!!! DEVELOPMENT MODE !!!
γιναμε...φαρ ουεστ !!!!!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: γιναμε...φαρ ουεστ !!!!!
http://www.msn.com/el-gr/news/national/ ... id=U356DHP
τον βρηκαν θαμμενο σε αυλη...φιλων
χρειαστηκε η παρεμβαση νικολουλη να βρεθει
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
http://www.thestival.gr/society/police/ ... n-trikalon
Νεκρός μέσα στο σπίτι του βρέθηκε σήμερα το πρωί ένας ηλικιωμένος άνδρας στο χωριό Ζηλευτή Τρικάλων.
Σύμφωνα με το trikalaola.gr, τον άτυχο άνδρα βρήκε μια αλλοδαπή οικιακή βοηθός που πήγε να ανοίξει την πόρτα, αλλά το κλειδί ήταν από μέσα. Μετά είδε πως το παράθυρο είχε παραβιαστεί και ήταν σπασμένο. Είδε τον ηλικιωμένο άντρα αιμόφυρτο στο πάτωμα και αμέσως ειδοποίησε τις αρχές.
Νεκρός μέσα στο σπίτι του βρέθηκε σήμερα το πρωί ένας ηλικιωμένος άνδρας στο χωριό Ζηλευτή Τρικάλων.
Σύμφωνα με το trikalaola.gr, τον άτυχο άνδρα βρήκε μια αλλοδαπή οικιακή βοηθός που πήγε να ανοίξει την πόρτα, αλλά το κλειδί ήταν από μέσα. Μετά είδε πως το παράθυρο είχε παραβιαστεί και ήταν σπασμένο. Είδε τον ηλικιωμένο άντρα αιμόφυρτο στο πάτωμα και αμέσως ειδοποίησε τις αρχές.
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
- ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
- Phorum.gr user: ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
Πλατεία Βικτωρίας: Νεκρός από μαχαιριές ομοεθνή του 26χρονος Αφγανός
https://www.protothema.gr/greece/articl ... s-afganos/
https://www.protothema.gr/greece/articl ... s-afganos/
- hellegennes
Την κατάληξη όμως δεν την γράφεις. Φαίνεται πως πέθανε από υπερβολική δόση ηρωίνης κι όχι δολοφονία.run έγραψε: 07 Ιουν 2018, 20:58 http://www.msn.com/el-gr/news/national/ ... id=U356DHP
Η έντιμη στάση είναι να το αναφέρεις, όχι να αναδημοσιεύσεις άκριτα ό,τι βρεις. Αλλά τι κάθομαι και λέω τώρα...
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Την οποία μάλλον του πούλησαν αλλοδαποί πρεζέμποροι.hellegennes έγραψε: 16 Ιουν 2018, 13:40Την κατάληξη όμως δεν την γράφεις. Φαίνεται πως πέθανε από υπερβολική δόση ηρωίνης κι όχι δολοφονία.run έγραψε: 07 Ιουν 2018, 20:58 http://www.msn.com/el-gr/news/national/ ... id=U356DHP
Η έντιμη στάση είναι να το αναφέρεις, όχι να αναδημοσιεύσεις άκριτα ό,τι βρεις. Αλλά τι κάθομαι και λέω τώρα...
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- hellegennes
Έλληνας έμπορος της περιοχής, λένε αυτοί που τον έθαψαν. Αλλά συνέχισε το σόου. Μήπως του την έβαλαν και στο ποτό του;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
hellegennes έγραψε: 16 Ιουν 2018, 13:40Την κατάληξη όμως δεν την γράφεις. Φαίνεται πως πέθανε από υπερβολική δόση ηρωίνης κι όχι δολοφονία.run έγραψε: 07 Ιουν 2018, 20:58 http://www.msn.com/el-gr/news/national/ ... id=U356DHP
κανε περα ρε που θα πεις εσυ για εντιμοτητα
κι επρεπε να να τον πανε στο νοσοκομειο
όχι να τον πεταξουν σα σκυλι σε γουρνα
όχι να τον πεταξουν σα σκυλι σε γουρνα
- hellegennes
Το ότι τον θάψανε ταιριάζει με το «γίναμε φαρ ουέστ», ε;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
ναι
ειπα,θα επρεπε να τον πανε στο νοσοκομειο
κι τον θαψανε κι δεν γινεται κατι τετοιο εγκληματικο
κι αλλοι το χρησιμοοιησαν για να φανει εξαφανισμενος
ειπα,θα επρεπε να τον πανε στο νοσοκομειο
κι τον θαψανε κι δεν γινεται κατι τετοιο εγκληματικο
κι αλλοι το χρησιμοοιησαν για να φανει εξαφανισμενος
https://www.naftemporiki.gr/story/13614 ... -peristeri
στην οδο σαρανταπορου του περιστεριου στις 12μμ το μεσημερι γμ
αλβανοι κι ρωσοποντιοι ανταλλαζαν πυρα!!!!!!
ρε τι ηθελε κι ειπε για φαρ ουεστ κεινος ο υπ
στην οδο σαρανταπορου του περιστεριου στις 12μμ το μεσημερι γμ
αλβανοι κι ρωσοποντιοι ανταλλαζαν πυρα!!!!!!
ρε τι ηθελε κι ειπε για φαρ ουεστ κεινος ο υπ
-
aspergillus
Όσο και να σκούζετε οι αλλοδαποί μικροέμποροι του δρόμου και τα βαποράκια δεν φτάνουν ούτε στο μικρό δαχτυλάκι τους ντόπιους βαρώνους της πρέζας.
Τι να πρωτοθυμηθούμε, NOOR1, ελληνόκτητα πλοία με τόνους κοκαϊνης και άλλα τέτοια ωραία.
το ρολοι σου παει πολύ πισω
ελληνες βαρωνοι???
αυτοι που είναι πασιαδες(αντι βαρωνων) είναι οι αλβανοι μαφιόζοι
η αλβανια ανατιμησε το λεκ φανταζεσαι γιατι...
κι ξεχνας τη ρωσικη μαφια,αυτοι κι αν είναι...
πολύ πισω
να υποθεσω εισαι από τηνν πρωην σοβιετια???
ελληνες βαρωνοι???
αυτοι που είναι πασιαδες(αντι βαρωνων) είναι οι αλβανοι μαφιόζοι
η αλβανια ανατιμησε το λεκ φανταζεσαι γιατι...
κι ξεχνας τη ρωσικη μαφια,αυτοι κι αν είναι...
πολύ πισω
να υποθεσω εισαι από τηνν πρωην σοβιετια???
http://www.iefimerida.gr/news/424395/pe ... traymaties
Σκηνές «Φαρ Ουέστ» εκτυλίχθηκαν σε πολυσύχναστο πεζόδρομο με καφετέριες στο Περιστέρι, καθώς έπεσαν πυροβολισμοί σε αιματηρή συμπλοκή με δύο τραυματίες.
Το επεισόδιο έγινε στη συμβολή των οδών Σαρανταπόρου και Βεάκη, λίγο πριν από τις 12:00 το μεσημέρι την Κυριακή, ανάμεσα σε ομογενείς από τη Ρωσία και Αλβανούς. Γρήγορα βγήκαν τα όπλα και οι εμπλεκόμενοι άρχισαν να πυροβολούν ακατάπαυστα, ανάμεσα σε περαστικούς και θαμώνες των καταστημάτων.
Οι δύο τραυματίες- ένας Ρώσος και ένας Αλβανός- μεταφέρθηκαν στο Αττικό Νοσοκομείο, με τραύματα στο χέρι και το πόδι αντίστοιχα, ενώ οι αστυνομικοί περισυνέλλεξαν 8 κάλυκες από το σημείο της συμπλοκής, τα αίτια της οποίας δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη.
Πηγή: Περιστέρι: Αιματηρή συμπλοκή με πυροβολισμούς σε πολυσύχναστο πεζόδρομο -Δύο τραυματίες [εικόνες] | iefimerida.gr
αυτό κι αμα δεν είναι φαρ ουεστ
ρε τον αμοιρο τον υπουργο
τωρα οι αλβανοι είναι αλβανοι,οι ομογενεις??? ενας θεος ξερει
η ιστορια την εποχη σιμιτισταν για καποιες χιλιαδες ψηφοφόρους...
Σκηνές «Φαρ Ουέστ» εκτυλίχθηκαν σε πολυσύχναστο πεζόδρομο με καφετέριες στο Περιστέρι, καθώς έπεσαν πυροβολισμοί σε αιματηρή συμπλοκή με δύο τραυματίες.
Το επεισόδιο έγινε στη συμβολή των οδών Σαρανταπόρου και Βεάκη, λίγο πριν από τις 12:00 το μεσημέρι την Κυριακή, ανάμεσα σε ομογενείς από τη Ρωσία και Αλβανούς. Γρήγορα βγήκαν τα όπλα και οι εμπλεκόμενοι άρχισαν να πυροβολούν ακατάπαυστα, ανάμεσα σε περαστικούς και θαμώνες των καταστημάτων.
Οι δύο τραυματίες- ένας Ρώσος και ένας Αλβανός- μεταφέρθηκαν στο Αττικό Νοσοκομείο, με τραύματα στο χέρι και το πόδι αντίστοιχα, ενώ οι αστυνομικοί περισυνέλλεξαν 8 κάλυκες από το σημείο της συμπλοκής, τα αίτια της οποίας δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη.
Πηγή: Περιστέρι: Αιματηρή συμπλοκή με πυροβολισμούς σε πολυσύχναστο πεζόδρομο -Δύο τραυματίες [εικόνες] | iefimerida.gr
αυτό κι αμα δεν είναι φαρ ουεστ
ρε τον αμοιρο τον υπουργο
τωρα οι αλβανοι είναι αλβανοι,οι ομογενεις??? ενας θεος ξερει
η ιστορια την εποχη σιμιτισταν για καποιες χιλιαδες ψηφοφόρους...
το ΠΑΣΟΚ εεφερε την διαφθορα από ψηλα που ηταν μεχρι την καττερη βαθμιδα,το σιμιτισταν κατεστρεψε τους ελληνες οικονομικα με το ρηματιστηριο κι το διωγμο των επιχειρήσεων
ενώ ηταν η αποθεωση του εθνομηδενισμου κι αιτια της ηττας των ΙΜΙΩΝ
το γαπισταν είναι συν ενοχο με τον συριζα για την πορτοκαλενια του 2008
κι την επτροπεια το μεγιστο εγκλημα κατά των ελληνων,πανε 8 χρονια από τοτε κι παμε χειροτερα
ενώ ηταν η αποθεωση του εθνομηδενισμου κι αιτια της ηττας των ΙΜΙΩΝ
το γαπισταν είναι συν ενοχο με τον συριζα για την πορτοκαλενια του 2008
κι την επτροπεια το μεγιστο εγκλημα κατά των ελληνων,πανε 8 χρονια από τοτε κι παμε χειροτερα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 21 Απαντήσεις
- 796 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-
- 106 Απαντήσεις