!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΠΕΘΑΝΕ ο ΚΩνσταντ. Γιαούζος (Youtuber Easy Purple)

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: ΠΕΘΑΝΕ ο ΚΩνσταντ. Γιαούζος (Youtuber Easy Purple)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

καλα κανει βρε, απλα δεν κατάλαβε τι εγραψε.

παντως με πιθανότητα 0.000001, αν παρουμε 1000 χαπάκια στην ζωή μας, βγαίνει το 0.1% που εγραψε, αυτο θα εννοούσε :)
Άβαταρ μέλους
Φως
Phorum.gr user: Φώς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Φως »

Εντωμεταξύ
''Εγώ δεν έχω πλέον καμία συμπάθεια σε κάποιον που επιχαίρει με θανάτους, επειδή νομίζει ότι επιβεβαιώνουν τις εμμονές του
Μόνο απέχθεια"

λέει ο άλλος και αμέσως μετά κάνει ακριβώς το ίδιο.
:fp:
Άστρο φωτεινό θα βγει γιορτινό μήνυμα θα φέρει από τον ουρανό.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

hellegennes έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 23:53
Otto Weininger έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 22:59 δηλαδή ποσοστό 0,02% περίπου.
ακόμα και αν δεχτούμε το νούμερο 10.000 ως έχει (που φυσικά το έβγαλες από την στομάχα σου) μιλάμε πάλι για ποσοστό περίπου 0,14%.

τι λε ρε παιδί μου
Για πες μας τώρα και ποιο είναι το ποσοστό σοβαρών παρενεργειών του κορωνοϊού σε υγιή, νεαρά άτομα, δεδομένου ότι η συνολική θνησιμότητα ήταν περίπου 0,4%, σχεδόν συντριπτικά υπερήλικες και άτομα με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η διάμεση θνητότητα του κορονοϊού είναι 0,23% στον γενικό πληθυσμό και 0,05% στα άτομα κάτω των 70 ετών, σύμφωνα με μία νέα μελέτη του καθηγητή Γιάννη Ιωαννίδη της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Στάνφορντ της Καλιφόρνια, που δημοσιεύθηκε στο «Bulletin of the WHO», το επίσημο επιστημονικό περιοδικό του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), και η οποία συνθέτει δεδομένα από 82 άλλες σχετικές μελέτες.

https://www.ert.gr/teleytaia-nea/%CF%83 ... %BF%CF%83/

Με λιγα λογια ενας υγιης ενηλικας κατω των 70 επρεπε να κινδυνεψει σοβαρα 0,14% για να γλυτωσει την περιπτωση του 0,05%.

Και το 0,14% που συμφωνησαμε αφορα ΜΟΝΟ τις σοβαρες βραχυπροθεσμες παρενεργειες στην Ελλαδα που ΥΠΟΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ συμφωνα με το αρθρο που ανεβασα για τις στατιστιστικες στον ΕΟΦ και ΟΧΙ τις μακροπροθεσμες που ειναι εντελως αγνωστες και πολυ πιο δυσκολο να τις συσχετισει καποιος με το εμβολιο. Πιχι δηλαδη αν σου δημιουργησει κατι μετα απο 3 χρονια σιγα μην παει το μυαλο σου να το συσχετισεις.

.
Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita »

Αρίστος έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 15:43
Space_Passenger έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 15:25 Καλα το νετ γεματο απο ψεκιες.

Θα δουμε ποσες ειναι ψεκιες και ποσες οχι οταν γινει ο Κενεντυ υπουργος Υγειας.

Αν ειναι μαγκας ας διαταξει να γινει καταμετρηση αν υπαρχει αλματωδης αυξηση στα αμερικανικα νοσοκομεια καρδιοπαθειων και τουρμπο καρκινων μετα το 2021.

.
Αρίστο μου,

μιλάμε για τον ίδιο Κένεντυ που του έφαγε σκουλήκι μέρος του εγκεφάλου του?
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Naranjita έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 05:34
Αρίστος έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 15:43
Space_Passenger έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 15:25 Καλα το νετ γεματο απο ψεκιες.

