Το μάτι μου διάβασε "μια φορά το μήνα 2ήμερο φίστινγκ"...Bazoomba έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 10:56 Mια φορά τον μήνα κάνω 2ημερο φαστινγκ. Μετά την 1η μέρα ούτε που νιώθεις τίποτα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πόσες ώρες αντέχετε χωρίς φαγητό;
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Re: Πόσες ώρες αντέχετε χωρίς φαγητό;
Kαλός συνειρμός αλλά νομίζω πως μετά την 1η μέρα αυτό θα το ενιωθες.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Fata_Morgana
28 είναι το μαξ μου. Δε το έχω κάνει πολλές φορές. Το σύνηθες όταν με πιάνει η προκοπή για διατροφή κτλ είναι ανά 20-22 ώρες τροφή. Μόνο καφέ και νερό τις υπόλοιπες. Για όσο αντέξω και δε με πιάσει να μαλακιστω. Ενα,δυο,τρεις μηνες. Κάπως έτσι.Νατάσα έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 18:51Ναι αλλά πόσες φορές το έχεις κάνει; Αν είναι μόνο μία φορά δεν πιάνεται.Fata_Morgana έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 22:52 Μέχρι 28 νομίζω έχω αντέξει. Είναι πάντως αξιοσημείωτο πως λειτουργεί το μυαλό από ένα σημείο και μετά. Λες και σε ντοπάρει το άδειο στομάχι.
Ευγε! Καλη συνεχεια...Fata_Morgana έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 19:4328 είναι το μαξ μου. Δε το έχω κάνει πολλές φορές. Το σύνηθες όταν με πιάνει η προκοπή για διατροφή κτλ είναι ανά 20-22 ώρες τροφή. Μόνο καφέ και νερό τις υπόλοιπες. Για όσο αντέξω και δε με πιάσει να μαλακιστω. Ενα,δυο,τρεις μηνες. Κάπως έτσι.Νατάσα έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 18:51Ναι αλλά πόσες φορές το έχεις κάνει; Αν είναι μόνο μία φορά δεν πιάνεται.Fata_Morgana έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 22:52 Μέχρι 28 νομίζω έχω αντέξει. Είναι πάντως αξιοσημείωτο πως λειτουργεί το μυαλό από ένα σημείο και μετά. Λες και σε ντοπάρει το άδειο στομάχι.
"Άχρι καιρού..."
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Αυτό το βλέπω και σε μένα. Μέχρι πριν 4 χρόνια, που έκανα 100% καθιστική εργασία, μπορούσα να αντέξω χαλαρά 2-3 μέρες - και πάλι ήμουν πάντα λίγο υπέρβαρος.taliban έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 11:27 Αναλόγως το πρωινό.
Το καλοκαίρι το πρωί πρέπει να χλαπακιάσω ένα ελαφρύ πρωινό 2 τόστ,2 αυγά, 2 φέτες με μέλι στης 5 το πρωί.
Μετά φεύγοντας να πάω στις μέλισσες κάποια στιγμή στις 10κ30 θα με κόψει όπως και να χει. Άρα συνήθως έχω μαζί μου ντοματούλα τυράκι ψωμάκι.
Μετά κατά τις 2 το μεσημέρι είναι σαν να μην έχω φάει τίποτα από τα προηγούμενα άρα πρέπει να ξαναφάω.
Δηλαδή δεν αντέχω και πολλές ώρες.
Το χειμώνα αλλάζει το πράγμα.
Γιατί είτε θα τινάξω 1-2 πιάτα τραχανά ζεστό ζεστό ή κανένα πιάτο βραστόγαλα γίδινο με ψωμάκι μέσα σε κρατάει για ώρες.
Από το 2020 και μετά που έκανα μια ολική αλλαγή τρόπου ζωής, και η εργασία που κάνω είναι κυρίως χειρωνακτική με ένα μικρό ποσοστό καθιστικής/γραφείου, απλά δεν γίνεται. Προσπαθώ, και συνήθως καταφέρνω, να μην τρώω τίποτα από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 1 το μεσημέρι, αλλά μετά πρέπει έστω κάτι να τσιμπήσω - και μέχρι το βράδυ έχει εξαερωθεί όλο και τρώω κανονικό πλήρες δείπνο. Και παρ'όλ'αυτά είμαι στα κιλά μου, το ποσοστό λίπους που έχω τώρα στα 50 μου είναι χαμηλότερο από αυτό που είχα στα 20 και 30 μου, παρ'όλο που εξακολουθώ να τρώω σαν Ούνος.
(Μάλλον όμως παίζει ρόλο και το ότι πλέον δεν εξακολουθώ να πίνω σαν Ούνος, και έτσι γλιτώνω πάμπολλες θερμίδες)
Ε ναι ρε τύπε.Allah έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 10:05Αυτό το βλέπω και σε μένα. Μέχρι πριν 4 χρόνια, που έκανα 100% καθιστική εργασία, μπορούσα να αντέξω χαλαρά 2-3 μέρες - και πάλι ήμουν πάντα λίγο υπέρβαρος.taliban έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 11:27 Αναλόγως το πρωινό.
Το καλοκαίρι το πρωί πρέπει να χλαπακιάσω ένα ελαφρύ πρωινό 2 τόστ,2 αυγά, 2 φέτες με μέλι στης 5 το πρωί.
Μετά φεύγοντας να πάω στις μέλισσες κάποια στιγμή στις 10κ30 θα με κόψει όπως και να χει. Άρα συνήθως έχω μαζί μου ντοματούλα τυράκι ψωμάκι.
Μετά κατά τις 2 το μεσημέρι είναι σαν να μην έχω φάει τίποτα από τα προηγούμενα άρα πρέπει να ξαναφάω.
Δηλαδή δεν αντέχω και πολλές ώρες.
Το χειμώνα αλλάζει το πράγμα.
Γιατί είτε θα τινάξω 1-2 πιάτα τραχανά ζεστό ζεστό ή κανένα πιάτο βραστόγαλα γίδινο με ψωμάκι μέσα σε κρατάει για ώρες.
Από το 2020 και μετά που έκανα μια ολική αλλαγή τρόπου ζωής, και η εργασία που κάνω είναι κυρίως χειρωνακτική με ένα μικρό ποσοστό καθιστικής/γραφείου, απλά δεν γίνεται. Προσπαθώ, και συνήθως καταφέρνω, να μην τρώω τίποτα από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 1 το μεσημέρι, αλλά μετά πρέπει έστω κάτι να τσιμπήσω - και μέχρι το βράδυ έχει εξαερωθεί όλο και τρώω κανονικό πλήρες δείπνο. Και παρ'όλ'αυτά είμαι στα κιλά μου, το ποσοστό λίπους που έχω τώρα στα 50 μου είναι χαμηλότερο από αυτό που είχα στα 20 και 30 μου, παρ'όλο που εξακολουθώ να τρώω σαν Ούνος.
(Μάλλον όμως παίζει ρόλο και το ότι πλέον δεν εξακολουθώ να πίνω σαν Ούνος, και έτσι γλιτώνω πάμπολλες θερμίδες)
Κάτι τριήμερες και πενθήμερες νηστείες είναι για τύπους που φιλοσοφούν, πουλάνε παπάτζα για δουλειά και βιντεάκια στα social media για το πώς να γίνεις Σούπερμαν. Για φαντάσου να είχαν να οδηγήσουν κανένα φορτηγό για 8 ώρες, να χειριστούν επικίνδυνα εργαλεία, να εργαστούν σε ύψος και επικίνδυνο περιβάλλον, όντες ζαλισμένοι και αδύναμοι από την αφαγία.
Ακόμα και στην εκπαίδευση των κορυφαίων ειδικών δυνάμεων υπάρχει ιατρικό προσωπικό που παρακολουθεί τους εκπαιδευόμενους, μην πάθουν τίποτα σοβαρό από την αϋπνία, την αφαγία και τις λοιπές κακουχίες. Και έχεις εδώ τον Επαμεινώνδα που εργάζεται ως barista, personal trainer απόφοιτος του ΙΕΚ psolokopan ή εξειδικευμένου χειριστή Excel, να σου λέει για απορρόφηση πρωτεϊνών σε ένα μεγάλο γεύμα και πόσο αυξάνεται η HGH την 3η μέρα νηστείας.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
- unholydiver
vantono έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 22:13Ναι οκ. Αν εξαιρέσεις οτι πεθαιναν στα 35 τους απο γεράματα εκεινη την εποχη, γενικα καλα τα λες.Νατάσα έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 21:59 vantono, το ανθρωπινο ειδος παντως, ετσι επεζησε, ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΥ ΦΑΓΗΤΟ, εως καθολου, αν εξαντλουνταν και οι προγονοι μας που κυνηγουσαν και ετρωγαν ενα γουρουνι για παραδειγμα και μετα ΓΙΑ ΜΕΡΕΣ μεναν θεονηστικοι, παρόλα αυτα ομως συνεχιζαν κανονικα την ζωη τους με κουραση και με κινηση, ε, τωρα, δεν θα ζουσαμε, απλα!
