!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΚΟΚ: Τέλος ο καφές στην οδήγηση
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Re: ΚΟΚ: Τέλος ο καφές στην οδήγηση
Όπως είπε και ο βαντονος πιο πάνω, τι καγκουριλικια είναι αυτά με τον καφέ στο χέρι, στο μηχανάκι, στο αυτοκίνητο ,εν κινήσει, από το ένα δωμάτιο στο άλλο κλπ;
Ο καφές είναι ιεροτελεστία χαλάρωσης, να αραξεις να τον απολαύσεις.
Ο καφές πίνεται πάντα ζεστός. Όποιος πει την μαλακια του στυλ "μα να πιω ζεστό καφέ το καλοκαίρι;" , ναι ρε μλκ να πίνεις ζεστό καφέ το καλοκαίρι, άμα θες να πίνεις παγωμένο καφέ το καλοκαίρι τοτε να πίνεις και ζεστή μπύρα το χειμώνα ρε μλκ.
Ο καφές είναι ιεροτελεστία χαλάρωσης, να αραξεις να τον απολαύσεις.
Ο καφές πίνεται πάντα ζεστός. Όποιος πει την μαλακια του στυλ "μα να πιω ζεστό καφέ το καλοκαίρι;" , ναι ρε μλκ να πίνεις ζεστό καφέ το καλοκαίρι, άμα θες να πίνεις παγωμένο καφέ το καλοκαίρι τοτε να πίνεις και ζεστή μπύρα το χειμώνα ρε μλκ.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
-
Machine ghost
Ρε η ελλάδα ειναι : τύπος σε παπι με σορτσακι και διχαλο, να οδηγα σταυροπόδι με ελευθερο ποδι να αλλαζει ταχύτητες,
με την κινητούμπα στο αυτί και φρέντο εσπρεσο στο αριστερό , και τσιγαρούλα αναμεσα σε παραμεσο και μικρό δάχτυλο.
Αυτά, που λέτε στην κοπενγχαγκεν μόνο.
Ααα ναι το κράνος στον αγκώνα.
με την κινητούμπα στο αυτί και φρέντο εσπρεσο στο αριστερό , και τσιγαρούλα αναμεσα σε παραμεσο και μικρό δάχτυλο.
Χασκογελάνε τα δάσα.
Πραγματικα δεν μπορω να κανω εικονα αυτο που λες επειδη οταν εισαι σε κινδυνο ειτε εσυ ειτε καποιος αλλος, θα επικεντρωθεις στον κινδυνο και τιποτα αλλο δεν θα εχει σημασια. Δεν θα εχει νοημα αν χυθηκε πανω σου ο καφες για να σου κοστισει δευτερολεπτα στην αντιδραση. Ετυχε να χυθει καταλαθος ο καφες την ωρα που οδηγουσα, χωρις να υπαρχει ο οποιοσδηποτε κινδυνος και απλα συνεχιζα να οδηγαω κανονικα μεχρι να βρω τοπο να παρκαρω για να καθαρισω το αμαξι.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 02 Σεπ 2024, 08:33Δεν είναι σίγουρο ότι θα αφήσεις τον καφέ αλλά κι αν υποθέσουμε ότι τον πέταξες ενώ πριν τον είχες κοντά στο στήθος σου, θα πέσει επάνω σου, αυτό θα προσθέσει στον πανικό σου και θα θα κοστίσει πολύτιμα δεύτερα. Στο τέλος δεν είναι όλα τα ατυχήματα σοβαρά ή θανατηφόρα. Ας πούμε κάποιος θα προτιμήσει να συνεχίσει να έχει στο χέρι τον καφέ απ' το να αποφύγει μια γάτα, κάτι που θα έκανε αν δεν κρατούσε τίποτα. Για το τι τα προκαλεί είμαι σίγουρος ότι πολλά ατυχήματα έγιναν λόγω κινητού π.χ. μα ποτέ δεν καταγράφηκαν ως τέτοια. Μην με παρεξηγείς, δεν λέω ότι το μέτρο είναι σωστό. Λέω ότι δεν είναι απολύτως λάθος. Από προσωπική πείρα επειδή ταξιδεύω αρκετά με αμάξι και πίνω φυσικά πολύ καφέ, την ώρα που σηκώνω το ποτήρι εν κινήσει για να πιω δεν αισθάνομαι ότι έχω τον πλήρη έλεγχο.Casp έγραψε: 01 Σεπ 2024, 19:23Έλα τώρα ρε συ. Να κρατάς κινητό και να βλέπεις το κινητό ναι οκ το καταλαβαίνω επειδή ΔΕΝ είσαι συγκεντρωμένος στον δρόμο.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 01 Σεπ 2024, 14:05
Κι εγώ την περισσότερη ώρα με το ένα χέρι οδηγω χωρίς να σημαίνει ότι κρατάω καφέ με το άλλο. Η έννοια της απαγόρευσης καταλαβαίνω ότι αφορά τον χρόνο αντίδρασης σε περίπτωση που κάτι συμβεί γιατί όταν έχεις ένα ελεύθερο χέρι που δεν κάνει τίποτα εύκολα και γρήγορα σε ώρα ανάγκης μπορεί να τοποθετηθεί στο τιμόνι. Όταν όμως κρατάς καφέ ή κινητό είναι κομματάκι δύσκολο.
