Lestat έγραψε: 22 Ιουν 2024, 02:05
Κόκκορας έγραψε: 22 Ιουν 2024, 01:55
θα κρινεστε με κριτηριο την λογικη,οχι επειδη δεν αντεχετε τα επιχειρηματα να το γυριζετε σε υφερποντα τοπικιστικο ρατσισμο και αερολογιες
και πανω σας βλεπουν ως κακομαθημενους ιζνογκουντ αλλα δεν το εβαλα αυτο στην συζητηση απο σεβασμο και τακτ
οταν λοιπον γραφετε αηδιες αστηριχτες με υφος περισπουδαστο θα ακουτε τα επιχειρηματα
και ειστε υποχρεωμενοι να τα δεχτει ο οργανισμος σας οσο και αν θιγεται ο οπαδισμουλι σας ή απλα να αντιπροβαλλετε καποια ανταξια
αλλιως τραβατε στο πεταλο και φωναξτε οπαδικα συνθηματα
να μην σπαταλαμε και τον χρονο μας.
και καλο βραδυ
Οοσ για την λογικη, αυτη λεει οτι μετα το γκολ οφσαιντ που πηρες κυπελλο το 2017, καλόμαθες και ηθελες κι άλλο καλπικο τιτλο και απο ο,τι φανηκε δεν ηταν μακρια απο το να συμβει, μιας και οι εποπτες επαιζαν τρομοκρατημενοι υπο τον φοβο του Σαββιδη (δηλωση του ιδιου του εποπτη που εβαλα πριν). Ποια ειναι η δικη σου η λογικη; Ηταν ωραιο το οφσαιντ δυο μετρα το 2017; Παλι ηθελες να μετρησει αντικανονικο γκολ ενα χρονο μετα;
Ε δε γινεται συνεχεια...
αντε παλι το ασπρο μαυρο!
-εβρισκες πολλους ΠΑΟΚτσηδες που αγανακτουσαν οπως πηραμε το κυπελο(ανετρεξε ακομα και σε οπαδους στο paokmania εκεινων των ημερων!)αυτοι δε που δεν εχουν ιντερνετ δεν διαβαζουν δεν ξερουν απο αντιλογο

*
μολονοτι πρωτον ειχε γινει πεναλντι σιμοες πριν λιγο(θα διασπιστωσεις ενα εεε στο replay της φασης να σε βοηθησει να την βρεις...οτι δεν την ξερεις)πεναλντι που εδωσε ξενος διαιτητης σε ανατροπη στον βιερινια την επομενη χρονια
(ακομα ψαχνουμε ΑΕΚτση αγανακτισμενο για το χαρτινο 18.εδω μεσα τουλαχιστον κανεις

)
και παρολοπου μιση φαση εκανες στο ματς λογω γλυκου και φυσικα αν το ακυρωναν δεν σημαινει πως θα σηκωνες τιτλο!μηδεν μηδεν θα ηταν και θα φωναζαμε εμεις για το πεναλντι που δεν δοθηκε ΑΝ εκανες και δευτερη φαση που να σου εδινε κυπελο,που πιο πιθανο παλι ο ΠΑΟΚ να το σηκωνε,καλυτερος ηταν.(Αλλωστε τι εκανες και στους επομενους τελικους εκεινη την περιοδο;)
-ποια τρομοκρατια σαββιδη λες μωρε; οι δηλωσεις (πηγη thessports) ητανοι εξης ..."Φεύγει ο βοηθός, όλα καλα, γκολ. Εγώ κοιτάω τον Βαρέλα μην βγάλει κάποια φανέλα. Βλέπω μετά τον βοηθο ότι έχει σταματήσει,
με παίκτες της ΑΕΚ. Μου λεει ο βοηθός, Γιώργο έλα δω. Πηγαίνοντας εκεί, μου λέει ο Μαουρίσιο είναι οφσαιντ.
Γιατί φευγεις του λέω. Μου λέει έφυγα, τώρα τι κάνουμε. Μου λέει το γκολ είναι οφσαιντ, αλλά πως το ακυρώνω εδώ μέσα..."
δεν ειχε μπει δηλαδη κανενας σαββιδης ακομα μεσα
παιχτες της ΑΕΚ πεσανε για διαμαρτυριες πανω στον εποπτη(μετα απο ωρα,αρα;

)
και προφανως μετα λενε τωρα τι γινεται,περασε ποση ωρα φυγανε καρφι στην σεντρα .πως το ακυρωνεις .ειτε ηταν τουμπα ειτε καραισκακη ειτε αγια σοφια τα ιδια θα λεγανε
*παρεμπιπτοντως με εμενας μιλας και εχεις αντιλογο,ασε τους φαντασιακους οπαδους που δεν ξερουν απο αντιλογο..μην παραπεμπεις σε αυτους.μιλαμεμεταξυ μας και ολο αυτο ξεκινησε απο πολυ σοβαρο αντιλογο,που ξεκινησες για τις δηλωσεις κουγια!