!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κλωτσια στο κεφαλι διαρρηκτη vs ριψη μολοτωφ σε αστυνομικο

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: Κλωτσια στο κεφαλι διαρρηκτη vs ριψη μολοτωφ σε αστυνομικο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

blackpaint έγραψε: 06 Δεκ 2018, 23:49
Otto Weininger έγραψε: 06 Δεκ 2018, 23:42
blackpaint έγραψε: 06 Δεκ 2018, 23:41

Ησουνα εκει; Εγω ημουνα. Με ολους οσους μιλησα, αυτο ακριβως μου ειπαν: θα μπορουσα να ημουν εγω στην θεση του.
Πριν το πλιάτσικο ή μετά;

Εγώ πάλι και εκατομμύρια άλλοι δεν θα μπορούσαμε να είμαστε στην θέση του.
πριν, μετα και κατα τη διαρκεια. Ηταν ασυληπτη η ευφορια εκεινες τις μερες, αν δεν το εχεις ζησει, δεν μπορεις καν να το διανοηθεις, ουτε στο ελαχιστο. Ολα εδειχναν πιθανα και ολα ηταν δικα μας, ξανα.
Κοίτα δεν ξέρω αν αρέσκεσαι στο πλιάτσικο (δεν το πιστεύω για σένα) ή στους βανδαλισμούς ξένης περιουσίας, αλλά μαν τίποτε δεν ήταν πιθανό ή δικό σας.

Απλά έτυχε να τα κάνετε σε μια χώρα που η αστυνομία πετάει χαρταετό γιατί τέτοιες εντολές παίρνει.

Αν τους είχαν πλακώσει με τις αύρες και τις λαστιχιενες σφαίρες, αν τους εχωναν φυλακή και τους τσάκιζαν με πρόστιμα και αποζημιώσεις θα είχε λήξει το πανηγύρι πιο νωρίς.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

Otto Weininger έγραψε: 07 Δεκ 2018, 00:19

πριν, μετα και κατα τη διαρκεια. Ηταν ασυληπτη η ευφορια εκεινες τις μερες, αν δεν το εχεις ζησει, δεν μπορεις καν να το διανοηθεις, ουτε στο ελαχιστο. Ολα εδειχναν πιθανα και ολα ηταν δικα μας, ξανα.
Κοίτα δεν ξέρω αν αρέσκεσαι στο πλιάτσικο (δεν το πιστεύω για σένα) ή στους βανδαλισμούς ξένης περιουσίας, αλλά μαν τίποτε δεν ήταν πιθανό ή δικό σας.

Απλά έτυχε να τα κάνετε σε μια χώρα που η αστυνομία πετάει χαρταετό γιατί τέτοιες εντολές παίρνει.

Αν τους είχαν πλακώσει με τις αύρες και τις λαστιχιενες σφαίρες, αν τους εχωναν φυλακή και τους τσάκιζαν με πρόστιμα και αποζημιώσεις θα είχε λήξει το πανηγύρι πιο νωρίς.
δεν εχεις ιδεα: χεσμενα ηταν τα μπατσακια, αποκαμωμενα και φρικαρισμενα και αυπνα και σε αναλογια δυναμεων συντριπτικα σε βαρος τους. Ημασταν 10.000 και ητανε 100. Επρεπε να εβλεπες τις εκφρασεις τους. Και δεν συνεβαινε μονο στο Συνταγμα η στα Εξαρχεια αλλα παντου σε ολη την αθηνα και τον πειραια ταυτοχρονα. Τρεχανε και δεν φτανανε λεμε. Δεν υπηρχε περιπτωση να συγκεντρωσουν επαρκεις δυναμεις για να το καταστειλουν το πρωτο τριημερο, και το ξεραν καλα αυτο.
Γι αυτο λεω πως ολα φανταζαν δυνατα εκεινη την στιγμη. Η αστυνομια ειχε φτασει στα ορια της.
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

blackpaint έγραψε: 06 Δεκ 2018, 23:41

Ησουνα εκει; Εγω ημουνα. Με ολους οσους μιλησα, αυτο ακριβως μου ειπαν: θα μπορουσα να ημουν εγω στην θεση του.

