Όντως επικό.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κατόπιν αιτήσεως Γαλής: Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΛΙΛΙΘ
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Κατόπιν αιτήσεως Γαλής: Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΛΙΛΙΘ
Κι επειδή μου έκανε εντύπωση το Αραντίς, το 'ψαξα.
Όντως επικό.
Όντως επικό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Kαι για να ενισχύσω το πνεύμα της μουλτικούλτι αντίστασης των Νεφελίμ, προσθέτω και κάτι άλλο επίσης επικό.
Επέλεξα το συγκεκριμένο βίντεο επειδή έχει και αντίστοιχη απεικόνιση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Υπάρχει μια συγκεκριμένη περιοχή ...που προστατεύεται...σχετικά τωρα με τα Νεφελίμ τι να πω...φαντασία να υπαρχειΝατάσα έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 19:59Σου ειπα πιο πανω οτι εδω η αναφορα γινεται για τους Νεφελιμ, τα τερατα και τα εκτρωματα που θα φανε ανθρωπους, στην αρχη λεει θα βασανισουν οσους ανθρωπους δεν εχουν την σφραγιδα του Θεου στα μετωπα τους και θα τους βασανισουν σαν τον σκορπιο που τσιμπαει τον ανθρωπο, στην συνεχεια ομως, οπως λεει ο Λιακος, μετα απο δυο χρονια, θα αρχισουν να τρωνε ανθρωπους αβερτα, ειτε ειναι χριστιανοι, ειτε οχι. Θα σωθουν εκεινοι που θα βρισκονται στο Αραντις, αρχαια πολη της Ελλαδας, που ξεκιναει απο την Κατερινη και φτανει μεχρι την Θεσσαλονικη, γιατι εκει δεν εχουν δικαιωμα να πατησουν οι Νεφελιμ.ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 19:53Δεν βλέπω κάτι για την Λίλιθ, τον Μινώταυρο, λοιπά τέρατα της Αποκάλυψης.Νατάσα έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 19:50 Τα βρηκα τα χωρια της Αποκαλυψης, ειναι το κεφαλαιο Θ', στιχοι 1-7:
1. «Καὶ ὁ πέμπτος ἄγγελος ἐσάλπισε· καὶ εἶδον ἀστέρα ἐκ τοῦ οὐρανοῦ πεπτωκότα εἰς τὴν γῆν, καὶ ἐδόθη αὐτῷ ἡ κλεὶς τοῦ φρέατος τῆς ἀβύσσου,
2.καὶ ἤνοιξε τὸ φρέαρ τῆς ἀβύσσου, καὶ ἀνέβη καπνὸς ἐκ τοῦ φρέατος ὡς καπνὸς καμίνου καιομένης, καὶ ἐσκοτίσθη ὁ ἥλιος καὶ ὁ ἀὴρ ἐκ τοῦ καπνοῦ τοῦ φρέατος.
3.καὶ ἐκ τοῦ καπνοῦ ἐξῆλθον ἀκρίδες εἰς τὴν γῆν, καὶ ἐδόθη αὐταῖς ἐξουσία ὡς ἔχουσιν ἐξουσίαν οἱ σκορπίοι τῆς γῆς·
4.καὶ ἐρρέθη αὐταῖς ἵνα μὴ ἀδικήσωσι τὸν χόρτον τῆς γῆς οὐδὲ πᾶν χλωρὸν οὐδὲ πᾶν δένδρον, εἰ μὴ τοὺς ἀνθρώπους οἵτινες οὐκ ἔχουσι τὴν σφραγῖδα τοῦ Θεοῦ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν.
5.καὶ ἐδόθη αὐταῖς ἵνα μὴ ἀποκτείνωσιν αὐτούς, ἀλλ᾿ ἵνα βασανισθῶσι μῆνας πέντε· καὶ ὁ βασανισμὸς αὐτῶν ὡς βασανισμὸς σκορπίου, ὅταν παίσῃ ἄνθρωπον
6. καὶ ἐν ταῖς ἡμέραις ἐκείναις ζητήσουσιν οἱ ἄνθρωποι τὸν θάνατον καὶ οὐ μὴ εὐρήσουσιν αὐτόν, καὶ ἐπιθυμήσουσιν ἀποθανεῖν, καὶ φεύξεται ἀπ᾿ αὐτῶν ὁ θάνατος.
7.καὶ τὰ ὁμοιώματα τῶν ἀκρίδων ὅμοια ἵπποις ἡτοιμασμένοις εἰς πόλεμον, καὶ ἐπὶ τὰς κεφαλὰς αὐτῶν ὡς στέφανοι ὅμοιοι χρυσίῳ, καὶ τὰ πρόσωπα αὐτῶν ὡς πρόσωπα ἀνθρώπων.»
Παρατηρητής...
Γαματο, μπραβο ΓΑΛΗ!!! Πες λίγο, απο ποια ταινια ειναι;
"Άχρι καιρού..."
Θα προτιμησω το παρακατω:ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 20:26 Kαι για να ενισχύσω το πνεύμα της μουλτικούλτι αντίστασης των Νεφελίμ, προσθέτω και κάτι άλλο επίσης επικό.
"Άχρι καιρού..."
Οσοι και οσες το δεχονται, το δεχονται, για τους υπολοιπους ειναι φαντασια...ksk έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 20:50Υπάρχει μια συγκεκριμένη περιοχή ...που προστατεύεται...σχετικά τωρα με τα Νεφελίμ τι να πω...φαντασία να υπαρχειΝατάσα έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 19:59Σου ειπα πιο πανω οτι εδω η αναφορα γινεται για τους Νεφελιμ, τα τερατα και τα εκτρωματα που θα φανε ανθρωπους, στην αρχη λεει θα βασανισουν οσους ανθρωπους δεν εχουν την σφραγιδα του Θεου στα μετωπα τους και θα τους βασανισουν σαν τον σκορπιο που τσιμπαει τον ανθρωπο, στην συνεχεια ομως, οπως λεει ο Λιακος, μετα απο δυο χρονια, θα αρχισουν να τρωνε ανθρωπους αβερτα, ειτε ειναι χριστιανοι, ειτε οχι. Θα σωθουν εκεινοι που θα βρισκονται στο Αραντις, αρχαια πολη της Ελλαδας, που ξεκιναει απο την Κατερινη και φτανει μεχρι την Θεσσαλονικη, γιατι εκει δεν εχουν δικαιωμα να πατησουν οι Νεφελιμ.ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 19:53
Δεν βλέπω κάτι για την Λίλιθ, τον Μινώταυρο, λοιπά τέρατα της Αποκάλυψης.![]()
"Άχρι καιρού..."
Μα δεν είναι από μία ταινία βρε Νατάσα μου. Ένα ό,τι να 'ναι τουρλού από σκηνές ταινιών, είναι.
Μόνον οι γαλαξιακές λεγεώνες των ΕΛ και οι Βαλκυρίες λείπουν από αυτό το Αποκαλυπτικό μοντάζ για ψαγμένους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν ξερεις δηλ καμια απο αυτες τις ταινιες τουρλου εστω; Θα ηθελα να δω καμια με τα νεφελιμια να αποκεφαλιζονται απο τον Πολεμαρχο του Θεου. Και ναι, εκτος απο τους 144.000 ελληνες του στρατευματος θα ειναι και οι Ελ μαζι να βοηθουν...Μακαριοι οσοι και οσες θα το ζησουνε, οι υπολοιποι θα το δουμε απο τον ουρανο...ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 22:44Μα δεν είναι από μία ταινία βρε Νατάσα μου. Ένα ό,τι να 'ναι τουρλού από σκηνές ταινιών, είναι.
Μόνον οι γαλαξιακές λεγεώνες των ΕΛ και οι Βαλκυρίες λείπουν από αυτό το Αποκαλυπτικό μοντάζ για ψαγμένους.![]()
"Άχρι καιρού..."
Δεν είναι τουρλού οι ταινίες, τουρλού είναι το μοντάζ από σκηνές των ταινιών.Νατάσα έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 22:51Δεν ξερεις δηλ καμια απο αυτες τις ταινιες τουρλου εστω; Θα ηθελα να δω καμια με τα νεφελιμια να αποκεφαλιζονται απο τον Πολεμαρχο του Θεου. Και ναι, εκτος απο τους 144.000 ελληνες του στρατευματος θα ειναι και οι Ελ μαζι να βοηθουν...Μακαριοι οσοι και οσες θα το ζησουνε, οι υπολοιποι θα το δουμε απο τον ουρανο...ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 22:44Μα δεν είναι από μία ταινία βρε Νατάσα μου. Ένα ό,τι να 'ναι τουρλού από σκηνές ταινιών, είναι.
