Πολύ μέτριο και χωρίς φαντασία. Μπορείς καλύτερα.Yochanan έγραψε: 20 Μαρ 2019, 22:53Αν βάλει τα τσιμπιδάκια ο Saliveros βάζω εγώ το ηλεκτρονικό μικροσκόπιο να δούμε αν λες αλήθεια.hellegennes έγραψε: 19 Μαρ 2019, 22:19 Πράγματι το έχω ισχυριστεί ότι τον έχω μεγάλο και αληθεύει. Είναι και πρακτικά αποδείξιμο, αν θέλεις.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μνημειώδεις ισχυρισμοί μελών του phorum
- hellegennes
Re: Μνημειώδεις ισχυρισμοί μελών του phorum
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Εκείνη την εποχή τα λεφτά τα είχε η εκκλησία, οπότε αν θέλεις να στρέψεις την συζήτηση στα λεφτά, θα πρέπει μάλλον να δοξάζεις τον χριστιανισμό. Αν και δεν έχει νόημα, γιατί η νύξη είχε να κάνει με το τι προσφέρουν οι τράπεζες συγκεκριμένα, όχι τι ρόλο παίζει το χρήμα στις ανθρώπινες κοινωνίες.Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: 20 Μαρ 2019, 22:54Μπορεί όχι το τραπεζικό καπιταλιστικό σύστημα με την σημερινή του μορφη αλλά τα σεντούκια των βασιλικών θησαυροφυλακίων και τα πουγκιά των εχόντων αρχόντων κάποιο ρόλο έπαιξαν.hellegennes έγραψε: 20 Μαρ 2019, 22:47
Ευτυχώς που το τραπεζικό και καπιταλιστικό σύστημα που δεν υπήρχε δάνεισε λεφτά στον Κοπέρνικο, τον Χουκ, τον Γαλιλαίο, τον Κέπλερ, τον Πασκάλ, τον Νεύτωνα, τον Καρτέσιο, τον Χόιχενς, τον Όιλερ, τον Λάιμπνιτζ, τον Φουριέ και μερικούς ακόμα πουθενάδες, που χωρίς το τραπεζικό και καπιταλιστικό σύστημα που δεν υπήρχε στην εποχή τους δεν θα είχαν καταφέρει τίποτα.
Μόνο ζώο μπορεί να σκέφτεται έτσι, που δεν αξίζει να καρπώνεται τα αγαθά του σύγχρονου κόσμου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Θα έλεγα το ίδιο και για σένα αν ήθελα να γίνω καλός.hellegennes έγραψε: 20 Μαρ 2019, 22:55Πολύ μέτριο και χωρίς φαντασία. Μπορείς καλύτερα.Yochanan έγραψε: 20 Μαρ 2019, 22:53Αν βάλει τα τσιμπιδάκια ο Saliveros βάζω εγώ το ηλεκτρονικό μικροσκόπιο να δούμε αν λες αλήθεια.hellegennes έγραψε: 19 Μαρ 2019, 22:19 Πράγματι το έχω ισχυριστεί ότι τον έχω μεγάλο και αληθεύει. Είναι και πρακτικά αποδείξιμο, αν θέλεις.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
Al Bundy
Να δοξάζω τον χριστιανισμό για την πρόοδο της επιστήμης;hellegennes έγραψε: 20 Μαρ 2019, 22:57
Εκείνη την εποχή τα λεφτά τα είχε η εκκλησία, οπότε αν θέλεις να στρέψεις την συζήτηση στα λεφτά, θα πρέπει μάλλον να δοξάζεις τον χριστιανισμό.
Μνημειώδης ατάκα στο σωστό νήμα!
- hellegennes
Δεν θα διαφωνήσω. Δεν μπορεί να γίνει καλύτερο το άριστο, που είναι υπερθετική έννοια.Yochanan έγραψε: 20 Μαρ 2019, 22:58Θα έλεγα το ίδιο και για σένα αν ήθελα να γίνω καλός.hellegennes έγραψε: 20 Μαρ 2019, 22:55Πολύ μέτριο και χωρίς φαντασία. Μπορείς καλύτερα.Yochanan έγραψε: 20 Μαρ 2019, 22:53
Αν βάλει τα τσιμπιδάκια ο Saliveros βάζω εγώ το ηλεκτρονικό μικροσκόπιο να δούμε αν λες αλήθεια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Μα, δικός σου είναι ο ισχυρισμός.Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: 20 Μαρ 2019, 23:00Να δοξάζω τον χριστιανισμό για την πρόοδο της επιστήμης;hellegennes έγραψε: 20 Μαρ 2019, 22:57
Εκείνη την εποχή τα λεφτά τα είχε η εκκλησία, οπότε αν θέλεις να στρέψεις την συζήτηση στα λεφτά, θα πρέπει μάλλον να δοξάζεις τον χριστιανισμό.![]()
![]()
Μνημειώδης ατάκα στο σωστό νήμα!![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Al Bundy
Ο ισχυρισμός ήταν ότι χωρίς χρήματα δεν θα υπήρχε έρευνα και άρα ούτε πρόοδος της επιστήμης!
