Υποθέτω ότι δεν ήσασταν όλοι το ίδιο. Τώρα αν εσύ λες ότι ήσασταν όλοι το ίδιο, το δέχομαι.Saliveros έγραψε: 13 Σεπ 2018, 11:29Αφού τα μέλη δεν μπορούσαν να ξέρουν ποιος συντονιστής έριχνε το ban, πώς τους ξεχώριζες;Φορουμίτης ο Δίκαιος έγραψε: 13 Σεπ 2018, 11:23Γιατί χρησιμοποιείς Α' πληθυντικό; Ποιος είπε ότι ήσασταν όλοι το ίδιο;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κλείσιμο phorum.gr
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Κλείσιμο phorum.gr
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Σαδιστές, παιδί μου. Όλοι εξ αδιαιρέτου.Φορουμίτης ο Δίκαιος έγραψε: 13 Σεπ 2018, 11:38Υποθέτω ότι δεν ήσασταν όλοι το ίδιο. Τώρα αν εσύ λες ότι ήσασταν όλοι το ίδιο, το δέχομαι.Saliveros έγραψε: 13 Σεπ 2018, 11:29Αφού τα μέλη δεν μπορούσαν να ξέρουν ποιος συντονιστής έριχνε το ban, πώς τους ξεχώριζες;Φορουμίτης ο Δίκαιος έγραψε: 13 Σεπ 2018, 11:23 Γιατί χρησιμοποιείς Α' πληθυντικό; Ποιος είπε ότι ήσασταν όλοι το ίδιο;
(αλήθεια, εσύ με ποιο νικ έμπαινες τότε;)
Πάνος Σκουρλέτης
Είναι πολλά και τα περισσότερα τα έχω ξεχάσει. Τελευταία έμπαινα ως About.Saliveros έγραψε: 13 Σεπ 2018, 11:41 Σαδιστές, παιδί μου. Όλοι εξ αδιαιρέτου.
Δηλαδή, υπάρχει η πιθανότητα να εισέπραξες αναίτιο ban για δημιουργία πολλαπλών λογαριασμών (κλώνων) ;Φορουμίτης ο Δίκαιος έγραψε: 13 Σεπ 2018, 11:44Είναι πολλά και τα περισσότερα τα έχω ξεχάσει. Τελευταία έμπαινα ως About.Saliveros έγραψε: 13 Σεπ 2018, 11:41 Σαδιστές, παιδί μου. Όλοι εξ αδιαιρέτου.
Λέω τώρα εγώ.
Πάνος Σκουρλέτης
Ποτέ δεν είχα δύο προφίλ ταυτόχρονα. Ένα από τα προφίλ μου έφαγε μπαν όταν απάντησα στον καβαλιέρε που επέμενε να βρίζει την οικογένειά μου επειδή διαφωνούσαμε πολιτικά. Φυσικά εκείνος συνέχισε να γράφει κανονικά, δείγμα του πόσο γτπκ ήταν το παλιό φόρουμ και οι συντονιστές του. Γι' αυτό σου λέω, καλύτερα που έκλεισε.Saliveros έγραψε: 13 Σεπ 2018, 11:50Δηλαδή, υπάρχει η πιθανότητα να εισέπραξες αναίτιο ban για δημιουργία πολλαπλών λογαριασμών (κλώνων) ;
Λέω τώρα εγώ.
Α, προφανώς δεν είχες διαβάσει τους Όρους Χρήσης.Φορουμίτης ο Δίκαιος έγραψε: 13 Σεπ 2018, 12:04 Ποτέ δεν είχα δύο προφίλ ταυτόχρονα. Ένα από τα προφίλ μου έφαγε μπαν όταν απάντησα στον καβαλιέρε που επέμενε να βρίζει την οικογένειά μου επειδή διαφωνούσαμε πολιτικά. Φυσικά εκείνος συνέχισε να γράφει κανονικά, δείγμα του πόσο γτπκ ήταν το παλιό φόρουμ και οι συντονιστές του. Γι' αυτό σου λέω, καλύτερα που έκλεισε.
Η δημιουργία νέου προφίλ μετά από ban, χωρίς έγκριση από τη Διαχείριση, απαγορευόταν. Δε χρειαζόταν να έχεις πολλά ταυτοχρόνως.
Πάνος Σκουρλέτης
Ναί αλλά δε μπορούσα να σεβαστώ τους όρους χρήσης όταν δεν τους σέβονταν οι ίδιοι οι συντονιστές. Π.χ. με βάση τους όρους χρήσης, απαγορευόταν να βρίζεις την οικογένεια των άλλων μελών, όμως οι συντονιστές δεν έριχναν μπαν στο μέλος που έβριζε την οικογένειά μου. Άρα το πράγμα στράβωνε επειδή ήταν γτπκ οι συντονιστές. Και μη μου πεις ότι οι συντονιστές δεν έριχναν μπαν γιατί οι διαχειριστές δεν είχαν καμία συμμετοχή, απλώς έκαναν ότι τους έλεγαν οι συντονιστές που από μια διαβολική σύμπτωση κατά 80% ήταν μισαλλόδοξοι κομμουνιστές.Saliveros έγραψε: 13 Σεπ 2018, 12:14Α, προφανώς δεν είχες διαβάσει τους Όρους Χρήσης.Φορουμίτης ο Δίκαιος έγραψε: 13 Σεπ 2018, 12:04 Ποτέ δεν είχα δύο προφίλ ταυτόχρονα. Ένα από τα προφίλ μου έφαγε μπαν όταν απάντησα στον καβαλιέρε που επέμενε να βρίζει την οικογένειά μου επειδή διαφωνούσαμε πολιτικά. Φυσικά εκείνος συνέχισε να γράφει κανονικά, δείγμα του πόσο γτπκ ήταν το παλιό φόρουμ και οι συντονιστές του. Γι' αυτό σου λέω, καλύτερα που έκλεισε.
Η δημιουργία νέου προφίλ μετά από ban, χωρίς έγκριση από τη Διαχείριση, απαγορευόταν. Δε χρειαζόταν να έχεις πολλά ταυτοχρόνως.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Εδω δεν έχουμε 6,1 αλλά αν ρίξω μπαν επειδή μιλάτε για συντονιστές του παλιού, πόσο μέτα θα είναι; 
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Κοιτα σε ενα κβαντικο παράλληλο συμπαν (σωστα το λεω? Δεν θυμαμαι σωστα τον ορο) το Πχόρουμ υπάρχει ακομα και ο Εντερπράιζ ριχνει μπαν στον About με σκεπτικο το 6.1enterprise-psi έγραψε: 13 Σεπ 2018, 12:24 Εδω δεν έχουμε 6,1 αλλά αν ρίξω μπαν επειδή μιλάτε για συντονιστές του παλιού, πόσο μέτα θα είναι;![]()
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Είσαι (έστω και 80%) σίγουρος;Φορουμίτης ο Δίκαιος έγραψε: 13 Σεπ 2018, 12:22 δε μπορούσα να σεβαστώ τους όρους χρήσης όταν δεν τους σέβονταν οι ίδιοι οι συντονιστές. Π.χ. με βάση τους όρους χρήσης, απαγορευόταν να βρίζεις την οικογένεια των άλλων μελών, όμως οι συντονιστές δεν έριχναν μπαν στο μέλος που έβριζε την οικογένειά μου. Άρα το πράγμα στράβωνε επειδή ήταν γτπκ οι συντονιστές. Και μη μου πεις ότι οι συντονιστές δεν έριχναν μπαν γιατί οι διαχειριστές δεν είχαν καμία συμμετοχή, απλώς έκαναν ότι τους έλεγαν οι συντονιστές που από μια διαβολική σύμπτωση κατά 80% ήταν μισαλλόδοξοι κομμουνιστές.
Γιατί άλλοι χρήστες υποστήριζαν ότι οι συντονιστές, από μια διαβολική σύμπτωση, κατά 110% ήταν μισαλλόδοξοι φασίστες.
Για συνενοηθείτε μεταξύ σας (τουλάχιστον για τα ποσοστά)...
Πάνος Σκουρλέτης
Ναί το ξέρω το αφήγημα, "οι μισοί μας λένε αναρχοκομμουνιστές, οι άλλοι μισοί μας λένε φασίστες, άρα στην πραγματικότητα είμαστε αντικειμενικοί". Πάρε τους συντονιστές έναν προς έναν και θα δεις ότι στη συντριπτική τους πλειοψηφία ήταν κομμουνιστές. Τώρα πώς γίνεται ένα κόμμα που με το ζόρι μπαίνει στη Βουλή να έχει τόσο μεγάλη εκπροσώπηση στη συντονιστική ομάδα ενός φόρουμ, τι να σου πω; Κάποια διαβολική σύμπτωση θα ήταν κι αυτό.Saliveros έγραψε: 13 Σεπ 2018, 12:50 Είσαι (έστω και 80%) σίγουρος;
Γιατί άλλοι χρήστες υποστήριζαν ότι οι συντονιστές, από μια διαβολική σύμπτωση, κατά 110% ήταν μισαλλόδοξοι φασίστες.
- ΜπλεΜπουμπυς
Φορουμίτης ο Δίκαιος έγραψε: 13 Σεπ 2018, 12:04Ποτέ δεν είχα δύο προφίλ ταυτόχρονα.Saliveros έγραψε: 13 Σεπ 2018, 11:50Δηλαδή, υπάρχει η πιθανότητα να εισέπραξες αναίτιο ban για δημιουργία πολλαπλών λογαριασμών (κλώνων) ;
Λέω τώρα εγώ.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ειναι παντου.Φορουμίτης ο Δίκαιος έγραψε: 13 Σεπ 2018, 12:58Ναί το ξέρω το αφήγημα, "οι μισοί μας λένε αναρχοκομμουνιστές, οι άλλοι μισοί μας λένε φασίστες, άρα στην πραγματικότητα είμαστε αντικειμενικοί". Πάρε τους συντονιστές έναν προς έναν και θα δεις ότι στη συντριπτική τους πλειοψηφία ήταν κομμουνιστές. Τώρα πώς γίνεται ένα κόμμα που με το ζόρι μπαίνει στη Βουλή να έχει τόσο μεγάλη εκπροσώπηση στη συντονιστική ομάδα ενός φόρουμ, τι να σου πω; Κάποια διαβολική σύμπτωση θα ήταν κι αυτό.Saliveros έγραψε: 13 Σεπ 2018, 12:50 Είσαι (έστω και 80%) σίγουρος;
Μισο να ψάξω κατω απο το κρεβάτι μου.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
enterprise-psi έγραψε: 13 Σεπ 2018, 12:24 Εδω δεν έχουμε 6,1 αλλά αν ρίξω μπαν επειδή μιλάτε για συντονιστές του παλιού, πόσο μέτα θα είναι;![]()
Το 6.1 τι ξεδιάντροπη κομπλεξιά που ήτανε!
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 480 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
-
- 2236 Απαντήσεις