Ερμής έγραψε: 11 Μάιος 2020, 10:23
Είσαι νέα στο πχώρουμ. Πρέπει να ξέρεις οτι εδώ λέγονται πολλά καθ υπερβολή. Και εμένα δε μου αρέσει έτσι χαλαρό το δέσιμο της σάλτσας και εγώ προτιμώ αυτο που έδειξε ο καράμπαμπας aka Cavaliere. Και στο λέει κάποιος που έχει κόλλημα με τη σάλτσα και το δέσιμο της.
Αυτά περι ΚΤΕΛ κλπ έχουν σκοπό απλά και μόνο να σε πειράξουν, να σε τσιγκλήσουν.
Δεν ειναι κακίες, πάρτο όπως στο σχολείο και τα πειράγματα.
Απο την άλλη μπορεί να πεις κάποια πράγματα με ευγένεια και να πεταχτούν να σου πουν οτι μιλας με κακία, έχει συμβεί σε εμένα. Δε βγάζεις άκρη. Προσπαθησε απλά να είσαι πλήρως ο εαυτός σου και δε θα σε ενοχλεί τίποτα.
τωρα μην ακούσω τιποτα γελοιότητες για μπουλινγκ και οτι αυτα που ακούγονται δημιουργούν ψυχολογική αναστάτωση, σε έχω για νορμάλ άνθρωπο.
αυτη ειναι η αληθεια.
η αληθεια ειναι οτι γραφονται τερατα κ πωλουνται φυκια κ ενω μας τρολλαρουν αγρια προσεχουμε μην πληγωσουμε τα αισθηματα μια αγνης χωριατας '' Κρητικοπουλας ''
καθε μερα γιορτη - χθες ηταν το '' γιουβετσι'' με την τρομερη κοπη στη σπαλα που δεν γνωριζαν οι χασαπακλες
σημερα τα παραδοσιακα τρεχαντηρια των 9.80 μετρων
με ιδιωτικη καμπινα για την κορη του αφεντικου με ολα τα τεχνολογικα καλουδια
γελανε και οι χανοι.
Είχες δίκιο μας δουλεύει ψιλό γαζί.
Τρεχαντήρι 9,8 μέτρων επαγγελματικό που έχει καμπίνα με τηλεόραση για την κόρη του καπετάνιου.
Cavaliere έγραψε: 11 Μάιος 2020, 16:13 Κατά τα άλλα τη συμπαθώ και είναι ευγενέστατη. Δεν μου μίλησε ποτέ σε αγενή τόνο, κι αυτό είναι το βασικό για μένα.
η αληθεια ειναι οτι γραφονται τερατα κ πωλουνται φυκια κ ενω μας τρολλαρουν αγρια προσεχουμε μην πληγωσουμε τα αισθηματα μια αγνης χωριατας '' Κρητικοπουλας ''
καθε μερα γιορτη - χθες ηταν το '' γιουβετσι'' με την τρομερη κοπη στη σπαλα που δεν γνωριζαν οι χασαπακλες
γελανε και οι χανοι.
Τρεχαντήρι 9,8 μέτρων επαγγελματικό που έχει καμπίνα με τηλεόραση για την κόρη του καπετάνιου.
δεν εχει ιδεα λεμε για οτι γραφει - πριν τη μαγειρικη εγραφε για φυσιγγια γελασανε κ τα σκυλια - κανει μπαμ πως διαβαζει απο σαιτ κ γραφει οτι καταλαβαινει δλδ τπτ
ωρες ωρες θυμιζει κ ορεστη 35
παραδοσιακο +τρεχαντηρι + επαγγελματικο κ 9,80 μετρα
αυτο απο κανα σαιτ με τα ορια σε μετρα των σκαφων το διαβασε δεν καταλαβε φυσικα τπτ και το πεταξε
Cavaliere έγραψε: 11 Μάιος 2020, 16:50Ερώτηση: Γιατί γελάτε με το τρεχαντήρι 9,8;
παραδοσιακο + τρεχαντηρι + επαγγελματικο δεν φτιαχνεται σε τοσο μικρα μεγεθη
το 9.80 ειναι κλασσικο οριο των κατασκευαστων - να μην φτασουν τα 10 μετρα -σε ερασιτεχνικα σκαφη που εχουν ομως αλλο καθεστως φορολογηση- τεκμηριων
καθε μερα γιορτη λεμε - με φονικες τοχινες - καπνιστιρια - γιουβετσια αν ηταν με αντρικο νικ θα τον ειχαν ξεσκισει ολες κ ολοι .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αγις την 11 Μάιος 2020, 17:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Cavaliere έγραψε: 11 Μάιος 2020, 16:50Ερώτηση: Γιατί γελάτε με το τρεχαντήρι 9,8;
το 9.80 ειναι κλασσικο οριο των κατασκευαστων - να μην φτασουν τα 10 μετρα -σε ερασιτεχνικα σκαφη που εχουν ομως αλλο καθεστως φορολογησης.
Ε, μάλλον είναι αφορολόγητα, ξέρω γω, δηλαδή, δηλωμένα ερασιτεχνικά.
το 9.80 ειναι κλασσικο οριο των κατασκευαστων - να μην φτασουν τα 10 μετρα -σε ερασιτεχνικα σκαφη που εχουν ομως αλλο καθεστως φορολογησης.
Ε, μάλλον είναι αφορολόγητα, ξέρω γω, δηλαδή, δηλωμένα ερασιτεχνικά.
ριξε μια ματια τι πληρωνεις για επαγγελματικο 25 μετρο και τι για ερασιτεχνικο 10 μετρο κ ξαναελα
γελανε και οι χανοι.
Είσαστε αυθεντίες σε όλα μα όλα τα ξέρετε μα όλα όλα όλα !!!
Αφού σας έγραψα πάμε για ψάρεμα και μπορεί να κάνουμε και τρεις μέρες.
Δεν θα είχαμε να κοιμηθούμε; Μια κουζινίτσα; μια τουαλέτα;
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.