Γω είχα ζαλάδα από ψιλοπίεση το πρωί,αλλά φυσικά γύρισα να κοιτάξω την κωλάρα που περνούσε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι στεναχωρημενος
Re: Είμαι στεναχωρημενος
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Πες στη γραμματέα ότι λόγω μεσης δεν κάνει να σπρώχνεις, η γυναίκα σου δεν το καταλαβαίνει, άρα πρέπει να βρεις παρτενέρ για σεξ που να τα κάνει όλα αυτη και να ακολουθεί πρόθυμα οδηγίες, άσε το τηλέφωνο σου και φύγε.
Δώσε έξτρα έμφαση στο "πρόθυμα" και να την κοιτάς στα μάτια όταν το πεις. Μη ντρέπεσαι, είναι μια ειλικρινής και τίμια πρότασις, εξάλλου αυτή το ξεκίνησε
Δώσε έξτρα έμφαση στο "πρόθυμα" και να την κοιτάς στα μάτια όταν το πεις. Μη ντρέπεσαι, είναι μια ειλικρινής και τίμια πρότασις, εξάλλου αυτή το ξεκίνησε
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- Communio Sancta
Ρε φίλε, φος, εύχομαι καλή δύναμη και να παν όλα καλά.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
Φοβάσαι, λογικό ειναι, κυκλοφορούνε κομπογιαννίτες εκει εξω. Θα στην κάνουμε εμεις αν θες, τιμή μας να σε ανοίξουμε στα δυο να σε φτιάξουμε.
...εις αυτομετριέται και μετανιώνοντας αποδίδει την ταλαιπωρία του σε δίκαιη ανταπόδοση (αν κατάλαβα σωστά)...sharp έγραψε: 06 Σεπ 2024, 12:19Όσον αφορά το τελευταίο:Spoiler
Σου εύχομαι περαστικά.foscilis έγραψε: 06 Σεπ 2024, 01:18 Έχει σοβαρή ζημιά η μέση μου, τουλαχιστον 5 σπονδυλοι έχουν πρόβλημα σύμφωνα με τη μαγνητική. Πονάω 35 μέρες συνεχόμενα. Πρέπει να σηκώνομαι κάθε 20 λεπτά όταν κάθομαι γιατι αλλιώς πονάει ακραία. Πήρα φάρμακα που βοήθησαν αλλά με το που τα έκοψα ξαναχειροτερεψε.
Tωρα η γιατρός μου απαγόρεψε το γυμναστήριο και όλα τα βάρη (άρα αντίο κηπουρικη) και μου έγραψε φυσιοθεραπείες και ένα νευρολογικο φαρμακο σπου θα με χαζέψει και για 3 μήνες δε θα μπορώ να πιω ξύδια. Γιατί αν και οι κοιλες υποχώρησαν με τα άλλα φάρμακα, το νεύρο παραμένει φρικαρισμενο.
Επίσης μου επιβεβαίωσε ότι θα κοντυνω.
Η τρίτη ηλικία είναι σκατα.
Κάποτε ήμουν 24 χρόνων σε αυτό το φόρουμ και το σπατάλησα να βρίζω μαλακες που είχαν άδικο για μαλακιες ενω οι πιο πολλοι δεν ηταν εντελως μαλακες.![]()
Την εργασία όρθιος την έχεις ανακαλύψει, υποθέτω. Πολλοί εργάζονται σε γραφεία που υψώνονται, ώστε να μην κάθονται όλη μέρα και θεωρείται άκρως υγειινό.ἁμαρτίας νεότητός μου καὶ ἀγνοίας μου μὴ μνησθῇς· κατὰ τὸ ἔλεός σου μνήσθητί μου, σύ, ἕνεκεν χρηστότητός σου, Κύριε.
...έτερος τον παραπέμπει για βοήθεια και ανάπαυση στον Ψ 25:7 (αυτό το κατάλαβα σίγουρα σωστά)
Ξανακοιτάω τη διεύθυνση και είμαι ακόμα στο πχώρουμ...
ο εις είναι ο φόσι και ο έτερος ο sharp...
Μέγας είσαι Κύριε και θαυμαστά τα έργα Σου!
Μπράβο σας ρε μάγκες. Respect και στους δυό σας...
φόσι μην επιτρέψεις σε κανέναν να θολώσει ότι σου υπαγορεύει η συνείδησή σου κατά την αυτοκριτική...γενικά
τροχισμένε...μην ξανασκεφτείς ότι δεν πιστεύεις...τουλάχιστον μην το ξαναδηλώσεις
just my 0.02
ΥΓ Πρὸς σέ, Κύριε, ὕψωσα τὴν ψυχήν μου.
Θεὲ μου, ἐπὶ σὲ ἤλπισα· ἄς μή καταισχυνθῶ,...
Βεβαίως πάντες οἱ προσμένοντές σε δὲν θέλουσι καταισχυνθῆ·...
Δεῖξόν μοι, Κύριε, τὰς ὁδοὺς σου· δίδαξόν με τὰ βήματά σου.
Ὁδήγησόν με ἐν τῇ ἀληθείᾳ σου καὶ δίδαξόν με· διότι σὺ εἶσαι ὁ Θεὸς τῆς σωτηρίας μου· σὲ προσμένω ὅλην τὴν ἡμέραν.
...Ἕνεκεν τοῦ ὀνόματός σου, Κύριε, συγχώρησον τὴν ἀνομίαν μου, διότι εἶναι μεγάλη.
Τίς εἶναι ὁ ἄνθρωπος ὁ φοβούμενος τὸν Κύριον; αὐτὸν θέλει διδάξει τὴν ὁδόν, τὴν ὁποίαν πρέπει νὰ ἐκλέξῃ·
Ἡ ψυχή αὐτοῦ θέλει κατοικεῖ ἐν ἀγαθοῖς, καὶ τὸ σπέρμα αὐτοῦ θέλει κληρονομήσει τὴν γῆν.
Αμήν!
ε καλα, με ενα μπουκάλι ρούμι η αυτοκριτική δεν μετράει νομιζω. Ειναι σαν μια γραμματέα που την πέφτει σε σακατεμένους για να σπάσει πλάκα, δεν τα θελει ο Θεός αυτα.student έγραψε: 06 Σεπ 2024, 18:05 φόσι μην επιτρέψεις σε κανέναν να θολώσει ότι σου υπαγορεύει η συνείδησή σου κατά την αυτοκριτική...γενικά
Ευκαιρία για PR στα deadlifts, δικέ μου!
Σκατά στις συμβατικές θεραπείες! Οι γιατροί και όλοι οι άσχετοι θέλουν να σε κάνουν σαν τα μούτρα τους. Πλαδαρό, να πίνεις ρετσινές και να βλέπεις σειρές στο Νετφλιξ. Φτύσε τους στα μούτρα και άρπαξε την μοναδική ευκαιρία που σου δίνεται, να γίνεις ο άνθρωπος με τον ανυπόφορο πόνο που σηκώνει 200+ κιλά άρσεις θανάτου!
Κόντρα στην κόντρα, φορτώνεις κιλά, σηκώνεις μέχρι λιποθυμίας από τον πόνο ή την πίεση! Ζήσε στο 110%!
Σκατά στις συμβατικές θεραπείες! Οι γιατροί και όλοι οι άσχετοι θέλουν να σε κάνουν σαν τα μούτρα τους. Πλαδαρό, να πίνεις ρετσινές και να βλέπεις σειρές στο Νετφλιξ. Φτύσε τους στα μούτρα και άρπαξε την μοναδική ευκαιρία που σου δίνεται, να γίνεις ο άνθρωπος με τον ανυπόφορο πόνο που σηκώνει 200+ κιλά άρσεις θανάτου!
Κόντρα στην κόντρα, φορτώνεις κιλά, σηκώνεις μέχρι λιποθυμίας από τον πόνο ή την πίεση! Ζήσε στο 110%!
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Lyrica σε γραψαν?
διαβαζω...
καλο κουραγιο και ατσαλενιος
διαβαζω...
Υπάρχουν στοιχεία που υποδεικνύουν μικρό όφελος και σημαντικό κίνδυνο σε άτομα με χρόνια οσφυαλγία.[44][45] Τα στοιχεία για το όφελος από την απόσυρση αλκοόλ είναι φτωχά όσον αφορά το 2016.[46]
(αλλα θα τα εχεις διαβασει....)Η έκθεση στην πρεγκαμπαλίνη σχετίζεται με αύξηση βάρους, υπνηλία και κόπωση, ζάλη, ίλιγγος, οίδημα στα πόδια, διαταραγμένη όραση, απώλεια συντονισμού και ευφορία.[47] Έχει προφίλ ανεπιθύμητων ενεργειών παρόμοιο με άλλα κατασταλτικά του κεντρικού νευρικού συστήματος.[48] Οι ανεπιθύμητες ενέργειες που σχετίζονται με τη χρήση πρεγκαμπαλίνης περιλαμβάνουν:[49]
Πολύ συχνές (> 10% των ατόμων με πρεγκαμπαλίνη): ζάλη, υπνηλία.
Συχνές (1-10% των ατόμων με πρεγκαμπαλίνη): θολή όραση, διπλωπία, αυξημένη όρεξη και επακόλουθη αύξηση βάρους, ευφορία, σύγχυση, έντονα όνειρα, αλλαγές στη λίμπιντο (αύξηση ή μείωση), ευερεθιστότητα, αταξία, αλλαγές προσοχής, αίσθημα υψηλής μη φυσιολογικός συντονισμός, διαταραχή της μνήμης, τρόμος, δυσαρθρία, παραισθησία, ίλιγγος, ξηροστομία και δυσκοιλιότητα, έμετος και μετεωρισμός, στυτική δυσλειτουργία, κόπωση, περιφερικό οίδημα, αίσθηση των επιπτώσεων της μεθυσίας, ανώμαλο περπάτημα, εξασθένιση, ρινοφαρυγγίτιδα, αυξημένα επίπεδα κινάσης κρεατίνης.
Σπάνια (0,1-1% των ατόμων με πρεγκαμπαλίνη): κατάθλιψη, λήθαργος, διέγερση, ανοργασία, ψευδαισθήσεις, μυόκλωνος, υποαισθησία, υπεραισθησία, ταχυκαρδία, υπερβολική σιελόρροια, υπογλυκαιμία, εφίδρωση, έξαψη, εξάνθημα, μυϊκή κράμπες, μυαλγία, αρθραλγία, ακράτεια ούρων, δυσουρία, θρομβοκυτταροπενία, λογισμός νεφρού
Σπάνιες (<0,1% των ατόμων με πρεγκαμπαλίνη): ουδετεροπενία, καρδιακός αποκλεισμός πρώτου βαθμού, υπόταση, υπέρταση, παγκρεατίτιδα, δυσφαγία, ολιγουρία, ραβδομυόλυση, αυτοκτονικές σκέψεις ή συμπεριφορά.[50]
καλο κουραγιο και ατσαλενιος
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
- omg kai 3 lol
θετικο που το αντιμετωπιζεις με χιουμορ, υπομονη και ολα θα πανε καλα εφοσον τωρα γνωριζεις
- masterridley
- Phorum.gr user: masterridley
Οριακά σενάριο τσόντας. Ρε όντως είναι έτσι η ζωή σας εσας των μορφονιών (easy mode) ή μας δουλεύετε για να ζηλεύουμε;foscilis έγραψε: 06 Σεπ 2024, 14:15 ρε φίλε με το που μπαίνουν μέσα οι προηγούμενοι, γυρνάει και μου λέει
-"σας θυμόμουν γιατί έχετε το αγαπημένο μου όνομα"
-"δηλαδή ποιο?" (ειλικρινά νόμιζα ότι εννοούσε το επίθετο γιατί έχει πλάκα)
-"Δημήτρης"
-"α κι εμένα είναι το αγαπημένο μου"
-"ξέρετε είναι το τέταρτο πιο σέξι όνομα που υπάρχει"
-"κατά τη γνώμη μου δεν ισχύει, είναι το πρώτο"
ως εκεί καλά, δηλαδή μπορείς να το πεις και ακαδημαϊκή συζήτηση στην οποία μάλιστα συμφωνούσαμε αρκετά.
Μετά προσθέτει
- "ξέρετε γιατί είναι το αγαπημένο μου; Γιατί μόνο με Δημήτρηδες έχω κάνει σχέσεις"
- "..."
- "είχα έναν κάποτε που τον λέγανε (κάτι άλλο δε θυμάμαι τώρα αλλά ήταν όντως μαλάκια όνομα), χάλια ήταν στο κρεβάτι"
- "δεν εκπλήσσομαι"
- "είμαι σίγουρη ότι θα καταλήξω με έναν Δημήτρη για μεγάλο έρωτα της ζωής μου"
- "..."
Πάντως βλέπω έμεινες ενεός 2 φορές, έλλειψη practice ή η τύπισσα δεν βλεπότανε (moles και μονόφρυδο) οπότε είχες κριντζάρει μέσα σου έτσι ->
Βέβαια αν το επίθετο είναι πχ Βαρδινογιάννης ή Κασιδόκωστας εξηγούνται πολλά.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- masterridley
- Phorum.gr user: masterridley
Αυτό του λεώ και γω ρε, standing desk για να ανέβει level. Παράβαλε:Imperium έγραψε: 06 Σεπ 2024, 13:56 Standing desk, να κάνεις και στυλάκι.
https://news.sky.com/story/the-story-of ... 5-12249571
Περαστικά - αν και σου εύχομαι - δεν θα σου πω, γιατί δεν τα πιστεύεις. Μη σε στενοχωρήσω κι άλλο...
φλώρο Linus

με gigachad Linus (πρόσεξε και τον διάδρομο από κάτω, no laziness allowed)

Χα...μακάρι να ταν τόσο απλό...
να αρκούσε απλά ένα μπουκάλι ρούμι στα δύο για να λάβει χώρα όποια βαθιά αυτοκριτική, ακολουθούμενη από όποια ειλικρινή μετάνοια για τα όποια όσα η αυτοκριτική αυτοκατακρίνει...
όλοι σχεδόν, σωσμένοι θα μασταν...και δεν νομίζω να Τον χάλαγε
Κι όμως, από μικρό κι από τρελλό (κι από πιωμένο) μαθαίνεις την αλήθεια.enaon έγραψε: 06 Σεπ 2024, 18:20ε καλα, με ενα μπουκάλι ρούμι η αυτοκριτική δεν μετράει νομιζω. Ειναι σαν μια γραμματέα που την πέφτει σε σακατεμένους για να σπάσει πλάκα, δεν τα θελει ο Θεός αυτα.student έγραψε: 06 Σεπ 2024, 18:05 φόσι μην επιτρέψεις σε κανέναν να θολώσει ότι σου υπαγορεύει η συνείδησή σου κατά την αυτοκριτική...γενικά
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 464 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-
- 2 Απαντήσεις