!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η Μέρκελ της Ελλάδας.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Re: Η Μέρκελ της Ελλάδας.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki »

Μου το στείλανε τώρα.

Ώπα και ο Μικρούτσικος μιλάει θετικά για την Ζωή και την ομιλία της.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

SeaHawk έγραψε: 06 Μαρ 2025, 13:52
Niki έγραψε: 06 Μαρ 2025, 13:32 Αρκετοί πρώην ΝΔ κράτες θεωρούν ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι η λύση για όλα τα προβλήματα της χώρας.
Την θεωρούν πολύ καλή πολιτικό και ότι τρώει πολύ μπούλινγκ.

Τα πλεονεκτήματα τής όπως λένε.

Σκληρή δουλειά , μόρφωση , πολιτισμικό επίπεδο , επιμονή και μεθοδικότητα.
Τίμια μέχρι αηδίας.
Τους λόγους της τους γράφει η ίδια και ποτέ δεν τους διαβάζει από το χαρτί ένα μυστήριο πράγμα με το που θα τους γράψει μία μετά τους θυμάται.

Δεν ξέρω αλλά όσοι την ξέρουν από κοντά μόνο καλά λόγια μου λένε.
Ακόμα και ο Τσίπρας αν και χώρισαν τα τσανάκια τους καλά λόγια λέει ακόμα για αυτήν.
Είναι η Μέρκελ της Ελλάδας;

Αρκετοί στο Σύριζα έτσι την λένε.

Σύμπτωση και της Μέρκελ της έκαναν πολύ μπούλινγκ οι άλλοι πολιτικοί μέχρι που στο τέλος την αναγνώρισαν.

[img]https://i.postimg.cc/L88fXdRT/smok ... .gif[/img]
μουρλια
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn »

Γαληνός έγραψε: 06 Μαρ 2025, 19:38
Niki
Τόσες συζητήσεις μέσα στο φόρουμ για τα Τέμπη και δεν είχα μάθει ότι δύο φορές επί ΝΔ πιάστηκε τρένο με μη δηλωμένα βαγόνια προ τους ατυχήματος τυχαία πάλι από σύγκρουση.
Δεν ήξερα ότι καταδικάστηκε μέλος της ΝΔ για λαθρεμπόριο στους σιδηροδρόμους.
Δεν ήξερα ότι ο Χατζηδάκης είπε στην Βουλή ότι θα κυνηγήσει το λαθρεμπόριο που γίνεται διαπιστωμένα στους σιδηροδρόμους.

Αυτά όλα πριν τα Τεμπη.

Σήμερα τα έμαθα από την ομιλία της Ζωής.

Πολλά έμαθα σήμερα.
Τα έχουμε γράψει
Αλλά στους τόνους δεξιάς, ατοφιας Μητσοτακικης προπαγάνδας, χάνονται .

Υγ. Έχει αυστηρή εθνική πολιτική και μιλά για σύνορα. Όχι ανοικτά, αλλά εθνικά . Και έλεγχο ροωων (προεκλογικά που την είχα ακούσει στο κανάλι της)

Λοιπόν, έτσι όπως βλέπω μαζεμένο εδώ το παρεάκι, άμα η Ζωίτσα υπογράψει ρήτρα για μεταναστευτικό και γουόκια, λέω να αρχίσω να το σκέφτομαι.
Και λέω να φέρω κι εγώ κάτι κοπέλια γνωστά από τα Σφακιά-μωρέ και κάτι άλλους από κάπου αλλού, να το κάψουμε κυρ Στέφανε

:003:
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk »

Με Μικρουτσικο και Κανακη παιζουν μπαλα οι Tempistas.
Μιλαμε για καταντια.
Γυφτάκι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γυφτάκι »

Niki έγραψε: 06 Μαρ 2025, 19:53 Η Ζωή μια χαρά τα λέει.
Μια ελάφρυνση του Ελληνικού χρέους να δούνε λίγο φώς τα νέα παιδιά άμεσα και όχι το 2050 που θα γεράσουν.
Να γίνει πραγματική εκκίνηση της Ελληνικής οικονομίας να σταματήσει η μετανάστευση και το δημογραφικό μας πρόβλημα.

Καλό είναι να πας στο σαιτ της πλεύσης ελευθερίας να δεις τις θέσεις της σε διάφορα θέματα , στο μεταναστευτικό ,στην οικονομία ,αυτά που λέει για το χρέος πχ .
Μπορεί να έχει μια ενδιαφέρουσα προσωπικότητα ,να είναι δυναμική και τσεκουράτη ,ειλικρινής και δε ξέρω τι άλλο αλλά...
Η αλήθεια είναι ότι κάνει γκελ στους απολιτίκ τύπους ,αυτούς που δεν ψηφίζουν γενικά και που δεν έχουν ιδέα για τις βασικές θέσεις της .
Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki »

Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

SeaHawk έγραψε: 06 Μαρ 2025, 20:51 Με Μικρουτσικο και Κανακη παιζουν μπαλα οι Tempistas.
Μιλαμε για καταντια.
Εδω σηκωσαν τοτεμ την τρελη μαλακα . την τρελη . που οτι δεν καταφερε να κανει το 15 με τους μνημονιοσκιστες θα κανει τωρα .

επικίνδυνοι .
Jolly Roger_

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jolly Roger_ »

Γεροβασίλη: Κυρία Κωνσταντοπούλου έχετε το λόγο για τα επόμενα 3 λεπτά.
Κωνσταντοπούλου:

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Jolly Roger_ έγραψε: 07 Μαρ 2025, 12:18 Γεροβασίλη: Κυρία Κωνσταντοπούλου έχετε το λόγο για τα επόμενα 3 λεπτά.
Κωνσταντοπούλου:

:lol: :lol: :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Saturn έγραψε: 06 Μαρ 2025, 13:59 Έχει καλό επικοινωνιολόγο πάντως, από το λίγο που είδα, της κάνει λίφτινγκ με χαριτωμενιές καλές, αν δεν ξεχνιέται και τις κρατά όσο χρειάζεται χωρίς να γίνεται βλοσυρή σε νανοσέκοντ, η διαίσθησή μου λέει οτι μπορεί και να έχουμε κάποιες εκπλήξεις :102:
Πολλοί από αυτούς που την ψηφίζουν την ψηφίζουν για την 'βλοσυρότητα' και όχι για χαριτωμενιές.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Niki έγραψε: 06 Μαρ 2025, 19:53 Η Ζωή μια χαρά τα λέει.
Μια ελάφρυνση του Ελληνικού χρέους να δούνε λίγο φώς τα νέα παιδιά άμεσα και όχι το 2050 που θα γεράσουν.
Να γίνει πραγματική εκκίνηση της Ελληνικής οικονομίας να σταματήσει η μετανάστευση και το δημογραφικό μας πρόβλημα.
Είναι πολύ αργά για κάτι τέτοιο, ότι έγινε έγινε.
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn »

Green Dragon έγραψε: 07 Μαρ 2025, 12:37
Saturn έγραψε: 06 Μαρ 2025, 13:59 Έχει καλό επικοινωνιολόγο πάντως, από το λίγο που είδα, της κάνει λίφτινγκ με χαριτωμενιές καλές, αν δεν ξεχνιέται και τις κρατά όσο χρειάζεται χωρίς να γίνεται βλοσυρή σε νανοσέκοντ, η διαίσθησή μου λέει οτι μπορεί και να έχουμε κάποιες εκπλήξεις :102:
Πολλοί από αυτούς που την ψηφίζουν την ψηφίζουν για την 'βλοσυρότητα' και όχι για χαριτωμενιές.
Νομίζω στην νεολαία δεν περνάνε τέτοιες βλοσυρότητες. Νομίζω, μπορεί να κάνω λάθος
Αλλά τικ-τοκάκια και τα παρόμοια, δεν τσουλάν με βλοσυρότητα
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Green Dragon έγραψε: 07 Μαρ 2025, 12:37
Ακριβώς. Για την ακρίβεια, οι περισσότεροι. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

δε διαφέρουν απο αυτούς που ψήφιζαν ΧΑ και καλά για να τους τραμπουκίζουν εκεί μέσα μπας και συνετιστούν
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Γυφτάκι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γυφτάκι »

Saturn έγραψε: 06 Μαρ 2025, 20:37
Γαληνός έγραψε: 06 Μαρ 2025, 19:38
Niki
Τόσες συζητήσεις μέσα στο φόρουμ για τα Τέμπη και δεν είχα μάθει ότι δύο φορές επί ΝΔ πιάστηκε τρένο με μη δηλωμένα βαγόνια προ τους ατυχήματος τυχαία πάλι από σύγκρουση.
Δεν ήξερα ότι καταδικάστηκε μέλος της ΝΔ για λαθρεμπόριο στους σιδηροδρόμους.
Δεν ήξερα ότι ο Χατζηδάκης είπε στην Βουλή ότι θα κυνηγήσει το λαθρεμπόριο που γίνεται διαπιστωμένα στους σιδηροδρόμους.

Αυτά όλα πριν τα Τεμπη.

Σήμερα τα έμαθα από την ομιλία της Ζωής.

Πολλά έμαθα σήμερα.
Τα έχουμε γράψει
Αλλά στους τόνους δεξιάς, ατοφιας Μητσοτακικης προπαγάνδας, χάνονται .

Υγ. Έχει αυστηρή εθνική πολιτική και μιλά για σύνορα. Όχι ανοικτά, αλλά εθνικά . Και έλεγχο ροωων (προεκλογικά που την είχα ακούσει στο κανάλι της)

Λοιπόν, έτσι όπως βλέπω μαζεμένο εδώ το παρεάκι, άμα η Ζωίτσα υπογράψει ρήτρα για μεταναστευτικό και γουόκια, λέω να αρχίσω να το σκέφτομαι.
Και λέω να φέρω κι εγώ κάτι κοπέλια γνωστά από τα Σφακιά-μωρέ και κάτι άλλους από κάπου αλλού, να το κάψουμε κυρ Στέφανε

:003:
Η Ζωιτσα να υπογράφει τέτοια ρήτρα;; :xena: Μα είναι θέση του κόμματος ο αγώνας για τα δικαιώματα όσων εισέρχονται σε Ευρωπαικό έδαφος για άσυλο η για μια καλύτερη ζωή .
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”