Κανέναν γιατί η κρίση μου εξαρτάται από το ποιος είναι περισσότερο γνωστος στο κοινό και όχι από το βιογραφικό (όπου εκεί φαίνονται περισσότερα πράγματα).
Ας πούμε εκείνος ο δημοσιογράφος που κάποτε ασχολούνταν με τα στραβά και ανάποδα των ελληνικών δρόμων φαινόταν καλός... αλλά έγινε ήδη βουλευτής.
Στον Κώστα τον Καββαθά αναφέρεσαι; Αυτός είναι πάνω από 80. Νομίζω δλδ.
Ναι, αυτόν .
Τον ξεχνάμε. Όπως είπα και νωρίτερα, υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να κάνουν δουλίτσα. Ο Σπανός ας πούμε είναι σπουδαίος.
Είναι σημαντικό το να υπάρχουν άνθρωποι που να έχουν άμεση σχέση με το αντικείμενο. Αλλά είπαμε. Πάμε και βλέπουμε.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
Unique έγραψε: 03 Δεκ 2024, 12:34
Τα ανεπάγγελτα κομοδίνα με κόλπο, πρώτη επιλογή του Κούλη.
Αλλά δεν υπάρχει woke ατζέντα στην Ελλάδα.
Είναι woke ατζέντα ΚΑΙ η επιλογή γυναικών σε κάποιες θέσεις, εμμονικά βλημμένα μου;
Εννοείται , τα έχει πει και ο σοβαρός συντηρητικός Κλιντ.
προοδευτικός μπαχαλάκης να ασπάζεσαι νοοτροπίες τών 70ς; το'χεις τερματίσει.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
Δεν ξαπλώνεις ανάσκελα και να βάλεις την πεθερά από πάνω για καμία ανακυβίστιση;
Χοντρούλη, δεν είναι κακό να τον παίζεις. Κακό είναι επειδή τον παίζεις με κάποια, να παίρνει μια θέση πολύ μεγάλης σημασίας, στην οποία ζωές ανθρώπων εξαρτώνται απ' αυτά που θα κάνει. Να σου θυμίσω πόσος κόσμος χάνεται κάθε χρόνο στα τροχαία?
Ο Ιαβέρης λέει ότι είναι θέμα νοοτροπίας. Εσύ παίξε την με αυτόνανε.
Κανέναν γιατί η κρίση μου εξαρτάται από το ποιος είναι περισσότερο γνωστος στο κοινό και όχι από το βιογραφικό (όπου εκεί φαίνονται περισσότερα πράγματα).
Ας πούμε εκείνος ο δημοσιογράφος που κάποτε ασχολούνταν με τα στραβά και ανάποδα των ελληνικών δρόμων φαινόταν καλός... αλλά έγινε ήδη βουλευτής.
O Τσιλιμίδης.
Ένα Τσίλι κι ένα Μύδι κάνουν έναν Τσιλιμίδη.