!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τι σημαινει "Πολιτικη Ευθυνη"

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Τι σημαινει "Πολιτικη Ευθυνη"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

enaon έγραψε: 30 Ιαν 2025, 02:52 α, μαφία εννοεις; Εξωθεσμικά. Ναι βρε, ειναι, τα ίδια θα λεμε παλι;
Το ότι διαλέξαμε την ίδια λέξη πρέπει να λέει κάτι στον nemo για το τι είναι αυτό που ισχυρίζεται.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

hellegennes έγραψε: 30 Ιαν 2025, 04:06
nemo έγραψε: 30 Ιαν 2025, 02:44 ρε θα με αποτρελανεις ... κυβερνηση ειναι και καλει οποιον γουσταρει
Εννοείς ως μαφία; Γιατί μέσα από το δημοκρατικό πολίτευμα δεν υφίσταται τέτοια διαδικασία.
εσυ να μην πας οταν σε καλεσει ...
Άβαταρ μέλους
Φραγμένος_Τελεστής
Phorum.gr user: Τυπάρας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Φραγμένος_Τελεστής »

Θεωρητικά είναι το να χάνει ένας πολιτικός την καρέκλα αν κάνει κάποια χοντρή πατάτα, ειδικά αν στοιχίσει ζωές πολλών ανθρώπων, και να καταστρέφεται τελείως η πολιτική του καριέρα μιας και κανένας μετά δε θα τον ξαναψηφίσει. Στην πράξη, ειδικά στην Ελλάδα που ο κόσμος ψηφίζει με κριτήρια του τύπου "τον Λένε Καραμανλή" ή "διόρισε την κόρη μου", είναι μια διακοσμητική ευθύνη, όπως δείχνει η περίπτωση Καραμανλή στις Σέρρες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Φραγμένος_Τελεστής την 30 Ιαν 2025, 05:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-_-
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

hellegennes έγραψε: 30 Ιαν 2025, 04:07
enaon έγραψε: 30 Ιαν 2025, 02:52 α, μαφία εννοεις; Εξωθεσμικά. Ναι βρε, ειναι, τα ίδια θα λεμε παλι;
Το ότι διαλέξαμε την ίδια λέξη πρέπει να λέει κάτι στον nemo για το τι είναι αυτό που ισχυρίζεται.
μλκς λετε και σας αξιζουν αρκουδες ..να τα λεμε και αυτα
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Μετά το Μάτι η πολιτική που ακολούθησε ήταν η ίδια και έχει φέρει άσχημα αποτελέσματα. Η πυροσβεστική είναι ποιο διαλυμένη,καίγονται περισσότερες εκτάσεις και ποιο συχνά σπίτια,και η πρόληψη έχει πεθάνει.
Τι να το κάνω λοιπόν που το Μάτι έριξε την κυβέρνηση η πολιτικη δεν άλλαξε.
Το ίδιο και στα Τεμπη. Θέλω να δω τον γόνο στο δικαστήριο αλλά τι να το κάνω εάν δεν αλλάξει πολιτική.
Αναλαμβάνω την πολιτική ευθύνη σημαίνει αλλάζω πολιτική. Δύο χρόνια που ανέλαβε την πολιτική ευθύνη η κυβέρνηση ούτε τηλεδιοικηση έχουμε,ούτε τα παράνομα φορτία σταμάτησαν και οι σιδηρόδρομοι είναι σε διάλυση.
Την μόνη ευθύνη που ανέλαβε η κυβέρνηση είναι η συγκάλυψη.
Λοιπόν εάν θέλετε να γίνει σωστά η δουλειά εκτός του γόνου θα πρέπει να πάνε στα δικαστηρια όλοι από διευθυντές του οσε μέχρι τα στελέχη της Hellenic train και τους εργολάβους της τηλεδιοικηση.
Να γίνει έρευνα για τα παράνομα φορτία που πρέπει να τα φέρνει κάποιος μεγάλος ( Μαριδάκης,Μελισανιδης κτλ)
Και να περάσει ο σιδηρόδρομος στα χέρια του κρατους.
Άιντε εάν θέλετε ομελέτα σπάστε τα αυγά
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

Εντωμεταξύ αυτός ο τριμάλακας ο Καραμανλής δεν σκέφτεται να παραιτηθεί; Όχι για να "αναλάβει ευθύνες" κτλ, το ξέρουμε όλοι ότι και το δυστύχημα και τον λαό τα έχει γραμμένα στα παπάρια του. Αλλά για να διευκολύνει το κόμμα του, την παράταξή του. Δε θα πας χαμένος ρε τριτσόγλανε, όλο και σε κάποια αργομισθία θα σε χώσουν.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Δεν μπορώ να καταλάβω με κανένα τρόπο πως γίνεται να έχει πολιτική ευθύνη μια εταιρεία.
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

Green Dragon έγραψε: 30 Ιαν 2025, 09:04 Δεν μπορώ να καταλάβω με κανένα τρόπο πως γίνεται να έχει πολιτική ευθύνη μια εταιρεία.
Θεωρητικά φυσικά και δεν γίνεται, αλλά αν σκεφτούμε ότι στην Ελλάδα την πολιτική την ασκούν οι εταιρίες και οι πολιτικοί είναι απλά οι μπροστινοί τους...
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki »

Πολιτική ευθύνη σημαίνει για μένα κάτι σαν αυτό-στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων.
Έκανα κάτι χοντρό αποσύρομαι από την πολιτική ζωή του τόπου.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

nemo έγραψε: 30 Ιαν 2025, 02:44 ρε θα με αποτρελανεις ... κυβερνηση ειναι και καλει οποιον γουσταρει
Εννοείς ως μαφία; Γιατί μέσα από το δημοκρατικό πολίτευμα δεν υφίσταται τέτοια διαδικασία.
Καλά, άσε τον nemo να ονειρεύεται ότι ιδιώτες λογοδοτούν σε κυβερνήσεις και όχι στην δικαιοσύνη, η φράση που είπε ο Κούλης ήταν "μπλα-μπλα ποινικές ευθύνες-μπλα μπλα αλλά να λογοδοτήσει και πολιτικά".

Σαφώς και δεν μπορώ να ξέρω τι είχε στο μυαλό του όταν το είπε, αλλά αυτό το "να λογοδοτήσει και πολιτικά" δεν σημαίνει αυτόματα "έχει πολιτικές ευθύνες". Μπορεί, πχ (υποθέσεις κάνω) να εννοούσε ότι πρέπει να παραστούν στη Βουλή και να λογοδοτήσουν/δώσουν εξηγήσεις, όπως είχαν ξανακληθεί και μιλήσανε εκεί στο παρελθόν. Ή κάτι αντίστοιχο. Δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι πρέπει να απολογηθούν στην κυβέρνηση.

Ξαναλέω, υποθέσεις, ε;... Και άσχετο με τις όποιες άλλες κωλοτούμπες στην χθεσινή συνέντευξη, μετά το σκατό στην κάλτσα λόγω συγκεντρώσεων.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk »

zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Isildur έγραψε: 30 Ιαν 2025, 09:24
Καλά, άσε τον nemo να ονειρεύεται ότι ιδιώτες λογοδοτούν σε κυβερνήσεις και όχι στην δικαιοσύνη, η φράση που είπε ο Κούλης ήταν "μπλα-μπλα ποινικές ευθύνες-μπλα μπλα αλλά να λογοδοτήσει και πολιτικά".

Σαφώς και δεν μπορώ να ξέρω τι είχε στο μυαλό του όταν το είπε, αλλά αυτό το "να λογοδοτήσει και πολιτικά" δεν σημαίνει αυτόματα "έχει πολιτικές ευθύνες". Μπορεί, πχ (υποθέσεις κάνω) να εννοούσε ότι πρέπει να παραστούν στη Βουλή και να λογοδοτήσουν/δώσουν εξηγήσεις, όπως είχαν ξανακληθεί και μιλήσανε εκεί στο παρελθόν. Ή κάτι αντίστοιχο. Δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι πρέπει να απολογηθούν στην κυβέρνηση.

