Μόνο για τη Μακεδονία από το 1992Otto Weininger έγραψε: 24 Φεβ 2025, 16:02Σε συγκεντρώσεις;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διαδηλωση-Απεργια ΡΕΚΟΡ φοβαται το δεξιο καθεστως 28/02 -Ενδεχομένως η μεγαλύτερη από... συστάσεως ελληνικού κράτους
Re: Διαδηλωση-Απεργια ΡΕΚΟΡ φοβαται το δεξιο καθεστως 28/02 -Ενδεχομένως η μεγαλύτερη από... συστάσεως ελληνικού κράτου
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Re: Διαδηλωση-Απεργια ΡΕΚΟΡ φοβαται το δεξιο καθεστως 28/02 -Ενδεχομένως η μεγαλύτερη από... συστάσεως ελληνικού κράτου
2 χρονάκια έμειναν - και πολύ λέωNostalgia έγραψε: 24 Φεβ 2025, 15:05 H NΔ κανει το ιδιο λαθος που εκανε και το 2015, δεν βαζουν μυαλο. Οταν εκβιαζεις τον ψηφοφορο στο τελος την τρως.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Τις συγκεντρώσεις και τις διαδηλώσεις τις βλέπω σαν κλάψα και η κλάψα δεν ταιριάζει με την ιδιοσυγκρασία μου. Άσε που συνήθως είναι και αναποτελεσματικές. Εκατοντάδες χιλιάδες διαδήλωσαν κατά της κατάργησης του θρησκεύματος από τις ταυτότητες. Καταργήθηκε. Εκατοντάδες χιλιάδες διαδήλωσαν κατά των Μνημονίων. Ψηφίστηκαν. Εκατοντάδες χιλιάδες διαδήλωσαν κατά της προδοσίας του ονόματος της Μακεδονίας. Προδόθηκε.marabou έγραψε: 23 Φεβ 2025, 21:40Ένα αντικοινωνικό στοιχείο είσαι έτσι κι αλλιώς.Γάταρος έγραψε: 23 Φεβ 2025, 21:36Δεν έχω πάει ποτέ στη ζωή μου ούτε σε συγκέντρωση ούτε σε συλλαλητήριο και ούτε σκοπεύω να πάω ποτέ.Dorian έγραψε: 23 Φεβ 2025, 15:25
θα πας; στα σοσιαλ και συνδικαλιστικά το έχουν καπελώσει ήδη οι αριστεροί. Δεν ξέρω ποιοι είναι από πίσω βγάζουν αφίσες κλπ. Έχω την αίσθηση ότι ολο αυτό γίνεται για να ξαναέρθει η χώρα στην κεντροαριστερή κανονικότητα των προηγούμενων δεκαετίών, όπως τους άρεσε. Και όλα αυτά ενώ ΗΠΑ Ευρώπη έχουν έρθει τα πάνω κάτω, εμείς στον κόσμο μας. Από την άλλη θετικό να πέσει επιτέλους η χούντα κούλη, είναι δελεαστικό.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Ασχολίαστο το ότι με αποκαλεί «αργόσχολο» ένα άτομο που γράφει όλη μέρα σε ένα φόρουμ. Τέλος πάντων, προσωπικά μου είναι αδιάφορο το αν ξαναβγεί ή όχι η κυβερνησάρα σας, γιατί πιστεύω ότι η αστική δημοκρατία είναι ένα αστείο και όποιος και αν βγει στα βασικά θα κινηθεί το ίδιο. Δηλαδή λαθροορκ θα συνεχίζουν να έρχονται, τα ήθη της κοινωνίας θα συνεχίσουν να σαπίζουν, η ανωμαλία θα επιβραβεύεται και οι άνθρωποι θα συνεχίσουν να εκθηλύνονται. Το μόνο που επιθυμώ είναι να χρησιμοποιήσουμε το μοναδικό μέσο που έχουμε για να αντιδράσουμε για το έγκλημα που έγινε. Τώρα τα άλλα για τον Σύριζα ό,τι να' ναι, λες και είμαι Συριζαίος.Otto Weininger έγραψε: 23 Φεβ 2025, 23:18 Κανένα κακό.
Η ΝΔ θα ξαναβγεί. Αλλά το θέμα είναι ότι θα περάσει μια περίοδος ακυβερησιας με επαναληπτικες που θα ζημίωσει την χώρα απλά για να παριστάνετε οι αργόσχολοι τους επαναστάτες.
Χάρη στον Τσιπρα όλα αυτά βέβαια. Που μετά το ΟΧΙ αντι να σας πάει σε άτακτη χρεοκοπία, έκανε πίσω.
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
- Ληστοσυμμορίτης
Θα δουλέψεις ή θα απεργησεις;Lugozzi έγραψε: 24 Φεβ 2025, 16:05Μόνο για τη Μακεδονία από το 1992
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
- Otto Weininger
