Παρατήρησε πόσο φυσικό ειναι το αγοράκι και οι άλλοι, τεσπα, μην στα λέω εγώ, θα σου τα πει η ζωή και η μητέρα της
Ποιοι άλλοι καστομ, ποιοί; ε;,ε;, δύο δεν είμαστε;
enaon έγραψε: 14 Μάιος 2018, 09:20 Να θυμάσαι ότι αν χαθεί η επικοινωνία ανάμεσα σε ένα ζευγάρι, φταίνε πάντα και οι δύο, και εκείνη και η μητέρα της.
Δεν το συζητώ! Πάντα κοιτάμε πεθερά πριν προχωρήσουμε σε κάτι σοβαρό. Αλλά πρόλαβε κ απάντησε το παλικάρι κ σχολίασα εκείνον.Βινόσαυρος έγραψε: 14 Μάιος 2018, 09:29 Πες μας custom_F εφόσον τα παιδιά υιοθετούν τις συμπεριφορές των γονιών δεν είναι ορθή η τακτική που προείπα;
κάθε πρωί ξυπνάω, πάω στο μπαλκόνι και ετοιμάζομαι να πετάξω. Γενικά δεν συμβαίνει να πετάει ο κόσμος, αλλά εγώ για λίγα δευτερόλεπτα το σκέφτομαι, μετά πέρνω τα κλειδιά και πάω στο αμάξι. Με την Πεθερά κάνει πιο πολύ ώρα να πέσεις, αυτό του λέω μόνο, αλλιώς ναι, εχθές θα είχες δίκιοCustom_F έγραψε: 14 Μάιος 2018, 09:45 Εξαρτάται πάντα τον άνθρωπο κ οι γενικεύσεις είναι ανόητες σαφώς.
Δεν ειμαι σίγουρος. Μπορεί μετά να πρέπει να απαντήσεις στο:Custom_F έγραψε: 14 Μάιος 2018, 10:00 Το να κοιτάς το περιβάλλον στο οποίο πας να μπεις, είναι σωστό.
Βέβαια. Μπορεί να το πεις. Θα ξέρεις όμως ότι κοίταξες, οπότε βγάζεις κ απαυτο συμπεράσματα.enaon έγραψε: 14 Μάιος 2018, 10:02 Δεν ειμαι σίγουρος. Μπορεί μετά να πρέπει να απαντήσεις στο:
Πώς την πάτησα σαν μαλάκας, αφού κοίταξα;
γενικά, έχουμε πολλούς δοκιμασμένους δρόμους επιτυχημένης αποτυχίας να διαλέξουμε.
θα είναι λάθος το συμπέρασμα γιατί θα νιώσουμε μαλάκες, καλύτερα να μην φέρνουμε τον εαυτό μας σε παράδοξη θέση. Αφού εμάς μας κοιτάξαμε πρώτους, δεν ειμαστε μαλάκες, θα το ξέραμε.Custom_F έγραψε: 14 Μάιος 2018, 10:09 Βέβαια. Μπορεί να το πεις. Θα ξέρεις όμως ότι κοίταξες, οπότε βγάζεις κ απαυτο συμπεράσματα.
Ωχου... Λέμε υπάρχουν ΚΑΙ αυτές οι περιπτώσεις. Κ ναι, κάποιες φορές πρέπει να λέμε... Μήπως κάνω κάτι λάθος εγώ; άντρες, γυναίκες.enaon έγραψε: 14 Μάιος 2018, 10:12 θα είναι λάθος το συμπέρασμα γιατί θα νιώσουμε μαλάκες, καλύτερα να μην φέρνουμε τον εαυτό μας σε παράδοξη θέση. Αφού εμάς μας κοιτάξαμε πρώτους, δεν ειμαστε μαλάκες, θα το ξέραμε.
η αιώνια μάχη, με το που ξεχωρίζεις μία γυναίκα, προσπαθεί να σε πείσει ότι έκανες λάθος, μαλάκας είσαι. Χάνουμε στο τέλος.![]()