Μωρέ, μακάρι να ανέβουμε κι οι δυο και να τον πάρετε, να βλέπουμε επικές κόντρες στο μέλλον και να βάζουν λίγη πίεση στον ξινό. Θεωρώ Νόρις και Πιάστρι τεράστια ταλέντα και είναι κρίμα (για τους ίδιους, για την ομάδα είναι ευχή) να είναι κάπου μαζί και ο ένας να χάνεται στη σκιά του άλλου. Οι εποχές Σένα-Προστ έχουν περάσει προ πολλού...Ερμής έγραψε: 23 Ιούλ 2023, 22:16Ελπιζω να σας πάρουμε τον Πιαστρι αλλά όχι αν δε φτιάξουμε ομάδα. Μη χαντακωθει το παιδί, είναι καλό ταλέντο
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Formula 1
Re: Formula 1
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Στο Q1 πέρασε τελευταίος και καταϊδρωμένος και στο τέλος βρήκε 8 δέκατα για την πολ. Άντε πιασ' τον...
Δε μπορώ να καταλάβω τι κάνουν εκεί στη Φερραρι, πως μπόρεσαν και οι δύο να χάσουν θέση όταν μπήκε πρώτα ο ένας και μετά ο άλλος στα pits.
Επιμένω πως θέλω Piastri στην ομάδα αφού βέβαια σταματήσει αυτή η δεκοτζηδικη νοοτροπία της ομάδας.
Επιμένω πως θέλω Piastri στην ομάδα αφού βέβαια σταματήσει αυτή η δεκοτζηδικη νοοτροπία της ομάδας.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Επικοινωνία:
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται ο Χαμιλτον να πέφτει πάνω στον περεζ, ο Πουρναράκης να κράζει τον Περεζ ενώ όλοι είδαμε, και μετά που τρώει ποινή ο Χαμιλτον μουγκαμαρα , ούτε έκανα λάθος εκτίμηση ξέρω γω. ολο το twitter να τους κράζει ανελέητα, και δεν τρέχει τίποτα. Πως γίνεται να έχουν δουλειά τέτοιοι άνθρωποι.
Ο Κώστας ο Νικολακοπουλος πως έχει;enterprise-psi έγραψε: 30 Ιούλ 2023, 12:51 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται ο Χαμιλτον να πέφτει πάνω στον περεζ, ο Πουρναράκης να κράζει τον Περεζ ενώ όλοι είδαμε, και μετά που τρώει ποινή ο Χαμιλτον μουγκαμαρα , ούτε έκανα λάθος εκτίμηση ξέρω γω. ολο το twitter να τους κράζει ανελέητα, και δεν τρέχει τίποτα. Πως γίνεται να έχουν δουλειά τέτοιοι άνθρωποι.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Επικοινωνία:
Εντομεταξυ είναι και γαύρος ο Πουρναράκης οπότε it makes senseΕρμής έγραψε: 30 Ιούλ 2023, 16:52Ο Κώστας ο Νικολακοπουλος πως έχει;enterprise-psi έγραψε: 30 Ιούλ 2023, 12:51 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται ο Χαμιλτον να πέφτει πάνω στον περεζ, ο Πουρναράκης να κράζει τον Περεζ ενώ όλοι είδαμε, και μετά που τρώει ποινή ο Χαμιλτον μουγκαμαρα , ούτε έκανα λάθος εκτίμηση ξέρω γω. ολο το twitter να τους κράζει ανελέητα, και δεν τρέχει τίποτα. Πως γίνεται να έχουν δουλειά τέτοιοι άνθρωποι.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Επικοινωνία:
Ε μα βλέπεις; τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη ζωή.enterprise-psi έγραψε: 30 Ιούλ 2023, 17:13Εντομεταξυ είναι και γαύρος ο Πουρναράκης οπότε it makes senseΕρμής έγραψε: 30 Ιούλ 2023, 16:52Ο Κώστας ο Νικολακοπουλος πως έχει;enterprise-psi έγραψε: 30 Ιούλ 2023, 12:51 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται ο Χαμιλτον να πέφτει πάνω στον περεζ, ο Πουρναράκης να κράζει τον Περεζ ενώ όλοι είδαμε, και μετά που τρώει ποινή ο Χαμιλτον μουγκαμαρα , ούτε έκανα λάθος εκτίμηση ξέρω γω. ολο το twitter να τους κράζει ανελέητα, και δεν τρέχει τίποτα. Πως γίνεται να έχουν δουλειά τέτοιοι άνθρωποι.![]()
Τρίτη θέση σήμερα. Για το τημ που έχουμε θεωρείται και επιτυχία
Αν δεν γίνουν τραγικά πράγματα σήμερα (πχ να παίξει μεγάλο ρόλο η βροχή), τυχεροί θα είστε αν βαθμολογηθείτε. Δεν τραβάει με τίποτα η ομάδα.Ερμής έγραψε: 30 Ιούλ 2023, 17:43Ε μα βλέπεις; τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη ζωή.enterprise-psi έγραψε: 30 Ιούλ 2023, 17:13Εντομεταξυ είναι και γαύρος ο Πουρναράκης οπότε it makes sense![]()
Τρίτη θέση σήμερα. Για το τημ που έχουμε θεωρείται και επιτυχία
Η δική μας αντιθέτως, φαίνεται να έχει μπει σε καλή τροχιά. Αγώνας είναι βέβαια, ποτέ δεν ξες πώς θα εξελιχθεί (εκτός απ' την πρώτη θέση του Ξινού που είναι σχεδόν δεδομένη), αλλά οι ενδείξεις είναι πολύ καλές για τη Μακλάρεν.
Άντε, σκουριάσαμε τόσο καιρό, να ξαναπαίρνουν μπρος οι μηχανές...
Τι διάλο ρε γαμώτο, προσλάβαμε τον Μπινότο; Νόμιζα μόνο φήμες ήταν.
Τέτοια στρατηγική, θα την ζήλευε κι η περσινή Φεράρι.
Τέτοια στρατηγική, θα την ζήλευε κι η περσινή Φεράρι.
Τελικά βαθμολογηθηκαμε και εσείς κάτσατε στο παγωτό.
Όπως και να έχει η Φερραρι έχει μαύρα χάλια. Δεν είδες σε ένα Πιτ στοπ νομίζω του σαινθ που έφερναν τα λάστιχα για αλλαγή την ώρα που σταμάτησε το μονοθέσιο; γελάει ο κόσμος.
Κακα τα ψέμματα είμαστε μαγαζί γωνία, κάποια στιγμή θα γυρίσει ο τροχός.
Όπως και να έχει η Φερραρι έχει μαύρα χάλια. Δεν είδες σε ένα Πιτ στοπ νομίζω του σαινθ που έφερναν τα λάστιχα για αλλαγή την ώρα που σταμάτησε το μονοθέσιο; γελάει ο κόσμος.
Κι οι δικοί μας ρε τα κατάφεραν να πάρουν έστω κάτι, παρά την υπερπροσπάθεια της ομάδας να τους γαμήσει με την στρατηγική. 9ος ο Πιάστρι και 7ος ο Νόρις, για 23 χιλιοστά μάλιστα απ' τον Χάμιλτον.Ερμής έγραψε: 29 Αύγ 2023, 00:04 Τελικά βαθμολογηθηκαμε και εσείς κάτσατε στο παγωτό.
Ο Σάινθ πάντως απίστευτη άμυνα, γαμάτος.
Ήδη έχουν λέει έτοιμο το αυτοκίνητο του 24. Για να δουμε. Αν και δεν έχω μεγάλες ελπίδες, κυρίως λόγω τημ
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Επικοινωνία: