρακτηριστικό που με ενοχλεί, γιατί αυτό, ΔΕΝ λέγεται
Πολυ μικρο πουλι;

Μασχαλιλα;

Ή μήπως που ειναι λιγουλακι χειριστικος ψυχ;
Casp

foscilis έγραψε: 03 Απρ 2023, 21:55
Δεν είμαι καλά παιδιά. Βιώνω ήδη «συμπτώματα» χωρισμού. Και δεν του είπα καν τι είναι το κύριο χαρακτηριστικό που με ενοχλεί, γιατί αυτό, ΔΕΝ λέγεται
Πολυ μικρο πουλι;

Μασχαλιλα;

Κανένα από τα πρώτα 2.
Αλλά ναι, το να του λέω τι νιώθω και τι με ενοχλεί για να το λύσουμε, και να μου απαντάει καληνύχτα και ότι νιώθει πληγωμένος και διαλυμένος (ενώ του είπα τον λόγο που δεν μπορώ να τα πούμε από κοντά) ναι δείχνει χειριστικότητα.

Όταν μου λέει αυτός τι τον ενοχλεί όμως, εγώ ακυρώνω και έξοδο και κάθομαι και του μιλάω και τον ακούω και του προτείνω να βρεθούμε και το λύνουμε την ίδια στιγμή, χωρίς καν να χρειαστεί να βρεθούμε.

Μια άλλη φορά που του είπα κάτι μικρό, η απάντηση του ήταν «fuck, μην μου κάνεις έτσι please» και ουσιαστικά σε αυτό που του έλεγα, είχα δίκαιο.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Casp έγραψε: 03 Απρ 2023, 21:59
Πολυ μικρο πουλι;

Μασχαλιλα;

Κανένα από τα πρώτα 2.
Αλλά ναι, το να του λέω τι νιώθω και τι με ενοχλεί για να το λύσουμε, και να μου απαντάει καληνύχτα και ότι νιώθει πληγωμένος και διαλυμένος (ενώ του είπα τον λόγο που δεν μπορώ να τα πούμε από κοντά) ναι δείχνει χειριστικότητα.

Όταν μου λέει αυτός τι τον ενοχλεί όμως, εγώ ακυρώνω και έξοδο και κάθομαι και του μιλάω και τον ακούω και του προτείνω να βρεθούμε και το λύνουμε την ίδια στιγμή, χωρίς καν να χρειαστεί να βρεθούμε.

Μια άλλη φορά που του είπα κάτι μικρό, η απάντηση του ήταν «fuck, μην μου κάνεις έτσι please» και ουσιαστικά σε αυτό που του έλεγα, είχα δίκαιο.
Πολλα πραγματα δειχνουν χειριστικοτητα απο την πρωτη παραγραφο με την οποια μας τον περιεγραψες πριν κατι μηνες, αυτη ειναι η λυπηρη αληθεια.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Πολυ μικρο πουλι;

Μασχαλιλα;
Κανένα από τα πρώτα 2.

Εικόνα
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Καρολίνα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καρολίνα »

Πολυ μικρο πουλι;

Μασχαλιλα;

Το δεύτερο δεν παλεύεται πάντως.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Καρολίνα έγραψε: 03 Απρ 2023, 22:05
Πολυ μικρο πουλι;

Μασχαλιλα;

Δε λύνεται με σαμπουάν κ αποσμητικό?
Casp

Ο δικός μου μυρίζει υπέροχα πάντως, ακόμη και το πρωί όταν ξυπνάει χωρίς να έχει πλύνει πρόσωπο και δόντια.

Και μόλις μου ξανάστειλε μήνυμα, δεν άντεξε πολύ μόνος του τελικά.

Τι θα κάνω ρε γμτ; Τον αγαπάω :cry
Καρολίνα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καρολίνα »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 03 Απρ 2023, 22:06

Πολυ μικρο πουλι;

Μασχαλιλα;

Ναι αν τα χρησιμοποιεί κάποιος. Αν έχει πάρει διαζύγιο με το νερό και το σαπούνι όχι.

(σαμπουάν στις μασχάλες βρε θηρίο;)
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Καρολίνα έγραψε: 03 Απρ 2023, 22:09
EKPLIKTIKOS έγραψε: 03 Απρ 2023, 22:06

Ναι αν τα χρησιμοποιεί κάποιος. Αν έχει πάρει διαζύγιο με το νερό και το σαπούνι όχι.

(σαμπουάν στις μασχάλες βρε θηρίο;)
Αφρόλουτρο τελοσπαντων. Το σαμπουάν για το σώμα :102:
Casp

foscilis έγραψε: 03 Απρ 2023, 22:04

Πολυ μικρο πουλι;

Μασχαλιλα;

Κανένα από τα πρώτα 2.

Πολλα πραγματα δειχνουν χειριστικοτητα απο την πρωτη παραγραφο με την οποια μας τον περιεγραψες πριν κατι μηνες, αυτη ειναι η λυπηρη αληθεια.
Ωπα, θυμάσαι τι έγραφα; Τι άλλο δείχνει χειριστικότητα; Να του το πω αν είναι! (Όχι ντάξει, δεν θα του το πω)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”