Στέλνεις βοήθεια αφενός για ανθρωπιστικούς λόγους αφετέρου για να του τρίψεις όλη την προπαγάνδα περί τουρκικής αλληλεγγύης και κακών Ελλήνων που θέλουν να φάνε τα εδάφη μέσα στη μάπα .adon99 έγραψε: 30 Οκτ 2020, 17:34Για να σωσουμε αυτους που θελουν να μας σφαξουνεΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 30 Οκτ 2020, 17:31 Αυτό που πρέπει να κάνει άμεσα η Ελλάδα, είναι αποστολή βοήθειας κι εκπαιδευμένων συνεργείων στην Τουρκία.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΣΕΙΣΜΟΣ
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Re: ΣΕΙΣΜΟΣ
- Highlander
Γιατί; Είπα εγώ ότι δεν υπάρχουν τούρκοι σκατόψυχα εθνικια; Στο ίδιο ματς με το παοκ βέβαια υπήρχαν και άλλοι που έλεγαν παοκ μπεσικτας πάνω από τις χώρες και τις πολιτικές.Εμπεδοκλής έγραψε: 30 Οκτ 2020, 17:55Εννοείς αυτούς που δεν πρόλαβε καλά καλά να κληρωθεί ο ΠΑΟΚ με τη Μπεσικτάς και ανέβαζαν στο λογαριασμό του ΠΑΟΚ εικόνες από σφαγές Ελλήνων στη Μικρά Ασία και τουρκικά πολεμικά στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης; Για αυτούς ακριβώς εγκαλείς τον κόσμο να τους λυπηθεί;Highlander έγραψε: 30 Οκτ 2020, 17:43Βάσει διαδικτύου κι ό,τι βλέπω στο τουιτερ τουλάχιστον οι Τούρκοι είναι λιγότερο σκατόψυχα εθνικια από τους Έλληνες κι όλοι έχουν έρθει να ευχηθούν, ενώ υπάρχουν ένα σωρό ελληνικοί λογαριασμοί που λένε τι έκανε ο αλλαχ τώρα και βρίζουν τον βαρουφάκη που έδειξε συμπαράσταση στη Σμύρνη.
Μακάρι να είχαν εκατόμβες νεκρών και να διαλύονταν οικονομικά. Δυστυχώς θα κινηθούν κάτω από το τριψήφιο.
Τώρα δε, δεν έχω δει ούτε έναν τουρκικό λογαριασμό που να λέει κάτι πέραν των ευχών και μηνυμάτων για συμφιλίωση, σε αντίθεση με τους ελληνικούς λογαριασμούς.
Εγώ έγραψα ένα μήνυμα ευχών και κατά των εθνικιστών και των δύο πλευρών και πήρε γύρω στα 90 likes σε λίγα λεπτά κυρίως από Τούρκους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 30 Οκτ 2020, 18:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Εμπεδοκλής
Εσύ γράφεις μαλακίες, όπως συνήθως. Ας μείνουμε εκεί.
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 30 Οκτ 2020, 17:56 Oιφασίστες (Έλληνες και Τούρκοι) είναι μες τη χαρά σήμερα
https://twitter.com/silaserafim/status/ ... 3760808966
Ο Σίλας πολύ καλά του κάνει και τον κοροϊδεύει που δεν αναφέρει την Σάμο.
Δεν καταλαβαίνεις και από χιούμορ.
Κάνει την αλλαγή στους στίχους για να δείξει ότι αν οι Σαμιώτες ήτανε στην Σμύρνη θα είχανε την συμπαράσταση του Βαρουφάκη.
Καθόλου Φασιστικό δεν είναι.
Μια χαρά τον βάζει στην θέση του.
Βιάστηκε τόσο να δηλώσει την υποτέλεια στον Σουλτάνο και την δουλοπρέπεια του που ξέχασε την Σάμο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Niki την 30 Οκτ 2020, 18:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
- Highlander
Όχι εσύ γράφεις.
