!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Chatgpt
- Dwarven Blacksmith
Re: Chatgpt
Πλέον χρησιμοποιώ το Claude Sonnet της Anthropic, που βρίσκεται μπροστά σε πολλά benchmarks.
Meanwhile οι απατεώνες της OpenAI ακόμα να βγάλουν τη φωνητική λειτουργία από το demo.
Meanwhile οι απατεώνες της OpenAI ακόμα να βγάλουν τη φωνητική λειτουργία από το demo.
Και τι κάνει αυτό διαφορετικά, με δυο λόγια, αν θες;Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Ιουν 2024, 20:15 Πλέον χρησιμοποιώ το Claude Sonnet της Anthropic, που βρίσκεται μπροστά σε πολλά benchmarks.
- Dwarven Blacksmith
Το ίδιο ακριβώς κόνσεπτ είναι, απλά αυτή τη στιγμή κάπως καλύτερο και πιο γρήγορο.Imperium έγραψε: 22 Ιουν 2024, 21:45Και τι κάνει αυτό διαφορετικά, με δυο λόγια, αν θες;Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Ιουν 2024, 20:15 Πλέον χρησιμοποιώ το Claude Sonnet της Anthropic, που βρίσκεται μπροστά σε πολλά benchmarks.
Το μόνο ξεχωριστό που έχει τώρα είναι ότι αν ενεργοποιήσεις τη λειτουργία Artifacts μπορείς να του ζητήσεις να φτιάξει interactive websites .
https://twitter.com/omarsar0/status/1803907052785582508
- Dwarven Blacksmith
Δεν πληρώνω, μέχρι στιγμής η χρήση μου δεν είναι αρκετά συχνή για να το δικαιολογήσει.
Αν μου δώσουν plus στη δουλειά μόνο.
Τελικά μπορείς να κάνεις δουλεια με το ChatGPT! Τουλάχιστον τα λίγα λεπτά τζάμπα 4 που σου δείνει.
Είχα να βγάλω μια πολύπλοκη τρισδιάστατη παραμετρική συνάρτιση, και μου την έβγαλε με ελαχιστα προμπτς, αλλά είχε ακόμα ένα λαθάκι.
Λέω - για πλάκα - ας το περιγράψω με λόγια να δώ τι θα καταλάβει. Κι όμως ρεπστμ, κατάλαβε ακριβώς την διόρθωση που ήθελα, αλλάξε όλες της σχετικές συναρτήσεις, εξηγόντας ταυτόχρονα πώς το κάνει και ποιο ήταν το λαθος, και έβγαλε το σωστό.
Να μου πήρε μισή ώρα να βγάλω αυτό που ήθελα - αν ανέτρεχα σε βιβλία θα μούπαιρνε μια μέρα και αρκετο πονοκέφαλο. Ασε που φρεσκάρισε τις γνωσεις μου, ωστε την επόμενη ίσως να μην το χρειαστώ καν.
Μετα το έβαλα να μου βαθμολογήσει τα προμπτς μου! ΟΚ, αρκετα καλός λέει είσαι, λογικός, 4/5 , αλλά αλλή φορά μπορείς να βάλεις και περισότερη λεπτομέρια.
Και σκίτσα λέει, αν θες, βοηθάνε. Ε, ρε πού καταντήσαμε...
===
ΥΓ. Βασικά το δοκίμασα γιατί ένας κολλητός μου λέει κάντο με Κλώντ, ε, δεν έχω Κλώντ και βαριέμαι να τα ψάχνω, λέω ας δοκιμάσω Τσατ.
Πάντως τον εμπιστεύομαι τον τύπο, για να λέει Κλώντ, έτσι θα είναι.
Αρκει να χρησμοποιέιται σωστά, και όχι σαν δεκανίκι / κοπυ-πεηστ που ο χρήστης δεν καταλαβαίνει πράμα, δεν είναι άσχημη λύση...
Είχα να βγάλω μια πολύπλοκη τρισδιάστατη παραμετρική συνάρτιση, και μου την έβγαλε με ελαχιστα προμπτς, αλλά είχε ακόμα ένα λαθάκι.
Λέω - για πλάκα - ας το περιγράψω με λόγια να δώ τι θα καταλάβει. Κι όμως ρεπστμ, κατάλαβε ακριβώς την διόρθωση που ήθελα, αλλάξε όλες της σχετικές συναρτήσεις, εξηγόντας ταυτόχρονα πώς το κάνει και ποιο ήταν το λαθος, και έβγαλε το σωστό.
Να μου πήρε μισή ώρα να βγάλω αυτό που ήθελα - αν ανέτρεχα σε βιβλία θα μούπαιρνε μια μέρα και αρκετο πονοκέφαλο. Ασε που φρεσκάρισε τις γνωσεις μου, ωστε την επόμενη ίσως να μην το χρειαστώ καν.