Και τα χρήματα αυτά τα έδιναν οι προύχοντες και οι βασιλικές αυλές!
Τίποτα παραπάνω.
Η Εκκλησία έδινε χρήματα για υπερπόντιες αποστολές με σκοπό τον προσηλυτισμό.
- hellegennes
Μην λες ανείπωτες μαλακίες. Η εκκλησία ήταν αυτή που έχτιζε σχολεία και πανεπιστήμια (και νοσοκομεία). Οι βασιλιάδες δεν συμμετείχαν. Διάβασε λίγο ιστορία. Το ημερολόγιό μας, π.χ., που είναι το ακριβέστερο ημερολόγιο που φτιάχτηκε ποτέ, δημιουργήθηκε από ιησουίτες αστρονόμους με εντολή του Πάπα Γρηγόριου, στο αστεροσκοπείο του Βατικανού.Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: 20 Μαρ 2019, 23:03Ο ισχυρισμός ήταν ότι χωρίς χρήματα δεν θα υπήρχε έρευνα και άρα ούτε πρόοδος της επιστήμης!
Και τα χρήματα αυτά τα έδιναν οι προύχοντες και οι βασιλικές αυλές!
Τίποτα παραπάνω.
Η Εκκλησία έδινε χρήματα για υπερπόντιες αποστολές με σκοπό τον προσηλυτισμό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εχει και ο Φόσι εκείνον τον καινούργιο τον φακό τον σούπερ-macro αν χρειαστείYochanan έγραψε: 20 Μαρ 2019, 22:53Αν βάλει τα τσιμπιδάκια ο Saliveros βάζω εγώ το ηλεκτρονικό μικροσκόπιο να δούμε αν λες αλήθεια.hellegennes έγραψε: 19 Μαρ 2019, 22:19 Πράγματι το έχω ισχυριστεί ότι τον έχω μεγάλο και αληθεύει. Είναι και πρακτικά αποδείξιμο, αν θέλεις.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
talaipwros
Κάτι πρέπει να γίνει με το ρημάδι το quote
- hellegennes
Αγνοώ κάποιους χρήστες (στων οποίων τα νήματα μπαίνω) χρησιμοποιώντας την γνωστή λειτουργία του phorum
-talaipwros-
-talaipwros-
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Περί σομελιέ η κουβέντα...
hellegennes έγραψε: 21 Μαρ 2019, 13:24 'Εψαξα, είδα και κατέληξα ότι αυτό που κάνει δεν έχει αντικείμενο γιατί αφορά μια άκρως υποκειμενική αίσθηση. Στην ουσία αυτό που κάνει είναι ανάλογο του υπνωτιστή. Την δουλειά του σομελιέ, όταν μιλάμε για εστιατόριο, μπορεί να την κάνει ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ με πολύ λίγη προσπάθεια. Βασικά όλες τις αρμοδιότητες του σομελιέ μπορεί να τις αναλάβει ένας τελείως ανειδίκευτος.
- hellegennes
Ο κόσμος στην Ελλάδα δεν προλαβαίνει να ξοδέψει το χρήμα του επειδή τα καταστήματα δεν είναι ανοιχτά αρκετές ώρες
-ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ-
-ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ-
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
έποςshrike έγραψε: 21 Μαρ 2019, 13:28 Περί σομελιέ η κουβέντα...hellegennes έγραψε: 21 Μαρ 2019, 13:24 'Εψαξα, είδα και κατέληξα ότι αυτό που κάνει δεν έχει αντικείμενο γιατί αφορά μια άκρως υποκειμενική αίσθηση. Στην ουσία αυτό που κάνει είναι ανάλογο του υπνωτιστή. Την δουλειά του σομελιέ, όταν μιλάμε για εστιατόριο, μπορεί να την κάνει ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ με πολύ λίγη προσπάθεια. Βασικά όλες τις αρμοδιότητες του σομελιέ μπορεί να τις αναλάβει ένας τελείως ανειδίκευτος.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Ψομελιέ είσαι ρε; Έπρεπε να το είχαμε καταλάβει.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 21 Μαρ 2019, 21:47έποςshrike έγραψε: 21 Μαρ 2019, 13:28 Περί σομελιέ η κουβέντα...hellegennes έγραψε: 21 Μαρ 2019, 13:24 'Εψαξα, είδα και κατέληξα ότι αυτό που κάνει δεν έχει αντικείμενο γιατί αφορά μια άκρως υποκειμενική αίσθηση. Στην ουσία αυτό που κάνει είναι ανάλογο του υπνωτιστή. Την δουλειά του σομελιέ, όταν μιλάμε για εστιατόριο, μπορεί να την κάνει ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ με πολύ λίγη προσπάθεια. Βασικά όλες τις αρμοδιότητες του σομελιέ μπορεί να τις αναλάβει ένας τελείως ανειδίκευτος.![]()
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 909 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Alex Amsterdam
-
- 0 Απαντήσεις