- EKPLIKTIKOS
Ναι, αλλά αν ο γείτονας μου είχε καταπατήσει το μισό οικόπεδο, ηθελε να μου καταπατήσει κ δυο τρία ακόμα, ενώ στο παρελθόν τα ξαδέρφια του είχαν σκοτώσει τα δικά μου κ τα είχαν διώξει από το σπίτι τους, μάλλον θα τον έγραφα στ αρχιδια μουPapa John έγραψε: 30 Οκτ 2020, 17:36 Αν είχατε έναν γείτονα που δεν χωνεύατε καθόλου αλλά κάποια στιγμή πάθαινε μπροστά σας π.χ. καρδιακή προσβολή,δεν θα προσπαθούσατε να βοηθήσετε ;
Θα παρουμε στα σοβαρά το τουιτερ;Highlander έγραψε: 30 Οκτ 2020, 17:57Δεν ξέρω τι έχει περισσότερο βάρος γενικά; οι τυπικές διπλωματικές αντιδράσεις των κυβερνήσεων (που καλώς υπάρχουν) ή των απλών ανθρώπων;τεν τεν έγραψε: 30 Οκτ 2020, 17:53Για να δουμε....
Τι έχει περισσότερο βάρος, η κυβέρνηση του κράτους ή οι ανώνυμοι τουιτεράδες;
Δίνω βέβαια το ότι μπορεί το κοινωνικό δείγμα να διαφέρει.
Ας αρχίσει και κάποιος άλλος περα απο τον μπουμπη να βγάζει και τα αντίθετα τουιτ Τουρκων.
Καλη η πολιτική, χρήσιμη και η προπαγανδα μερικές φορές αλλά με όριο.
έχουμε αποδείξει πολλάκις ότι σαν έθνος βάζουμε τον άνθρωπο πανω από την πολιτικη. ΑΑν δεχτούν οι Τουρκοι θα πάει βοήθεια και θα κάνει ότι καλυτερο.
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Ζαιος σκατοψυχο τουρκοεθνικι γιουσουφακι του ερτογαν.Εξαλλου τα μμε του ερτογαν συχνα πυκνα οπως και σημερα βαζουν πανυγηριζοντας δηλωσεις ζαιων δεν ειναι κατι παραξενο
- Highlander
Για ποσταρε αυτά τα αντίθετα τουιτ τούρκωντεν τεν έγραψε: 30 Οκτ 2020, 18:02Θα παρουμε στα σοβαρά το τουιτερ;Highlander έγραψε: 30 Οκτ 2020, 17:57Δεν ξέρω τι έχει περισσότερο βάρος γενικά; οι τυπικές διπλωματικές αντιδράσεις των κυβερνήσεων (που καλώς υπάρχουν) ή των απλών ανθρώπων;τεν τεν έγραψε: 30 Οκτ 2020, 17:53
Για να δουμε....
Τι έχει περισσότερο βάρος, η κυβέρνηση του κράτους ή οι ανώνυμοι τουιτεράδες;
Ας αρχίσει και κάποιος άλλος περα απο τον μπουμπη να βγάζει και τα αντίθετα τουιτ Τουρκων.
έχουμε αποδείξει πολλάκις ότι σαν έθνος βάζουμε τον άνθρωπο πανω από την πολιτικη. ΑΑν δεχτούν οι Τουρκοι θα πάει βοήθεια και θα κάνει ότι καλυτερο.
Χρειαζονται 2 σεισμοι, ενας 8ρης στην Κωνσταντινουπολη και ενας 9+ σε αγκυρα.
Δεν έχω Τουρκους στο τουίτερ , αν βρω όμως θα βάλωHighlander έγραψε: 30 Οκτ 2020, 18:04Για ποσταρε αυτά τα αντίθετα τουιτ τούρκωντεν τεν έγραψε: 30 Οκτ 2020, 18:02Θα παρουμε στα σοβαρά το τουιτερ;Highlander έγραψε: 30 Οκτ 2020, 17:57
Δεν ξέρω τι έχει περισσότερο βάρος γενικά; οι τυπικές διπλωματικές αντιδράσεις των κυβερνήσεων (που καλώς υπάρχουν) ή των απλών ανθρώπων;
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
- ΜπλεΜπουμπυς
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Ξεκαβαλίστε. Δεν θα καταστραφεί η Τουρκία χωρίς την βοήθειά μας. Εμείς έχουμε να κερδίσουμε. Αλλά και πέρα από το κέρδος δεν μιλάμε για στρατούς αλλά για απλούς ανθρώπους, μην είστε μικρόψυχοι (censored).EKPLIKTIKOS έγραψε: 30 Οκτ 2020, 18:02Ναι, αλλά αν ο γείτονας μου είχε καταπατήσει το μισό οικόπεδο, ηθελε να μου καταπατήσει κ δυο τρία ακόμα, ενώ στο παρελθόν τα ξαδέρφια του είχαν σκοτώσει τα δικά μου κ τα είχαν διώξει από το σπίτι τους, μάλλον θα τον έγραφα στ αρχιδια μουPapa John έγραψε: 30 Οκτ 2020, 17:36 Αν είχατε έναν γείτονα που δεν χωνεύατε καθόλου αλλά κάποια στιγμή πάθαινε μπροστά σας π.χ. καρδιακή προσβολή,δεν θα προσπαθούσατε να βοηθήσετε ;![]()
Nandros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 15:48 Αυτή την στιγμή το Ισραήλ μειώνει το πλήθος των ισλαμιστών. Κάτι καλό είναι αυτό.
.
Niki έγραψε: 30 Οκτ 2020, 17:42Διαφωνώ οι συνθήκες πρέπει να δείξουν ότι κάτι άλλαξε.Papa John έγραψε: 30 Οκτ 2020, 17:36 Για να μιλήσω και λίγο σοβαρά,η Ελλάδα πρέπει να κάνει αυτό που κάνει πάντα : να στείλει βοήθεια και να συμμετάσχει στον απεγκλωβισμό ανθρώπων (αν υπάρχουν).
Δεν είναι θέμα ανωτερότητας,αν και παίζει πάντα αυτός ο παράγοντας,αλλά θέμα ηθικής κυρίως.Αν είχατε έναν γείτονα που δεν χωνεύατε καθόλου αλλά κάποια στιγμή πάθαινε μπροστά σας π.χ. καρδιακή προσβολή,δεν θα προσπαθούσατε να βοηθήσετε ;
Να κοιτάξουμε την Σάμο μας και τον κόσμο μας.
Όλα τα άλλα είναι υποκρισία ή δουλοπρέπεια.
Είναι υποκρισία ή δουλοπρέπεια σε ανθρώπους που ο πρόεδρος τους ,οι υπουργοί τους ,λένε ότι θα μας πνίξουν, όπως έκαναν και στο παρελθόν και από κάτω ο λαός να πανηγυρίζει και σήμερα εμείς να λέμε τους λυπόμαστε.
Είναι υποκρισία η δουλοπρέπεια σε μια χώρα που κρατά τις ένοπλες μας δυνάμεις 11 μήνες σε επιφυλακή να λέμε ότι τώρα τους λυπόμαστε γιατί έπεσαν τέσσερεις πολυκατοικίες.
Είναι υποκρισία η δουλοπρέπεια σε μια χώρα που προσπάθησε να βυθίσει καράβι μας και να θρηνήσουμε θύματα ,άσχετα αν τους γύρισε μπούμερανγκ να στείλουμε βοήθεια.
Όχι δεν ανακατευόμαστε.
Χθες διάβαζα σε διάφορα τουιτ τους, το ερώτημα ότι ο δικός τους θεός βγάζει χατζάρα σε αντίθεση με τον δικό μας γκέι θεό που γυρνάει μάγουλο ποιος θα κερδίσει; με κάτι χιλιάδες ακόλουθους.
Όχι ούτε ο Μητσοτάκης πρέπει να πάρει τηλέφωνο.
Αλλιώς κινδυνεύουμε να μας περάσουν δουλοπρεπείς και ότι το κάνουμε για να δείξουμε ότι είμαστε καλά γκιαουράκια και μας αξίζει ο οίκτος τους.
Οι Έλληνες ποτέ δεν ήτανε ούτε υποκριτές ούτε δουλοπρεπείς και δεν ζητάνε ποτέ οίκτο.
Αξιοπρέπεια υπερηφάνεια και να κοιτάμε τα δικά μας.
Την Σάμο μας.
ΑΝΤΕ ΚΑΤΟΥΡΑ ΤΩΡΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΥΠΕΣ ΜΕ ΡΕΓΟΥΛΑ
άμα τρολάρεις ίσως είσαι τρισχειρότερο ζωντόβολο
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 520 Προβολές