Εσύ να το κάνεις έτσι το παιδί σου, εγώ το δικό μου δε θα το κάνω επειδή δε θέλω τραμπούκους στην κοινωνία.nemo έγραψε: 13 Απρ 2025, 17:1280% να γινει γκεη με αυτα που λες ...το αγορι ειδικα θελει εναν δυναμικο πατεραPolaris3 έγραψε: 13 Απρ 2025, 17:06Επειδή οι γυναίκες βάφουν νύχι δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να το κάνει ένας άντρας ή ένα μικρό αγόρι. Το πρόβλημα είναι στο μυαλό όσων δεν αισθάνονται άνετα με αγόρια και άντρες που δεν θέλουν να είναι ένα με την μάζα, που θέλουν να ξεφύγουν από τους έμφυλους κανόνες των ενδυμασίας.Rakomelofronas έγραψε: 13 Απρ 2025, 09:03 Και κοριτσάκι να είναι, το γεγονός ότι το έβαλαν στο τριπακι να βάφει νύχια πριν τα 15 είναι αρκετός λόγος διαμαρτυρίας. Ωραίο φεμινιστικό μήνυμα: ούτε ως παιδί είσαι αρκετή, ξεκινά τα ρεκτιφιε από τώρα για να κρύψεις τα πολλά πολλά!
Σε μια κοινωνία που κατά βάση γυναίκες βάφουν νύχια, εννοείται ότι θα το έπαιρνα ως βίαιη παρέμβαση στην ψυχοσωματική ανάπτυξη του παιδιού μου αν είχα αγοράκι. Επειδή όμως ζούμε σε ένα σύστημα αυξημένης ανοχής στο διαφορετικό, που δεν βλέπει τίποτα κακό στο να μυεί παιδιά του ενός φύλου (συγχωρέστε την μπαναλ ορολογία μου) σε συνήθειες του άλλου φύλου με αστείες δικαιολογίες επιπέδου "ΝΕ ΑΛΑ ΣΤΙΝ ΑΡΧΕΑ ΕΓΙΠΤΟ Η ΑΡΙΣΤΩΚΡΑΤΕς ΕΒΑΦΑΝ ΝΙΧΙ", το πιθανότερο είναι να έκανα άκαρπη διαμαρτυρία στη δασκάλα, άκαρπη διαμαρτυρία στη διευθύντρια, άκαρπη διαμαρτυρία στην πρωτοβάθμια, άκαρπη διαμαρτυρία στο "Παιδείας" και ταυτόχρονα να έτρεχα τη διαδικασία να του αλλάξω σχολείο.
Ωραία περίπτωση αλληλεγγύης ήταν η στήριξη που έδειξαν συμμαθητές ενός αγοριού που πήγε στο σχολείο με φούστα και τον κακοποίησε λεκτικά ένας καθηγητής, την επόμενη μέρα οι συμμαθητές του εμφανίστηκαν με φούστες. Στην Ελλάδα συνέβη.
Δεν παρεμβαίνεις στην ψυχοσύνθεση ενός αγοριού αν του βάψεις το νύχι. Παρεμβαίνεις αν το κακοποιείς, αν υποστεί bullying στο σχολείο.
εναν γονιο που οταν χρειαστει και θα σηκωσει την φωνη και θα του ριξει και ενα χαστουκι
αυτο ειναι προτυπο για ενα αγορι και οχι εναν γονιο που θα συμφωνει με οτι παπαρια λεει το παιδι
Αυτό που γράφεις είναι πίθηκος, όχι αγόρι.