Σόρυ τύπε. Εσύ αναφέρθηκες σε αυτιά.Δημοκράτης έγραψε: 27 Οκτ 2024, 17:22Μπράβο ρε Εμπεδοκλή, πέταξες σταθερά μια ακομα μαλακίαΕμπεδοκλής έγραψε: 27 Οκτ 2024, 16:21Δεξί ή αριστερό αυτί;Δημοκράτης έγραψε: 27 Οκτ 2024, 16:17
Εσύ γράφεις μαλακιες
Ο ντελιβερας στην Αθήνα σήμερα βγάζει πολύ καλά λεφτά
Ο αξιωματικός όχι. Στα 20 χρόνια υπηρεσίας ζήτημα να πάρεις 1600ε το μήνα και αυτί με 12 μισθούς
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπραβο στην νεολαια.Οι μισοί σπουδαστες στην σχολη στρατου την κοπάνισαν στον πρωτο μηνα.
-
Εμπεδοκλής
Re: Μπραβο στην νεολαια.Οι μισοί σπουδαστες στην σχολη στρατου την κοπάνισαν στον πρωτο μηνα.
-
Δημοκράτης
Re: Μπραβο στην νεολαια.Οι μισοί σπουδαστες στην σχολη στρατου την κοπάνισαν στον πρωτο μηνα.
Συνέχισε καραγκιοζακοΕμπεδοκλής έγραψε: 27 Οκτ 2024, 17:26Σόρυ τύπε. Εσύ αναφέρθηκες σε αυτιά.
-
Εμπεδοκλής
Ρε αμόρφωτο γίδι, όταν μάθεις ορθογραφία έλα να βγάλεις φωνή. Μέχρι τότε μόκο...Δημοκράτης έγραψε: 27 Οκτ 2024, 17:40Συνέχισε καραγκιοζακο
-
Δημοκράτης
Λέω να συνεχίσω να κάνω ότι θέλω και να σε γράψω στα @@ μου αρχικομπλεξικε καρακγιοζακοΕμπεδοκλής έγραψε: 27 Οκτ 2024, 17:44Ρε αμόρφωτο γίδι, όταν μάθεις ορθογραφία έλα να βγάλεις φωνή. Μέχρι τότε μόκο...
Δεν σε χάλασε αποτυχημένη μαϊμού
-
Εμπεδοκλής
Εγώ μάλλον λέω ότι σταματάς να ξύνεσαι στη γκλίτσα του τσοπάνη όταν αυτή σε ράβδισε. Καλή απόφαση...Δημοκράτης έγραψε: 27 Οκτ 2024, 17:49Λέω να συνεχίσω να κάνω ότι θέλω και να σε γράψω στα @@ μου αρχικομπλεξικε καρακγιοζακοΕμπεδοκλής έγραψε: 27 Οκτ 2024, 17:44Ρε αμόρφωτο γίδι, όταν μάθεις ορθογραφία έλα να βγάλεις φωνή. Μέχρι τότε μόκο...
Δεν σε χάλασε αποτυχημένη μαϊμού![]()
Τα ποσά αυτά είναι αρκετά δύσκολα να τα βρει κάποιος στον ιδιωτικό τομέα.Scouser έγραψε: 27 Οκτ 2024, 16:27Κάτω από 25.000 το χρόνο (είναι βλακώδες να το πας με το μήνα γιατί μιλάμε για 12 μισθούς, όχι 14 όπως στον ιδιωτικό τομέα) βγάζει ένας συνταγματάρχης με 30+ χρόνια υπηρεσίας και δύο παιδιά. Κοντά στα 15.000 ο ΕΠΟΠ με 20+ χρόνια υπηρεσίας και επίσης με δύο παιδιά. Αυτά είναι αστεία λεφτά, ακόμα και για τα σημερινά ελληνικά δεδομένα, εκτός αν ο άλλος είναι πια εντελώς γίδι. Ομολογουμένως έχουν πάρα πολλά τέτοια οι ΕΔ, αλλά όποιος την παλεύει έστω στοιχειωδώς, μπορεί να τα βρει αυτά τα λεφτά χωρίς να χρειαστεί να τρέχει όλη του την καριέρα σε κωλότρυπες στην επικράτεια και να ψάχνει διαρκώς καινούργια σπίτια και σχολεία.zteo έγραψε: 27 Οκτ 2024, 13:18Καταλαβαίνω να μου πει ένας αξιωματικός στην αρχή ότι δυσκολεύομαι οικονομικά. Μετά όσο ανεβαίνει σε βαθμό εξελίσσεται οικονομικά αλλά αυτό γίνεται μετά από χρόνια και δεν ακυρώνει τις οικονομικές δυσκολίες της αρχής.
Εάν παρατάνε κάποιοι θεωρώντας ότι θα τα βρουν αλλού με καλύτερες εργασιακές συνθήκες τότε είναι βαθιά νυχτωμενοι.
Σε καμία των περιπτώσεων δεν τα παίρνει ένας ντελιβερας που εάν φτάνει στα 10.000 τον χρόνο με 24 μισθούς πρέπει να κάνει πάρτυ.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
Δημοκράτης
Εσύ πέταξες μια ακομα μαλάκιαΕμπεδοκλής έγραψε: 27 Οκτ 2024, 17:51Εγώ μάλλον λέω ότι σταματάς να ξύνεσαι στη γκλίτσα του τσοπάνη όταν αυτή σε ράβδισε. Καλή απόφαση...Δημοκράτης έγραψε: 27 Οκτ 2024, 17:49Λέω να συνεχίσω να κάνω ότι θέλω και να σε γράψω στα @@ μου αρχικομπλεξικε καρακγιοζακοΕμπεδοκλής έγραψε: 27 Οκτ 2024, 17:44
Ρε αμόρφωτο γίδι, όταν μάθεις ορθογραφία έλα να βγάλεις φωνή. Μέχρι τότε μόκο...
Καμία αντίρρηση να επανέλθουν ο 13 και 14 μισθός στο δημόσιο.Δημοκράτης έγραψε: 27 Οκτ 2024, 16:17Εσύ γράφεις μαλακιεςzteo έγραψε: 27 Οκτ 2024, 13:18Εγώ απλά ανέφερα ότι είναι μαλακια να γράφετε ότι οι αξιωματικοί πληρώνονται λιγότερο απο ντελιβεραδες.Δημοκράτης έγραψε: 27 Οκτ 2024, 08:54
Οι ντλειβεραδες και οι υπάλληλοι σούπερ μάρκετ τα παίρνουν αυτά τα λεφτά και παίρνουν και 2 έξτρα μισθούς τον χρόνο που οι στρατιωτικοί δεν τους παίρνουν
Κια επιπλέον δεν θα φάνε 3 4 χρόνια πρακτικά απλήρωτη σε μια σχολή που θα βγαίνουν μόνο το σκ. Οκ τώρα λένε θα τους δίνουν 600ε από την σχολή, το λύσαμε το πρόβλημα
Επίσης ο ανειδίκευτου εργάτης, που για τόσο τους πληρώνουν, δεν έχει μετάθεση κάθε 2 χρόνια , δεν θα κάνει 24 ωρες βάρδιες μπορεί και 2 φορές την βδομάδα
Το ν απλήρωτους τον αξιωματικό ή και τον υπαξιωματικο λιγότερο από χιλιάρικο είναι απλά ντροπή για το κράτος
Γενικά οι αξιωματικοί είναι καλά αμοιβομενοι στην σημερινή Ελληνική πραγματικότητα. Αλλά δεν αποδέχομαι την φιλοσοφία του Χοτζα ούτε το mode κοινωνικού αυτοματισμού.
Καταλαβαίνω να μου πει ένας αξιωματικός στην αρχή ότι δυσκολεύομαι οικονομικά. Μετά όσο ανεβαίνει σε βαθμό εξελίσσεται οικονομικά αλλά αυτό γίνεται μετά από χρόνια και δεν ακυρώνει τις οικονομικές δυσκολίες της αρχής.
Ο αξιωματικός όχι. Στα 20 χρόνια υπηρεσίας ζήτημα να πάρεις 1600ε το μήνα και αυτί με 12 μισθούς
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
Εμπεδοκλής
Εντάξει, εντάξει. Σου έχω φωτογραφία από τον ποπό σου.Δημοκράτης έγραψε: 27 Οκτ 2024, 18:06Εσύ πέταξες μια ακομα μαλάκιαΕμπεδοκλής έγραψε: 27 Οκτ 2024, 17:51Εγώ μάλλον λέω ότι σταματάς να ξύνεσαι στη γκλίτσα του τσοπάνη όταν αυτή σε ράβδισε. Καλή απόφαση...Δημοκράτης έγραψε: 27 Οκτ 2024, 17:49
Λέω να συνεχίσω να κάνω ότι θέλω και να σε γράψω στα @@ μου αρχικομπλεξικε καρακγιοζακο
![]()

zteo έγραψε: 27 Οκτ 2024, 18:06 Σε καμία των περιπτώσεων δεν τα παίρνει ένας ντελιβερας που εάν φτάνει στα 10.000 τον χρόνο με 24 μισθούς πρέπει να κάνει πάρτυ.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
-
Δημοκράτης
Δεν είναι θέμα το αν θα τους δώσουν περισσότερα λεφτά ως 13ος και 14ος μισθός. Η περικοπή έγινε στα "δωρα"καθαρα γιατί ήταν ευκολότερο να γίνει νομικά.zteo έγραψε: 27 Οκτ 2024, 18:08Καμία αντίρρηση να επανέλθουν ο 13 και 14 μισθός στο δημόσιο.Δημοκράτης έγραψε: 27 Οκτ 2024, 16:17Εσύ γράφεις μαλακιεςzteo έγραψε: 27 Οκτ 2024, 13:18
Εγώ απλά ανέφερα ότι είναι μαλακια να γράφετε ότι οι αξιωματικοί πληρώνονται λιγότερο απο ντελιβεραδες.
Γενικά οι αξιωματικοί είναι καλά αμοιβομενοι στην σημερινή Ελληνική πραγματικότητα. Αλλά δεν αποδέχομαι την φιλοσοφία του Χοτζα ούτε το mode κοινωνικού αυτοματισμού.
Καταλαβαίνω να μου πει ένας αξιωματικός στην αρχή ότι δυσκολεύομαι οικονομικά. Μετά όσο ανεβαίνει σε βαθμό εξελίσσεται οικονομικά αλλά αυτό γίνεται μετά από χρόνια και δεν ακυρώνει τις οικονομικές δυσκολίες της αρχής.
Αλλά οι μισθοι που δινονται αυτη τη στιγμη σε στρατιωτικός, καθηγητές, γιατρούς είναι κανονική ντροπή
Ένας οδοντίατρος του ΙΚΑ σήμερα πληρώνεται 1000ε το μήνα. Ένας καθηγητής γυμνασίου-λυκείου αρχίζει με 800κατι. Τα ίδια χάλια φυσικά ασχολούνται και στους μπάτσους.
Ένας ντελιβερας ή ενας ανειδίκευτους εργάτης θα τα βγάλει αυτά χωρίς μεταθέσεις, χωρίς σπουδές και κυρίως χωρίς επιλογές να φύγει απλώς στο εξωτερικό. Ε αν συνεχίσει έτσι το ελληνικό κράτος θα συνεχίσει να έχει για δυ μόνο τους άχρηστους και τους τεμπέληδες
Κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν θα πάει να δουλέψει για το ελληνικό κρατος
-
Δημοκράτης
Κάθε ποστ και μεγαλύτερη μαλάκια αποτυχημενε καραγκιοζακο;Εμπεδοκλής έγραψε: 27 Οκτ 2024, 18:09Εντάξει, εντάξει. Σου έχω φωτογραφία από τον ποπό σου.Δημοκράτης έγραψε: 27 Οκτ 2024, 18:06Εσύ πέταξες μια ακομα μαλάκιαΕμπεδοκλής έγραψε: 27 Οκτ 2024, 17:51
Εγώ μάλλον λέω ότι σταματάς να ξύνεσαι στη γκλίτσα του τσοπάνη όταν αυτή σε ράβδισε. Καλή απόφαση...![]()
![]()
-
Εμπεδοκλής
Ώχου με το ψυχάκι, ξεπέρασε το. Υπάρχουν άλλοι πιο ξύπνιοι και επιτυχημένοι από εσένα, ή τουλάχιστον ξέρουν να γράφουν χωρίς ορθογραφικά. Τί να κάνουμε; Να γράφουμε λάθος ώστε να αισθάνεσαι καλά;
-
Δημοκράτης
Εμπεδοκλής έγραψε: 27 Οκτ 2024, 18:28 Ώχου με το ψυχάκι, ξεπέρασε το. Υπάρχουν άλλοι πιο ξύπνιοι και επιτυχημένοι από εσένα, ή τουλάχιστον ξέρουν να γράφουν χωρίς ορθογραφικά. Τί να κάνουμε; Να γράφουμε λάθος ώστε να αισθάνεσαι καλά;
Εσύ πάντως σίγουρα δεν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία.Εμπεδοκλής έγραψε: 27 Οκτ 2024, 18:28 Υπάρχουν άλλοι πιο ξύπνιοι και επιτυχημένοι από εσένα, ή τουλάχιστον ξέρουν να γράφουν χωρίς ορθογραφικά.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 448 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos