!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Που να μετακομισω;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Που να μετακομισω;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

αστον να λέει ο 71ένας, τον έχει βάλει ο κούλης να μας μπερδεύει, με κυβέρνηση τσίπρα θα βρείς δουλειά άνετα και παντού κελαηδούν αιδόνια, μόνο βιάσου μην μας βρει κανένα κακό και πέσουμε στο χάος.
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

-71 έγραψε: 29 Μαρ 2019, 00:52
Ορέστης 35 έγραψε: 29 Μαρ 2019, 00:48
-71 έγραψε: 29 Μαρ 2019, 00:40

Αυτά είναι για τρελούς,με 3000€ δεν γίνονται όλα αυτά χωρίς να έχεις πόρους ή εργασία.Πρώτα θα βρεις τη δουλειά και μετά θα φύγεις.Για Αθήνα ψάχνεις;
Αθηνα ναι, την Αθηνα ξερω, αλλα θα μπορουσα και να φυγω.
Αν έχω καταλάβει καλά θες να ζήσεις σε ένα ησυχαστήριο.Φύγε από την Αθήνα δε θα το βρεις πουθενά αυτό.Μόνο οι λεφτάδες ζουν ήσυχα στην Αθήνα σε χωριά για πλούσιους όπως η Εκάλη.Υπάρχουν κοντινά μέρη όπως χωριά αττικοβοιωτίας και γιατί όχι η εύβοια που μπορείς να βρεις αυτό που ψάχνεις.Αν μιλάμε για Αθήνα πάντως ξέχασέ το,δεν υπάρχει ησυχία.Και γω θέλω να τα κάψω όλα γιατί σιχαίνομαι αυτή τη βρωμοπόλη,βέβαια θέλω να φύγω από τη χώρα παντελώς.Επαρχία λοιπόν,αλλά αν ντε και καιλά θες Αθήνα θα σε βοηθήσω να πάρεις τη σωστή απόφαση.Αν επιτρέπεται σε ποια περιοχή μενεις τώρα στην Αθήνα;
Μενω στο παρηκμασμενο κεντρο της Αθηνας. Εσυ που σκεφτεσαι παρομοια με μενα, σε ποια χωρα θα πηγαινες να ζησεις;
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Ορέστης 35 έγραψε: 29 Μαρ 2019, 00:52
Πάνας έγραψε: 29 Μαρ 2019, 00:46
Ορέστης 35 έγραψε: 29 Μαρ 2019, 00:44
Θα πρεπει να λυγισω τελειως σαν ανθρωπος για να δεχτω να παρω επιδομα. Ουτε του Σαμαρα την 500αρα καταδεχτηκα, ουτε του Τσιπρα.

Το προβλημα μου δεν δικαιολογει επιδοματα. Βασικα δε μπορω να αποδειξω καν οτι το εχω. Πρεπει να παρω βεβαια καποια γνωματευση να την εχω μαζι μου για προστασια.
Ναι ρε λάρντζ, άσε να τα παίρνουν "άλλοι"... επισκέψου έναν καλό γιατρό να σου πει, εδώ ξέρω άτομο με χαμηλή ακοή που παίρνει, αυτός μπορεί να το αποδείξει;
Οταν σου κανει ακοογραμμα αν σου βαλει δυνατα τις συχνοτητες ειναι επωδυνο, πρεπει να εισαι μεγαλος μαζοχας για να μην πατησεις το κουμπι. Αυτη η γιατρος στο Ιπποκρατειο οταν πηγα τις ξεκινουσε απο δυνατα και με εσκισε. Τεσσερα ακοογραμματα εχω κανει, μονο αυτη το εκανε αυτο και πιθανως οχι τυχαια. Οποτε ναι, αυτος μπορει να το αποδειξει.
Άρα μπορεί να αποδείξει ότι έχεις και πρόβλημα, δεν μπορώ να πιστέψω ότι ένας επιστήμονας δεν μπορεί να αποδείξει το πρόβλημα των εμβοών.. δεν σου είπα να το παίξεις κουφός.. Και εγώ έχω μπει σε θάλαμο για ακουόγραμμα, το κάναμε δύο φορές γατί την πρώτη δεν είχα καταλάβει ότι πρέπει να συγκεντρωθώ για να ακούσω τους ήχους που είχαν απειροελάχιστη ένταση. Και εγώ ακούω ένα μικρό σφύριγμα στα αυτιά αλλά το έχω συνηθίσει, είναι σαν να μην υπάρχει.
the end
Ορέστης 35

