!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ηλεκτρικό ποδήλατο ή σκούτερ.
-
Ορέστης 35
Re: Ηλεκτρικό ποδήλατο ή σκούτερ.
Αν ειχα παρει εγω τετοιο θα τραυματιζομουν απο την πρωτη μερα και θα ποσταρα γυψους. Μετα δεν θα το πλησιαζε κανεις.
αν σκεφτόταν έτσι η μαμά σου ορέστη θα ήσουν ακόμα στο πάρκο φασκιωμένος. 
Άμα είσαι δημόσιος υπάλληλος δεν πειράζει και τόσο αν τραυματιστείς.Ορέστης 35 έγραψε: 15 Απρ 2019, 21:24 Αν ειχα παρει εγω τετοιο θα τραυματιζομουν απο την πρωτη μερα και θα ποσταρα γυψους. Μετα δεν θα το πλησιαζε κανεις.
Ο μισθός τρέχει και θα πάρεις και μερικούς μήνες αναρρωτική να κάνεις τις διακοπές σου.
Άμα είσαι ελεύθερος επαγγελματίας την πούτσωσες.
Δεν θα μπορείς να δουλέψεις ενώ τα έξοδα θα τρέχουν.
αρχισαν τα μεγάλα μέσα
Δώσε ο,τι έχεις πολ, περνάει η μέρα, τικ τοκ, τικ τόκ.
Δώσε ο,τι έχεις πολ, περνάει η μέρα, τικ τοκ, τικ τόκ.
Αν μου αποδείξεις ότι με το μονόκυκλο βγάζεις γκόμενα, αξίζει ο κίνδυνος.
Άμα χάνεις και αυτή που έχεις, βράστα.
-
Ορέστης 35
ή αν εχεις ευθυνες, παιδια, σκυλια...Μηχανικός έγραψε: 15 Απρ 2019, 21:41Άμα είσαι δημόσιος υπάλληλος δεν πειράζει και τόσο αν τραυματιστείς.Ορέστης 35 έγραψε: 15 Απρ 2019, 21:24 Αν ειχα παρει εγω τετοιο θα τραυματιζομουν απο την πρωτη μερα και θα ποσταρα γυψους. Μετα δεν θα το πλησιαζε κανεις.
Ο μισθός τρέχει και θα πάρεις και μερικούς μήνες αναρρωτική να κάνεις τις διακοπές σου.
Άμα είσαι ελεύθερος επαγγελματίας την πούτσωσες.
Δεν θα μπορείς να δουλέψεις ενώ τα έξοδα θα τρέχουν.
Αν σπασω το ποδι μου θα κλειστω στο σπιτι με ολη τη φασαρια.
Αλλα και ενα τρανταγμα απο πτωση τραυματιζει τον εγκεφαλο χωρις να χτυπησει το κεφαλι. Χαζευεις λίγο λιγο και δε μπορεις να αποδωσεις σε πνευματικες εργασιες.
Αυτα τα γραφω για να προσεχουν ολοι.
βοηθάει αλλά βλέπεις τόσους μήνες είμαι δίκαιος, δεν χτυπάω κάτω από την μέση που ξέρω οτι σε έχω. Αν ερχόταν η γαιδούρα η κάστομ την Κυριακή θα σου έλεγε εκείνη τις αντιδράσεις του κόσμου στο νιάρχο, τώρα πρέπει να βάλεις την φαντασία σου, χωρίς γύψους κλπ.Μηχανικός έγραψε: 15 Απρ 2019, 21:46 Αν μου αποδείξεις ότι με το μονόκυκλο βγάζεις γκόμενα, αξίζει ο κίνδυνος.![]()
λοιπόν σταματαω για λίγο γιατί πράγματι εγώ με τον φόβο δεν έχω και μεγάλες σχέσεις, θα περιμένουμε 15 μέρες τον σε να πεί μία πιο σοβαρή γνώμη.
Πάντως μηχ/ορέστη στα σοβαρά, ενας φίλος είναι όπως τα λέτε. Φοβητσιάρης. Του το αγοράσαμε κρυφά, όσο ερχόταν ακόμα το δικό του και δεν το ήξερε είχαμε πάει μία βόλτα εγώ με αυτό εκείνος με το ποδήλατο, μου ειχε αλλάξει τα φώτα ο άτιμος για να αποδείξει οτι δεν κάνει, είχα λιώσει να τον ακολουθήσω γιατί ήμουν στις αρχές. Όσα λέτε τα έχω ακούσει σε βαθμό να του ρίξω σφαλιάρες, αλλά ήξερα οτι δεν κάνει να νευριάζω, θα τα πληρώσει μετά που θα λέει συγνώμες. Ειναι μέρες που λέει την ιστορία αυτή μόνος του σε τρίτους, παραμιλάει πόσο φοβερή ειναι η ρόδα, ας περιμένουμε τον σε, αλλά χαμένος χρόνος.
-
Ορέστης 35
Aυτος ηταν ηδη κασκαντερ -δηλαδη ποδηλατης!
