Εντάξει, μιλάμε τώρα για ένα άρθρο "καταπέλτη" που έχει (1) παραπομπή (ένα βίντεο του γιουτιουμπ) αλλά κάνει υποθέσεις για τον χαρακτήρα του Γκέητς για να δικαιολογήσει τα τέρατα (είναι λέει "100% ακριβή", τα όσα γράφει, εντάξει, πείστηκα
Εγώ ξέρω πως Σάββατο 25 Ιανουαρίου, μία αργή μέρα στη δουλειά, πήρα τηλέφωνο τη γυναίκα και της έλεγα ότι διάβαζα για τον κορωνοϊό σε αυτό το κλειδωμένο τόπικ ενός ξένου φόρουμ, και της έλεγα ότι μου έκανε εντύπωση ότι κάνει 2 εβδομάδες να εμφανιστεί στον άνθρωπο, οπότε όσοι εκδηλώνονταν την στιγμή εκείνη είχαν προσβληθεί μία 15ρια μέρες πριν άρα κοιτάμε στο παρελθόν. Και ξέρεις τι μου απάντησε; "Σου μίλησα για αυτό πριν λίγες ημέρες, μιλάνε παντού για αυτό και ότι έρχεται". Και όντως μου είχε μιλήσει, αλλά δεν είχα δώσει σημασία.
Διάβασε το τόπικ αν θέλεις, οι ημερομηνίες εκεί είναι, ανοίχτηκε 21 Ιανουαρίου και ο κόσμος γνώριζε ημέρες πιο πριν τι συνέβαινε. Τραμπ και Τζόνσον και Μπολσονάρο, και όλες οι υπόλοιπες ακροδεξιές κουράδες που λατρεύεις, δεν έκαναν τίποτα, ενώ σίγουρα θα γνώριζαν. Τα πολλά κρούσματα ήρθαν 40-50 μέρες μετά, όχι 5-10. Υπήρχε χρόνος να προετοιμαστούν. Δεν το έκαναν. Και πριν δύο εβδομάδες ο αρχικούραδος πρότεινε "σαρκαστικά" εμβόλια με χλωρίνη.
Δεν υπάρχει λόγος να ποστάρω άλλο σε αυτό το τόπικ για να σου κάνω τη χάρη να ασχολούμαι μαζί σου και να ανεβαίνεις στις μηχανές αναζήτησης, γι' αυτό και δεν έχω γράψει τόσες ημέρες. Ξαναποστάρω το ποστ που είχα κάνει στην δεύτερη μόλις σελίδα, ΚΑΙ ΕΦΙΣΤΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΕΥΚΟΛΑ Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΕ ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ.
Λεγεών έγραψε: 20 Απρ 2020, 21:41 Ο Αρίστος είναι με διαφορά ο χειρότερος και πιο ανθυποgarbage-tier χρήστης που έχει περάσει από το φόρουμ αυτό. Κατά συρροήν ψεύτης, αντιεπιστημονικός, συνωμοσιολογάκιας, και γενικά θλιβερή περσόνα που πιστεύει τα ίδια της τα ψέμματα.
Η αλήθεια είναι ότι ο Γκέητς, που θέλει το κακό μας, είχε ενημερώσει και προβλέψει όλο αυτό πέντε χρόνια πριν. Η σχετική ομιλία του παρακάτω. Κανείς δεν άκουσε. Ο Τραμπ διέλυσε την ομάδα κρούσης πανδημιών και πλέον έχει το αίμα 42 χιλιάδων αμερικανών στα χέρια του.
Δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθεί κανείς περισσότερο με τα στρατευμένα και πληρωμένα άρθρα του Αρίστου.
![]()