https://www.capital.gr/diethni/3910751/ ... s-10etias/Ρουμπινί: Το sell off θα συνεχιστεί, πριν "λογικευτεί" ο Τραμπ - "Ανάπτυξη 4% εντός 10ετίας, ακόμα και με τον Mickey Mouse στην εξουσία"
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τελικά έρχεται ύφεση στις ΗΠΑ;
Re: Τελικά έρχεται ύφεση στις ΗΠΑ;
Αυτός είχε προδιαγράψει τη διάλυση του Ευρώ πριν 15 χρόνια. Καλύτερα μην ποντάρεις σε κουτσό άλογο.
https://www.forbes.com/sites/dereksaul/ ... rate-cuts/Trump Shares Claim He’s Crashing Stock Market ‘On Purpose’ As He Lobbies For Emergency Rate Cuts
Ναι... Ήρθε βασικά.
Αλήθεια δε ξέρω αν είναι εσκεμμένη η όχι αλλά σίγουρα υπάρχει.
Και φυσικά δε θα είναι κρίση μόνο στις ΗΠΑ.
Και φυσικά θα έρθει στην Ευρώπη
Και φυσικά στην Ευρώπη θα την πληρώσει ο πιο αδύναμος
Και φυσικά ΔΥΣΤΥΧΩΣ όλα βγαίνουν όπως ακριβώς τα λέω εδώ και 3-4 χρόνια
Και φυσικά...
Καλό 2008.
Γλυκές καλήμέρες.
Αλήθεια δε ξέρω αν είναι εσκεμμένη η όχι αλλά σίγουρα υπάρχει.
Και φυσικά δε θα είναι κρίση μόνο στις ΗΠΑ.
Και φυσικά θα έρθει στην Ευρώπη
Και φυσικά στην Ευρώπη θα την πληρώσει ο πιο αδύναμος
Και φυσικά ΔΥΣΤΥΧΩΣ όλα βγαίνουν όπως ακριβώς τα λέω εδώ και 3-4 χρόνια
Και φυσικά...
Καλό 2008.
Γλυκές καλήμέρες.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Όταν η Αμερική έχει κρυολόγημα, η Ευρώπη φτερνίζεται ή κάπως έτσι, δεν το θυμάμαι ακριβώς.
- Καραμελίτσα
Όχι, τεχνικά η ύφεση έχει να κάνει με το ΑΕΠ. Έχει βρεθεί χαμηλότερα, στο 1,6 το 2008 πριν την κρίση.
Νομίζω μετά την κρίση. Οταν πήγα στις ΗΠΑ το 2009 πρέπει να ήταν στο χαμηλότερο εικοσαετίας και παραπάνω νομίζω. Μετά την κατάρρευση της L. Brotherssharp έγραψε: 05 Απρ 2025, 14:36Όχι, τεχνικά η ύφεση έχει να κάνει με το ΑΕΠ. Έχει βρεθεί χαμηλότερα, στο 1,6 το 2008 πριν την κρίση.
Γενικώς το Ευρώ ήταν πάντοτε ψηλότερα, μέχρι που το έκανε χαρτοπόλεμο ο Ντράγκι. Αλλά το πηκ ήταν την άνοιξη του 2008.Ερμής έγραψε: 05 Απρ 2025, 14:38Νομίζω μετά την κρίση. Οταν πήγα στις ΗΠΑ το 2009 πρέπει να ήταν στο χαμηλότερο εικοσαετίας και παραπάνω νομίζω. Μετά την κατάρρευση της L. Brotherssharp έγραψε: 05 Απρ 2025, 14:36Όχι, τεχνικά η ύφεση έχει να κάνει με το ΑΕΠ. Έχει βρεθεί χαμηλότερα, στο 1,6 το 2008 πριν την κρίση.

Σωστά. Και τώρα βλέπω πως αρκετά ψηλά ήταν και το καλοκαίρι του 2009, καλά θυμάμαι. Μου είχε φανεί αρκετά οικονομική η ΝΥ τότε αλλά και τα προϊόντα τεχνολογίας. Ειδικά η HPsharp έγραψε: 05 Απρ 2025, 14:43Γενικώς το Ευρώ ήταν πάντοτε ψηλότερα, μέχρι που το έκανε χαρτοπόλεμο ο Ντράγκι. Αλλά το πηκ ήταν την άνοιξη του 2008.Ερμής έγραψε: 05 Απρ 2025, 14:38Νομίζω μετά την κρίση. Οταν πήγα στις ΗΠΑ το 2009 πρέπει να ήταν στο χαμηλότερο εικοσαετίας και παραπάνω νομίζω. Μετά την κατάρρευση της L. Brotherssharp έγραψε: 05 Απρ 2025, 14:36
Όχι, τεχνικά η ύφεση έχει να κάνει με το ΑΕΠ. Έχει βρεθεί χαμηλότερα, στο 1,6 το 2008 πριν την κρίση.
![]()
Ξανάρχονται οι μέρες, φίλε Ερμή, που θα πίνουμε τα ποτάκια μας στο ΜαϊάμιΕρμής έγραψε: 05 Απρ 2025, 14:44 Σωστά. Και τώρα βλέπω πως αρκετά ψηλά ήταν και το καλοκαίρι του 2009, καλά θυμάμαι. Μου είχε φανεί αρκετά οικονομική η ΝΥ τότε αλλά και τα προϊόντα τεχνολογίας. Ειδικά η HP
Μέχρι να έρθει εδώ το τσουναμι και να μη έχουμε ούτε τα ναύλα για Δηλεσιsharp έγραψε: 05 Απρ 2025, 14:47Ξανάρχονται οι μέρες, φίλε Ερμή, που θα πίνουμε τα ποτάκια μας στο ΜαϊάμιΕρμής έγραψε: 05 Απρ 2025, 14:44 Σωστά. Και τώρα βλέπω πως αρκετά ψηλά ήταν και το καλοκαίρι του 2009, καλά θυμάμαι. Μου είχε φανεί αρκετά οικονομική η ΝΥ τότε αλλά και τα προϊόντα τεχνολογίας. Ειδικά η HP![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 790 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
-