Eγω ξεκινησα ποδηλατο το 12 και το εγκατελειψα πολυ γρηγορα λογω τραυματισμων. Στην τριτη εξοδο εσπασα το χερι μου και εμεινα 2 μηνες εκτος. Μετα το εστειλα στο φρεντερικ για τιουναρισμα και μου εκανε ηλιθια ρυθμιση στα φρενα με αποτελεσμα να παθω κυστη κοκκυγα. Μετα περασα πανω πλακοστρωτο με φουσκωμενα λαστιχα και ποναγε ο αυχενας μου 2 εβδομαδες, μετα πηρα μια σελα περιεργη και με ξανατραυματισε και αλλα τετοια, μεχρι που ειπα στοπ, και δεν το μετανιωνω γιατι σιγουρα θα ξαναπεφτα καποια στιγμη, με χειροτερα αποτελεσματα.
Eγω ξεκινησα ποδηλατο το 12 και το εγκατελειψα πολυ γρηγορα λογω τραυματισμων. Στην τριτη εξοδο εσπασα το χερι μου και εμεινα 2 μηνες εκτος. Μετα το εστειλα στο φρεντερικ για τιουναρισμα και μου εκανε ηλιθια ρυθμιση στα φρενα με αποτελεσμα να παθω κυστη κοκκυγα. Μετα περασα πανω πλακοστρωτο με φουσκωμενα λαστιχα και ποναγε ο αυχενας μου 2 εβδομαδες, μετα πηρα μια σελα περιεργη και με ξανατραυματισε και αλλα τετοια, μεχρι που ειπα στοπ, και δεν το μετανιωνω γιατι σιγουρα θα ξαναπεφτα καποια στιγμη, με χειροτερα αποτελεσματα.
ορέστη ανησυχώ, θέλω να πάω στο ψυγείο να πάρω νερό, θα φτάσω λες η να πιώ αύριο;Ορέστης 35 έγραψε: 15 Απρ 2019, 22:31 Aυτος ηταν ηδη κασκαντερ -δηλαδη ποδηλατης!![]()
Eγω ξεκινησα ποδηλατο το 12
Στην τριτη εξοδο εσπασα το χερι μου
μου εκανε ηλιθια ρυθμιση στα φρενα με αποτελεσμα να παθω κυστη κοκκυγα.
Μετα περασα πανω πλακοστρωτο με φουσκωμενα λαστιχα και ποναγε ο αυχενας
-
Ορέστης 35
Πιστευεις στην γκαντεμια; Οτι καποιοι ανθρωποι ειναι τυχεροι, ενω αλλοι ατυχοι;enaon έγραψε: 15 Απρ 2019, 22:37ορέστη ανησυχώ, θέλω να πάω στο ψυγείο να πάρω νερό, θα φτάσω λες η να πιώ αύριο;Ορέστης 35 έγραψε: 15 Απρ 2019, 22:31 Aυτος ηταν ηδη κασκαντερ -δηλαδη ποδηλατης!![]()
Eγω ξεκινησα ποδηλατο το 12
Στην τριτη εξοδο εσπασα το χερι μου
μου εκανε ηλιθια ρυθμιση στα φρενα με αποτελεσμα να παθω κυστη κοκκυγα.
Μετα περασα πανω πλακοστρωτο με φουσκωμενα λαστιχα και ποναγε ο αυχενας
δεν βγάζει ετυμολογικά νόημα αυτό που λες, βρες άλλη λέξη από την τύχη 
Κ γω αυτόν περιμένω, γι' αυτό δεν γράφω πολλά πολλά, να μη βγούμε κι εκτός θέματος.enaon έγραψε: 15 Απρ 2019, 21:49
λοιπόν σταματαω για λίγο γιατί πράγματι εγώ με τον φόβο δεν έχω και μεγάλες σχέσεις, θα περιμένουμε 15 μέρες τον σε να πεί μία πιο σοβαρή γνώμη.![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
εσύ είσαι γουιν γουιν, στην μία περίπτωση καλά έκανες που δεν πήρες στην άλλη θα πάρεις μονόκυκλο, δες το θετικά 
-
Ορέστης 35
Τουλαχιστον να φορατε κρανος και προστατετικα για τα γονατα. Μια φορα σπαει σταμνα.enaon έγραψε: 15 Απρ 2019, 22:44 δεν βγάζει ετυμολογικά νόημα αυτό που λες, βρες άλλη λέξη από την τύχη![]()
ένα ακόμα, 2 στα 4 που έχω πετύχει c+ δεν είχαν οριζόντιες εντελώς πλατφόρμες. Βεβαιώσου αν θες ότι είναι πράγματι επίπεδη, με το μάτι ή την αίσθηση, χρησιμοποίησε το λίγο ανάποδα να δεις αν σου μοιάζει διαφορετικό, δεν πρέπει να είναι.
Αν δεν είναι οριζόντιο εντελώς κάνε αυτό που λέει στο βιντεάκι, το κουμπί από την εφαρμογή δεν το αλλάζει για κάποιο λόγο.
Spoiler
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 36 Απαντήσεις
- 1932 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
-