Μα είναι τραγική διαπίστωση.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απόλυτος κυρίαρχος ο Τσίπρας του πολιτικού παιχνιδιού
Re: Απόλυτος κυρίαρχος ο Τσίπρας του πολιτικού παιχνιδιού
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σκεψου ΠΟΣΟ εχω ταυτισει με τα σκατα τη ΝΔ για να υποστηριζω Συριζα.
.
.
Εγώ Αρίστο τους έχω σιχαθεί όλους. Δήμαρχοι έχουν καταντήσει... να φανταστείς οι διαφορές πλέον είναι στις μικρότητες και στο πολιτικά ορθόν. Δεν υπάρχει ούτε σχεδιασμός ούτε τίποτα, ότι πει η ΕΕ.. Ο ΣΥΡΙΖΑ απλά φιλτράρει υπέρ ΗΠΑ τα γεγονότα, ο Κούλης των Γερμανών.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πάνας την 31 Ιαν 2019, 23:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
the end
Αντίθετα, εγώ νομίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σου ταιριάζει μιά χαρά. Ιστορίες γιά αγρίους λέτε και οι δύο.Αρίστος έγραψε: 31 Ιαν 2019, 23:10Σκεψου ΠΟΣΟ εχω ταυτισει με τα σκατα τη ΝΔ για να υποστηριζω Συριζα.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Πάνας έγραψε: 31 Ιαν 2019, 23:18 Εγώ Αρίστο τους έχω σιχαθεί όλους. Δήμαρχοι έχουν καταντήσει... να φανταστείς οι διαφορές πλέον είναι στις μικρότητες και στο πολιτικά ορθόν. Δεν υπάρχει ούτε σχεδιασμός ούτε τίποτα, ότι πει η ΕΕ.. Ο ΣΥΡΙΖΑ απλά φιλτράρει υπέρ ΗΠΑ τα γεγονότα, ο Κούλης των Γερμανών.
Aκουσε να δεις. Καμια χωρα δεν μπορεσε να παει στην Ευρωπη κοντρα στη Γερμανια. Ακομη και η Γαλλια με τον Μακρον που στηριζαν οι Ροτσιλντ εσκυψε σαν το γατακι μπροστα στη Μερκελ.
Οποτε το ζητημα πλεον ειναι αλλο. Ποιος ειναι ο καλυτερος διαχειριστης. Ποιος φερνει απτα οικονομικα αποτελεσματα για να μην ξανακυλισουμε στην καταστροφη. Εγω λεω ο Τσιπρας. Πηρε μια ελαφρυνση 50 ΔΙΣ και εξαιτιας της τωρα βγαινει στις αγορες και απομακρυνει τον κινδυνο νεων μνημονιων.
.
Αρίστος έγραψε: 31 Ιαν 2019, 23:25Πάνας έγραψε: 31 Ιαν 2019, 23:18 Εγώ Αρίστο τους έχω σιχαθεί όλους. Δήμαρχοι έχουν καταντήσει... να φανταστείς οι διαφορές πλέον είναι στις μικρότητες και στο πολιτικά ορθόν. Δεν υπάρχει ούτε σχεδιασμός ούτε τίποτα, ότι πει η ΕΕ.. Ο ΣΥΡΙΖΑ απλά φιλτράρει υπέρ ΗΠΑ τα γεγονότα, ο Κούλης των Γερμανών.
Aκουσε να δεις. Καμια χωρα δεν μπορεσε να παει στην Ευρωπη κοντρα στη Γερμανια. Ακομη και η Γαλλια με τον Μακρον που στηριζαν οι Ροτσιλντ εσκυψε σαν το γατακι μπροστα στη Μερκελ.
Οποτε το ζητημα πλεον ειναι αλλο. Ποιος ειναι ο καλυτερος διαχειριστης. Ποιος φερνει απτα οικονομικα αποτελεσματα για να μην ξανακυλισουμε στην καταστροφη. Εγω λεω ο Τσιπρας. Πηρε μια ελαφρυνση 50 ΔΙΣ και εξαιτιας της τωρα βγαινει στις αγορες και απομακρυνει τον κινδυνο νεων μνημονιων.
.
Ας αφησουμε την προπαγανδα κατα μερος ...
Βρισκομαστε σε διαρκες μνημονιο μεχρι το 2060...
Σημερα ανακοινωθηκε οτι μετα απο εκτιμηση ολων των δεδομενων , το 2038 το χρεος μας ΘΑ φτασει το 138% ...
Σημερα επισης ο Δραγασακης μιλησε για ενδεομενη 4 αναχρηματοδοτηση των τραπεζων ...
Κατα τα αλλα η οικονομια παει περιφημα ...
Εξεστι , αριστεροις , ασχημονειν
Δεν είπα κάτι άλλο, τι διαχειριστής τι δήμαρχος;Αρίστος έγραψε: 31 Ιαν 2019, 23:25Πάνας έγραψε: 31 Ιαν 2019, 23:18 Εγώ Αρίστο τους έχω σιχαθεί όλους. Δήμαρχοι έχουν καταντήσει... να φανταστείς οι διαφορές πλέον είναι στις μικρότητες και στο πολιτικά ορθόν. Δεν υπάρχει ούτε σχεδιασμός ούτε τίποτα, ότι πει η ΕΕ.. Ο ΣΥΡΙΖΑ απλά φιλτράρει υπέρ ΗΠΑ τα γεγονότα, ο Κούλης των Γερμανών.
.
Γιαυτό εγώ θα στηρίξω Βαρουφάκη, έχει άλλο αέρα και είναι καλοντυμένος, για να μπούμε στην μύτη του άντερ που δεν γουστάρει το ντύσιμο και το στυλ του Τσίπρα.
the end
- hellegennes
Σε επίπεδο ηθικής, επίσης. Το πιο βαθιά ανήθικο άτομο του φόρουμ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
oldjedi έγραψε: 31 Ιαν 2019, 23:33Αρίστος έγραψε: 31 Ιαν 2019, 23:25Πάνας έγραψε: 31 Ιαν 2019, 23:18 Εγώ Αρίστο τους έχω σιχαθεί όλους. Δήμαρχοι έχουν καταντήσει... να φανταστείς οι διαφορές πλέον είναι στις μικρότητες και στο πολιτικά ορθόν. Δεν υπάρχει ούτε σχεδιασμός ούτε τίποτα, ότι πει η ΕΕ.. Ο ΣΥΡΙΖΑ απλά φιλτράρει υπέρ ΗΠΑ τα γεγονότα, ο Κούλης των Γερμανών.
.![]()
Σημερα ανακοινωθηκε οτι μετα απο εκτιμηση ολων των δεδομενων , το 2038 το χρεος μας ΘΑ φτασει το 138% ...
Σημερα επισης ο Δραγασακης μιλησε για ενδεομενη 4 αναχρηματοδοτηση των τραπεζων ...
![]()
Μια χαρα παει η οικονομια, 2,1% για φετος, 2,5% η προβλεψη για του χρονου.
Το διαρκες μνημονιο, μια παπατζα της ΝΔουλας, καταρρευσε με το 3,4% του επιτοκιου που βγηκαμε στις αγορες.
Και οταν ξεκινησει η εκμεταλλευση των ενεργειακων κοιτασματων μας που ΑΥΤΗ η κυβερνηση δρομολογησε μετα απο 40 χρονια μαλακιας των προηγουμενων θα δουμε και τι θα μεινει απο το χρεος.
.
Μαλακίας; Συγνώμη αυτά δεν ήταν δεσμευμένα με υπογραφή μέχρι το 2010 λόγω σχεδίου Μάρσαλ;Αρίστος έγραψε: 01 Φεβ 2019, 06:37
Και οταν ξεκινησει η εκμεταλλευση των ενεργειακων κοιτασματων μας που ΑΥΤΗ η κυβερνηση δρομολογησε μετα απο 40 χρονια μαλακιας των προηγουμενων θα δουμε και τι θα μεινει απο το χρεος.![]()
.
το τραγικό είναι που ο ΣΚΑΙ δίνει βήμα στον ΚαμμένοST48410 έγραψε: 31 Ιαν 2019, 20:38 Έβλεπα Καμμένο το πρωί στο ΣΚΑΙ. Παραπονιόταν ότι εξαπατήθηκε από τον Τσίπρα. Δεν μπορεί ενήλικας να ισχυρίζεται τέτοια πράγματα. Ο Τσίπρας είναι γνωστός για την συμπεριφορά του στο χέρι που τον τάιζε από εποχές Αλαβάνου. Δεν συγχωρείται τέτοια αφέλεια στον Καμμένο και γενικά σε όποιον έχει θέσεις ευθύνης.
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Συζητάται το σενάριο άνεσης εκλογής του προέδρου της δημοκρατίας από τον λαό (όπως γίνεται σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες ήδη ακόμα και σε κάποιες προεδρευόμενες κοινοβουλευτικές).deCaritaine έγραψε: 31 Ιαν 2019, 21:56 Θα μας πει κάποιος συριζοφρουρός τώρα γιατί φαίνεται ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ ψηφίζουν τροποποίηση του Συντάγματος Αρθρο 32 ώστε να αποσυνδεθεί η μη εκλογή ΠτΔ με 180 βουλευτές από προκύρηξη πρόωρων εκλογων. Που σημαίνει ότι αν ψηφιστεί δεν δικαιούται κανείς να κάνει πρόωρες εκλογές το 2020, λόγω μη εκλογής ΠτΔ με αυξημένη πλειοψηφία. Πως το έπαθαν οι Συριζαίοι, θα το ψηφίσουν τελικά;
"Το έθνος πρέπει να θεωρεί εθνικό αυτό που είναι αληθές"
Διονύσιος Σολομος
Διονύσιος Σολομος
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
H τροποποίηση χρειάζεται ψήφιση και από την επόμενη βουλή.Δεν νομίζω ότι το αναθεωρημένο σύνταγμα θα ισχύσει σε ένα χρόνο.Apergos8 έγραψε: 01 Φεβ 2019, 10:44Συζητάται το σενάριο άνεσης εκλογής του προέδρου της δημοκρατίας από τον λαό (όπως γίνεται σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες ήδη ακόμα και σε κάποιες προεδρευόμενες κοινοβουλευτικές).deCaritaine έγραψε: 31 Ιαν 2019, 21:56 Θα μας πει κάποιος συριζοφρουρός τώρα γιατί φαίνεται ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ ψηφίζουν τροποποίηση του Συντάγματος Αρθρο 32 ώστε να αποσυνδεθεί η μη εκλογή ΠτΔ με 180 βουλευτές από προκύρηξη πρόωρων εκλογων. Που σημαίνει ότι αν ψηφιστεί δεν δικαιούται κανείς να κάνει πρόωρες εκλογές το 2020, λόγω μη εκλογής ΠτΔ με αυξημένη πλειοψηφία. Πως το έπαθαν οι Συριζαίοι, θα το ψηφίσουν τελικά;
Αρίστος έγραψε: 01 Φεβ 2019, 06:37oldjedi έγραψε: 31 Ιαν 2019, 23:33Αρίστος έγραψε: 31 Ιαν 2019, 23:25
.
Μια χαρα παει η οικονομια, 2,1% για φετος, 2,5% η προβλεψη για του χρονου.
Το διαρκες μνημονιο, μια παπατζα της ΝΔουλας, καταρρευσε με το 3,4% του επιτοκιου που βγηκαμε στις αγορες.
Και οταν ξεκινησει η εκμεταλλευση των ενεργειακων κοιτασματων μας που ΑΥΤΗ η κυβερνηση δρομολογησε μετα απο 40 χρονια μαλακιας των προηγουμενων θα δουμε και τι θα μεινει απο το χρεος.![]()
.
Αμα εισαι ευχαριστημενος προσωπικα , καλα ειναι ...Αλλα γυρω σου δεν βλεπεις ;;
Το επιτοκιο , ηταν 0,75 κατωτερο απο αυτο που ειχε βγει ο Σαμαρας το 2014 ... Μεγαλη η επιτυχια σας ...
Και ΟΤΑΝ ΘΑ ξεκινησει η εκμεταλλευση των ενεργειακων κοιτασματων που ειχε δρομολογησει το ΠΑ(τ)ΣΟΚ , με τον Μανιατη , πριν απο 20 χρονια , ΤΟΤΕ ΘΑ τρωμε με χρυσα κουταλια και ΘΑ γινουμε ολοι πλουσιοι ...
Το ΘΑ το σπειρανε και δεν φυτρωσε ...
Εξεστι , αριστεροις , ασχημονειν
4,95% ο Σαμαρας
3,60% χθες εμεις.
1,35% η διαφορα.
Αλλα το βασικοτερο ειναι οτι πετυχαμε χαμηλοτερο επιτοκιο και απο 2007-2008.
Επιπλεον ο Σαμαρας επειδη δεν εκλεισε την αξιολογηση του ΔΥΟ φορες, τα επιτοκια του ξεπερασαν το 10% στην πορεια. Το 4,95% του το εδωσαν οι αγορες επειδη υπηρχε προσδοκια οτι θα κλεισει την αξιολογηση του, την οποια ομως ΔΕΝ εκλεισε τελικα.
.
3,60% χθες εμεις.
1,35% η διαφορα.
Αλλα το βασικοτερο ειναι οτι πετυχαμε χαμηλοτερο επιτοκιο και απο 2007-2008.
Επιπλεον ο Σαμαρας επειδη δεν εκλεισε την αξιολογηση του ΔΥΟ φορες, τα επιτοκια του ξεπερασαν το 10% στην πορεια. Το 4,95% του το εδωσαν οι αγορες επειδη υπηρχε προσδοκια οτι θα κλεισει την αξιολογηση του, την οποια ομως ΔΕΝ εκλεισε τελικα.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 118 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
-