Θα δουμε ποσες ειναι ψεκιες και ποσες οχι οταν γινει ο Κενεντυ υπουργος Υγειας.

Αν ειναι μαγκας ας διαταξει να γινει καταμετρηση αν υπαρχει αλματωδης αυξηση στα αμερικανικα νοσοκομεια καρδιοπαθειων και τουρμπο καρκινων μετα το 2021.

.
Αρίστο μου,

μιλάμε για τον ίδιο Κένεντυ που του έφαγε σκουλήκι μέρος του εγκεφάλου του?

Kι αυτους εφαγε σκουληκι τον εγκεφαλο τους; :102:

https://www.newsbreak.gr/ygeia/614603/o ... -thanaton/

.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

hellegennes έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 01:56
enaon έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 01:42
hellegennes έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 01:27 Για την ακρίβεια, είναι τόσο μεγάλη πιθανότητα για αναλγητικό, που συνεπάγεται ότι στην διάρκεια της ζωής σου η πιθανότητα να πάθεις αυτό το σύνδρομο θα πλησίαζε άνετα το 100% για μεγάλο μερίδιο του πληθυσμού.
κλαδος υγείας, τα πανε τοσο καλά με τα νουμερα που δεν ειναι σιγουρο αν τα εκαναν εσκεμμένα μπαχαλο ή αυτο μπορουν.
Για να καταλάβεις τι ισχυρίστηκε ο ψεύτης από πάνω, εδώ μια σύγκριση κατανάλωσης αναλγητικών μεταξύ χωρών:

In international comparison Austria, Switzerland, and Germany showed the lowest per-capita consumption of analgesics (approx. 40–50 Standard Units (SU) per capita per year), while in Sweden and France consumption was three times as high.

https://thejournalofheadacheandpain.bio ... 008-0046-6

50 δόσεις κατά κεφαλήν με 0,1% πιθανότητα του συνδρόμου που λέει συνεπάγεται 4000 δόσεις σε διάρκεια 80 ετών, δηλαδή σε όλην σου την ζωή, που συνεπάγεται 98% πιθανότητα να αναπτύξεις το σύνδρομο.

Δεν είναι δηλαδή απλώς ψέμα, είναι τερατώδες ψέμα.
:smt005:
Δε λειτουργεί έτσι η φαρμακολογία φαφλατά και ημιμαθή φίλε μου που νομίζεις ότι επειδή ξέρεις ανάγνωση μπορείς να καταλάβεις και τι διαβάζεις ή να πετιέσαι σε κάθε θέμα.

Σταμάτα τα άλματα λογικής σε πράγματα που δεν γνωρίζεις.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

enaon έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 01:58
hellegennes έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 01:56 Για να καταλάβεις τι ισχυρίστηκε ο ψεύτης από πάνω, εδώ μια σύγκριση κατανάλωσης αναλγητικών μεταξύ χωρών:
το καταλαβα, αλλα οκ ο οττο ειναι, μια φορα στα 500 χρόνια θα γραψει κατι με νουμερα που δεν θα ειναι αλλου για αλλου.
Δηλαδή αν έχω μια στα 24.000.000 να πιάσω το τζόκερ, αν θεωρητικά παίξω την ίδια 5αδα με το ίδιο τζοκερ σε 24.000.000 διαδοχικές κληρώσεις είναι 100% σίγουρο ότι θα κέρδιζα ε;

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

hellegennes έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 01:28
Otto Weininger έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 00:50 κάτσε γκούγκλαρε τώρα όλο το βράδυ
Εγώ φταίω που κάθομαι να συντάξω απάντηση για μαλακίες στατιστικά που βγάζεις από τον κώλο σου και δεν υπάρχουν πουθενά στην βιβλιογραφία.

Απάτη λέγεται αυτό, όχι εξυπνάδα.
Δεν είναι απάτη. Συνέχισε να ψάχνεις.

Δε σου φταίω εγώ που το google σε έμαθε να πετιέσαι σε κάθε θέμα και να παριστάνεις τον ειδικό.