Πάνας έγραψε: 29 Μαρ 2019, 01:01
Πάνας έγραψε: 29 Μαρ 2019, 00:46

Ναι ρε λάρντζ, άσε να τα παίρνουν "άλλοι"... επισκέψου έναν καλό γιατρό να σου πει, εδώ ξέρω άτομο με χαμηλή ακοή που παίρνει, αυτός μπορεί να το αποδείξει;
Οταν σου κανει ακοογραμμα αν σου βαλει δυνατα τις συχνοτητες ειναι επωδυνο, πρεπει να εισαι μεγαλος μαζοχας για να μην πατησεις το κουμπι. Αυτη η γιατρος στο Ιπποκρατειο οταν πηγα τις ξεκινουσε απο δυνατα και με εσκισε. Τεσσερα ακοογραμματα εχω κανει, μονο αυτη το εκανε αυτο και πιθανως οχι τυχαια. Οποτε ναι, αυτος μπορει να το αποδειξει.
Άρα μπορεί να αποδείξει ότι έχεις και πρόβλημα, δεν μπορώ να πιστέψω ότι ένας επιστήμονας δεν μπορεί να αποδείξει το πρόβλημα των εμβοών.. δεν σου είπα να το παίξεις κουφός.. Και εγώ έχω μπει σε θάλαμο για ακουόγραμμα, το κάναμε δύο φορές γατί την πρώτη δεν είχα καταλάβει ότι πρέπει να συγκεντρωθώ για να ακούσω τους ήχους που είχαν απειροελάχιστη ένταση. Και εγώ ακούω ένα μικρό σφύριγμα στα αυτιά αλλά το έχω συνηθίσει, είναι σαν να μην υπάρχει.
Τι να σου πω, νομιζω δεν υπαρχει αντικειμενικη αποδειξη. Θα επρεπε να μπορουν να ανιχνευσουν τα σηματα που στελνει ο κοχλιας στο εγκεφαλο. Αν ειναι χαμηλης εντασης οι εμβοες ειναι ευκολο να τις αγνοησεις. Να προσεχεις κι εσυ τα θορυβωδη περιβαλλοντα παντως.
-71

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από -71 »

Ορέστης 35 έγραψε: 29 Μαρ 2019, 00:58 Μενω στο παρηκμασμενο κεντρο της Αθηνας. Εσυ που σκεφτεσαι παρομοια με μενα, σε ποια χωρα θα πηγαινες να ζησεις;
Δεν έχει σημασία γιατί επείγει να λύσουμε το δικό σου ζήτημα για την ώρα.Εγώ λίγο πολύ έχω περιορισμένο εύρος επιλογών και δίνω ήδη το δικό μου αγώνα ζωής ή θανάτου.Το κέντρο είναι καρκινογόνο,σήκω και φύγε.Αν εκεί που ζεις είναι δικό σου,πάρε τη μάνα σου και δες αν γίνεται να το νοικιάσετε.Με το νοίκι θα πας είτε σε χωριό είτε κάπου πιο μακρυά από το κέντρο.Εδώ που είμαι εγώ για παράδειγμα είναι μεν σχετικά άθλια,δεν είναι άθλια όμως όπως το κέντρο.Αν δεν υπάρχει γυναίκα να αναλάβει τα πλυσίματα και τα μαγειρέματα χρησιμοποίησε τη μάνα σου,ξέρω μέχρι και άτομο που κοντεύει τα 70 και ζει με τη μάνα του.Μια χαρά όλα.Παράλληλα προσπάθησε να βγεις εισοδήματα.Αν δε θες να εργαστείς μάθε να βγάζεις λεφτά χωρίς να δουλεύεις.Ολα είναι εφικτά.Μάθε πως δουλεύει το χρήμα και μη χασομεράς εδώ πέρα με τους ακαμάτηδες γόνους.Εδώ γράφουν πολλοί λεφτάδες νεοδημοκράτες και σπάνε πλάκα μαζί σου.Τώρα αν ντε και καλά πρέπει να πας σε κάτι στην Αθήνα,θεωρώ ότι θα αποφύγεις κέντρο-κέντρο και περιοχές τύπου Νέος Κόσμος.Αγιος Ιωάννης-Δάφνη που πήρε το μάτι μου είναι άθλιες περιοχές από άποψη θορύβου.Πήγα σχολείο εκεί κοντά και έχω συμμαθητές εκεί,πήγαινα στα σπίτια τους.Ειδικά τη Δάφνη και το Μπραχάμι το έχω γυρίσει έφηβος με το πανέμορφο ποδήλατό μου.Δεν είναι αυτό που θες.Ελευσίνα είναι ήρεμα και φτηνά.Δεν έχει συντελεστή δόμησης όπως στα δικά μας και θα δεις περιοχές με το πολύ ισόγειο-πρώτο όροφο.Εχει παλιά σπίτια του '50 και είναι εργατούπολη.Κανείς δε θα ασχοληθεί μαζί σου αν δεν προκαλείς.Οι άνθρωποι είναι καλοί αλλά χοντροκομένοι στους τρόπους.Είσαι σε απόσταση λιγότερη από μισή ώρα με τα κοντινά χωριά που αναρρώσανε παλιά οι φυματικοί όπως πχ.Βίλια.Εχεις πόρτο γερμενό για μπάνιο.Αλεποχώρι και πάει λέγοντας.Είσαι φτωχός και θα πας εκεί που έχει πολλούς φτωχούς.Αν χρηματίσεις και πάλι θα πας με τους φτωχούς γιατί δε θα ξεχάσεις από που ξεκίνησες.Επίσης η παραλία της Ελευσίνας έχει γίνει τούμπανο μετά τις αναπλάσεις.Θα με ευγνωμονείς μια μέρα.Φιλικά.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Ορέστης 35 έγραψε: 29 Μαρ 2019, 01:07
Πάνας έγραψε: 29 Μαρ 2019, 01:01

Τι να σου πω, νομιζω δεν υπαρχει αντικειμενικη αποδειξη. Θα επρεπε να μπορουν να ανιχνευσουν τα σηματα που στελνει ο κοχλιας στο εγκεφαλο. Αν ειναι χαμηλης εντασης οι εμβοες ειναι ευκολο να τις αγνοησεις. Να προσεχεις κι εσυ τα θορυβωδη περιβαλλοντα παντως.
Εγώ ξέρω τι φταίει... η νικοτίνη και ο καφές, αλλά δεν μπορώ να τα κόψω. :D Το πρωί είμαι μια χαρά που έχει ψιλοκαθαρήσει ο οργανισμός.
the end
Ορέστης 35

Διαμέρισμα, 57 τ.μ., στην περιοχή Κεντρικά & Δυτικά Προάστια > Περιστέρι
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ κέντρο, Χρυσοστόμου Σμύρνης 27, διαμέρισμα 57 τ.μ., 2ου, χωρίς κοινόχρηστα, ανάμεσα σε μετρό Αγίου Αντωνίου και Περιστερίου, ήσυχη πολυκατοικία, φρεσκοβαμμένο
Εδω δεν εχει τιμουλα. Γενικα Περιστερι βλεπω πιο τσιμπημενες τιμες απο Δαφνη. :smt017

Πάνας έγραψε: 29 Μαρ 2019, 01:13
Εγώ ξέρω τι φταίει... η νικοτίνη και ο καφές, αλλά δεν μπορώ να τα κόψω. :D
Μειωσε τα, μπορεις.
Ορέστης 35

