Ε πες το ντε...περίμενε έρχεται ο Βελόπουλος.Cloud87 έγραψε: 25 Μαρ 2019, 20:24
Δεν με εκφράζει σε μεγάλο βαθμό το παρών πολιτικό κατεστημένο. Χρειαζόμαστε επειγόντως μία πεφωτισμένη δεσποτεία.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θα τους δέρνουν και τα καγκουρώ!
-
Al Bundy
Re: Θα τους δέρνουν και τα καγκουρώ!
Χίος + Βελόπουλος = Dream team.Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: 25 Μαρ 2019, 20:26Ε πες το ντε...περίμενε έρχεται ο Βελόπουλος.Cloud87 έγραψε: 25 Μαρ 2019, 20:24
Δεν με εκφράζει σε μεγάλο βαθμό το παρών πολιτικό κατεστημένο. Χρειαζόμαστε επειγόντως μία πεφωτισμένη δεσποτεία.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Cloud87 έγραψε: 25 Μαρ 2019, 20:27Χίος + Βελόπουλος = Dream team.Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: 25 Μαρ 2019, 20:26Ε πες το ντε...περίμενε έρχεται ο Βελόπουλος.Cloud87 έγραψε: 25 Μαρ 2019, 20:24
Στηρίζεις Κυρα-Αλοιφή και Daywalker και παρόλα αυτά δεν διακατέχεσαι μια υπόγεια επιθυμία να συμμετάσχεις σε απαράδεκτα πράματα που δεν πρέπει να γίνονται;
-
Al Bundy
Ρε συ, κάθε φορά που γράφεις αυτό το¨απαράδεκτα πράγματα δεν πρέπει να γίνονται" (και το γράφεις συχνά τελευταία), η σκέψη μου πάει στη φάτσα και τη φωνή του Άδωνι!Nito έγραψε: 25 Μαρ 2019, 20:31
Στηρίζεις Κυρα-Αλοιφή και Daywalker και παρόλα αυτά δεν διακατέχεσαι μια υπόγεια επιθυμία να συμμετάσχεις σε απαράδεκτα πράματα που δεν πρέπει να γίνονται;
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Πιστεύεις πως η αλητοσυμμορία - μετά από αυτά - θα δώσει δικαίωμα ψήφου στους μετανάστες μας;Cloud87 έγραψε: 25 Μαρ 2019, 20:10Γιατί όλοι οι απολίτιστοι καταφεύγουν σε κάθε μορφής βία αντί να μάθουν να ψηφίζουν;Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: 24 Μαρ 2019, 15:11 Επίθεση στον Βαρεμένο από ομογενείς στην Αυστραλία
Έντονες αποδοκιμασίες και μπουκάλια κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ
https://www.star.gr/eidiseis/politiki/4 ... -aystralia
Αν μπορούσε θα το στερούσε και από τους Έλληνες εδώ!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: 25 Μαρ 2019, 20:48Ρε συ, κάθε φορά που γράφεις αυτό το¨απαράδεκτα πράγματα δεν πρέπει να γίνονται" (και το γράφεις συχνά τελευταία), η σκέψη μου πάει στη φάτσα και τη φωνή του Άδωνι!Nito έγραψε: 25 Μαρ 2019, 20:31
Στηρίζεις Κυρα-Αλοιφή και Daywalker και παρόλα αυτά δεν διακατέχεσαι μια υπόγεια επιθυμία να συμμετάσχεις σε απαράδεκτα πράματα που δεν πρέπει να γίνονται;![]()
![]()
Τι συχνά; Εγώ μόνο σήμερα το έγραψα(κάνα 3-4 φορές).
Στη φάτσα μπορεί. Στη φωνή δεν ξέρω. Δεν υπήρχαν voice recorders στην αρχαιότητα, άσε που ο Άδωνις ήταν μυθολογικό πρόσωπο.
-
Al Bundy
Nito έγραψε: 25 Μαρ 2019, 20:55
Τι συχνά; Εγώ μόνο σήμερα το έγραψα(κάνα 3-4 φορές).
Στη φάτσα μπορεί. Στη φωνή δεν ξέρω. Δεν υπήρχαν voice recorders στην αρχαιότητα, άσε που ο Άδωνις ήταν μυθολογικό πρόσωπο.
Ναι για σήμερα λέω...
Εμείς δεν θέλουμε αλλά....

Γιατι? Θα με κανεις ντα αν εχω προβλημα?
Σε ρωτησα ευγενικα γιατι το λες αυτο αλλα ουτως ή αλλως αδικο εχεις οποτε δεν μ'ενδιαφερει η απαντη σου.
