Της μαλακίας που σε δέρνει αλύπητα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάμε πόλεμο
Re: Πάμε πόλεμο
Όταν θέλεις να εισβάλεις στη χώρα κάποιου άλλου, πρέπει να είσαι έτοιμος και να πληρώσεις το τίμημα.Στύγιος έγραψε: 04 Σεπ 2020, 21:57Έλα μωρέ κι εσύ ,ο Τσιτσεκλί έζησε , ο Ναίλ Ερντογάν, ο άπειρος τι έφταιγε που πήγε άπατος απ' τον Γρίβα και κλαίει η κόρη;Kauldron έγραψε: 04 Σεπ 2020, 21:37ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 04 Σεπ 2020, 21:35 Δεν έχετε δουλειές, χρήματα να περάσετε το μήνα, να αγοράσετε τ΄ απαραίτητα για τα παιδιά σας, έχετε χάσει την υγειά σας, αλλά θα πάρετε 12 μεταχειρισμένα ,8 ολοκαίνουρια rafale και Stayer............. γιούπι!
Ας βλέπω τέτοια, κι ας μην έχω να φάω:
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Να μη γράφεις παπαριές για σαλέ του Κούλη άλλη φορά.
Κομμουνιστής είμαι, αλλά δεν δέχομαι συκοφαντίες για τον εκλεγμένο πρωθυπουργό της χώρας ειδικά όταν έχουμε απέναντι τα μόγγολα ,τους τουρκ.
τι εθνικοτητας ειναι ο πρεσβης που μιλαει στην αρχη;
τσαβουσογλου εντελως ουνος
stergiosbik έγραψε: 03 Σεπ 2020, 08:23Οκ.jimdenin έγραψε: 03 Σεπ 2020, 08:17Δηλαδή, τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου. Θα πάνε σε λύσεις όχι βάση επιχειρησιακών κριτηρίων, αλλά λόγω πολιτικών σκοπιμοτήτων. Και αν η ιστορία με τα Ραφάλ τρώγεται μερικώς αυτά που ακούγονται για το ΠΝ απλά είναι άκυρα, τόσο οι αμερικάνικες προτάσεις - MMSC, LCS - όσο και οι νεότερες γαλλικές - Belharra με τον τυπικό της εξοπλησμό όπως θα είναι σε γαλλική υπηρεσία και όχι costumized με βάση τις απαιτήσεις του ΠΝ. Την ιστορία "ανάθεση μέσα από διεθνή διαγωνισμό" όπως γίνεται και πρέπει να να γίνεται σε κάθε σοβαρό κράτος στην δικιά μας περίπτωση όπως φαίνεται ούτε που προβλέπεται να την ξαναδούμε. Μακάρι να δούμε άλλες καταλήξεις αλλά...
ΥΓ: Άκυρος εδώ ο κατά τα άλλο φίλτατος Στέργιος
Νόμιζα μιλούσες για τα οικονομικά μόνο.
Κατά τ αλλα έχεις απόλυτο δίκιο.
Τρέχουμε στο +5 να μαζέψουμε τα ασυμμαζευτα οπότε και παραπάνω πληρωνουμε και ακατάλληλα όπλα παίρνουμε.
Τα έχω πει και παλιότερα γιατί κάποιες αγορές είναι ακατάλληλες για εμάς.
Στέργιο το παρακάτω λέει σχεδόν τα πάντα.
https://www.ptisidiastima.com/rafale/
Έπρεπε να του έχουν και ένα κανολι από αυτά που είχαν στον «Νονό»...
Ζαχαριαδικός μάλλονΣτύγιος έγραψε: 04 Σεπ 2020, 22:45
Κομμουνιστής είμαι, αλλά δεν δέχομαι συκοφαντίες για τον εκλεγμένο πρωθυπουργό της χώρας ειδικά όταν έχουμε απέναντι τα μόγγολα ,τους τουρκ.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Επισκέφτηκα τον Άγιο Παίσιο στη Σουρωτή ως φοιτητής το 1989 ,για 10' λεπτά με δέχτηκε ,ούτε για προφητείες μου είπε , ούτε για την Πόλη , για προσωπικά θέματα μιλήσαμε.
