Τι να σου πωlolek1 έγραψε: 25 Μαρ 2019, 21:11: εστω οτι το ανακαλυπτουμε, αν υπαρχει, γιατι οι γυναικολογοι δεν συμφωνουν ολοι για αυτο.
τι θα το κανουμε;![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Naida έγραψε: 25 Μαρ 2019, 21:06
Εγώ όταν είχε πρωτοβγει αυτό με το τζι είπα στον τότε γκόμενο μου να το βρούμε αλλά δεν εισακούστηκα.
Μπορεί και να είχαμε ακόμα πιο καλό σεξ όμως. Δε ξέρω δεν ασχολιομουν με το τζι μετά την απόρριψη. Γιατί μου το θυμισατε
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
εχω ακουσει και για εναν λοχο
Η 9η ρωμαϊκή λεγεώνα;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
περαστικα. στις σχεσεις μεταξυ των ανθρωπων συχνα ενας απο του δυο βγαινει ζημιωμενοςNaida έγραψε: 25 Μαρ 2019, 21:15Μπορεί και να είχαμε ακόμα πιο καλό σεξ όμως. Δε ξέρω δεν ασχολιομουν με το τζι μετά την απόρριψη. Γιατί μου το θυμισατε![]()
-
Ορέστης 35
Η υπερβολικη πιεση με το χερι ποναει την κλειτοριδα ή αντεχει;
Ακομα στην αιδιολειχια ειναι καλυτερο το ρουφηγμα ή το γλειψιμο;
Ε ας έβγαινε ο άλλος. Εγώ έπρεπε να βγω; Τελοσπάντων δεν νιώθω και ζημιωμένη αλλά μια γνώση παραπάνω θα την είχα.lolek1 έγραψε: 25 Μαρ 2019, 21:19
περαστικα. στις σχεσεις μεταξυ των ανθρωπων συχνα ενας απο του δυο βγαινει ζημιωμενος
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εδώ είσαι τύπεΟρέστης 35 έγραψε: 25 Μαρ 2019, 21:23 Η υπερβολικη πιεση με το χερι ποναει την κλειτοριδα ή αντεχει;
https://www.skroutz.gr/books/a.10306.we ... uth-k.html
Dein Herz, meine Gier
Γιατί να την πιέσεις υπερβολικά; Δεν έχει νόημα.Ορέστης 35 έγραψε: 25 Μαρ 2019, 21:23 Η υπερβολικη πιεση με το χερι ποναει την κλειτοριδα ή αντεχει;
Στο άλλο επίσης είναι θέμα γούστου.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
Ειχα κανει μια φορα ενα κολπο που ρουφαγα και επαιζα με τη γλωσσα ταυτοχρονα ενω κουναγα την παρτενερ μου κρατωντας την απ τα γονατα.Naida έγραψε: 25 Μαρ 2019, 21:32Γιατί να την πιέσεις υπερβολικά; Δεν έχει νόημα.Ορέστης 35 έγραψε: 25 Μαρ 2019, 21:23 Η υπερβολικη πιεση με το χερι ποναει την κλειτοριδα ή αντεχει;
Μην μας κόβεις στο καλύτερο...Ορέστης 35 έγραψε: 25 Μαρ 2019, 21:35Ειχα κανει μια φορα ενα κολπο που ρουφαγα και επαιζα με τη γλωσσα ταυτοχρονα ενω κουναγα την παρτενερ μου κρατωντας την απ τα γονατα.Naida έγραψε: 25 Μαρ 2019, 21:32Γιατί να την πιέσεις υπερβολικά; Δεν έχει νόημα.Ορέστης 35 έγραψε: 25 Μαρ 2019, 21:23 Η υπερβολικη πιεση με το χερι ποναει την κλειτοριδα ή αντεχει;
Dein Herz, meine Gier
Πινέλο ο ΟρέστηςΟρέστης 35 έγραψε: 25 Μαρ 2019, 21:35Ειχα κανει μια φορα ενα κολπο που ρουφαγα και επαιζα με τη γλωσσα ταυτοχρονα ενω κουναγα την παρτενερ μου κρατωντας την απ τα γονατα.Naida έγραψε: 25 Μαρ 2019, 21:32Γιατί να την πιέσεις υπερβολικά; Δεν έχει νόημα.Ορέστης 35 έγραψε: 25 Μαρ 2019, 21:23 Η υπερβολικη πιεση με το χερι ποναει την κλειτοριδα ή αντεχει;
Θα αρχίσουμε να λέμε τι μας έκαναν και τι τους κάναμε; Θα μας κόψει το ΕΣΡ
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Eθνικοκοινωνιστης
Ορεστη δινεις υπερβολικα μεγαλη σημασια στην γυναικεια ικανοποιηση
τι εχουμε πει?
τι εχουμε πει?
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 64 Απαντήσεις
- 2508 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος