Αυτό που προβλέπεται. Το άλλο είναι ενδιαφέρον, αλλά δεν είναι το κυρίως πιάτο. Να μου το κάνουν δεν με ενδιαφέρει σχεδόν καθόλου, αν και αλλες γυναίκες ακούω ότι τις ενδιαφέρει. Με διαφορά είναι πιο ωραίο να έχεις πιο πολλά πράγματα να πιάνεις και να έχεις όλο το σώμα του άλλου πάνω και γύρω.
Να το κάνω σε άντρα μου έχουν πει ότι δεν ήταν άσχημο, αλλά και πάλι, δεν έδειχναν να τους ενδιαφέρει και πολύ. Είναι πιο πολύ αν για διάφορους λόγους δεν παίζει πολύ αυτό που προβλέπεται. Δηλαδή αν είναι μέρες που δεν παίζει το κανονικό ή ως μέρος της όλης φάσης.
Από γεύση, ο ένας είχε εντελώς απαράδεκτη και αηδιαστική, ένας είχε υπέροχη και οι υπόλοιποι κάτι ενδιάμεσο, δηλαδή όχι ακριβώς παγωτό φράουλα, κάτι που δεν είναι αντικειμενικά κάτι για να πηγαίνει στη στοματική οδό, η φύση πάλι κάτι έχει να πει για αυτό, αλλού προορίζεται. Αλλά από ευγένεια, τέλος πάντων, αν δεν είναι τελείως αηδία στη γεύση..
Πωπω ήμουν τελικά ευτυχής γιατί κάνοντας έρευνα σε πολλές ταινίες εξειδικευμένες, συνειδητοποίησα ότι είχα την τύχη να γνωρίσω στα αλήθεια
Kids, στις ταινίες δεν φαίνονται αυτά που προορίζονται να γίνουν, αλλά κάτι άλλο, ίσα ίσα για να τραβάει πλάνα η κάμερα. Αλλά όταν γίνεται σωστά δεν είναι έτσι που να μπορεί να χωθεί κάμερα να βλέπεις τι γίνεται.