Θελει η πουτανα να κρυφτει....
-
Al Bundy
Ελπίζω να μην εννοείς εμένα...
Οχι, για την αλλη τανα λεωΞυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: 25 Μαρ 2019, 21:23Ελπίζω να μην εννοείς εμένα...![]()
-
Al Bundy
- Nandros
Nandros έγραψε: 25 Μαρ 2019, 13:27Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός πως οι μετανάστες έχουν εντονότατο το αίσθημα του Πατριωτισμού(***). Το ίδιο ένοιωθα και εγώ όταν έζησα έξω και όσοι μετανάστες γνώρισα.
Η αλητοσυμμορία εισπράττει τις θύελλες από τους ανέμους που έσπειρε.
Θεωρώ απαράδεκτη την συμπεριφορά συμπχορουμητών που ζουν έξω και ξημεροβραδιάζονται εδώ μέσα βρίζοντας/σπιλώνοντας την χώρα και τον λαό της συστηματικά.
(***) Να μην γίνει σύγχυση μεταξύ Πατριωτισμού και Εθνικισμού.
Καρφώθηκες αγοράκι επειδή δεν σχολίασες το υπόλοιπο ποστ μου και κράτησες μόνο το μπλε κείμενο, αυτό που σε συμφέρει!ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 25 Μαρ 2019, 21:21Γιατι? Θα με κανεις ντα αν εχω προβλημα?![]()
Σε ρωτησα ευγενικα γιατι το λες αυτο αλλα ουτως ή αλλως αδικο εχεις οποτε δεν μ'ενδιαφερει η απαντη σου.
Ξυνίστηκες που δεν μπήκα στο παιγνιδάκι του μισ/ανθέλληνα, όπως και το πρόβλεψα και απάντησα αναλόγως. Υπάρχει και σόδα να χωνέψεις!
Μόνο τον θάνατο μου δεν μπορώ να προβλέψω ο πστς!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Πιωμενος εισαι?Nandros έγραψε: 25 Μαρ 2019, 21:44Nandros έγραψε: 25 Μαρ 2019, 13:27Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός πως οι μετανάστες έχουν εντονότατο το αίσθημα του Πατριωτισμού(***). Το ίδιο ένοιωθα και εγώ όταν έζησα έξω και όσοι μετανάστες γνώρισα.
Θεωρώ απαράδεκτη την συμπεριφορά συμπχορουμητών που ζουν έξω και ξημεροβραδιάζονται εδώ μέσα βρίζοντας/σπιλώνοντας την χώρα και τον λαό της συστηματικά.
(***) Να μην γίνει σύγχυση μεταξύ Πατριωτισμού και Εθνικισμού.Καρφώθηκες αγοράκι επειδή δεν σχολίασες το υπόλοιπο ποστ μου και κράτησες μόνο το μπλε κείμενο, αυτό που σε συμφέρει!ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 25 Μαρ 2019, 21:21Γιατι? Θα με κανεις ντα αν εχω προβλημα?![]()
Ξυνίστηκες που δεν μπήκα στο παιγνιδάκι του μισ/ανθέλληνα, όπως και το πρόβλεψα και απάντησα αναλόγως. Υπάρχει και σόδα να χωνέψεις!
Μόνο τον θάνατο μου δεν μπορώ να προβλέψω ο πστς!![]()
.
- Nandros
Η αναμενόμενη κλασική παπαριά! Το γυρίζουμε στην αντχομινιά λόγω έλλειψης επιχειρημάτων.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 25 Μαρ 2019, 21:45Πιωμενος εισαι?Nandros έγραψε: 25 Μαρ 2019, 21:44Nandros έγραψε: 25 Μαρ 2019, 13:27Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός πως οι μετανάστες έχουν εντονότατο το αίσθημα του Πατριωτισμού(***). Το ίδιο ένοιωθα και εγώ όταν έζησα έξω και όσοι μετανάστες γνώρισα.
(***) Να μην γίνει σύγχυση μεταξύ Πατριωτισμού και Εθνικισμού.Καρφώθηκες αγοράκι επειδή δεν σχολίασες το υπόλοιπο ποστ μου και κράτησες μόνο το μπλε κείμενο, αυτό που σε συμφέρει!ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 25 Μαρ 2019, 21:21Γιατι? Θα με κανεις ντα αν εχω προβλημα?![]()
Μόνο τον θάνατο μου δεν μπορώ να προβλέψω ο πστς!![]()
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 223 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέρπικο