!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πόσο πόνο πρόσφερε ο Πολάκης;
Re: Πόσο πόνο πρόσφερε ο Πολάκης;
χαχαχα τι αστείο που ένας λιθουανός πουθενάς σε ξεφτιλίζει ως υποβαλκάνιο γύφτο επειδή
-ο υπουργός υγείας σου καπνίζει σε κλειστούς χώρους
-το υπουργείο υγείας βρωμάει τσιγαρίλα
-κι όλοι εκεί μέσα έχουν ντυθεί σαν ταξιτζήδες του 1988, με χρυσή καδένα να ξεπροβάλλει μέσα από δασύτριχο στήθος
χαχαχα, τι γέλια κάνουμε με τους λιθουανούς τζήμερους, τους γαμάμε εμείς οι ελ αυτούς
-ο υπουργός υγείας σου καπνίζει σε κλειστούς χώρους
-το υπουργείο υγείας βρωμάει τσιγαρίλα
-κι όλοι εκεί μέσα έχουν ντυθεί σαν ταξιτζήδες του 1988, με χρυσή καδένα να ξεπροβάλλει μέσα από δασύτριχο στήθος
χαχαχα, τι γέλια κάνουμε με τους λιθουανούς τζήμερους, τους γαμάμε εμείς οι ελ αυτούς
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος elchav την 05 Φεβ 2019, 11:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- Μαυροβασίλης
δεύτερος καθυστέρας παραπάνω που νομίζει ότι το λινκ με το βαλτικό ταγάρι μπήκε για καλό κι όχι με ψόγο για αμφότερους
βέβαια με αυτό το αβαταρ μετράει μέχρι το 70 (εδώ εννοώ αη κιου κι όχι σεντς, μια που δεν τα καίτε)
βέβαια με αυτό το αβαταρ μετράει μέχρι το 70 (εδώ εννοώ αη κιου κι όχι σεντς, μια που δεν τα καίτε)
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
ήρθανε οι Βάλτοι να μας μάθουν τρόπους ρε φίλε!
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- ΑΝΤΙ-ΔΕΞΙΑ
Είσαι ξεκάθαρα έναν κοινωνικό σκουπίδι.Μαυροβασίλης έγραψε: 05 Φεβ 2019, 11:44 δεύτερος καθυστέρας παραπάνω που νομίζει ότι το λινκ με το βαλτικό ταγάρι μπήκε για καλό κι όχι με ψόγο για αμφότερους
Σκάι Ξεφτίλες.
Diego έγραψε: 05 Φεβ 2019, 10:17Έτσι γουστάρουμε την υπουργαρα μας.Πηξε.Μαυροβασίλης έγραψε: 05 Φεβ 2019, 10:15 https://www.iefimerida.gr/news/476710/e ... -typos-den
ΠΟΝΑΤΕ ΚΟΥΤΟΦΡΑΓΚΟΙ!!!

διάβαζα αυτό το άρθο εχθές και οκ, πλάκα έχει.foscilis έγραψε: 01 Φεβ 2019, 09:57 Ενταξει οταν λες οτι Ελ δημοσιογραφοι και μαλιστα του ΑΝΤ1 ασκουν πιεση η ψυχη του τυπου που εβγαλε το watergate πεθαινει δευτερη φορα.
περιληπτικά μας λένε οτι πέθανε τελικά μία γυναίκα που πέτυχε ένα μπαλάκι σε ένα ματς, δεν μας είχαν πει τίποτα γιατί δεν τους είπε η ομάδα να το ερευνήσουν.
https://www.contra.gr/Sports/Baseball/e ... 32170.html
Με αφορμή την ημέρα των ερωτευμένων..

ΕΡΩΣ ΣΦΟΔΡΟΣ! ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ: ΟΛΕΣ ΜΩΡΗ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΤΟΝΕ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΝ ΨΗΛΟ ΤΟΝ ΚΡΗΤΙΚΑΡΟ, ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΑ ΕΓΩ! ΖΗΛΕΙΑ ΣΑΣ!
Τα… επινίκια για την… κατάκτηση του «ψηλού κρητίκαρου» Πολάκη, γιόρτασε σήμερα στην ραδιοφωνική εκπομπή του στο ράδιο-ΣΥΡΙΖΑ («Στο Κόκκινο») ο κομμουνιστής Κραουνάκης, με μια φαρμακερή ανάρτησή του, που απευθυνόταν στις άλλες… λούγκρες!
Σχολιάζοντας, λοιπόν, την ανταπόκριση του γιδοβοσκού στην ερωτική του εξομολόγηση, με την εμφάνισή του στο κέντρο που τραγουδάει και το… βαρύ ζεϊμπέκικο που έριξε για το χατίρι του, είπε τα εξής όμορφα:
«Και πάμε στο Βρέχει φωτιά στη στράτα μου. Που με ένα νεύμα δικό του Ν’ ανέβω; και με ένα νεύμα δικό μου Έλα, αυτό το βουνό (Σ.Σ. ο Πολάκης), ήρθε πάνω και χόρεψε μπροστά στα μάτια μου ένα από τα ωραιότερα ζεϊμπέκικα που έχω δει στη ζωή μου. Και απ’ ό,τι με πληροφορεί ένας συνεργάτης μου που παρακολουθεί όλη αυτή τη λαίλαπα των viral […], ακόμα και οι εχθρές παραδέχτηκαν ότι είναι ναι, βεβαίως, διότι όλοι τονε θέλετε, λούγκρες, κατάλαβες; Τον θέλετε, τον ψηλό τον Κρητίκαρο»!
(ΥΓ):
Σήκω Στάλιν να τις δεις κι από αηδία στον τάφο σου να ξαναμπείς!
Παύλος Κραουνακης:
Αν χρειαστει να κανω κωλονοσκοπηση μονο τον κρητικαρο τον ψηλο εμπιστευομαι...

Σταμάτης Πολακης

Λουγκρες_syriza_xeftiles

ΕΡΩΣ ΣΦΟΔΡΟΣ! ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ: ΟΛΕΣ ΜΩΡΗ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΤΟΝΕ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΝ ΨΗΛΟ ΤΟΝ ΚΡΗΤΙΚΑΡΟ, ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΑ ΕΓΩ! ΖΗΛΕΙΑ ΣΑΣ!
Τα… επινίκια για την… κατάκτηση του «ψηλού κρητίκαρου» Πολάκη, γιόρτασε σήμερα στην ραδιοφωνική εκπομπή του στο ράδιο-ΣΥΡΙΖΑ («Στο Κόκκινο») ο κομμουνιστής Κραουνάκης, με μια φαρμακερή ανάρτησή του, που απευθυνόταν στις άλλες… λούγκρες!
Σχολιάζοντας, λοιπόν, την ανταπόκριση του γιδοβοσκού στην ερωτική του εξομολόγηση, με την εμφάνισή του στο κέντρο που τραγουδάει και το… βαρύ ζεϊμπέκικο που έριξε για το χατίρι του, είπε τα εξής όμορφα:
«Και πάμε στο Βρέχει φωτιά στη στράτα μου. Που με ένα νεύμα δικό του Ν’ ανέβω; και με ένα νεύμα δικό μου Έλα, αυτό το βουνό (Σ.Σ. ο Πολάκης), ήρθε πάνω και χόρεψε μπροστά στα μάτια μου ένα από τα ωραιότερα ζεϊμπέκικα που έχω δει στη ζωή μου. Και απ’ ό,τι με πληροφορεί ένας συνεργάτης μου που παρακολουθεί όλη αυτή τη λαίλαπα των viral […], ακόμα και οι εχθρές παραδέχτηκαν ότι είναι ναι, βεβαίως, διότι όλοι τονε θέλετε, λούγκρες, κατάλαβες; Τον θέλετε, τον ψηλό τον Κρητίκαρο»!
(ΥΓ):
Σήκω Στάλιν να τις δεις κι από αηδία στον τάφο σου να ξαναμπείς!
Παύλος Κραουνακης:
Αν χρειαστει να κανω κωλονοσκοπηση μονο τον κρητικαρο τον ψηλο εμπιστευομαι...

Σταμάτης Πολακης

Λουγκρες_syriza_xeftiles
Ε ρε πως τσούζουν τα οπίσθια 
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Το ένας ψυχασθενής με το επίθετο Πολάκης παίζει τον υπουργό υγείας, εσένα σου φαίνεται λογικό...
Το ότι ένας μουσικός με το επίθετο Κραουνάκης κάνει ρατσιστικά σχόλια, αλλά δεν κουνιέται φύλλο, εσένα σου φαίνεται λογικό...
Το ότι στην περίπτωση που ήταν υπουργός της ΝΔ και κάποιος άλλος μουσικός εσύ θα έβγαζες πύρηνους λόγους και θα έγραφες κατεβατά, αυτό είναι το μόνο λογικό ε;;;;
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Juno έγραψε: 31 Ιαν 2019, 12:35Όχι, εσύ αλήθεια το θεωρείς τιμή σου;Χαοτικός έγραψε: 31 Ιαν 2019, 12:31 Το γυναικούλα είναι κάτι το υποτιμητικό; Φαντάζομαι ότι θα το θεωρείς τιμή σου να υπηρετείς έναν άντρα ε;
Επίσης άλλο γυναίκα, άλλο γυναικούλα και άλλο γυναικούλα-μαντράχαλος με μουστάκι.
Στο υπόλοιπο σχόλιο θα απαντήσεις;
Τους έχει γιατί σε περίπτωση συμπλοκής αυτοί δεν μπορούν να του κάνουν μήνυση ενώ αυτός μπορεί; Γιατί δεν καταλαβαίνω πώς αλλιώς "τους έχει" όλους αυτούς.
Πώς το βλέπεις αυτό; Αντρίκια συμπεριφορά Κρητικού;
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Δεν ξέρω αν είδες το έπος. Κυκλοφορεί στο twitter σαν "Τσε Γιδάρα"!

How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Ωραία χορεύει ο υπουργός μας, εύγε.
κάποιος που ξέρει, να βάλει κάτω απ το πόδι του πολάκη τη μοσχαροκεφαλή του άδωνη, ευχαριστώ
οι μουτζούρες στους τοίχους ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ
αλλά στη Νικαράγουα καμαρώνανε
Αυτή είναι η Αριστερά
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 169 Απαντήσεις