Για να μη σχολιάσω ότι στο ίδιο θέμα, μέσα σε 5 λεπτά έκανες το εξής:

1. Με ρώτησες κάτι
2. Από κάτω παραδέχτηκες ότι δεν υπάρχουν στοιχεία για αυτό που με ρώτησες
3. Στο καπάκι όμως, στο ίδιο ποστ, διατείνεσαι ότι ξέρεις την απάντηση.

Fuck logic.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Otto Weininger έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 08:10
hellegennes έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 01:56
enaon έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 01:42

κλαδος υγείας, τα πανε τοσο καλά με τα νουμερα που δεν ειναι σιγουρο αν τα εκαναν εσκεμμένα μπαχαλο ή αυτο μπορουν.
Για να καταλάβεις τι ισχυρίστηκε ο ψεύτης από πάνω, εδώ μια σύγκριση κατανάλωσης αναλγητικών μεταξύ χωρών:

In international comparison Austria, Switzerland, and Germany showed the lowest per-capita consumption of analgesics (approx. 40–50 Standard Units (SU) per capita per year), while in Sweden and France consumption was three times as high.

https://thejournalofheadacheandpain.bio ... 008-0046-6

50 δόσεις κατά κεφαλήν με 0,1% πιθανότητα του συνδρόμου που λέει συνεπάγεται 4000 δόσεις σε διάρκεια 80 ετών, δηλαδή σε όλην σου την ζωή, που συνεπάγεται 98% πιθανότητα να αναπτύξεις το σύνδρομο.

Δεν είναι δηλαδή απλώς ψέμα, είναι τερατώδες ψέμα.
:smt005:
Δε λειτουργεί έτσι η φαρμακολογία φαφλατά και ημιμαθή φίλε μου
Έτσι λειτουργεί η στατιστική, φίλε μου, την οποία μάλλον δεν διδάχθηκες στις σπουδές σου ή δεν πρόσεχες γιατί είχες το μυαλό σου στην πολιτική αντί για την επιστήμη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Αρίστος έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 19:33
Lord Brum έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 19:26
Αρίστος έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 15:19

O Μανουσακης παντως ελεγε οτι ειχε κανει 8 δοσεις και οτι ευχαριστως θα εκανε και μπανιο σε μπανιερα γεματη ολη με εμβολιο.

.
Και λευχαιμία προκαλεί το μπολι?

Και τουρμπο καρκινους και ειδικου τυπου λευχαιμιες και θρομβωσεις και αυτοανοσα και καρδιακα νοσηματα.

.
και σκουλαμεντο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Otto Weininger έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 08:42
hellegennes έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 01:56 Για να καταλάβεις τι ισχυρίστηκε ο ψεύτης από πάνω, εδώ μια σύγκριση κατανάλωσης αναλγητικών μεταξύ χωρών:
το καταλαβα, αλλα οκ ο οττο ειναι, μια φορα στα 500 χρόνια θα γραψει κατι με νουμερα που δεν θα ειναι αλλου για αλλου.
Δηλαδή αν έχω μια στα 24.000.000 να πιάσω το τζόκερ, αν θεωρητικά παίξω την ίδια 5αδα με το ίδιο τζοκερ σε 24.000.000 διαδοχικές κληρώσεις είναι 100% σίγουρο ότι θα κέρδιζα ε;
63% σίγουρο είναι. Αν παίξεις σε 100 εκατομμύρια διαδοχικές κληρώσεις την ίδια 5άδα είναι 98% σίγουρο ότι θα κερδίσεις, όσο δηλαδή σου είπα ότι θα ήταν σίγουρο ότι θα αναπτύξεις το σύνδρομο που είπες στην διάρκεια της ζωής σου με το ποσοστό που έδωσες. Για να καταλάβεις δηλαδή τι μαλακίες λες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Otto Weininger έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 08:44 Δε σου φταίω εγώ που το google σε έμαθε να πετιέσαι σε κάθε θέμα και να παριστάνεις τον ειδικό.
Εσύ παριστάνεις τον ειδικό. Νομίζεις ότι επειδή σπούδασες ένα αντικείμενο μπορείς να πετάς αριθμούς από τον κώλο σου για πράγματα που ξεκάθαρα απλώς έχεις ακούσει και δεν έχεις ιδέα στην πραγματικότητα, γιατί δεν είσαι ερευνητής, και θα εντυπωσιαστούμε όλοι γιατί κάνεις name drop σύνδρομα και ασθένειες που έχει πάρει το αφτί σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

περίπου 60% ειναι αυτό που εγραψες, αλλα πες τι εννοούσες με την παρακεταμόλη :lol:

το νουμερο που ειπες βγαζει νόημα, προυπόθεση βεβαια ειναι οτι δεν καταλαβες τι ακουσες. Η συνολικη πιθανότητα, απο ολα τα χαπάκια που θα λαβει καποιος σε μια ζωη, ισως ειναι κοντα εκει που εδωσες, αν δεν παιρνει πολλά χαπάκια, οχι η μια δοση.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

hellegennes έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 09:26

Έτσι λειτουργεί η στατιστική, φίλε μου, την οποία μάλλον δεν διδάχθηκες στις σπουδές σου ή δεν πρόσεχες γιατί είχες το μυαλό σου στην πολιτική αντί για την επιστήμη.
ναι αλλά η φαρμακολογία δεν λειτουργεί έτσι, ούτε οι αναφυλακτικού τύπου αντιδράσεις.
και γενικά δηλαδή με το μαλακισμένο συλλογισμό σου θα έπρεπε να ψοφάει κόσμος στον δρόμο λόγω χρήσης OTC.
hellegennes έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 09:32
Otto Weininger έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 08:44 Δε σου φταίω εγώ που το google σε έμαθε να πετιέσαι σε κάθε θέμα και να παριστάνεις τον ειδικό.
Εσύ παριστάνεις τον ειδικό. Νομίζεις ότι επειδή σπούδασες ένα αντικείμενο μπορείς να πετάς αριθμούς από τον κώλο σου για πράγματα που ξεκάθαρα απλώς έχεις ακούσει και δεν έχεις ιδέα στην πραγματικότητα, γιατί δεν είσαι ερευνητής, και θα εντυπωσιαστούμε όλοι γιατί κάνεις name drop σύνδρομα και ασθένειες που έχει πάρει το αφτί σου.
μα εγώ μπορώ να θεωρώ το εαυτό μου ειδικό στα φάρμακα.
το αποδεικνύουν τα χαρτιά που έχω καθώς και αυτά που θα προστεθούν στο προσεχές μέλλον. όλα αυτά που εσύ γκουγκλάρεις για να παριστάνεις μετά ότι τα γνωρίζεις, εγώ τα έχω διδαχθεί περισσότερες από μια φορές,έχω εξεταστεί από καθηγητές, τα βλέπω στην δουλειά μου καθημερινά.

δεν έχω ανάγκη να πετάξω random ονόματα, γιατί δεν με εντυπωσιάζουν. αδαείς σαν εσένα μπορεί.

ούτε χρειάζεται να είμαι ερευνητής για αυτά που ανέφερα. αν δεν ήσουν άσχετος θα το ήξερες.

ψάξε καλύτερα λοιπόν google master, πες μας και για την παράνοιά σου να αναιρείς τον εαυτό σου στο ίδιο ποστ και προχωράμε.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

enaon έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 09:53

περίπου 60% ειναι αυτό που εγραψες, αλλα πες τι εννοούσες με την παρακεταμόλη :lol:

το νουμερο που ειπες βγαζει νόημα, προυπόθεση βεβαια ειναι οτι δεν καταλαβες τι ακουσες.
καταλαβαίνεις τι λες;

επίσης πως κατέληξες σε αυτό το συμπερασμα για τις αναφυλακτικές αντιδράσεις ;
Η συνολικη πιθανότητα, απο ολα τα χαπάκια που θα λαβει καποιος σε μια ζωη, ισως ειναι κοντα εκει που εδωσες, αν δεν παιρνει πολλά χαπάκια, οχι η μια δοση.

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”