Καλό διάβασμα
https://www.sapiens.org/biology/human-lifespan-history/
Η αστρολογία είναι περισσότερο έγκυρη από τη διατροφική "επιστήμη" 
- Fata_Morgana
Τι καλή συνέχεια...Τώρα είναι η περίοδος που σταματάω να τρώω ανά 20-22 ώρες.Νατάσα έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 23:12Ευγε! Καλη συνεχεια...Fata_Morgana έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 19:4328 είναι το μαξ μου. Δε το έχω κάνει πολλές φορές. Το σύνηθες όταν με πιάνει η προκοπή για διατροφή κτλ είναι ανά 20-22 ώρες τροφή. Μόνο καφέ και νερό τις υπόλοιπες. Για όσο αντέξω και δε με πιάσει να μαλακιστω. Ενα,δυο,τρεις μηνες. Κάπως έτσι.Νατάσα έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 18:51
Ναι αλλά πόσες φορές το έχεις κάνει; Αν είναι μόνο μία φορά δεν πιάνεται.![]()
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Να ρωτησουμε τους Παλαιστινιους στην Γαζα να μας πουνΝατάσα έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 10:50 Εννοω φυσικα χωρις καθολου φαγητο, μονο με νερο. Εγω αντεχω περιπου 17 ωρες, θα ηθελα και παραπανω, αλλα δεν το εχω προσπαθησει.
Γιά να δω και τις δικες σας δυναμεις!
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Ἔχω μέγιστη ἐπίδοση 118 ὧρες. Δὲν τὸ ξανακάνω.
Ικανοποιήθηκε το αίτημά σου για ακόμη ένα κωλόχαρτο την εβδομάδα, τύπε;
Dein Herz, meine Gier
Μιά φορά άντεξα 4 μέρες μόνο με νερό
Μια μέρα χωρίς φαΐ, αρκετές φορές, αλλά όσο περνάνε τα χρόνια τόσο πιο δύσκολα.
Μια μέρα χωρίς φαΐ, αρκετές φορές, αλλά όσο περνάνε τα χρόνια τόσο πιο δύσκολα.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Fata_Morgana
Όντως ή κοροϊδεύεις;
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Γολομοντόρ
Ο βασικός παράγοντας που οδήγησε στην αύξηση του βιοτικού επιπέδου τον τελευταίο αιώνα δεν ήταν η αφθονία τροφής ούτε η βελτίωση της επεμβατικής ιατρικής. Ήταν η πρόοδος στην τεχνολογία τροφίμων, οι εμβολιασμοί και τα αντιβιοτικά. Εκτός αυτού, όταν λέμε "προσδόκιμο ζωής 30 χρόνια", αυτό ήταν τόσο χαμηλό κυρίως λόγω της παιδικής θνησιμότητας (μεγάλο ποσοστό περιγεννητικής). Αν κάποιος πέρναγε την επικίνδυνη παιδική ηλικία, το προσδόκιμο ζωής του δεν ήταν και τόσο διαφορετικό από το σημερινό. Και φυσικά σε ορισμένους τομείς, όπως οδοντική υγεία, όσο παλιότερα τόσο καλύτερα...vantono έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 22:13Ναι οκ. Αν εξαιρέσεις οτι πεθαιναν στα 35 τους απο γεράματα εκεινη την εποχη, γενικα καλα τα λες.Νατάσα έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 21:59 vantono, το ανθρωπινο ειδος παντως, ετσι επεζησε, ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΥ ΦΑΓΗΤΟ, εως καθολου, αν εξαντλουνταν και οι προγονοι μας που κυνηγουσαν και ετρωγαν ενα γουρουνι για παραδειγμα και μετα ΓΙΑ ΜΕΡΕΣ μεναν θεονηστικοι, παρόλα αυτα ομως συνεχιζαν κανονικα την ζωη τους με κουραση και με κινηση, ε, τωρα, δεν θα ζουσαμε, απλα!
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 1002 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
-
- 200 Απαντήσεις