Μας τα έχεις κάνει τσουρέκια τόσες σελίδες με την τσαπού του Κασσελάκη, αλλά όχι, ούτε νύξη για τον σεξουαλικό σου προσανατολισμό σε νήμα με θέμα μία υποψηφιότητα στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 01 Σεπ 2023, 09:20
Ότι είμαι στρέητ έτσι που το παίζω γκέι ένα πράγμα ε?
Τι νομίζεις είναι μαρή ο σεξουαλικός προσανατολισμός? Οτι σχετίζεται κάπως με την συμπεριφορά? Τι στερεοτυπικές παπάτζες ακούμε πρωινιάτικο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
Re: Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Στο θέμα μας, αν τον προορίζει η Πρεσβεία για επόμενο Τσίπρα, θα έχει απαντήσεις για όλα τα ερωτήματα σχετικά με την προσωπική του πορεία.
Το γεγονός ότι όλοι ασχολούνται (και τον αντικρούουν), έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ συνταγογραφούνται για την αυπνία και ο τύπος ταράζει τα νερά. Δεν έχω καταλήξει αν είναι βαλτός ή αν κάνει το κομμάτι του, το μόνο σίγουρο είναι ότι αν εκλεγεί αρχηγός, ενώ είναι η καλύτερη επιλογή απέναντι στον Μητσοτάκη, κάτι που αφορά όμως μόνο όσους θα έχουν πρόσβαση στην κουτάλα με ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, δεν έχει σοβαρούς δεσμούς με το πολιτικό προσωπικό του κόμματος και ειλικρινά απορώ πώς θα σταθεί εκεί μέσα.
Το γεγονός ότι όλοι ασχολούνται (και τον αντικρούουν), έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ συνταγογραφούνται για την αυπνία και ο τύπος ταράζει τα νερά. Δεν έχω καταλήξει αν είναι βαλτός ή αν κάνει το κομμάτι του, το μόνο σίγουρο είναι ότι αν εκλεγεί αρχηγός, ενώ είναι η καλύτερη επιλογή απέναντι στον Μητσοτάκη, κάτι που αφορά όμως μόνο όσους θα έχουν πρόσβαση στην κουτάλα με ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, δεν έχει σοβαρούς δεσμούς με το πολιτικό προσωπικό του κόμματος και ειλικρινά απορώ πώς θα σταθεί εκεί μέσα.
vatraxos έγραψε: 01 Σεπ 2023, 10:58 Το γεγονός ότι όλοι ασχολούνται (και τον αντικρούουν), έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ συνταγογραφούνται για την αυπνία και ο τύπος ταράζει τα νερά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πιο πολύ* για βαλτός μοιάζει, παρά για έναν τυχαίο που κάνει το κομμάτι του. Και μόνο αν σκεφτείς ότι ξεκίνησε από πέρσι η φάση, με την εγγραφή του στο επικρατείας (έστω και σε μη εκλόγιμη θέση) και με μια σχετική, μικρή βέβαια προβολή με συνεντεύξεις για την προσωπική του ζωή κλπ, μάλλον για προσχεδιασμένο φαίνεται.vatraxos έγραψε: 01 Σεπ 2023, 10:58 Στο θέμα μας, αν τον προορίζει η Πρεσβεία για επόμενο Τσίπρα, θα έχει απαντήσεις για όλα τα ερωτήματα σχετικά με την προσωπική του πορεία.
* Ήθελα να γράψω "περισσότερο" αντί για "πιο πολύ", αλλά φοβήθηκα μην το παρεξηγήσεις και νομίζεις ότι λέω πως τον βάλατε εσείς.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Μη γράφεις τέτοια, γεμίζουν σάλια τα πληκτρολόγια των νδουλικων.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 31 Αύγ 2023, 19:44 Επειδή στο συνάφι γνωριζόμαστε μόλις έμαθα από επιβεβαιωμένη πηγή οτι ο Κασσελάκης τον έχει 21 εκατοστά και πολύ χοντρό. Με ακόμα πιο χοντρό πουτσοκέφαλο.
Αποκλείεται, εμείς δεν έχουμε τέτοια επιρροή στη hομογένεια.Isildur έγραψε: 01 Σεπ 2023, 11:04Πιο πολύ* για βαλτός μοιάζει, παρά για έναν τυχαίο που κάνει το κομμάτι του. Και μόνο αν σκεφτείς ότι ξεκίνησε από πέρσι η φάση, με την εγγραφή του στο επικρατείας (έστω και σε μη εκλόγιμη θέση) και με μια σχετική, μικρή βέβαια προβολή με συνεντεύξεις για την προσωπική του ζωή κλπ, μάλλον για προσχεδιασμένο φαίνεται.vatraxos έγραψε: 01 Σεπ 2023, 10:58 Στο θέμα μας, αν τον προορίζει η Πρεσβεία για επόμενο Τσίπρα, θα έχει απαντήσεις για όλα τα ερωτήματα σχετικά με την προσωπική του πορεία.
* Ήθελα να γράψω "περισσότερο" αντί για "πιο πολύ", αλλά φοβήθηκα μην το παρεξηγήσεις και νομίζεις ότι λέω πως τον βάλατε εσείς.
vatraxos έγραψε: 01 Σεπ 2023, 11:20Αποκλείεται, εμείς δεν έχουμε τέτοια επιρροή στη hομογένεια.Isildur έγραψε: 01 Σεπ 2023, 11:04Πιο πολύ* για βαλτός μοιάζει, παρά για έναν τυχαίο που κάνει το κομμάτι του. Και μόνο αν σκεφτείς ότι ξεκίνησε από πέρσι η φάση, με την εγγραφή του στο επικρατείας (έστω και σε μη εκλόγιμη θέση) και με μια σχετική, μικρή βέβαια προβολή με συνεντεύξεις για την προσωπική του ζωή κλπ, μάλλον για προσχεδιασμένο φαίνεται.vatraxos έγραψε: 01 Σεπ 2023, 10:58 Στο θέμα μας, αν τον προορίζει η Πρεσβεία για επόμενο Τσίπρα, θα έχει απαντήσεις για όλα τα ερωτήματα σχετικά με την προσωπική του πορεία.
Spoiler

Δεν δίνω σημασία σε πινακίδες. Όπως αυτή η φωτεινή, δεν με νοιάζει ό,τι και να λέει.
- Τοξοβόλος_UK
Τι υπερβολές είναι αυτές μοντιε. Ένα ποστ έκανα για την 21άρα ψωλάρα του Κασσελάκη. Το οτι έπεσε όλη πλέμπα να με κοουτάρει δεν είναι δικό μου ζήτημα.vatraxos έγραψε: 01 Σεπ 2023, 10:54
Μας τα έχεις κάνει τσουρέκια τόσες σελίδες με την τσαπού του Κασσελάκη, αλλά όχι, ούτε νύξη για τον σεξουαλικό σου προσανατολισμό σε νήμα με θέμα μία υποψηφιότητα στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ.
Επίσης ποιά νύξη για τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό? Εδώ η άλλη λέει οτι δεν είμαι γκέι γιατί τα άχυρα στον εγκέφαλο νομίζουν οτι ένας γκέι δε μπορεί να εκφράζεται αγοραία όπως εγώ. Στερεότυπα ολκής να πούμε. We come in all shapes and sizes. Όπως έχει φλώρους γκέι έτσι έχει και αρχίδια νταβάδες γκέι. Ε εγώ είμαι αρχίδι γκέι. Get over it bitches
Και μόνο που το μυαλό σου πήγε σ' αυτό που λες πως υπέθεσα, απλά επιβεβαιώνομαι ότι τρολάρεις.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 01 Σεπ 2023, 11:39Τι υπερβολές είναι αυτές μοντιε. Ένα ποστ έκανα για την 21άρα ψωλάρα του Κασσελάκη. Το οτι έπεσε όλη πλέμπα να με κοουτάρει δεν είναι δικό μου ζήτημα.vatraxos έγραψε: 01 Σεπ 2023, 10:54
Μας τα έχεις κάνει τσουρέκια τόσες σελίδες με την τσαπού του Κασσελάκη, αλλά όχι, ούτε νύξη για τον σεξουαλικό σου προσανατολισμό σε νήμα με θέμα μία υποψηφιότητα στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ.
Επίσης ποιά νύξη για τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό? Εδώ η άλλη λέει οτι δεν είμαι γκέι γιατί τα άχυρα στον εγκέφαλο νομίζουν οτι ένας γκέι δε μπορεί να εκφράζεται αγοραία όπως εγώ. Στερεότυπα ολκής να πούμε. We come in all shapes and sizes. Όπως έχει φλώρους γκέι έτσι έχει και αρχίδια νταβάδες γκέι. Ε εγώ είμαι αρχίδι γκέι. Get over it bitches![]()
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Κάποτε είχαν πέσει όλοι πάνω στον Παπανδρέου γιατί ήταν μουνακιας.
Τώρα που είναι υποψήφιος αρχηγός κόμματος γκει είναι απλά Παρασκευή.
Αλλάξανε οι καιροί.
Αλλάξανε οι καιροί.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
κλιματική ΑλλαγήGeorge_V έγραψε: 01 Σεπ 2023, 11:51 Κάποτε είχαν πέσει όλοι πάνω στον Παπανδρέου γιατί ήταν μουνακιας.
Αλλάξανε οι καιροί.
- Τοξοβόλος_UK
Ότι και να είναι κάτι με τη συμπεριφορά μου έχει να κάνει ή όπως τεσπα τι βλέπεις εσύ. Λες και έχει σχέση η συμπεριφορά κάποιου με το σεξουαλικό προσανατολισμό.Isildur έγραψε: 01 Σεπ 2023, 11:43
Και μόνο που το μυαλό σου πήγε σ' αυτό που λες πως υπέθεσα, απλά επιβεβαιώνομαι ότι τρολάρεις.
Η υπόθεση σου οτι δεν είμαι γκέι βασιζόμενη σε αίολες παπάζτες για τη συμπεριφορά μου, μου θυμίζει κάτι γιαγιάδες με τσεμπέρια φάση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση