!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αγορά καινούργιου αυτοκινήτου
Re: Αγορά καινούργιου αυτοκινήτου
Τελικώς,θα μας πει κάποιος επί της ουσίας,γιατί το κορολλα είναι μονόδρομος και οτιδήποτε άλλο είναι πέταμα χρημάτων?

και σαν το κρασί, βελτιώνεται με τα χρόνιαGarcia έγραψε: 18 Οκτ 2023, 16:51 Τελικώς,θα μας πει κάποιος επί της ουσίας,γιατί το κορολλα είναι μονόδρομος και οτιδήποτε άλλο είναι πέταμα χρημάτων?
![]()
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Είναι σχεδόν απλά βαρετό, και αυτό είναι κοπλιμέντο για την Τογιότα. Μεγάλη αισθητική βελτίωση από προηγούμενα.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
μια χαρα το βρισκω, δεν βλεπω να υστερει σε design σε σχεση μετα hatchback της φορντ, της χιουνται, της κια κλπ.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Εμένα το αυτοκίνητο κάνει 500 χιλιόμετρα το χρόνο, πόσο να το πουλήσω; 
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
2 κορολες = 1 prius.
Έως 8.000 ευρώ ηλεκτρική επιδότηση+προωθητική ενέργεια/προσφορά,πέφτει η τιμή κάπως.
Έως 8.000 ευρώ ηλεκτρική επιδότηση+προωθητική ενέργεια/προσφορά,πέφτει η τιμή κάπως.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Είχα έναν φίλο που άλλαζε κάθε χρόνιο αυτοκίνητο. Πάντα μεταχειρισμένο.Chilloutbuddy έγραψε: 18 Οκτ 2023, 15:59Ή μπορώ πολύ απλά να ανοίξω τους ορίζοντές μου σε χιλιάδες μεταχειρισμένα μοντέλα και να πληρώσω πολύ ευχαρίστως για αυτά ακριβώς τα features που θέλω, και να μην πληρώσω γι'αυτά που δε θέλω. Και να γλιτώσω και κανα δεκάρικο στην πορεία.Garcia έγραψε: 18 Οκτ 2023, 15:51 Ε τότε πήγαινε να απενεργοποιήσεις και τους αισθητήρες και όλα τα ηλεκτρονικά βοηθήματα,επειδή μπορεί να έχουν φτηνομοτερακια και ίσως κάποια στιγμή παραδώσουν πνεύμα.Μεταχειρο και πετρελαιο=κεφάλι στο τροβα κατευθείαν,το λένε 15 κατασκευαστές πλυντηρίων.![]()
Στα λόγια μου έρχεσαι![]()
Ακόμα και να του έβγαινε μάπα ένα από αυτά, το πούλαγε την επόμενη χρονιά.
Αδιαφορούσε για χρώμα, μοντέλο, μάρκα.
Είχε όμως πάντα ένα καλό κεφάλαιο καβάντζα, ώστε να αγοράσει πρώτα το επόμενο αυτοκίνητο και μετά να πουλήσει το δικό του.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Με τη Γκόλφω παίζει να είναι τα πιο βαρετά,προβλέψιμα ντιζάιν,αλλά οκευ κάποιοι ίσως δεν έχουν αυτή την προτεραιότητα,πχ.αλλος θα χτυπήσει άλφα λόγω ντιζάιν,άλλο αν θα πληρώνει τα συνεργεία για βλάβες.Bazoomba έγραψε: 18 Οκτ 2023, 17:52 μια χαρα το βρισκω, δεν βλεπω να υστερει σε design σε σχεση μετα hatchback της φορντ, της χιουνται, της κια κλπ.
- Chilloutbuddy
Τα χιουντάι είναι ωραία εξωτερικά, γιατί σε όγκους και καμπύλες έχουν κοπιάρει τις γραμμές του ΓκολφBazoomba έγραψε: 18 Οκτ 2023, 17:52 μια χαρα το βρισκω, δεν βλεπω να υστερει σε design σε σχεση μετα hatchback της φορντ, της χιουνται, της κια κλπ.

Εσωτερικά όχι τόσο.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
παρεπιπτόντως το ναυλον ή και το POM είναι εξαιρετικά υλικά για τετοια γρανάζια. Ελαφριά ανθεκτικά αθόρυβα φθηνά με καλη μετάδοση κινησης σε τετοιες χαμηλές ταχυτητες, που δε χρειάζονται μεγάλη ακρίβειαChilloutbuddy έγραψε: 18 Οκτ 2023, 15:47 Έχεις δει μοτεράκι καθρέφτη; Νάϋλον γρανάζια, πες μου εσύ πόσο θα αντεξει αυτό 15 φορές τη μέρα που μπαινοβγαίνει στ'αμάξι.
