Ε αφού θα καταλήξουν ολα στην Ελβετία τι μας λες οτι θα τα πάρει το κατάστημα κινητών και η ταχυμεταφορική για να τα επενδύσει;
Η επένδυση θα γίνει με αυτό το 3%. Νομίζεις ότι είναι περισσότερο το ποσοστό που επενδύουν οι επιχειρηματίες από τις κοινοτικές και ελληνικές επιδοτήσεις που λαμβάνουν;
Πραγματικά τρεις λαλούν και δυο χορεύουν. Στην Κορέα θα καταλήξει το 5%, δηλαδή το κόστος παρασκευής, τα υλικά και η μεταφορά είναι το 3-4% της λιανικής τιμής.
Α, αφού γίνονται στο Βιετνάμ δεν τα πληρώνει η εταιρεία που βρίσκεται στην Κορέα, τα πληρώνει το κράτος του Βιετνάμ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 11 Δεκ 2018, 00:22
Το τσίμπησα κι εγώ με κόλπο παρόλο που μένω κυρίως εξωτερικό, για να πληρώσω με αυτό το αεροπλάνο όταν θα πρέπει να γυρίσω για να ψηφίσω Κυριάκο. Διότι οι λεχριτοσυριζαίοι θα μας δώσουν το "σχοινί" με το οποίο θα τους "κρεμάσουμε".
Αμφίβολο, την στιγμή που βρίσκεσαι στην ανάγκη να ποστάρεις σε φόρουμ για τα προς το ζην.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αχού το, μωρέ. Πληγώθηκε ο εγωισμούλης του, που χρειάζεται να ζητιανεύει ψίχουλα για να ζήσει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Βάζω κάθε βράδυ. Μην ανησυχείς. Δεν κινδυνεύει από τους φίλους σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
hellegennes έγραψε: 11 Δεκ 2018, 21:33
Α, αφού γίνονται στο Βιετνάμ δεν τα πληρώνει η εταιρεία που βρίσκεται στην Κορέα, τα πληρώνει το κράτος του Βιετνάμ.
Μπορεί να τα πληρώνει μία εταιρία της Κορέας, μπορεί και η θυγατρική του Βιετνάμ, αλλά σίγουρα τα χρήματα τα εισπράτουν οι Βιετναμέζοι...