Μόνον οι γαλαξιακές λεγεώνες των ΕΛ και οι Βαλκυρίες λείπουν από αυτό το Αποκαλυπτικό μοντάζ για ψαγμένους.![]()
Οπότε, ο κάθε ψιλολαλημένος με λίγη κοπτοραπτική από δω, λίγη κατάλληλη μουσική προσθήκη από κει, μπορεί να τη δει πολέμαρχος του θεού.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αχ, δεν με βοηθας....τεσπα, θα ψαξω μονη μου και θα βρω μια ταινια με νεφελιμ.ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 22:59Δεν είναι τουρλού οι ταινίες, τουρλού είναι το μοντάζ από σκηνές των ταινιών.Νατάσα έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 22:51Δεν ξερεις δηλ καμια απο αυτες τις ταινιες τουρλου εστω; Θα ηθελα να δω καμια με τα νεφελιμια να αποκεφαλιζονται απο τον Πολεμαρχο του Θεου. Και ναι, εκτος απο τους 144.000 ελληνες του στρατευματος θα ειναι και οι Ελ μαζι να βοηθουν...Μακαριοι οσοι και οσες θα το ζησουνε, οι υπολοιποι θα το δουμε απο τον ουρανο...ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 22:44
Μα δεν είναι από μία ταινία βρε Νατάσα μου. Ένα ό,τι να 'ναι τουρλού από σκηνές ταινιών, είναι.
Οπότε, ο κάθε ψιλολαλημένος με λίγη κοπτοραπτική από δω, λίγη κατάλληλη μουσική προσθήκη από κει, μπορεί να τη δει πολέμαρχος του θεού.
"Άχρι καιρού..."
Εγώ είμαι άσχετη με τα μυθολογικά βρε.Νατάσα έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 23:05Αχ, δεν με βοηθας....τεσπα, θα ψαξω μονη μου και θα βρω μια ταινια με νεφελιμ.ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 22:59Δεν είναι τουρλού οι ταινίες, τουρλού είναι το μοντάζ από σκηνές των ταινιών.Νατάσα έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 22:51
Δεν ξερεις δηλ καμια απο αυτες τις ταινιες τουρλου εστω; Θα ηθελα να δω καμια με τα νεφελιμια να αποκεφαλιζονται απο τον Πολεμαρχο του Θεου. Και ναι, εκτος απο τους 144.000 ελληνες του στρατευματος θα ειναι και οι Ελ μαζι να βοηθουν...Μακαριοι οσοι και οσες θα το ζησουνε, οι υπολοιποι θα το δουμε απο τον ουρανο...
Εδώ έχεις ολόκληρο Λιακό να σου προτείνει βιβλιογραφία, όλο και κάπου θα παίζουν αντίστοιχες προτάσεις και για ταινίες, σειρές, λοιπά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ναι βρε, θα βρω και θα σας την προτεινω!ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 23:12Εγώ είμαι άσχετη με τα μυθολογικά βρε.Νατάσα έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 23:05Αχ, δεν με βοηθας....τεσπα, θα ψαξω μονη μου και θα βρω μια ταινια με νεφελιμ.ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 22:59
Δεν είναι τουρλού οι ταινίες, τουρλού είναι το μοντάζ από σκηνές των ταινιών.
Εδώ έχεις ολόκληρο Λιακό να σου προτείνει βιβλιογραφία, όλο και κάπου θα παίζουν αντίστοιχες προτάσεις και για ταινίες, σειρές, λοιπά.
"Άχρι καιρού..."
Νατάσα έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 23:17Ναι βρε, θα βρω και θα σας την προτεινω!ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 23:12Εγώ είμαι άσχετη με τα μυθολογικά βρε.Νατάσα έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 23:05
Αχ, δεν με βοηθας....τεσπα, θα ψαξω μονη μου και θα βρω μια ταινια με νεφελιμ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΓΑΛΗ, βρηκα αυτην εδω, ριξε μια ματια:
"Άχρι καιρού..."
To βιβλίο του Ενώχ, είναι ακόμη μία καταγραφή που περιγράφει την ίδια ιστορία που υπάρχει και στις άλλες μυθολογικές κοσμογονίες, που έχουν αναφερθεί. Ρίξε μια ματιά στην ελληνική Τιτανομαχία (ή Γιγαντομαχία) και των καλών ή κακών τεράτων που υπάρχουν, τους έκπτωτους ή μη αγγέλους και θα καταλάβεις τι εννοώ.
Οπότε, δεν καταλαβαίνω τί ακριβώς εννοείς εσύ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 269 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
-