Ε, ρε κωλοτούμπα...
Τί τους έκανε ρε ο Τράμπας.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Συναγωνιστη , που εισαι , ανησυχω.Mitharadir έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 09:38 Εδώ δίνει ο καθένας την δική του πρόβλεψη για το αποτέλεσμα των Αμερικανικών εκλογών.Αν μπορείτε δώστε και πρόβλεψη για κάθε Πολιτεία και εκτίμηση εκλεκτόρων.Αρχιζω.
Νικητής θα είναι η Καμαλα Χάρρις κάτι για το οποίο είμαι βέβαιος πέραν πάσης αμφιβολίας.Τωρα όμως εδώ θα δώσω τις εκτιμήσεις μου για τις Πολιτείες:
Πενσυλβάνια: Χάρις
Μίσιγκαν: Χάρις
Γουισκόνσιν: Χάρις
Νεβάδα: Χάρις
Βόρεια Καρολίνα: Τραμπ (κρατώ μια επιφύλαξη καθώς εδώ έχει και η Χάρις αρκετες πιθανότητες αλλά στην παρούσα κατάσταση γέρνει έστω ελαφρώς προς Τραμπ)
Τζώρτζια: Τραμπ
Αριζόνα: Τραμπ
Αυτό σημαίνει ότι η Χάρις θα κινηθεί στους 276-292 εκλέκτορες (270 απαιτούνται για την νίκη).
Μπα, δε νομίζω. Όταν είχε φάει το σκάλωμα με τον Σαπίρο ή με το ανοϊκό ζόμπι, στο οποίο το μοναδικό πρόβλημα που διέκρινε ήταν ότι...δεν είχε προετοιμαστεί καλά για το debate με τον Τραμπ (George_V έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 21:55Ok ο Όργιος είναι κλινική περίπτωση. Δεν γιατρεύεται.Scouser έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 21:19 Έχει μούτρα και απαντάει κιόλας η αρχικοπριά, μετά από τέτοιο ρεζιλίκι.20 χρόνια στο φόρουμ, τέτοιο διασυρμό δεν έχουμε ματαδεί ποτέ και ούτε πρόκειται (close second ο Βλακαντίρ, που έχει εξαφανιστεί).
Αλλά με τον Μιθαραντιρ ας είμαστε επιεικείς.
Παρασύρθηκε από λανθασμένες πληροφορίες συν τις παπαριές εκείνου τα καθηγητή που λέει ότι προβλέπει 40 χρόνια το αποτέλεσμα και ο υπερβολικός ενθουσιασμός του σε συνδιασμό με κάποια άγνοια της Αμερικανικής πολιτικής σκηνής τον οδήγησε σε εντελώς λάθος εκτίμηση.
Cut him some slack. Δεν φταίει ο Μιθαραντιρ.
Δεν ειναι χαζος.Scouser έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 22:29Μπα, δε νομίζω. Όταν είχε φάει το σκάλωμα με τον Σαπίρο ή με το ανοϊκό ζόμπι, στο οποίο το μοναδικό πρόβλημα που διέκρινε ήταν ότι...δεν είχε προετοιμαστεί καλά για το debate με τον Τραμπ (George_V έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 21:55Ok ο Όργιος είναι κλινική περίπτωση. Δεν γιατρεύεται.Scouser έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 21:19 Έχει μούτρα και απαντάει κιόλας η αρχικοπριά, μετά από τέτοιο ρεζιλίκι.20 χρόνια στο φόρουμ, τέτοιο διασυρμό δεν έχουμε ματαδεί ποτέ και ούτε πρόκειται (close second ο Βλακαντίρ, που έχει εξαφανιστεί).
Αλλά με τον Μιθαραντιρ ας είμαστε επιεικείς.
Παρασύρθηκε από λανθασμένες πληροφορίες συν τις παπαριές εκείνου τα καθηγητή που λέει ότι προβλέπει 40 χρόνια το αποτέλεσμα και ο υπερβολικός ενθουσιασμός του σε συνδιασμό με κάποια άγνοια της Αμερικανικής πολιτικής σκηνής τον οδήγησε σε εντελώς λάθος εκτίμηση.
Cut him some slack. Δεν φταίει ο Μιθαραντιρ.![]()
![]()
) δεν έγραψα τίποτα, αν και μου είχε κάνει εντύπωση η ακατανόητη εμμονή του.
