Casp έγραψε: 19 Δεκ 2024, 21:39
student έγραψε: 19 Δεκ 2024, 21:35
Τι δεν καταλαβαίνω μωρή τρελή μωρή ζουρλή...τυχαία δηλαδή στα γραψα? Λόττο?
Αν δεν καταλαβαίνεις ούτε αυτό πως θα καταλάβεις ότι δεν θα έπρεπε ούτε κατά διάνοια να φτάνεις να ζητάς να σε βρίσουν σ ένα φόρουμ αγνώστων για να επιβεβαιώσεις το ΠΡΟΦΑΝΕΣ! Αυτό που ΗΔΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ!!!
Την πρώτη θέση στη ζωή μας πρέπει να την έχουν ΑΞΙΕΣ! ΑΡΧΕΣ!
Το δίκαιο, το σωστό, η αλήθεια...από εκεί ξεκινάμε όχι από την πάρτη μας. Ο άνθρωπος που είναι μαζί μας να σηκώσουμε το ζυγό, πρώτα απ όλα πρέπει να ανατιλαμβάνεται και αυτός ...αυτό. Τις αρχές, τις αξίες, όχι την πάρτη του. Μόνο έτσι μπορεί να έρθει ...καρπός.
Αν ψάχνεις έναν άνθρωπο που θα παραμερίσει το σωστό και το δίκαιο για εσένα, τάφο ανοίγεις στον εαυτό σου. Αν χρειάζεσαι άλλους, έχοντας ηλικία, να σε βρίσουν για να αποδεχθείς ότι έκανες μαλακία, έκανες λάθος, είσαι άδικη, δεν ζυγίζεις σωστά...όταν όλο σου το είναι σου το φωνάζει και συνομολογεί γι αυτό...πρέπει να μεγαλώσεις.
Έχεις βρει καλό και σωστό άνθρωπο. Ο εγωισμός σου όμως είναι ακόμα τεράστιος και κανείς καλός και σωστός άνθρωπος δεν μπορεί να υποστεί τόσο μεγάλο εγωισμό...συνεχώς...ειδικά όταν κάνει μαλακίες, λάθη.
Δεν έχεις πολύ χρόνο ακόμα να λειτουργείς έτσι...ή θ αλλάξεις ή θα πρέπει να πας ...γι άλλον...αναγκαστικά, από ελεύθερο βολέ!
Θα αποθηκευσω αυτες τις 2 τελευταιες απαντησεις σου κ θα τις διαβαζω καθε μερα.
Ηθελα να ξαναπαω ψυχολογο αλλα δεν χρειαζεται.
Εχω το φορουμ κ τους καλυτερους κριτες.
Ξανα ευχαριστω.
Οντως μαλακια τεραστια γιατι ενω εχω αυτογνωσια κ ξερω ποιο ειναι το σωστο κ το δικαιο, επηρεαζομαι ειτε απο αλλους ειτε απο εναν γαμημενο εγωισμο επειδη ειμαι μαλακισμενη.
Μαλακισμένη ΔΕΝ είσαι κοριτσάρα μου. Είσαι καλό παιδί, καλή ψυχή, έχεις μέσα σου συνείδηση...καμία σχέση με μαλακισμένη.
Πρώτιστα είσαι αυτό που λέει η γάτα, ανασφαλής, αλλά στην τελική, ποια γυναίκα δεν είναι ανασφαλής, μέχρι τουλάχιστον να γνωρίσει το...ασφαλής. Ελάχιστες εξαιρέσεις πάνε το δρόμο από μόνες τους.
Σου χω ξαναπεί από παλιά ότι εύχομαι να τα καταφέρετε γιατί δείχνει αγνό κι αληθινό. Τίποτα όμως καλό δεν μπορεί να προκύψει όταν κάποιο από τα δύο "εγώ" υπερβαίνει της λογικής.
Μια φορά τη βδομάδα πάει να μαλακιστεί με τον κολλητό του. Ήδη το λουρί είναι στενό.
Να τραβάμε και μανούρα κι όλας και να βάζουμε και τελεσίγραφα επειδή ο κολλητός δεν μας γουστάρει? Ευχαριστώ να λέμε που μας το λέει στη μούρη αντί να σκάβει από πίσω και να χαμογελάει μπροστά. Υπάρχει περίπτωση να βάλει εσένα πάνω από τον κολλητό του όταν κανείς από τους δύο δεν παραλογίζεται? Καμία, ξεκόλλα, έχει κάνει πολλά ο τύπος που το αποδεικνύουν.
Υπάρχει περίπτωση να πουλήσει τον κολλητό του επειδή εσύ παραλογίστηκες σε μια (ακόμα) έξαρση ανασφάλειας? Τελικά...όχι. Μαγκιά του. Σεβάσου τον γι αυτό και μην τον κατηγορείς κι όλας από πάνω!