-71 έγραψε: 29 Μαρ 2019, 01:12
Ορέστης 35 έγραψε: 29 Μαρ 2019, 00:58 Μενω στο παρηκμασμενο κεντρο της Αθηνας. Εσυ που σκεφτεσαι παρομοια με μενα, σε ποια χωρα θα πηγαινες να ζησεις;
Δεν έχει σημασία γιατί επείγει να λύσουμε το δικό σου ζήτημα για την ώρα.Εγώ λίγο πολύ έχω περιορισμένο εύρος επιλογών και δίνω ήδη το δικό μου αγώνα ζωής ή θανάτου.Το κέντρο είναι καρκινογόνο,σήκω και φύγε.Αν εκεί που ζεις είναι δικό σου,πάρε τη μάνα σου και δες αν γίνεται να το νοικιάσετε.Με το νοίκι θα πας είτε σε χωριό είτε κάπου πιο μακρυά από το κέντρο.Εδώ που είμαι εγώ για παράδειγμα είναι μεν σχετικά άθλια,δεν είναι άθλια όμως όπως το κέντρο.Αν δεν υπάρχει γυναίκα να αναλάβει τα πλυσίματα και τα μαγειρέματα χρησιμοποίησε τη μάνα σου,ξέρω μέχρι και άτομο που κοντεύει τα 70 και ζει με τη μάνα του.Μια χαρά όλα.Παράλληλα προσπάθησε να βγεις εισοδήματα.Αν δε θες να εργαστείς μάθε να βγάζεις λεφτά χωρίς να δουλεύεις.Ολα είναι εφικτά.Μάθε πως δουλεύει το χρήμα και μη χασομεράς εδώ πέρα με τους ακαμάτηδες γόνους.Εδώ γράφουν πολλοί λεφτάδες νεοδημοκράτες και σπάνε πλάκα μαζί σου.Τώρα αν ντε και καλά πρέπει να πας σε κάτι στην Αθήνα,θεωρώ ότι θα αποφύγεις κέντρο-κέντρο και περιοχές τύπου Νέος Κόσμος.Αγιος Ιωάννης-Δάφνη που πήρε το μάτι μου είναι άθλιες περιοχές από άποψη θορύβου.Πήγα σχολείο εκεί κοντά και έχω συμμαθητές εκεί,πήγαινα στα σπίτια τους.Ειδικά τη Δάφνη και το Μπραχάμι το έχω γυρίσει έφηβος με το πανέμορφο ποδήλατό μου.Δεν είναι αυτό που θες.Ελευσίνα είναι ήρεμα και φτηνά.Δεν έχει συντελεστή δόμησης όπως στα δικά μας και θα δεις περιοχές με το πολύ ισόγειο-πρώτο όροφο.Εχει παλιά σπίτια του '50 και είναι εργατούπολη.Κανείς δε θα ασχοληθεί μαζί σου αν δεν προκαλείς.Οι άνθρωποι είναι καλοί αλλά χοντροκομένοι στους τρόπους.Είσαι σε απόσταση λιγότερη από μισή ώρα με τα κοντινά χωριά που αναρρώσανε παλιά οι φυματικοί όπως πχ.Βίλια.Εχεις πόρτο γερμενό για μπάνιο.Αλεποχώρι και πάει λέγοντας.Είσαι φτωχός και θα πας εκεί που έχει πολλούς φτωχούς.Αν χρηματίσεις και πάλι θα πας με τους φτωχούς γιατί δε θα ξεχάσεις από που ξεκίνησες.Επίσης η παραλία της Ελευσίνας έχει γίνει τούμπανο μετά τις αναπλάσεις.Θα με ευγνωμονείς μια μέρα.Φιλικά.
Ενταξει το ξερω οτι μερικοι σπανε πλακα, αν και τα παιδια που συμμετεχουν στο νημα αστειευονται με καλη διαθεση για να μου φτιαξουν το κεφι.

Ελευσινα λες ε; Δεν θα απομονωθω εκει ομως, μη εχοντας αυτοκινητο;
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Ορέστης 35 έγραψε: 29 Μαρ 2019, 01:14
Πάνας έγραψε: 29 Μαρ 2019, 01:13 Εγώ ξέρω τι φταίει... η νικοτίνη και ο καφές, αλλά δεν μπορώ να τα κόψω. :D
Μειωσε τα, μπορεις.
Μα δεν με νοιάζει.. τα ακουογράμματα δεν τα είχα κάνει για αυτό τον λόγο αλλά για εξετάσεις στην εργασία μου που το απαιτούσε.
the end
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Yochanan έγραψε: 28 Μαρ 2019, 23:38
Kauldron έγραψε: 28 Μαρ 2019, 23:36
Yochanan έγραψε: 28 Μαρ 2019, 23:34 να τα δωσεις ενα εισητήριο να πας ταυλάνδη. εκεί σα λευκό αγόρι θα φας καλα και θα κοιμάσαι καθε μερα κι αλλου
Άσε ρε μη τύχει σε κανένα λέηντημπόυ.
να, βρε Ορέστη, μπορεί να 'χεις και τυχερά!!
:smt005:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-71

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από -71 »

Ορέστης 35 έγραψε: 29 Μαρ 2019, 01:20
Ενταξει το ξερω οτι μερικοι σπανε πλακα, αν και τα παιδια που συμμετεχουν στο νημα αστειευονται με καλη διαθεση για να μου φτιαξουν το κεφι.