Φίλε μου όλοι έχουμε υπάρξει νέοι και όλων οι ορμόνες έχουν λίγο πολύ βράσει. Εννοείται οτι αυτές οι καταστάσεις προκαλούν ευφορία, το θέμα είναι να βάζεις και λίγο το μυαλό σου να δουλέψει, δεν είσαι μπαμπουίνος να κάνεις μόνο ότι σου προκαλεί ευφορία.
Ναι είναι γοητευτικός ένας νέος μαυροφορεμένος που πετάει πέτρες στους μπάτσους, ναι το ξέρουμε οτι σκιρτάει η καρδούλα σου το θέμα είναι να μπορέσεις να δεις και λίγο πιο πέρα απο τα αρχέγονα ένστικτα σου.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

blackpaint έγραψε: 07 Δεκ 2018, 00:32

δεν εχεις ιδεα: χεσμενα ηταν τα μπατσακια, αποκαμωμενα και φρικαρισμενα και αυπνα και σε αναλογια δυναμεων συντριπτικα σε βαρος τους. Ημασταν 10.000 και ητανε 100. Επρεπε να εβλεπες τις εκφρασεις τους. Και δεν συνεβαινε μονο στο Συνταγμα η στα Εξαρχεια αλλα παντου σε ολη την αθηνα και τον πειραια ταυτοχρονα. Τρεχανε και δεν φτανανε λεμε. Δεν υπηρχε περιπτωση να συγκεντρωσουν επαρκεις δυναμεις για να το καταστειλουν το πρωτο τριημερο, και το ξεραν καλα αυτο.
Γι αυτο λεω πως ολα φανταζαν δυνατα εκεινη την στιγμη. Η αστυνομια ειχε φτασει στα ορια της.
Στα όρια της ήταν γιατί είχαν εντολές για παθητική στάση.

Συν του ότι η χώρα έπρεπε να μπει σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και στρατιωτικό νομο.
Με ο,τι αυτό συνεπάγεται.
Και σου έλεγα μετά πως γίνεται η δουλειά.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Otto Weininger έγραψε: 07 Δεκ 2018, 00:35
blackpaint έγραψε: 07 Δεκ 2018, 00:32

Στα όρια της ήταν γιατί είχαν εντολές για παθητική στάση.

Συν του ότι η χώρα έπρεπε να μπει σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και στρατιωτικό νομο.
Με ο,τι αυτό συνεπάγεται.
Και σου έλεγα μετά πως γίνεται η δουλειά.
γιατι τι θα γινοταν, θα κατεβαινε ο στρατος στους δρομους για να πυροβολαει μαθητες; :smt005: Η νομιζεις πως αυτο ηταν κατορθωμα των αναρχικων; Αυτοι τριβανε τα ματια τους, δεν περιμεναν καν τετοια ανταποκριση και ουτε μπορεσαν να την διαχειριστουν, μαθημενοι να λειτουργουν στις μυστικοπαθεις σεκτες τους.
Σοβαρεψου, πολυ εξυπνα το χειριστηκε ο Βουδας, το αφησε να αποκλιμακωθει.
Οσο για σενα σε λυπαμαι που δεν εζησες αυτην την εξεγερτικη εμπειρια, παρα μονο μεσα απο την τβ σου, εξοργισμενος και ταυτοχρονα τρομοκρατημενος.
Άβαταρ μέλους
blackpaint

gassim έγραψε: 07 Δεκ 2018, 00:34

Φίλε μου όλοι έχουμε υπάρξει νέοι και όλων οι ορμόνες έχουν λίγο πολύ βράσει. Εννοείται οτι αυτές οι καταστάσεις προκαλούν ευφορία, το θέμα είναι να βάζεις και λίγο το μυαλό σου να δουλέψει, δεν είσαι μπαμπουίνος να κάνεις μόνο ότι σου προκαλεί ευφορία.
Ναι είναι γοητευτικός ένας νέος μαυροφορεμένος που πετάει πέτρες στους μπάτσους, ναι το ξέρουμε οτι σκιρτάει η καρδούλα σου το θέμα είναι να μπορέσεις να δεις και λίγο πιο πέρα απο τα αρχέγονα ένστικτα σου.
δεν ειναι ορμονικο η ηλικιακο η θεμα ενστικτων, ηταν μια πληρης εμπειρια επαναστατικων πρακτικων και μια φευγαλεα εικονα ενος αλλου κοσμου, οπου το ιδιωτικο ξαναγινεται κοινο και οπου τα ατομικα εγω δυαλυονται σε κατι υπερθετικο και υπερβατικο.
Αν δεν το εχεις ζησει, αν δεν το εχεις καν οραματιστει, ειναι ανωφελο να χανω τον χρονο μου για να στο εξηγω. Γι αυτο τον λογο οι επαναστατες σε ολες τις επαναστασεις της ιστοριας ηταν παντα αμειλικτοι με τους αντεπαναστατες. Εισαι απο εναν αλλο κοσμο, δεν θα καταλαβεις.
Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 06 Δεκ 2018, 22:27

εγω δεν ειμαι drug queen
Μωρέ είσαι και παραείσαι αυτό που γράφεις,drag queen δεν είσαι αν και επιφυλλάσομαι για μελλοντικές καταστάσεις.
Άβαταρ μέλους
Μετανάστρια
Phorum.gr user: Μετανάστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μετανάστρια »

Νταρνάκας έγραψε: 06 Δεκ 2018, 21:09
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 06 Δεκ 2018, 20:53 Τι απο τα δυο ειναι πιο απεχθες;
Ειναι η ριψη μολοτωφ σε αστυνομικο αποπειρα δολοφονιας;
Μολότοφ σε σεκιουριτά των Λιντλ.
:smt018
Μολότωφ στο ίδιο το Λιντλ.
Νομίζεις ότι το αφεντικό σου σ'αγαπάει;
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

καπως έτσι θα ένιωθαν και όσοι συμμετείχαν στην Γαλλική Επανάσταση οραματιζόμενοι το κοινό να γίνεται ατομική ελευθερία, ακριβώς έτσι αν και σε μικρότερη κλίμακα, νιώθουν οι μαθητές που καταλαμβάνουν το γυμνάσιο τους για την τιμή της τυρόπιτας ή για την συμφωνία των Πρεσπών και κάπως έτσι νιώθουν και οι χρυσαυγίτες όταν μαζεύονται να κυνηγήσουν μετανάστες.
Δεν αμφισβητώ οτι νιώθεις υπερβατική ένωση με τους συντρόφους σου και άπειρη προοπτική, ξέρω τι νιώθεις. Απλά πιστεύω οτι αυτό που νιώθεις είναι αρχέγονο αίσθημα που λίγη σχέση έχει με το αν ο αγώνας σου είναι δίκαιος ή άδικος. Εκεί παίζει μεγαλύτερο ρόλο η λογική και μικρότερο το συναίσθημα.
Von Mackensen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Von Mackensen »

Ερώτηση. Ο αναρχας που πιάνεται να ρίχνει ναυτική φωτοβολίδα σε αστυνομικο η πολίτη να πηγαίνει κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονιας από πρόθεση;
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

Οχι μωρε κανει την καυλα του
Εγω λεω οτι πρεπει να παιρνει εξτρα μορια για εισοδο σε ναυτικες σχολες
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Ποιος ειναι οριθμος των νεκρων διαδηλωτων και "διαδηλωτων" στην περιοδο της μεταπολιτευσης;

Ποιος ειναι οριθμος των νεκρων διαδηλωτων και "διαδηλωτων" στην περιοδο της μεταπολιτευσης;
Αρίστος for Tsirpas
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Von Mackensen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Von Mackensen »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 07 Δεκ 2018, 08:50 Οχι μωρε κανει την καυλα του
Εγω λεω οτι πρεπει να παιρνει εξτρα μορια για εισοδο σε ναυτικες σχολες

Γιατί ρε Γιαννοπουλε; όπως θα πουν και άλλοι εδώ μέσα, πέθανε ποτέ κανένας από ναυτική φωτοβολίδα;
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Μπλιωνας πχ
Αρίστος for Tsirpas
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”