!!! DEVELOPMENT MODE !!!
αποχωρω
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
- hellegennes
Re: αποχωρω
Υπάρχει διαστρέβλωση και είναι συχνή. Κακόβουλη δεν είναι, αλλά πηγάζει από μια διάθεση να αποδείξει την ορθότητα των δικών του λεγομένων με κάθε θυσία.ksk έγραψε: 07 Απρ 2025, 19:20Τότε αν το λέει όταν νομίζει ότι ισχύει και το ίδιο νομίζω κι εγώ κατά την ταπεινή μου άποψη αυτό σημαίνει για μας ότι ισχύει...
Νομίζουμε δεν νομίζουμε σημασία δεν έχει το νόμισμα αλλά το ότι δεν υπάρχει διαστρέβλωση...παραποίηση και παραχάραξη αφού μιλάμε για νομίσματα...
Νομίζω ότι έγινα τρολ...μέγα!![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Καθένας εδώ μέσα έχει μια άποψη και την υποστηρίζει...hellegennes έγραψε: 07 Απρ 2025, 23:50Υπάρχει διαστρέβλωση και είναι συχνή. Κακόβουλη δεν είναι, αλλά πηγάζει από μια διάθεση να αποδείξει την ορθότητα των δικών του λεγομένων με κάθε θυσία.ksk έγραψε: 07 Απρ 2025, 19:20Τότε αν το λέει όταν νομίζει ότι ισχύει και το ίδιο νομίζω κι εγώ κατά την ταπεινή μου άποψη αυτό σημαίνει για μας ότι ισχύει...
Νομίζουμε δεν νομίζουμε σημασία δεν έχει το νόμισμα αλλά το ότι δεν υπάρχει διαστρέβλωση...παραποίηση και παραχάραξη αφού μιλάμε για νομίσματα...
Διαστρέβλωση λες...λινκ ;
Παρατηρητής...
- hellegennes
Άλλο "έχω μια συγκεκριμένη άποψη" κι άλλο να απαντάς σε αχυράνθρωπους.ksk έγραψε: 08 Απρ 2025, 15:23Καθένας εδώ μέσα έχει μια άποψη και την υποστηρίζει...hellegennes έγραψε: 07 Απρ 2025, 23:50Υπάρχει διαστρέβλωση και είναι συχνή. Κακόβουλη δεν είναι, αλλά πηγάζει από μια διάθεση να αποδείξει την ορθότητα των δικών του λεγομένων με κάθε θυσία.ksk έγραψε: 07 Απρ 2025, 19:20
Τότε αν το λέει όταν νομίζει ότι ισχύει και το ίδιο νομίζω κι εγώ κατά την ταπεινή μου άποψη αυτό σημαίνει για μας ότι ισχύει...
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Λινκ...να δούμε τις διαστρεβλώσεις...hellegennes έγραψε: 08 Απρ 2025, 22:41Άλλο "έχω μια συγκεκριμένη άποψη" κι άλλο να απαντάς σε αχυράνθρωπους.ksk έγραψε: 08 Απρ 2025, 15:23Καθένας εδώ μέσα έχει μια άποψη και την υποστηρίζει...hellegennes έγραψε: 07 Απρ 2025, 23:50
Υπάρχει διαστρέβλωση και είναι συχνή. Κακόβουλη δεν είναι, αλλά πηγάζει από μια διάθεση να αποδείξει την ορθότητα των δικών του λεγομένων με κάθε θυσία.
Παρατηρητής...