![]()
πολύ καλυτερα απο μεταλικά
Τα γράφεις αυτά ως περήφανος ιδιοκτήτης ενός γκολφ, δηλαδή ενός κουτιού με ρόδες;Chilloutbuddy έγραψε: 18 Οκτ 2023, 17:49 Είναι σχεδόν απλά βαρετό, και αυτό είναι κοπλιμέντο για την Τογιότα. Μεγάλη αισθητική βελτίωση από προηγούμενα.
FUCK DONALD TRUMP
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Καλή φάση αλλά , στην Ελλάδα δεν πέφτουν οι τιμές των μεταχειρισμένων με τέτοιο ρυθμό.Chilloutbuddy έγραψε: 18 Οκτ 2023, 15:27Πάμε πάλι.Λεγεών έγραψε: 18 Οκτ 2023, 13:37 Είπαμε και τις προάλλες πως το να δώσεις λεφτά καινούριου για μεταχειρισμένο πολλών ετών, φορτωμένο με χιλιόμετρα, και περισσότερα κυβικά ή ακριβότερη μάρκα από αυτή που αντέχεις, είναι ανωμαλία σκέψης.
Ας πούμε ότι εγώ ψάχνω ένα Φόκους 1500αράκι.
Kαινουργιο (σχεδόν) βλέπω γύρω στα 33χιλ ευρώ
Τετραετίας βρίσκω 17χιλ με 90χιλ χλμ
Οχταετίας βλέπω πουλιέται κανά δωδεκάρι με 170χιλ χλμ
Δηλαδή αν το πάρεις καινούργιο και το πουλήσεις σε 4 χρόνια έχεις χάσει 33 - 17 = 16 χιλιάρικα χασούρα
Αν το πάρεις τετραετίας και το πουλήσεις σε 4 χρόνια έχεις χάσει 16 - 12 = 4 χιλιάρικα χασούρα
Δηλαδή αγοράζοντας καινούργιο έχεις 12 χιλιάρικα έχτρα χασούρα, γιατί να τη φάω εγώ; Να τη φας εσύ. Εγώ αγοράζω από ανθρώπους που θελουν ζελατίνες και καθρέφτες που κάνουν πίου πίου, και σε 4 χρόνια το πουλάνε γιατί βγήκε νέο με καθρέφτη που ψήνει και καφέ. Αυτούς ακριβώς ψάχνω, αυτοί είναι οι άνθρωποί μου. Εγώ θέλω ένα Φόκους 1500, αυτά, τίποτα άλλο. Θα μου βγάλει 12 χιλιάρικα ζημιές σε 4 χρόνια; Αρχίδια, μια ζωή μεταχειρισμένα αγοράζω και κανένα δεν έχει βγάλει ούτε κατά διάνοια τέτοια ποσά, έχω γλιτώσει τόσα λεφτά που μπορώ το επόμενο μου αυτοκίνητο να του βάλω φωτιά να το κάψω την πρώτη μέρα και πάλι κερδισμένος είμαι.
Και αυτός είναι ένας μόνο λόγος να πάρει κάποιος μεταχειρισμένο, τις προάλλες σου είπα και άλλους.
Μπαααααα, που θα μας πεις και ανώμαλους, τεντιμπόη.
The business man whose master plan controls the world each day,
- Chilloutbuddy
Βασικά φτηνά. Ελαφριά χέσε με τώρα μιλάμε για ένα γραμμάριο, και αθόρυβα είναι άσχετο γιατί το μοτεράκι κάνει θόρυβο έτσι κι αλλιώς που τον ακούς από μέσα και απ'έξω απ'το αυτοκίνητοdna replication έγραψε: 18 Οκτ 2023, 18:00παρεπιπτόντως το ναυλον ή και το POM είναι εξαιρετικά υλικά για τετοια γρανάζια. Ελαφριά ανθεκτικά αθόρυβα φθηνά με καλη μετάδοση κινησης σε τετοιες χαμηλές ταχυτητες, που δε χρειάζονται μεγάλη ακρίβειαChilloutbuddy έγραψε: 18 Οκτ 2023, 15:47 Έχεις δει μοτεράκι καθρέφτη; Νάϋλον γρανάζια, πες μου εσύ πόσο θα αντεξει αυτό 15 φορές τη μέρα που μπαινοβγαίνει στ'αμάξι.
![]()
πολύ καλυτερα απο μεταλικά
Τέλος πάντων δε με χαλάει το νάϋλον τόσο πολύ, όσο το γεγονός ότι όσα περισσότερα μοτεράκια προσθέτεις τόσες πιθανότητες να χαλάσει κάτι, είναι απλή στατιστική. Και πλέον οι καθρέφτες δεν κάνουν όσο θυμόμαστε, κάνουν πολύ-πολύ παραπάνω.
- Chilloutbuddy
Έχεις δίκιο, έπρεπε να βάλω λίνκ από Ελλάδαenterprise-psi έγραψε: 18 Οκτ 2023, 18:02Καλή φάση αλλά , στην Ελλάδα δεν πέφτουν οι τιμές των μεταχειρισμένων με τέτοιο ρυθμό.Chilloutbuddy έγραψε: 18 Οκτ 2023, 15:27Πάμε πάλι.Λεγεών έγραψε: 18 Οκτ 2023, 13:37 Είπαμε και τις προάλλες πως το να δώσεις λεφτά καινούριου για μεταχειρισμένο πολλών ετών, φορτωμένο με χιλιόμετρα, και περισσότερα κυβικά ή ακριβότερη μάρκα από αυτή που αντέχεις, είναι ανωμαλία σκέψης.
Ας πούμε ότι εγώ ψάχνω ένα Φόκους 1500αράκι.
Kαινουργιο (σχεδόν) βλέπω γύρω στα 33χιλ ευρώ
Τετραετίας βρίσκω 17χιλ με 90χιλ χλμ
Οχταετίας βλέπω πουλιέται κανά δωδεκάρι με 170χιλ χλμ
Δηλαδή αν το πάρεις καινούργιο και το πουλήσεις σε 4 χρόνια έχεις χάσει 33 - 17 = 16 χιλιάρικα χασούρα
Αν το πάρεις τετραετίας και το πουλήσεις σε 4 χρόνια έχεις χάσει 16 - 12 = 4 χιλιάρικα χασούρα
Δηλαδή αγοράζοντας καινούργιο έχεις 12 χιλιάρικα έχτρα χασούρα, γιατί να τη φάω εγώ; Να τη φας εσύ. Εγώ αγοράζω από ανθρώπους που θελουν ζελατίνες και καθρέφτες που κάνουν πίου πίου, και σε 4 χρόνια το πουλάνε γιατί βγήκε νέο με καθρέφτη που ψήνει και καφέ. Αυτούς ακριβώς ψάχνω, αυτοί είναι οι άνθρωποί μου. Εγώ θέλω ένα Φόκους 1500, αυτά, τίποτα άλλο. Θα μου βγάλει 12 χιλιάρικα ζημιές σε 4 χρόνια; Αρχίδια, μια ζωή μεταχειρισμένα αγοράζω και κανένα δεν έχει βγάλει ούτε κατά διάνοια τέτοια ποσά, έχω γλιτώσει τόσα λεφτά που μπορώ το επόμενο μου αυτοκίνητο να του βάλω φωτιά να το κάψω την πρώτη μέρα και πάλι κερδισμένος είμαι.
Και αυτός είναι ένας μόνο λόγος να πάρει κάποιος μεταχειρισμένο, τις προάλλες σου είπα και άλλους.
Μπαααααα, που θα μας πεις και ανώμαλους, τεντιμπόη.
Δηλαδή το θέμα είναι η πτώση της αξίας ενός καινούριου με το που το βγάζεις στον δρόμο, και άρα η χασούρα ας πούμε; Χαίρω πολύ, αυτό ισχύει με όλα τα πράγματα στην ζωή. Αν παίρνεις αυτοκίνητο με σκοπό να το κρατήσεις και να το ευχαριστηθείς τότε η πτώση της αντικειμενικής αξίας είναι το τελευταίο που σε ενδιαφέρει.
Δηλαδή θα πάρεις καινούριο αυτοκίνητο που γουστάρεις, που το παρκάρεις, φεύγεις, και γυρνάς να το κοιτάξεις επειδή είναι μούναρος, και αντί να χαμογελάσεις θα είσαι σαν το crying in the rain meme επειδή δεν αξίζει πλέον όσο το αγόρασες;
Αν γουστάρετε τόσο πολύ τα μεταχειρισμένα τότε προσπαθήστε το και με τα προφυλακτικά - αφού ο άλλος δεν έχυσε μέσα και έκανε μόνο 2-3 ζμπρωξιές προτού το βγάλει, τότε μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε άφοβα, μην πάτε να πάρετε καινούριο, πεταμένα χρήματα θα είναι και ο άλλος έφαγε την χασούρα.
Δηλαδή θα πάρεις καινούριο αυτοκίνητο που γουστάρεις, που το παρκάρεις, φεύγεις, και γυρνάς να το κοιτάξεις επειδή είναι μούναρος, και αντί να χαμογελάσεις θα είσαι σαν το crying in the rain meme επειδή δεν αξίζει πλέον όσο το αγόρασες;
Αν γουστάρετε τόσο πολύ τα μεταχειρισμένα τότε προσπαθήστε το και με τα προφυλακτικά - αφού ο άλλος δεν έχυσε μέσα και έκανε μόνο 2-3 ζμπρωξιές προτού το βγάλει, τότε μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε άφοβα, μην πάτε να πάρετε καινούριο, πεταμένα χρήματα θα είναι και ο άλλος έφαγε την χασούρα.
FUCK DONALD TRUMP
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 2300 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enterprise-psi
-