Μετα το έβαλα να μου βαθμολογήσει τα προμπτς μου! ΟΚ, αρκετα καλός λέει είσαι, λογικός, 4/5 , αλλά αλλή φορά μπορείς να βάλεις και περισότερη λεπτομέρια.
Και σκίτσα λέει, αν θες, βοηθάνε. Ε, ρε πού καταντήσαμε...
===
ΥΓ. Βασικά το δοκίμασα γιατί ένας κολλητός μου λέει κάντο με Κλώντ, ε, δεν έχω Κλώντ και βαριέμαι να τα ψάχνω, λέω ας δοκιμάσω Τσατ.
Πάντως τον εμπιστεύομαι τον τύπο, για να λέει Κλώντ, έτσι θα είναι.
Αρκει να χρησμοποιέιται σωστά, και όχι σαν δεκανίκι / κοπυ-πεηστ που ο χρήστης δεν καταλαβαίνει πράμα, δεν είναι άσχημη λύση...
αν βρείς χρόνο μπορείς παρακαλώ να κανεις το ίδιο εδώ;Imperium έγραψε: 30 Ιουν 2024, 18:49 Είχα να βγάλω μια πολύπλοκη τρισδιάστατη παραμετρική συνάρτιση, και μου την έβγαλε με ελαχιστα προμπτς, αλλά είχε ακόμα ένα λαθάκι.
https://chat.deepseek.com/
ενα μαιλ θελει και αυτό για ενεργοποίηση, δεν εχει όριο στις ερωτήσεις, και νομίζω τα πάει καλά στα μαθηματικά, αλλα θα ήθελα να μου πεις τι βλέπεις αν τύχει.
α ναι imperium, ειναι κινέζικο opensource και οικονομικό το deepseek, του σατανά, αλλα αν βρεις χρόνο δοκίμασε αν θες.
ΟΚ θενκς, φίλε, μια φάση που μελετάω visualisations διαφ. γεωμετρίας αυτόν τον καιρό, όλο και θα τύχει κάτι να δοκιμάσω. Θα σου πώ άμα είναι.enaon έγραψε: 30 Ιουν 2024, 18:54αν βρείς χρόνο μπορείς παρακαλώ να κανεις το ίδιο εδώ;Imperium έγραψε: 30 Ιουν 2024, 18:49 Είχα να βγάλω μια πολύπλοκη τρισδιάστατη παραμετρική συνάρτιση, και μου την έβγαλε με ελαχιστα προμπτς, αλλά είχε ακόμα ένα λαθάκι.
https://chat.deepseek.com/
ενα μαιλ θελει και αυτό για ενεργοποίηση, δεν εχει όριο στις ερωτήσεις, και νομίζω τα πάει καλά στα μαθηματικά, αλλα θα ήθελα να μου πεις τι βλέπεις αν τύχει.
Η εφαρμογή για mobile android απάτη μου φαίνεται.
Δεν έχω πρόβλημα με τα Κινέζικα προιόντα άμα είναι καλά, φτηνά και δεν σπάνε.
Μέχρι και CFM έχω σκεφτεί. Κάποιος πρέπει να μαζέψει τους υπόλοιπους...
Είδα και μια εικόνα Κινεζο-Χαρλευ-Γκολντγουινγκ πριν λίγο στο Νετ.
Γέλιο, όχι αστεία. Αλλά και μια αλήθεια.
Θα φάνε καλά οι αλήτες που γυρεύουν 30+ για ένα κολομηχανάκι.
Μέχρι και CFM έχω σκεφτεί. Κάποιος πρέπει να μαζέψει τους υπόλοιπους...
Είδα και μια εικόνα Κινεζο-Χαρλευ-Γκολντγουινγκ πριν λίγο στο Νετ.
Γέλιο, όχι αστεία. Αλλά και μια αλήθεια.
Θα φάνε καλά οι αλήτες που γυρεύουν 30+ για ένα κολομηχανάκι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Imperium την 30 Ιουν 2024, 19:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
οοοουυυ 666
Δεν πειράζει, θα βάλω το ΓΤΠ να μεταφράσει...
ναι πλάκα κάνω, τον σαρπ πειράζω που εχει μπερδέψει τα νήματα τεχνολογίας με εκεινα της πολιτικής.Imperium έγραψε: 30 Ιουν 2024, 19:06 Δεν έχω πρόβλημα με τα Κινέζικα προιόντα άμα είναι καλά, φτηνά και δεν σπάνε.
μια χαρά ειναι στα αγγλικά παντως, και στα ελληνικά οκ ειναι, δεν κανει μετάφραση απο αλλη γλώσσα, το ρώτησα, εχει μάθει και ελληνικά. Και ο coder του ειναι μαλλον απο τους καλύτερους.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 13 Απαντήσεις
- 590 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
-
- 5 Απαντήσεις