φυσικά χωρίς σκονάκια. Αλλά κάνει μπαμ, τι να κάνουμε τώρα;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι χρήστες του Phorum.com gr
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Οι χρήστες του Phorum.com gr
Κι έτσι πρέπει. Τα υπόλοιπα είναι για όσους θέλουν να αποποιηθούν το καταγεγραμμένο πχορουμικό παρελθόν τους, ακόμη και αν δεν έχουν μπαναριστεί.Νon4me έγραψε: 24 Μαρ 2025, 15:00 Δε σας βλεπω καθολου ρε λιμοταγαρα . εμεις οι σουλιωτες ειχαμε παντα ενα και μονο λογαριασμο .
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ο βαρδος ποιος ειναι ?
Για μένα, αν είναι αυτός που νομίζω (μια και το θίξατε εσύ κι ο συς) δεν κάνει μπαμ, πλαφ κάνει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ε καλα ο χαο πρεπει να εχει συλλογή μπαν, μπορει να εχει πιο πολλά απο τον γγ. Ειχατε πιασει και κουβεντα βρε γαλή, δηλαδή ελεος, πιάνεις με εναν χρηστη που δεν ξερεις, νεο και καλα, κουβεντα για φιλοσοφία πολιτικης κλπ, ποιος θα ειναι χρυσό μου; Νεος χρήστης;
Μπορεί να είναι και νέος καλό μου, δεν έχω τέτοια θέματα.enaon έγραψε: 24 Μαρ 2025, 15:08 ε καλα ο χαο πρεπει να εχει συλλογή μπαν, μπορει να εχει πιο πολλά απο τον γγ. Ειχατε πιασει και κουβεντα βρε γαλή, δηλαδή ελεος, πιάνεις με εναν χρηστη που δεν ξερεις, νεο και καλα, κουβεντα για φιλοσοφία πολιτικης κλπ, ποιος θα ειναι χρυσό μου; Νεος χρήστης;
Αλλά αν το παίζει παραλλαγή στη γάτα, είναι δικό του πρόβλημα ταυτότητας ή περσόνας και όχι δικό μου. Οπότε, τον αντιμετωπίζω ως νέο, σιγά το πρόβλημα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
οκ ναι δεν εχει σημασία, απλα το γραφω για να το διαβασει να ανεβάσει πίεση. Δεν μπορει να κρυφτεί, ειναι αχρηστος, δυστυχώς, πολυ κρίμα. 
Σε κάποιες περσόνες η πίεση ανεβαίνει περισσότερο, όταν δεν πιέζονται.enaon έγραψε: 24 Μαρ 2025, 15:13 οκ ναι δεν εχει σημασία, απλα το γραφω για να το διαβασει να ανεβάσει πίεση. Δεν μπορει να κρυφτεί, ειναι αχρηστος, δυστυχώς, πολυ κρίμα.![]()
Ακόμη δεν το έχεις καταλάβει αυτό;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ναι αγαπημένη, κάτι εχω καταλάβει, ο χαο ομως θα ανεβάσει πίεση οταν μας διαβάσει, νομίζει οτι μπορει να καταφέρει να κρυφτεί. Αλλα ειπαμε, άχρηστος, κρίμα. 
γιατι τοση μανουρα να μη καταλαβει πως καταλαβατε πως καταλαβε ?
Επιτέλους συνεννοηθήκαμε, αγαπημένε... Φιλιά και στις άλλες αγαπούλες μου.enaon έγραψε: 24 Μαρ 2025, 15:20 ναι αγαπημένη, κάτι εχω καταλάβει, ο χαο ομως θα ανεβάσει πίεση οταν μας διαβάσει, νομίζει οτι μπορει να καταφέρει να κρυφτεί. Αλλα ειπαμε, άχρηστος, κρίμα.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Urzaring13
- Phorum.gr user: 170
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Μόνο στην αρχή προσπάθησε να κρυφτεί, όταν έγραφε με gpt και ευχόταν παγκόσμια ειρήνη τραγουδώντας Λένον.
Χρειάστηκαν 2 λεπτά με την Γαλη στο ίδιο εικονικό δωμάτιο για να αποκαλυφθεί.
Χρειάστηκαν 2 λεπτά με την Γαλη στο ίδιο εικονικό δωμάτιο για να αποκαλυφθεί.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Urzaring13
- Phorum.gr user: 170
Εντάξει κόκλα.Πασιφάη έγραψε: 25 Μαρ 2025, 12:27![]()
Ρε συ, μην αλλάξεις όμως πάλι το άβαταρ. Είναι ωραίο!![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 575 Απαντήσεις
- 17262 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
-
- 595 Απαντήσεις