Αυτό ακριβώς λέω. Για μένα, δεν υφίστανται πλέον "κοινά" δεδομένα. Για το οτιδήποτε.Σουβλίτσα έγραψε: 23 Μαρ 2020, 16:44Δεν κατάλαβα τί αποσύνδεση εννοείςΓΑΛΗ έγραψε: 23 Μαρ 2020, 16:40Εγώ ας πούμε ότι δεν αντέχω άλλο ψεκασμό.Σουβλίτσα έγραψε: 23 Μαρ 2020, 16:31
Εσύ ας πούμε θα απέκλειες παντελώς το ενδεχόμενο οι έρευνες που γίνονται στα εργαστήρια για βιοχημικά όπλα να μην περιορίζονται για μοναδική χρήση επάνω σε επίλεκτους στρατιωτικούς λολ?
Ό,τι πήρα, πήρα, ό,τι άντεξα, άντεξα, από ένα σημείο και μετά η μόνη λύση είναι μια πλήρης και απολύτως συνειδητή αποσύνδεση από το συλλογικό σκεπτικό.
Για τα δικά μας δεδομένα, των χριστιανών λέω, το θέμα ειναι να αντέξουμε
ο υπομείνας εις τέλους...λέει
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απαγόρευση της κυκλοφορίας
Re: Απαγόρευση της κυκλοφορίας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 23 Μαρ 2020, 16:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Veni Vidi Vici
Έχεις σκεφτεί την αποχώρησή σου από το πχόρουμ;ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Μαρ 2020, 16:40
Εγώ ας πούμε ότι δεν αντέχω άλλο ψεκασμό.
Ό,τι πήρα, πήρα, ό,τι άντεξα, άντεξα, από ένα σημείο και μετά η μόνη λύση είναι μια πλήρης και απολύτως συνειδητή αποσύνδεση από το συλλογικό σκεπτικό.
Αlea jacta est
- Veni Vidi Vici
Δεν σε καταλαβαίνω, για άρνηση της πραγματικότητας μιλάς?ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Μαρ 2020, 16:46Αυτό ακριβώς λέω. Για μένα, δεν υφίστανται πλέον "κοινά" δεδομένα. Για το οτιδήποτε.Σουβλίτσα έγραψε: 23 Μαρ 2020, 16:44Δεν κατάλαβα τί αποσύνδεση εννοείςΓΑΛΗ έγραψε: 23 Μαρ 2020, 16:40
Για τα δικά μας δεδομένα, των χριστιανών λέω, το θέμα ειναι να αντέξουμε
ο υπομείνας εις τέλους...λέει
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Σουβλίτσα έγραψε: 23 Μαρ 2020, 16:45Έλα ρε Αρίστο, δώσε κάτι μέχρι αύριοΑρίστος έγραψε: 23 Μαρ 2020, 16:42Lugozzi έγραψε: 23 Μαρ 2020, 16:36
Κανόνισε να ανεβάσεις τη θεωρία συνωμοσίας που είπες
2 μέρες περιμένω![]()
Το κακο ειναι οτι δεν ειναι θεωρια συνωμοσιας. Ειναι κατι πολυ πιο φριχτο γιατι ειναι πραγματικο. Τι Λοβκραφτ και πρασινα αλογα μπροστα του. Αλλα θελει δουλεια, λογικα αυριο θα το εχω δημοσιευσει.
.
ΥΓ: κι εγώ πιστεύω οτι είναι κάτι πολύ πιο φριχτό και πραγματικό
Ειναι χειροτερο απο τη φαντασια σου και το πιο φριχτο ειναι οτι το ειχαν αναρτησει δημοσια λιγο πριν σκασει η επιδημια. Οχι μονο το ανακοινωσαν δημοσια αλλα ειχαν και χορηγους.
.
H αγωνία κορυφώνεται σαν πυραμίδα
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Σαφώς αλλά από τη στιγμή που είτε εντός είτε εκτός φόρουμ, η κατάσταση είναι ακριβώς η ίδια, δεν καταλαβαίνω σε τι θα με ωφελήσει αυτό.Veni Vidi Vici έγραψε: 23 Μαρ 2020, 16:46Έχεις σκεφτεί την αποχώρησή σου από το πχόρουμ;ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Μαρ 2020, 16:40
Ό,τι πήρα, πήρα, ό,τι άντεξα, άντεξα, από ένα σημείο και μετά η μόνη λύση είναι μια πλήρης και απολύτως συνειδητή αποσύνδεση από το συλλογικό σκεπτικό.![]()
Είναι μια τριβή με την πραγματικότητα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν σε καταλαβαίνω Γαλή
Τεσπα, εγώ είχα πάντα πρόβλημα με την άγνοια της αλήθειας (δεν λεω οτι είμαι παλληκάρι για να την σηκώσω...)
Αρίστο, λέγε ρε στείλε έστω ενα πμ
Τεσπα, εγώ είχα πάντα πρόβλημα με την άγνοια της αλήθειας (δεν λεω οτι είμαι παλληκάρι για να την σηκώσω...)
Αρίστο, λέγε ρε στείλε έστω ενα πμ
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
έχω χάσει πολλά χρόνια απο τη ζωή μου για να ενταχθώ στο συλλογικό σκεπτικόΓΑΛΗ έγραψε: 23 Μαρ 2020, 16:51 η μόνη λύση είναι μια πλήρης και απολύτως συνειδητή αποσύνδεση από το συλλογικό σκεπτικό.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Θα ανοιξω νημα και το αρθρο αναγκαστικα θα ακολουθησει αργοτερα.
Σε 5 λεπτα απο τωρα.
Θα δωσω το λινκ εδω.
.
Σε 5 λεπτα απο τωρα.
Θα δωσω το λινκ εδω.
.
Εγώ νομίζω ότι το βασικό πρόβλημα είναι η αποδοχή της αλήθειας και ότι τα σχετικά με την άγνοια (που οφείλεται πάντα στους άλλους) είναι απλός στρουθοκαμηλισμός ή τακτική.Σουβλίτσα έγραψε: 23 Μαρ 2020, 16:52 Δεν σε καταλαβαίνω Γαλή
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 42 Απαντήσεις
- 1270 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-