οι συνολικές ώρες μου στο φόρουμ δεν ξεπερνούν τις 2 με 3 ημερησίως αν τις προσθέσεις και το 90% αυτών είναι από το κινητό ενώ κάνω και άλλα.ik_90 έγραψε: 24 Φεβ 2025, 19:37Ασχολίαστο το ότι με αποκαλεί «αργόσχολο» ένα άτομο που γράφει όλη μέρα σε ένα φόρουμ. Τέλος πάντων, προσωπικά μου είναι αδιάφορο το αν ξαναβγεί ή όχι η κυβερνησάρα σας, γιατί πιστεύω ότι η αστική δημοκρατία είναι ένα αστείο και όποιος και αν βγει στα βασικά θα κινηθεί το ίδιο. Δηλαδή λαθροορκ θα συνεχίζουν να έρχονται, τα ήθη της κοινωνίας θα συνεχίσουν να σαπίζουν, η ανωμαλία θα επιβραβεύεται και οι άνθρωποι θα συνεχίσουν να εκθηλύνονται. Το μόνο που επιθυμώ είναι να χρησιμοποιήσουμε το μοναδικό μέσο που έχουμε για να αντιδράσουμε για το έγκλημα που έγινε. Τώρα τα άλλα για τον Σύριζα ό,τι να' ναι, λες και είμαι Συριζαίος.Otto Weininger έγραψε: 23 Φεβ 2025, 23:18 Κανένα κακό.
Η ΝΔ θα ξαναβγεί. Αλλά το θέμα είναι ότι θα περάσει μια περίοδος ακυβερησιας με επαναληπτικες που θα ζημίωσει την χώρα απλά για να παριστάνετε οι αργόσχολοι τους επαναστάτες.
Χάρη στον Τσιπρα όλα αυτά βέβαια. Που μετά το ΟΧΙ αντι να σας πάει σε άτακτη χρεοκοπία, έκανε πίσω.
οι δε πληροφορίες μου έρχονται έτοιμες συνήθως, δε σπαταλώ χρόνο ιδιαίτερο.
αργόσχολος είσαι γιατί θες να είσαι κάθε μέρα στους δρόμους.
αντίθετα εγώ φροντίζω πρώτα τα επαγγελματικά μου να πηγαίνουν ρολόι και μετά τα υπόλοιπα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ελεύθερος επαγγελματίας είμαιΛηστοσυμμορίτης έγραψε: 24 Φεβ 2025, 20:02Θα δουλέψεις ή θα απεργησεις;
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Αυτό είναι το κόλπο σας, στην αρχή τους τρομάζετε, μετά τους κλείνετε το μάτι,Frappezitis έγραψε: 18 Φεβ 2025, 13:28 Ηγγικεν το ποθουμενο
Το Μαξίμου "βλέπει" διαδήλωση-ρεκόρ για τα Τέμπη - Ενδεχομένως η μεγαλύτερη από... συστάσεως ελληνικού κράτους
μετά τους λέτε τί σας λείπει, μετά εξασφαλίζετε οικονομική ασυλία και μετά
ξεπουλάτε το κίνημα, στο τέλος, φοράτε και μια κουκούλα στην κοκκινιά και δείχνετε.
Το όλο ζητούμενο είναι να παντελονιάσετε το μετρητό.
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Δεν είχαμε καταλάβει τίποτα.Otto Weininger έγραψε: 24 Φεβ 2025, 20:06οι συνολικές ώρες μου στο φόρουμ δεν ξεπερνούν τις 2 με 3 ημερησίως αν τις προσθέσεις και το 90% αυτών είναι από το κινητό ενώ κάνω και άλλα.ik_90 έγραψε: 24 Φεβ 2025, 19:37Ασχολίαστο το ότι με αποκαλεί «αργόσχολο» ένα άτομο που γράφει όλη μέρα σε ένα φόρουμ. Τέλος πάντων, προσωπικά μου είναι αδιάφορο το αν ξαναβγεί ή όχι η κυβερνησάρα σας, γιατί πιστεύω ότι η αστική δημοκρατία είναι ένα αστείο και όποιος και αν βγει στα βασικά θα κινηθεί το ίδιο. Δηλαδή λαθροορκ θα συνεχίζουν να έρχονται, τα ήθη της κοινωνίας θα συνεχίσουν να σαπίζουν, η ανωμαλία θα επιβραβεύεται και οι άνθρωποι θα συνεχίσουν να εκθηλύνονται. Το μόνο που επιθυμώ είναι να χρησιμοποιήσουμε το μοναδικό μέσο που έχουμε για να αντιδράσουμε για το έγκλημα που έγινε. Τώρα τα άλλα για τον Σύριζα ό,τι να' ναι, λες και είμαι Συριζαίος.Otto Weininger έγραψε: 23 Φεβ 2025, 23:18 Κανένα κακό.
αντίθετα εγώ φροντίζω πρώτα τα επαγγελματικά μου να πηγαίνουν ρολόι και μετά τα υπόλοιπα.
- Frappezitis
«Ζεσταίνουν» τα τρακτέρ για τα Τέμπη οι αγροτοκτηνοτρόφοι του Δήμου Σπάρτης - Συμμετέχουν στην κινητοποίηση της Παρασκευής 28 Φεβρουαρίου

https://lakonikos.gr/epikairothta/item/ ... oicODckysQ

https://lakonikos.gr/epikairothta/item/ ... oicODckysQ
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου καταγγέλλει την πρόεδρο και την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου: «Τι είναι αυτά; Πού ζούμε;»
κοιταχτε να βγαλετε 2ρη τη ζωη απελπισμενα ψεκια .
Νεοδημοκράτες τη βρήκατε τη "σύσταση του ψεκαζομένου υλικού" ή την ψάχνετε ακόμα;

- Otto Weininger
Καλά εσύ ειδικά, φημιζεσαι.Echelon έγραψε: 24 Φεβ 2025, 20:35Δεν είχαμε καταλάβει τίποτα.Otto Weininger έγραψε: 24 Φεβ 2025, 20:06οι συνολικές ώρες μου στο φόρουμ δεν ξεπερνούν τις 2 με 3 ημερησίως αν τις προσθέσεις και το 90% αυτών είναι από το κινητό ενώ κάνω και άλλα.ik_90 έγραψε: 24 Φεβ 2025, 19:37
Ασχολίαστο το ότι με αποκαλεί «αργόσχολο» ένα άτομο που γράφει όλη μέρα σε ένα φόρουμ. Τέλος πάντων, προσωπικά μου είναι αδιάφορο το αν ξαναβγεί ή όχι η κυβερνησάρα σας, γιατί πιστεύω ότι η αστική δημοκρατία είναι ένα αστείο και όποιος και αν βγει στα βασικά θα κινηθεί το ίδιο. Δηλαδή λαθροορκ θα συνεχίζουν να έρχονται, τα ήθη της κοινωνίας θα συνεχίσουν να σαπίζουν, η ανωμαλία θα επιβραβεύεται και οι άνθρωποι θα συνεχίσουν να εκθηλύνονται. Το μόνο που επιθυμώ είναι να χρησιμοποιήσουμε το μοναδικό μέσο που έχουμε για να αντιδράσουμε για το έγκλημα που έγινε. Τώρα τα άλλα για τον Σύριζα ό,τι να' ναι, λες και είμαι Συριζαίος.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Frappezitis
Σαν μν κλαμενο ο Άδωνις προσπαθεί να μπαλωσει όσα έχει πει κ τα κάνει χειρότερα, χωρίζοντας κομματικά τον κόσμο,αυτός που λέει δεν πρέπει να είναι κομματική η συγκέντρωση.Όλοι στην απεργια 28 Φλεβαρη για τα 2 χρόνια απ'το εγκλημα στα Τεμπη με τα ταξικά σωματεία

απόλαυση να βλέπεις τον Άδωνι να ουρλιάζει πριν γίνει καπνός

απόλαυση να βλέπεις τον Άδωνι να ουρλιάζει πριν γίνει καπνός
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 217 Προβολές