'Ολα τα υπόλοιπα και τα βιβλία απ' τα οποία θησαυρίζουν οι χριστέμποροι είναι ....ξέρετε τι είναι.
'Ολα τα υπόλοιπα και τα βιβλία απ' τα οποία θησαυρίζουν οι χριστέμποροι είναι ....ξέρετε τι είναι.
Δε διέρρεε τα μυστικά του κράτους σε κοθμόθνια ο γέρονταςΣτύγιος έγραψε: 04 Σεπ 2020, 23:18 Επισκέφτηκα τον Άγιο Παίσιο στη Σουρωτή ως φοιτητής το 1989 ,για 10' λεπτά με δέχτηκε ,ούτε για προφητείες μου είπε , ούτε για την Πόλη , για προσωπικά θέματα μιλήσαμε.
- Dwarven Blacksmith
Και αυτό σημαίνει ότι σε όλους έλεγε για τα γκομενικά τους;Στύγιος έγραψε: 04 Σεπ 2020, 23:18 Επισκέφτηκα τον Άγιο Παίσιο στη Σουρωτή ως φοιτητής το 1989 ,για 10' λεπτά με δέχτηκε ,ούτε για προφητείες μου είπε , ούτε για την Πόλη , για προσωπικά θέματα μιλήσαμε.
Όταν ο Άγιος έβλεπε κάποιον Φωτισμένο, του έλεγε και για την Πόλη.
Δεν ήμουν κομμούνι τότε ,για δεξιός πήγαιναvatraxos έγραψε: 04 Σεπ 2020, 23:25Δε διέρρεε τα μυστικά του κράτους σε κοθμόθνια ο γέρονταςΣτύγιος έγραψε: 04 Σεπ 2020, 23:18 Επισκέφτηκα τον Άγιο Παίσιο στη Σουρωτή ως φοιτητής το 1989 ,για 10' λεπτά με δέχτηκε ,ούτε για προφητείες μου είπε , ούτε για την Πόλη , για προσωπικά θέματα μιλήσαμε.
Ποια Πόλη ρε μαλάκα ;Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Σεπ 2020, 23:26Και αυτό σημαίνει ότι σε όλους έλεγε για τα γκομενικά τους;Στύγιος έγραψε: 04 Σεπ 2020, 23:18 Επισκέφτηκα τον Άγιο Παίσιο στη Σουρωτή ως φοιτητής το 1989 ,για 10' λεπτά με δέχτηκε ,ούτε για προφητείες μου είπε , ούτε για την Πόλη , για προσωπικά θέματα μιλήσαμε.
Όταν ο Άγιος έβλεπε κάποιον Φωτισμένο, του έλεγε και για την Πόλη.
Ωστε στρατολογούσε ο γέρονταςΣτύγιος έγραψε: 04 Σεπ 2020, 23:29Δεν ήμουν κομμούνι τότε ,για δεξιός πήγαιναvatraxos έγραψε: 04 Σεπ 2020, 23:25Δε διέρρεε τα μυστικά του κράτους σε κοθμόθνια ο γέρονταςΣτύγιος έγραψε: 04 Σεπ 2020, 23:18 Επισκέφτηκα τον Άγιο Παίσιο στη Σουρωτή ως φοιτητής το 1989 ,για 10' λεπτά με δέχτηκε ,ούτε για προφητείες μου είπε , ούτε για την Πόλη , για προσωπικά θέματα μιλήσαμε.
'Ολα τα υπόλοιπα και τα βιβλία απ' τα οποία θησαυρίζουν οι χριστέμποροι είναι ....ξέρετε τι είναι.![]()
'Έλα ,ο γέροντας ήταν ακριβώς ένα αγαθό γεροντάκι και κατά χάριν Θεού για μας τους χριστιανούς 'Άγιος, Όλα τα υπόλοιπα ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 71 Απαντήσεις
- 2382 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
-
- 1 Απαντήσεις