Πήρα από κοντά τον κύριο να βγάλω τη σκιά του, την ώρα που είχα πιάσει καλή απόσταση επιτάχυνε(σου λέει αυτή τρελή είναι) επιτάχυνα και εγώ, την τράβηξα εκείνη την στιγμή καλώς κουνημενη, δεν κατάλαβα.
Πήρα από κοντά τον κύριο να βγάλω τη σκιά του, την ώρα που είχα πιάσει καλή απόσταση επιτάχυνε(σου λέει αυτή τρελή είναι) επιτάχυνα και εγώ, την τράβηξα εκείνη την στιγμή καλώς κουνημενη, δεν κατάλαβα.
Θα μπορούσες ίσως να του το πεις; Αυτό που έκανες είναι άκρως creepy. Σκέψου τι θα λεγόταν αν συνέβαινε το αντίθετο. Ένας πίσω σου, με φωτογραφική μηχανή, να σε ακολουθεί μέσα στο σκοτάδι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Θα μπορούσες ίσως να του το πεις; Αυτό που έκανες είναι άκρως creepy. Σκέψου τι θα λεγόταν αν συνέβαινε το αντίθετο. Ένας πίσω σου, με φωτογραφική μηχανή, να σε ακολουθεί μέσα στο σκοτάδι.
Μόλις περιέγραψες έναν κανονικό φαλλοκρατικό βιαζμό.
Άσε ήσυχο το σαλιγκάρι ρε
Εγώ ένα που είχα βρει μέσα σε ένα μαρούλι πριν χρόνια το είχαμε κάνει κατοικίδιο. Το άφησα ελεύθερο μια Άνοιξη και έτρεξε προς την ελευθερία στο μπαλκόνι του απέναντι με τα φυτά. Κάπου προχθές το είδα να πάει έχει διανύσει περίπου 100μ.
Chilloutbuddy made me do it ..
μη μασάς
φωτογραφίες βγάζεις δεν κλέβεις πορτοφόλια
take nothing but photos, leave nothing but footprints
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba.
Chilloutbuddy έγραψε: 09 Απρ 2019, 07:09
μη μασάς
Αυτοί οι δύο πάνε να με βγάλουν δράκο
Και δεν με πήρε καν χαμπάρι ο άνθρωπος. Και στην ουσία δεν τον πήρα από πίσω στο δρόμο μου ήταν απλά άλλαξα πεζοδρομιο για να είμαι πίσω του. Αυτός δεν το ήξερε όμως. Βέβαια αν το καταλάβαινε ότι πάω πίσω του επίτηδες θα είχε όλα τα δίκια του κόσμου να μου πει οτιδήποτε ή δε ξέρω γω τι, αν αισθανόταν απειλή από τις κινήσεις μου.
Δεν υπάρχει «αν» και σκέψου τι απαντήσεις έχεις δώσει εσύ σε ανάλογα νήματα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Aν ήξερε ό,τι ξέρεις εσύ, ότι δηλ έχεις καλλιτεχνικές ανησυχίες και οι φωτογραφίες θα πάνε σε ένα μέρος που θα τις δούνε άλλοι το πολύ 5 με παρόμοια σφαίρα στον εγκέφαλο που συζητάνε για κόντραστ και διαφράγματα και φακούς δε θα ανησυχούσε καθόλου. Δεν το ξέρει βέβαια, αλλά το ξέρεις εσύ κι αυτό φτάνει.
Απέφυγε να σε βλέπουνε όσο μπορείς για να μη χρειαστεί να το εξηγήσεις σε κανέναν γιατί είναι ηλίθια συζήτηση και συνήθως οδηγεί σε ηλίθιες απαντήσεις.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba.
Chilloutbuddy έγραψε: 09 Απρ 2019, 07:09
μη μασάς
Αυτοί οι δύο πάνε να με βγάλουν δράκο
Και δεν με πήρε καν χαμπάρι ο άνθρωπος. Και στην ουσία δεν τον πήρα από πίσω στο δρόμο μου ήταν απλά άλλαξα πεζοδρομιο για να είμαι πίσω του. Αυτός δεν το ήξερε όμως. Βέβαια αν το καταλάβαινε ότι πάω πίσω του επίτηδες θα είχε όλα τα δίκια του κόσμου να μου πει οτιδήποτε ή δε ξέρω γω τι, αν αισθανόταν απειλή από τις κινήσεις μου.
μια φίλη μου -όπως και ο τσιλ- έχει τρομερό χάρισμα στο να τραβά
φωτογραφίες τυχαίους περαστικούς και να μην αντιδρούν αλλόκοτα
νομίζω είναι κάτι που δουλεύεται με τον καιρό
(σίγουρα παίζει ρόλο και η φυσιογνωμία του φωτογράφου, κι εσύ νάιδα
αποκλείεται να αντιμετωπίσεις πρόβλημα)
Κι εμένα μου αρέσει να φωτογραφίζω ανυποψίαστους αλλά όταν το κάνω αισθάνομαι, πως να το πω, σαν μαλάκας. Αν μου περίσσευαν θα έπαιρνα μια από εκείνες τις φωτογραφικές με αποσπώμενη οθόνη. Κανείς δεν καταλαβαίνει όταν κοιτάς προς άλλη κατεύθυνση όταν τον φωτογραφίζεις.
συννεφιασμένη Κυριακή έγραψε: 08 Απρ 2019, 18:53
Πορφύριε, επιτρέψτε μου να σας αγαπώ από μακρυά
(άσε τους ολλανδούς και ζωγράφιζε ό,τι φωτογραφίζεις, είναι τόσο υπέροχα
"στριμωγμένα" τα θέματά σου)
Κι εμείς σας αγαπάμε. Όταν θα καταφέρω να "στριμώξω" τα θέματά μου όπως οι Ολλανδοί θα ζωγραφίσω φωτογραφίες μου.