Αυτοί είστεPedro έγραψε: 12 Ιούλ 2019, 17:48 Προς ναιδα
Οι γυναίκες δεν θέλουν τίποτα άλλο από ένα σύζυγο, αλλά όταν τον αποκτήσουν, τα θέλουν όλα.
Γουίλιαμ Σαίξπηρ, 1564-1616, Άγγλος δραματουργός

Αυτοί είστεPedro έγραψε: 12 Ιούλ 2019, 17:48 Προς ναιδα
Οι γυναίκες δεν θέλουν τίποτα άλλο από ένα σύζυγο, αλλά όταν τον αποκτήσουν, τα θέλουν όλα.
Γουίλιαμ Σαίξπηρ, 1564-1616, Άγγλος δραματουργός

Οχι. Το αντιθετο θα ελεγα. Εμεις σας αγαπαμε βρε χαζουλες. Τι θα καναμε χωρις εσας;
Αυτό δεν αναιρεί ότι δεν ξέρετε τι θέλετε συνήθως.Pedro έγραψε: 12 Ιούλ 2019, 18:16Οχι. Το αντιθετο θα ελεγα. Εμεις σας αγαπαμε βρε χαζουλες. Τι θα καναμε χωρις εσας;
Ορέστης 35 έγραψε: 12 Ιούλ 2019, 18:09 Θειε Αγι βλεπω στο δρομο δυτικους τουριστες 60 ετων με συζυγους Ταυλανδεζες 30 ετων. Μηπως ο αντρας ειναι σοφο να εργαζεται για να βγαλει πολλα λεφτα και να παντρευεται οταν βγει στη συνταξη μια γυναικα απο φτωχη χωρα;
Πολύ ύπουλες οι γυναίκες ε;Αγις έγραψε: 12 Ιούλ 2019, 18:25Ορέστης 35 έγραψε: 12 Ιούλ 2019, 18:09 Θειε Αγι βλεπω στο δρομο δυτικους τουριστες 60 ετων με συζυγους Ταυλανδεζες 30 ετων. Μηπως ο αντρας ειναι σοφο να εργαζεται για να βγαλει πολλα λεφτα και να παντρευεται οταν βγει στη συνταξη μια γυναικα απο φτωχη χωρα;
![]()
Ενας απο τους προφανεις λογους που λυσσάνε για οικονομικο ελεγχο - είναι για ''να μην τα τρωμε με μικρούλες '' η τις στείλουμε οταν πιασουν β εφεδρεία για νεοσύλλεκτη και χασουν τα πάντα + κοινωνικο στατους που τις καίει .
Συμπληρωματικα καθοδηγουν προς βαριες οικονομικες υποχρεώσεις (απο τις οποίες εχουν η προσβλεπουν σε κερδη ) ωστε να μην εχεις καν την δυνατότητα να το επιχειρησεις.
Ναι - οσες πιάνει η παραπάνω περιγραφη - βεβαιαNaida έγραψε: 12 Ιούλ 2019, 18:36Πολύ ύπουλες οι γυναίκες ε;Αγις έγραψε: 12 Ιούλ 2019, 18:25Ορέστης 35 έγραψε: 12 Ιούλ 2019, 18:09 Θειε Αγι βλεπω στο δρομο δυτικους τουριστες 60 ετων με συζυγους Ταυλανδεζες 30 ετων. Μηπως ο αντρας ειναι σοφο να εργαζεται για να βγαλει πολλα λεφτα και να παντρευεται οταν βγει στη συνταξη μια γυναικα απο φτωχη χωρα;
![]()
Ενας απο τους προφανεις λογους που λυσσάνε για οικονομικο ελεγχο - είναι για ''να μην τα τρωμε με μικρούλες '' η τις στείλουμε οταν πιασουν β εφεδρεία για νεοσύλλεκτη και χασουν τα πάντα + κοινωνικο στατους που τις καίει .
Συμπληρωματικα καθοδηγουν προς βαριες οικονομικες υποχρεώσεις (απο τις οποίες εχουν η προσβλεπουν σε κερδη ) ωστε να μην εχεις καν την δυνατότητα να το επιχειρησεις.
Μπράβο για την διευκρίνιση. Καλό πιζί.Αγις έγραψε: 12 Ιούλ 2019, 18:40Ναι - οσες πιάνει η παραπάνω περιγραφη - βεβαιαNaida έγραψε: 12 Ιούλ 2019, 18:36Πολύ ύπουλες οι γυναίκες ε;Αγις έγραψε: 12 Ιούλ 2019, 18:25
![]()
Συμπληρωματικα καθοδηγουν προς βαριες οικονομικες υποχρεώσεις (απο τις οποίες εχουν η προσβλεπουν σε κερδη ) ωστε να μην εχεις καν την δυνατότητα να το επιχειρησεις.![]()
εγω παω ιονιο. αμα θες, ερχεσαι, αμα δε θες, παγαινε αιγαιο.Naida έγραψε: 12 Ιούλ 2019, 18:12
Οκ.
Είμαστε ζευγάρι, εσύ βγάζεις 2000 εγώ 800. Ξεχωριστά ή κοινά ταμεία. Κανονίζουμε διακοπές. Εσύ θες Ιόνιο, εγώ Αιγαίο. Το συζητάμε από δω, το συζητάμε από κει δεν βγαίνει, δεν κάνει κανείς πίσω.
Τι γίνεται σε αυτή την πε΄ριπτωση;
και πως ξεχωριζουμε τις υπουλες που θελουν να μας σκλαβωσουν απο τις γλυκουλες;Αγις έγραψε: 12 Ιούλ 2019, 18:40Ναι - οσες πιάνει η παραπάνω περιγραφη - βεβαιαNaida έγραψε: 12 Ιούλ 2019, 18:36Πολύ ύπουλες οι γυναίκες ε;Αγις έγραψε: 12 Ιούλ 2019, 18:25
![]()
Συμπληρωματικα καθοδηγουν προς βαριες οικονομικες υποχρεώσεις (απο τις οποίες εχουν η προσβλεπουν σε κερδη ) ωστε να μην εχεις καν την δυνατότητα να το επιχειρησεις.![]()
Ασέβαστος έγραψε: 12 Ιούλ 2019, 18:44εγω παω ιονιο. αμα θες, ερχεσαι, αμα δε θες, παγαινε αιγαιο.Naida έγραψε: 12 Ιούλ 2019, 18:12
Οκ.
Είμαστε ζευγάρι, εσύ βγάζεις 2000 εγώ 800. Ξεχωριστά ή κοινά ταμεία. Κανονίζουμε διακοπές. Εσύ θες Ιόνιο, εγώ Αιγαίο. Το συζητάμε από δω, το συζητάμε από κει δεν βγαίνει, δεν κάνει κανείς πίσω.
Τι γίνεται σε αυτή την πε΄ριπτωση;καθενας με τον παρα του. φυσικα το ιδιο θακανα και αν εβγαζα εγω 800, ετσι; κι αν δε με εφταναν, θα καθομουν σπιτι, η θα υποχωρουσα και θα πηγαιναμε οπου θες εσυ.
επισης, τα παραπανω θα συνεβαιναν αν η αντιπαραθεση ηταν κοσμια, με επιχειρηματα, χωρις γκρινιες και φωνες. σε περιπτωση που επαιζε γκρινια, σαλτακαιγαμησου, θα παω οπου γουσταρω αμοναχος μου, δε σε θελω μαζι να μου βγαλεις το λαδι. παλι ασχετα απο το αν κονομαω τα πολλα η τα λιγα.
το ιδιο προβλημα μπορει να προκυψει και αν βγαζουμε ακριβως τα ιδια, με τον ιδιο τροπο θα το αντιμετωπιζα.
Ειναι κατι σαν '' Τα πτηνά πετάνε αλλα( συμπληρώνουμε ) υπάρχουν και εξαιρέσεις - περιπου 0.03 % για να μην γενικευουμε ''
δεν ξερω ουτε εναν αντρα που να εκνευριζεται με οτιδηποτε απο τα παραπανω.
Δεν ξεχωριζουμε .Ορέστης 35 έγραψε: 12 Ιούλ 2019, 18:45και πως ξεχωριζουμε τις υπουλες που θελουν να μας σκλαβωσουν απο τις γλυκουλες;
το παιδι θα αποφασιζε μονο του με ποιον θελει να παει, η και με τους 2 , αν πανε σε διαφορετικες ημερομηνιες.Naida έγραψε: 12 Ιούλ 2019, 18:46 Και το παιδί ποιος θα το έπαιρνε μαζί του; όποιος έβγαζε τα περισσότερα;