Ξαναλέω, υποθέσεις, ε;... Και άσχετο με τις όποιες άλλες κωλοτούμπες στην χθεσινή συνέντευξη, μετά το σκατό στην κάλτσα λόγω συγκεντρώσεων.
Το όλο κονσεπτ είναι πρώτον μα εμπεδώσει ο κόσμος ότι ο Κουλης απλά υπάλληλος είναι.
Και εάν αποδειχθεί ότι υπήρξε παράνομο φορτίο ε βάζουμε ένα προστιμακι στην Hellenic train και όλα εντάξει.
Αλλά εγώ είμαι πεπεισμένος ότι στελέχη της Hellenic train μπλέκονται στα παράνομα φορτία.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Δεν εχω διαβάσει το νήμα.....και βαριέμαι να το κάνω :102:

αλλά αυτό που λέει ο ΝΟΜΙΚΟΣ Φαηλος....σα να μου μοιάζει σχετικό :smt017

Εικόνα

Χμμμμμ...... :smt017 :smt017 :smt017
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Isildur έγραψε: 30 Ιαν 2025, 09:24 Σαφώς και δεν μπορώ να ξέρω τι είχε στο μυαλό του όταν το είπε
Τίποτα, γιατί είναι άδειο. :lol:
Isildur έγραψε: 30 Ιαν 2025, 09:24 αλλά αυτό το "να λογοδοτήσει και πολιτικά" δεν σημαίνει αυτόματα "έχει πολιτικές ευθύνες". Μπορεί, πχ (υποθέσεις κάνω) να εννοούσε ότι πρέπει να παραστούν στη Βουλή και να λογοδοτήσουν/δώσουν εξηγήσεις, όπως είχαν ξανακληθεί και μιλήσανε εκεί στο παρελθόν. Ή κάτι αντίστοιχο. Δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι πρέπει να απολογηθούν στην κυβέρνηση.

Τι να σου πω, πάλι δεν βγάζει νόημα και δεν πιστεύω ότι ήθελε να πει κάτι άλλο και μπερδεύτηκε. Κατά την γνώμη μου ήθελε να πει ακριβώς ότι η εταιρεία έχει την πολιτική ευθύνη και όχι αυτοί.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn »

hellegennes έγραψε: 30 Ιαν 2025, 14:24
Isildur έγραψε: 30 Ιαν 2025, 09:24 Σαφώς και δεν μπορώ να ξέρω τι είχε στο μυαλό του όταν το είπε
Τίποτα, γιατί είναι άδειο. :lol:
Isildur έγραψε: 30 Ιαν 2025, 09:24 αλλά αυτό το "να λογοδοτήσει και πολιτικά" δεν σημαίνει αυτόματα "έχει πολιτικές ευθύνες". Μπορεί, πχ (υποθέσεις κάνω) να εννοούσε ότι πρέπει να παραστούν στη Βουλή και να λογοδοτήσουν/δώσουν εξηγήσεις, όπως είχαν ξανακληθεί και μιλήσανε εκεί στο παρελθόν. Ή κάτι αντίστοιχο. Δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι πρέπει να απολογηθούν στην κυβέρνηση.

Τι να σου πω, πάλι δεν βγάζει νόημα και δεν πιστεύω ότι ήθελε να πει κάτι άλλο και μπερδεύτηκε. Κατά την γνώμη μου ήθελε να πει ακριβώς ότι η εταιρεία έχει την πολιτική ευθύνη και όχι αυτοί.
Σαφέστατα. Την δική του πρωτίστως πολιτική ευθύνη θέλει να πετάξει από πάνω του. Και όλων των υπολοίπων έπειτα.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”