Αλλά το να ισχυρίζεσαι ότι οι εκλογές έχουν κριθεί μια εβδομάδα πριν τις κάλπες όταν όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι οι υποψήφιοι είναι ισόπαλοι και τα στοιχήματα εναντίον του ''δικού σου'' επειδή στο είπαν ''κάτι ειδικοί'' στην Αμερική ή λόγω μιας ηλίθιας ατάκα ενός ανθυπομαλλιάτση για τους...Πορτορικανούς (κάτι προφανώς τελείως αδιάφορο σε σχέση με τα πολύ σοβαρά ζητήματα που απασχολούσαν τους ψηφοφόρους σε αυτές τις εκλογές και που σε κάθε περίπτωση ο Τραμπ καταδίκασε αμέσως), και να το επαναλαμβάνεις με στόμφο σαν αυτιστικός μέχρι και την τελευταία στιγμή, αγνοώντας όλες τις ενδείξεις περί του αντιθέτου...Ε λυπάμαι, αλλά είσαι ηλίθιος ρε φίλε. Δεν το λέω για να τον βρίσω, απλά έχει καταφανώς χαμηλό IQ, είναι η προσωποποίηση του ηλίθιου στο γνωστό ρητό ''Ο έξυπνος παραδέχεται, ο πονηρός δικαιολογείται και ο ηλίθιος επιμένει.'' Τι να κάνουμε, υπάρχουν και τέτοιοι στην κοινωνία μας και ζουν ανάμεσά μας, n'est-ce pas?![]()
OK, εδώ διαφωνούμε.
Aπλα ο Γουολτζ αυτοπροταθηκε.Scouser έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 23:17OK, εδώ διαφωνούμε.
Όσο για τον Σαπιρο, από ότι ξέρω έκανε το λάθος να τη ρωτήσει ποιες ακριβώς αρμοδιότητες θα είχε ως VP και η απάντηση που πήρε ήταν κάτι του στυλ "δεν έχω ιδέα, εδώ δεν έχω ακόμα δική μου πλατφόρμα". Εκεί κατάλαβε ότι πρόκειται για κουτσο άλογο και ότι δεν αξίζει να καεί πολιτικα για μια χαμένη υπόθεση. Και η άλλη όμως δεν το πίεσε γιατί κατάλαβε ότι ο τύπος είναι πολύ πιο έξυπνος από αυτή, άσε που είναι και Οβριος και δεν έπρεπε να δυσαρεστηθουν τα παιδιά. Οπότε επέλεξε ίσως τον μοναδικό διαθέσιμο από το κόμμα που είναι πιο βλάκας από αυτή, και μετά hail Mary.![]()
'Εχουμε.Υπήρχε κάποιος -71 που προέβλεπε νίκη του ΣΥΡΙΖΑ με παρόμοια βεβαιότητα και εξαφανίσθηκε το βράδυ των εκλογών.Scouser έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 22:29 Έχει μούτρα και απαντάει κιόλας η αρχικοπριά, μετά από τέτοιο ρεζιλίκι. 20 χρόνια στο φόρουμ, τέτοιο διασυρμό δεν έχουμε ματαδεί ποτέ και ούτε πρόκειται (close second ο Βλακαντίρ, που έχει εξαφανιστεί).
Παίζει να του είπε "your task is to unburden us from what has been"...Scouser έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 23:17OK, εδώ διαφωνούμε.
Όσο για τον Σαπιρο, από ότι ξέρω έκανε το λάθος να τη ρωτήσει ποιες ακριβώς αρμοδιότητες θα είχε ως VP και η απάντηση που πήρε ήταν κάτι του στυλ "δεν έχω ιδέα, εδώ δεν έχω ακόμα δική μου πλατφόρμα". Εκεί κατάλαβε ότι πρόκειται για κουτσο άλογο και ότι δεν αξίζει να καεί πολιτικα για μια χαμένη υπόθεση. Και η άλλη όμως δεν το πίεσε γιατί κατάλαβε ότι ο τύπος είναι πολύ πιο έξυπνος από αυτή, άσε που είναι και Οβριος και δεν έπρεπε να δυσαρεστηθουν τα παιδιά. Οπότε επέλεξε ίσως τον μοναδικό διαθέσιμο από το κόμμα που είναι πιο βλάκας από αυτή, και μετά hail Mary.![]()
Κι εδώ παίζει να μην άκουσες καλά και απλά να έλεγε "PEG ME!!!PEG ME!!!"...George_V έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 23:21Aπλα ο Γουολτζ αυτοπροταθηκε.Scouser έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 23:17OK, εδώ διαφωνούμε.
Την ωρα που ο Σαπιρο και οι αλλοι σιγα σιγα εκαναν πισω, ο Γουολτζ χοροπηδουσε γυρω απο την Καμαλα σαν σκυλακι που περιμενει να του ανοιξουν την κονσερβα του φωναζοντας "PICK ME!!! PICK ME!!!!"
Bασικα η Καμαλα εμεινε με τον Μουτζουρη στο χερι γιατι λακισαν ολοι οι υπολοιποι που ψυλλιαστηκαν οτι πανε για ναυαγιο. Ενας ενας της ελεγαν οτι δεν ενδιαφέρονται την ιδια στιγμη που μεχρι την προηγουμενη μερα ηταν σουπερ καβλωμενοι για την Αντιπροεδρια.