Για σας ρώτησα όμως.Νετο Γκουερινο έγραψε: 10 Φεβ 2025, 10:07Ευτυχώς για εσάς ο ηλίθιος πήρε το μάθημα του και τώρα σαν καλός και υπάκουος βλάκας το βουλωσε
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.
- Otto Weininger
Re: Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
Νετο Γκουερινο
Re: Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.
Δηλαδή τι λες ρε φίλε,να καταλάβω κι εγώ;zteo έγραψε: 10 Φεβ 2025, 10:06Υπάρχει ποινική ευθύνη στην εταιρεία μεταφοράς?Νετο Γκουερινο έγραψε: 10 Φεβ 2025, 10:02Μα λέει ότι εφόσον δεν βρεθεί ο παραλήπτης θα ασκηθεί δίωξη μόνο στην εταιρεία φύλαξηςzteo έγραψε: 10 Φεβ 2025, 09:47
Δεν μιλάει για την Hellenic train αλλά για την εταιρεία φύλαξης. Αυτή υπερασπιζεται ο Καρπερναρος.
Δηλαδή στην εταιρεία μεταφοράς τι θα ασκηθεί;
Ας το απαντήσει ο πατ διότι εγώ δεν το ξέρω.
Αυτό που θα πει η Hellenic είναι ότι δεν ήξερε τίποτα και θα τα χρεώσει όλα στην Interstar όπου θα φάει ένα πρόστιμο και όλα καλά.
Αυτό που θα πονέσουν είναι οι πολιτικές αποφάσεις διακοπής των συμβάσεων.
Ότι κουβαλούσε η χελλενικ ένα παράνομο φορτίο και δεν έχει ευθύνη επειδή δεν ξέρουμε τον παραλήπτη;
Τι περιμένεις να σε απαντήσει ο πατ;
Έλεος κάπου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Νετο Γκουερινο την 10 Φεβ 2025, 10:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Τι λεει;enaon έγραψε: 10 Φεβ 2025, 10:06 Το κρύβανε για να βγει ο Κυριάκος να κάνει τούμπες στον Σρόιντερ. Ειναι σατανικά έξυπνοι.
Σκεφτηκαμε καμια νεα κρυψωνα για το παρανομο φορτιο;
Ξερεις ξεμεινατε απο κρυψωνες( αν το βιντεο ειναι οκ)
Των ψεκασμενων τα παιδια πριν πεινασουν μαγειρευουν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SeaHawk την 10 Φεβ 2025, 10:10, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
Νετο Γκουερινο
Δεν ξέρω ποιοί είμαστε εμείς,εγώ ότι έχω γράψει έχω επιβεβαιωθεί μέχρι και από τον βλάκα που κατάλαβε επιτέλους ότι δεν είχε καμία δουλειά να τοποθετηθείOtto Weininger έγραψε: 10 Φεβ 2025, 10:08Για σας ρώτησα όμως.Νετο Γκουερινο έγραψε: 10 Φεβ 2025, 10:07Ευτυχώς για εσάς ο ηλίθιος πήρε το μάθημα του και τώρα σαν καλός και υπάκουος βλάκας το βουλωσε
Όλα τα άλλα είναι ναχαμε να λέγαμε
- Otto Weininger
Αν έχεις επιβεβαιωθεί, φαντάζομαι δε σου είναι δύσκολο να απαντήσεις σε μερικές ερωτήσεις για τα παρακάτω:Νετο Γκουερινο έγραψε: 10 Φεβ 2025, 10:10Δεν ξέρω ποιοί είμαστε εμείς,εγώ ότι έχω γράψει έχω επιβεβαιωθεί μέχρι και από τον βλάκα που κατάλαβε επιτέλους ότι δεν είχε καμία δουλειά να τοποθετηθείOtto Weininger έγραψε: 10 Φεβ 2025, 10:08Για σας ρώτησα όμως.Νετο Γκουερινο έγραψε: 10 Φεβ 2025, 10:07
Ευτυχώς για εσάς ο ηλίθιος πήρε το μάθημα του και τώρα σαν καλός και υπάκουος βλάκας το βουλωσε
1) 717
2) Πρόσληψη σταθμάρχη
3) "παράνομο φορτίο"
-
Νετο Γκουερινο
Ή λες ότι κάποιοι βάλανε στην ζούλα το φορτίο στο τραίνο;Νετο Γκουερινο έγραψε: 10 Φεβ 2025, 10:08Δηλαδή τι λες ρε φίλε,να καταλάβω κι εγώ;zteo έγραψε: 10 Φεβ 2025, 10:06Υπάρχει ποινική ευθύνη στην εταιρεία μεταφοράς?Νετο Γκουερινο έγραψε: 10 Φεβ 2025, 10:02
Μα λέει ότι εφόσον δεν βρεθεί ο παραλήπτης θα ασκηθεί δίωξη μόνο στην εταιρεία φύλαξης
Δηλαδή στην εταιρεία μεταφοράς τι θα ασκηθεί;
Αυτό που θα πει η Hellenic είναι ότι δεν ήξερε τίποτα και θα τα χρεώσει όλα στην Interstar όπου θα φάει ένα πρόστιμο και όλα καλά.
Ότι κουβαλούσε η χελλενικ ένα παράνομο φορτίο και δεν έχει ευθύνη επειδή δεν ξέρουμε τον παραλήπτη;
Έλεος κάπου
να πας να διαβάσεις πορίσματα αναιδέστατη μαιμού. Στο αλλο νημα έκανες την παπια μαζι με την σιχαμερή γλίτσα βλέπω, μπράβο που μυρίστηκες οτι θα πέσει ανάποδη. Καλή μελέτη.
-
Νετο Γκουερινο
Ρε συ, δεν έχεις ιδέα και καλά κάνεις, γιατί επιμένειςOtto Weininger έγραψε: 10 Φεβ 2025, 10:12Αν έχεις επιβεβαιωθεί, φαντάζομαι δε σου είναι δύσκολο να απαντήσεις σε μερικές ερωτήσεις για τα παρακάτω:Νετο Γκουερινο έγραψε: 10 Φεβ 2025, 10:10Δεν ξέρω ποιοί είμαστε εμείς,εγώ ότι έχω γράψει έχω επιβεβαιωθεί μέχρι και από τον βλάκα που κατάλαβε επιτέλους ότι δεν είχε καμία δουλειά να τοποθετηθεί
1) 717
2) Πρόσληψη σταθμάρχη
3) "παράνομο φορτίο"
Ποια 717 και αρχιδια;
Υπήρχε τηλεδιοικηση στα Τέμπη που κάηκε και με την δικαιολογία ότι σε λίγο θα μπει η 717 η πως στον πούτσο λέγεται πέρασαν 4 χρόνια και δεν διορθώθηκε η ζημιά
-
Νετο Γκουερινο
Εδώ και μήνες λέω πως η ευθύνη του κράτους είναι στην καμμένη τηλεδιοικηση που δεν διορθώθηκε και στην πρόσληψη ενός άσχετου υπεργηρου κομμματοσκυλου
Το φορτίο ήταν ευθύνη της εταιρείας
Ο ηλίθιος έμπλεξε την κυβέρνηση σε αυτό χωρίς λόγο
- Otto Weininger
Ωραία, μιλα μας για αυτό.Νετο Γκουερινο έγραψε: 10 Φεβ 2025, 10:15Ρε συ, δεν έχεις ιδέα και καλά κάνεις, γιατί επιμένειςOtto Weininger έγραψε: 10 Φεβ 2025, 10:12Αν έχεις επιβεβαιωθεί, φαντάζομαι δε σου είναι δύσκολο να απαντήσεις σε μερικές ερωτήσεις για τα παρακάτω:Νετο Γκουερινο έγραψε: 10 Φεβ 2025, 10:10
Δεν ξέρω ποιοί είμαστε εμείς,εγώ ότι έχω γράψει έχω επιβεβαιωθεί μέχρι και από τον βλάκα που κατάλαβε επιτέλους ότι δεν είχε καμία δουλειά να τοποθετηθεί
1) 717
2) Πρόσληψη σταθμάρχη
3) "παράνομο φορτίο"
Ποια 717 και αρχιδια;
Υπήρχε τηλεδιοικηση στα Τέμπη που κάηκε και με την δικαιολογία ότι σε λίγο θα μπει η 717 η πως στον πούτσο λέγεται πέρασαν 4 χρόνια και δεν διορθώθηκε η ζημιά
-
Νετο Γκουερινο
Περίμενε τώρα θα βγάλω λόγο
Γιατί δεν μπορείς να βγεις ρε συ μια φορά να παραδεχτείς το δίκιο του άλλου
Αυτά τα απλά που σε έλεγα,αυτά βγήκε και παραδέχτηκε ο βλάκας που ψηφιζεις
Γιατί δεν μπορείς να βγεις ρε συ μια φορά να παραδεχτείς το δίκιο του άλλου
Αυτά τα απλά που σε έλεγα,αυτά βγήκε και παραδέχτηκε ο βλάκας που ψηφιζεις
-
Νετο Γκουερινο
Ότο αυτά σε έγγραφα πολύ πριν βγει ο Μητσοτάκης στον σροιτερ
Υπάρχει δεν υπάρχει παράνομο φορτίο μπορείς να με εξηγήσεις γιατί πήρε θέση ο Μητσοτάκης;
Τι δουλειά έχει να μίλησει για το τι κουβαλούσε μια ιδιωτική εταιρεία και τον λόγο της εκρηξης;
Γιατί αυτός το ζήτησε με προαποφασισμένη ερώτηση,
Εσύ βγες και πες ότι δεν δικαωθηκα. Οποιοσδήποτε φυσιολογικός πρωθυπουργός θα απαντούσε η έρευνα είναι σε εξέλιξη και ότι αν σε περίπτωση που αποδειχτεί ότι η εταιρεία κουβαλούσε παράνομο εύφλεκτο υλικό,θα κινηθούμε νομικά εναντίον της για να πληρώσουν οι υπεύθυνοι και να σαπίσουν στην φυλακή και φυσικά θα πάρει και μπούλο από την χώρα
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
η κυβέρνηση μπλέχτηκε σε αυτό εξαιτίας των χειρισμών των αρχών αμέσως μετά το δυστύχημαΝετο Γκουερινο έγραψε: 10 Φεβ 2025, 10:17 Εδώ και μήνες λέω πως η ευθύνη του κράτους είναι στην καμμένη τηλεδιοικηση που δεν διορθώθηκε και στην πρόσληψη ενός άσχετου υπεργηρου κομμματοσκυλου
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
Νετο Γκουερινο
Ναι ρε φίλε,το χειρίστηκε εντελώς λάθος το μετά, εντάξειΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 10 Φεβ 2025, 10:25η κυβέρνηση μπλέχτηκε σε αυτό εξαιτίας των χειρισμών των αρχών αμέσως μετά το δυστύχημαΝετο Γκουερινο έγραψε: 10 Φεβ 2025, 10:17 Εδώ και μήνες λέω πως η ευθύνη του κράτους είναι στην καμμένη τηλεδιοικηση που δεν διορθώθηκε και στην πρόσληψη ενός άσχετου υπεργηρου κομμματοσκυλου
Αλλά τι δουλειά έχει ένας πρωθυπουργός να πάρει θέση για το φορτίο μιας ιδιωτικής εταιρείας;
Και μάλιστα με ύφος ότι όποιος δεν δέχεται αυτά που λέω είναι ψεκασμενος
Απλά κάποια στιγμή πρέπει όλοι να δεχτούμε ότι μας κυβερνάει ένας πανιβλακας
Αυτό θα ισχυριστεί η εταιρεία ότι το βαλαν κάποιοι στην ζούλα.Νετο Γκουερινο έγραψε: 10 Φεβ 2025, 10:13Ή λες ότι κάποιοι βάλανε στην ζούλα το φορτίο στο τραίνο;Νετο Γκουερινο έγραψε: 10 Φεβ 2025, 10:08Δηλαδή τι λες ρε φίλε,να καταλάβω κι εγώ;zteo έγραψε: 10 Φεβ 2025, 10:06
Υπάρχει ποινική ευθύνη στην εταιρεία μεταφοράς?
Έλεος κάπου
Τώρα εάν θα πείσει ανακριτη και δικαστές η θα απαγγελθουν κατηγορίες δεν το ξέρω.
Εάν θες την άποψη μου φυσικά και έχει ευθύνες φυσικά πρέπει να φύγει από τα τραινα
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 452 Προβολές
-