Υπάρχει το μεγαρίτικο ΚΤΕΛ.Και ΟΑΣΑ έχει απλά να ξέρεις ότι τις Κυριακές είναι αραιά σε απελπιστικό βαθμό.Τα λεοφορεία για Ελευσίνα τα παίρνεις από την πλατεία Κουμουνδούρου και πας με το κλασσικό μηνιάτικο ή με το 1.40€. Ακουσέ με και κάνε το εξής,πάρε το λεωφορείο αύριο κιόλας και κάνε ένα πείραμα.Τράβα πιες ένα καφεδάκι στην παραλία,πάρε ένα σουβλάκι το μεσημέρι και γύρνα την πόλη.Εχει τα πάντα για να ζήσεις μόνιμα.Λαική αγορά,λεωφορεία,νοσοκομείο έχεις το Θριάσιο δίπλα και οι παραλίες που σου είπα είναι έτη φωτός σε σχέση με αυτές που θα πηγαίνεις αν είσαι Αθήνα με τα ανθρωπολύματα.Επαναλαμβάνω,θα με ευγνωμονείς.Και αν δε σου αρέσει και άλλα μέρη θα σου βρω.Αν καταφέρεις να νικήσεις και την απραξία που σε έχει καταβάλει,θεωρώ ότι κάλλιστα θα μπορούσες αν πας επαρχία να γίνεις μελλισουργός.
Ορέστης 35

-71 έγραψε: 29 Μαρ 2019, 01:30
Ορέστης 35 έγραψε: 29 Μαρ 2019, 01:20

Υπάρχει το μεγαρίτικο ΚΤΕΛ.Και ΟΑΣΑ έχει απλά να ξέρεις ότι τις Κυριακές είναι αραιά σε απελπιστικό βαθμό.Τα λεοφορεία για Ελευσίνα τα παίρνεις από την πλατεία Κουμουνδούρου και πας με το κλασσικό μηνιάτικο ή με το 1.40€. Ακουσέ με και κάνε το εξής,πάρε το λεωφορείο αύριο κιόλας και κάνε ένα πείραμα.Τράβα πιες ένα καφεδάκι στην παραλία,πάρε ένα σουβλάκι το μεσημέρι και γύρνα την πόλη.Εχει τα πάντα για να ζήσεις μόνιμα.Λαική αγορά,λεωφορεία,νοσοκομείο έχεις το Θριάσιο δίπλα και οι παραλίες που σου είπα είναι έτη φωτός σε σχέση με αυτές που θα πηγαίνεις αν είσαι Αθήνα με τα ανθρωπολύματα.Επαναλαμβάνω,θα με ευγνωμονείς.Και αν δε σου αρέσει και άλλα μέρη θα σου βρω.Αν καταφέρεις να νικήσεις και την απραξία που σε έχει καταβάλει,θεωρώ ότι κάλλιστα θα μπορούσες αν πας επαρχία να γίνεις μελλισουργός.
Στο μυαλο μου εισαι. Αν πηγαινα στο χωριο, πρωτα θα εβαζα μερικα ζαρζαβατικα και μετα μια μικρη κυψελη μελισσες! Οταν πεθανε ο πατερας μου πιστεψα οτι θα αρχισουμε να πηγαινουμε, ειχα φυλαξει πατατες νοστιμες για φυτεμα και ειχα παρει και κατι σπορους απο μαγαζι. Ονειρα μεινανε, δεν με αφησαν να παω.

Εχω αναπτυξει μια φοβια με τα οχηματα, ειναι κομπλε τα κτελ; Εχω δει οτι φευγουν και απο Θησειο για Πορτο Γερμενο. Βολτα στη θαλασσα ε;
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

για την κατασταση σου νομιζω οτι θα σου κανει πολυ καλο να μενεις σε περιοχη κοντα στην θαλασσα
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Ορέστης 35

Μονοκατοικία, 60 τ.μ., στην περιοχή Υπόλοιπο Αττικής > Κ. Ωρωπού
ΩΡΩΠΟΣ Νέα Πολιτεία, μονοκατοικία 60 τ.μ., επιπλωμένη, για μόνιμη κατοικία, σε κήπο 600 τ.μ. με δέντρα, για οικογένεια, τιμή 300€
Ωρωπος;
Fuerte
Phorum.gr user: petit_bourgeois

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fuerte »

Ορέστης 35 έγραψε: 29 Μαρ 2019, 01:58
Μονοκατοικία, 60 τ.μ., στην περιοχή Υπόλοιπο Αττικής > Κ. Ωρωπού
ΩΡΩΠΟΣ Νέα Πολιτεία, μονοκατοικία 60 τ.μ., επιπλωμένη, για μόνιμη κατοικία, σε κήπο 600 τ.μ. με δέντρα, για οικογένεια, τιμή 300€
Ωρωπος;
Μην υπολογίζεις μόνο το ενοίκιο. Βάλε και φαγητό, φως, νερό, τηλέφωνο.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”