Uppercut έγραψε: 02 Ιαν 2019, 19:11
Professor έγραψε: 02 Ιαν 2019, 19:03
Κι έτσι να είναι αυτός είχε δώσει τον Σαλμά. Αναπληρωτής υπουργός ήταν ο Σαλμάς και υφυπουργός πιο παλιά.
Πες δηλαδή, ότι υπάρχει σκευωρία και θα πάνε ο Πολάκης και οι εισαγγελείς για 'εσχάτη προδοσία'.
Πάλι υπήρχε τουλάχιστον ένα πρόσωπο σχετιζόμενο με τη ΝΔ (ο Σαλμάς ή ο Μανιαδάκης) που χρηματιζόταν.
Χρειάζεστε αναστοχασμό.
Έχει καταδικαστεί για κάτι ο Σαλμάς;
Ο Μανιαδάκης πώς είναι σχετιζόμενος με τη ΝΔ; Επειδή εκ της θέσεως του και λόγω αιτήματος της Τρόικας ήταν σύμβουλος υπουργών μεταξύ αυτών και του Κουρουμπλή;
Το ότι υπάρχει σκευεωρία δεν είναι "πες". Ο Πολάκης εξαρχής είχε πει ότι γνώριζε τους μυστικούς μάρτυρες, το χε μαζέψει ο Κοντωνής λέγοντας ότι δεν καταλάβαινε τι λέει και τελικά αποδεικνύεται ότι όντως γνώριζε. Όπως κι η εισαγγελέας γνώριζε ότι εμπλέκεται ο δήθεν μάρτυρας στην υπόθεση. Καλές οι ίσες αποστάσεις, όταν πρέπει όμως. Εδώ έχουμε την αποκάλυψη μιας μαφίας κι εσύ προσπαθείς να πεις
ναι, αλλά κι εσείς...
Γράφω ένα τελευταίο σχόλιο. Από αύριο δεν θα προλαβαίνω να ασχολούμαι κιόλας.
Εγώ πιστεύω ότι όντως υπάρχουν χρηματισμοί αλλά δεν εμπλέκονται όλα τα πρόσωπα κι αυτό με βάση ατομικά υποκειμενικά κριτήρια, δηλαδή είναι αρκετά πιθανό να είμαι λάθος.
Κάποια πράγματα είναι σίγουρα σκάνδαλα για εμένα, όπως αυτό με τα εμβόλια. Βέβαια εκεί υπάρχουν διάφορα ελαφρυντικά, όπως π.χ. η στάση του ΠΟΥ και το γεγονός πως κι άλλες χώρες είχαν ακολουθήσει μια ομοίως παράλογη πολιτική (όχι όλες όμως). Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Θεωρώ πως η κατάθεση "του" "Μάξιμου Σαράφη" αναφέρεται σε πραγματικά γεγονότα. Αν αυτό είναι αλήθεια θα φανεί. Αλλά θεωρώ πως ενδέχεται να υπάρχουν κι άλλα στοιχεία σχετικά. (δες π.χ. τη μήνυση του Φρουζή κατά της Μ.Μ. για 'απάτη με υπολογιστή')
Για τον Πολάκη, αλήθεια, δεν μ' ενδιαφέρει. Ας καταδικαστούν όσοι έχουν χρηματιστεί πράγματι, ας καταδικαστούν κι αυτοί που πήγαν να εμπλέξουν πολιτικά πρόσωπα που δεν είχαν σχέση.