Το να κοιτάς τον δρόμο όμως και να είσαι συγκεντρωμένος αλλά να πίνεις μια γουλιά απ' τον καφέ σου, αν πεταχτεί ένα μωρό στο δρόμο ή ένα ζωάκι, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ θα πατήσεις φρένο και θα αφήσει το χέρι σου αυτόματα τον ριμαδοκαφέ λόγω ενστικτωδούς αντίδρασης. Την στιγμή που αντικρύζεις τον κίνδυνο, το τελευταίο που θα σκεφτεί κανείς είναι τον καφέ. Δεν θα σε εμποδίσει ο καφές ή οτιδήποτε άλλο κρατάς εκείνη την ώρα ή κάνεις (πχ να "παίζεις" με τις ρυθμίσεις των πλήκτρων ή την μουσική) να πάρεις το τιμόνι ή να ρίξεις την ταχύτητα. Απλά τα κάνουν τραγικά για να το δικαιολογήσουν. Αλλά όντως τώρα, έχει γίνει ποτέ ατύχημα επειδή κάποιος έπινε καφέ εκείνη την στιγμή; Και το ατύχημα έγινε εξαιτίας του καφέ; Πόσα τέτοια ατυχήματα έγιναν για να δικαιολογείται το μέτρο;
Και εγω απο προσωπικη εμπειρια μιλαω επειδη και εγω χρησιμοποιω συνεχως το αμαξι. Παλια εκοβα 150 χλμ την μερα. Πινω πολλες φορες καφε σαν οδηγαω και ισα ισα που αν δεν το εκανα η οδηγηση θα μου εφερνε υπνηλια - εκει ηταν που θα κινδυνευα και εγω και οι αλλοι. Και αυτα τα λιγα δευτερολεπτα που κραταω τον καφε και πινω, δεν ενιωσα στιγμη οτι χανω τον παραμικρο ελεγχο στο αμαξι επειδη κοιταω τον δρομο και ειμαι συγκεντρωμενη. Αλλα πραγματα που δεν εχουν απαγορευτει ειναι πολυ πιο σοβαρα και μπορει να κοστισουν ζωες (πχ να οδηγας αυπνος ή μετα απο πολυωρη εργασια)
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
-
Εμπεδοκλής
Για κάτι τέτοιους υπάρχει και ο κυριούλης παρακάτω:Machine ghost έγραψε: 03 Σεπ 2024, 08:36 Ρε η ελλάδα ειναι : τύπος σε παπι με σορτσακι και διχαλο, να οδηγα σταυροπόδι με ελευθερο ποδι να αλλαζει ταχύτητες,

-
Machine ghost
εμμμ τι σας λέω τόση ώρα κύριε διευθυντά! στα υπόψιν πως ο τύπος με την πάπια είναι 70 χρόνων και βάλε , διπλωμα αδειαΕμπεδοκλής έγραψε: 03 Σεπ 2024, 09:48Για κάτι τέτοιους υπάρχει και ο κυριούλης παρακάτω:Machine ghost έγραψε: 03 Σεπ 2024, 08:36 Ρε η ελλάδα ειναι : τύπος σε παπι με σορτσακι και διχαλο, να οδηγα σταυροπόδι με ελευθερο ποδι να αλλαζει ταχύτητες,
![]()
Χασκογελάνε τα δάσα.
- Eθνικοκοινωνιστης
ειπαμε,κανουν οτι και ο τρελος με το κασκολ λιγο πριν πεσει 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Machine ghost
αμ δε!σχολιάζει και τα χυμενα μυαλα πιτσιρικάδων, εχει θάψει ουκ ολίγους.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 03 Σεπ 2024, 09:57 ειπαμε,κανουν οτι και ο τρελος με το κασκολ λιγο πριν πεσει![]()
Χασκογελάνε τα δάσα.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
το βλεπω και κανω raise με δυο μηχανες διας που προχτες μπροστα στα ματια μου περασαν κοκκινο και εστριψαν αναποδα σε μονοδρομο απλα για να κοψουν δρομο - οχι γιατι κυνηγουσαν καποιονjason0 έγραψε: 02 Σεπ 2024, 23:59 Μου βγήκαν πριν 2 ώρες 2 μαλακισμένα ανάποδα σε μονοδρομο ακριβως πάνω στη στροφή με ηλεκτρονικο πατινι, κοντεψα να ρίξω το αμάξι στα δέντρα μην τους λιώσω
Ο καφές είναι το πρόβλημα
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Υδράργυρος
Σε μια χώρα που λαδώνεις για να πάρεις δίπλωμα, είναι γελοίο να συζητάμε για τον καφέ
Υδράργυρος έγραψε: 03 Σεπ 2024, 11:29 Σε μια χώρα που λαδώνεις για να πάρεις δίπλωμα, είναι γελοίο να συζητάμε για τον καφέ

-
Mike Bassett
Στην Αμερική απαγορεύεται οτιδήποτε το πόσιμο μέσα στο αυτοκίνητο, ακόμα και για τους επιβάτες.
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Καλό θα σας κάνει.
Και εγώ είμαι καλός στο πέταγμα τσεκουριού, απορώ γιατί απαγορεύουν στον κόσμο να πετάει τσεκούρια δεξιά και αριστερά.Casp έγραψε: 03 Σεπ 2024, 09:45Πραγματικα δεν μπορω να κανω εικονα αυτο που λες επειδη οταν εισαι σε κινδυνο ειτε εσυ ειτε καποιος αλλος, θα επικεντρωθεις στον κινδυνο και τιποτα αλλο δεν θα εχει σημασια. Δεν θα εχει νοημα αν χυθηκε πανω σου ο καφες για να σου κοστισει δευτερολεπτα στην αντιδραση. Ετυχε να χυθει καταλαθος ο καφες την ωρα που οδηγουσα, χωρις να υπαρχει ο οποιοσδηποτε κινδυνος και απλα συνεχιζα να οδηγαω κανονικα μεχρι να βρω τοπο να παρκαρω για να καθαρισω το αμαξι.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 02 Σεπ 2024, 08:33Δεν είναι σίγουρο ότι θα αφήσεις τον καφέ αλλά κι αν υποθέσουμε ότι τον πέταξες ενώ πριν τον είχες κοντά στο στήθος σου, θα πέσει επάνω σου, αυτό θα προσθέσει στον πανικό σου και θα θα κοστίσει πολύτιμα δεύτερα. Στο τέλος δεν είναι όλα τα ατυχήματα σοβαρά ή θανατηφόρα. Ας πούμε κάποιος θα προτιμήσει να συνεχίσει να έχει στο χέρι τον καφέ απ' το να αποφύγει μια γάτα, κάτι που θα έκανε αν δεν κρατούσε τίποτα. Για το τι τα προκαλεί είμαι σίγουρος ότι πολλά ατυχήματα έγιναν λόγω κινητού π.χ. μα ποτέ δεν καταγράφηκαν ως τέτοια. Μην με παρεξηγείς, δεν λέω ότι το μέτρο είναι σωστό. Λέω ότι δεν είναι απολύτως λάθος. Από προσωπική πείρα επειδή ταξιδεύω αρκετά με αμάξι και πίνω φυσικά πολύ καφέ, την ώρα που σηκώνω το ποτήρι εν κινήσει για να πιω δεν αισθάνομαι ότι έχω τον πλήρη έλεγχο.Casp έγραψε: 01 Σεπ 2024, 19:23
Έλα τώρα ρε συ. Να κρατάς κινητό και να βλέπεις το κινητό ναι οκ το καταλαβαίνω επειδή ΔΕΝ είσαι συγκεντρωμένος στον δρόμο.
Το να κοιτάς τον δρόμο όμως και να είσαι συγκεντρωμένος αλλά να πίνεις μια γουλιά απ' τον καφέ σου, αν πεταχτεί ένα μωρό στο δρόμο ή ένα ζωάκι, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ θα πατήσεις φρένο και θα αφήσει το χέρι σου αυτόματα τον ριμαδοκαφέ λόγω ενστικτωδούς αντίδρασης. Την στιγμή που αντικρύζεις τον κίνδυνο, το τελευταίο που θα σκεφτεί κανείς είναι τον καφέ. Δεν θα σε εμποδίσει ο καφές ή οτιδήποτε άλλο κρατάς εκείνη την ώρα ή κάνεις (πχ να "παίζεις" με τις ρυθμίσεις των πλήκτρων ή την μουσική) να πάρεις το τιμόνι ή να ρίξεις την ταχύτητα. Απλά τα κάνουν τραγικά για να το δικαιολογήσουν. Αλλά όντως τώρα, έχει γίνει ποτέ ατύχημα επειδή κάποιος έπινε καφέ εκείνη την στιγμή; Και το ατύχημα έγινε εξαιτίας του καφέ; Πόσα τέτοια ατυχήματα έγιναν για να δικαιολογείται το μέτρο;
Και εγω απο προσωπικη εμπειρια μιλαω επειδη και εγω χρησιμοποιω συνεχως το αμαξι. Παλια εκοβα 150 χλμ την μερα. Πινω πολλες φορες καφε σαν οδηγαω και ισα ισα που αν δεν το εκανα η οδηγηση θα μου εφερνε υπνηλια - εκει ηταν που θα κινδυνευα και εγω και οι αλλοι. Και αυτα τα λιγα δευτερολεπτα που κραταω τον καφε και πινω, δεν ενιωσα στιγμη οτι χανω τον παραμικρο ελεγχο στο αμαξι επειδη κοιταω τον δρομο και ειμαι συγκεντρωμενη. Αλλα πραγματα που δεν εχουν απαγορευτει ειναι πολυ πιο σοβαρα και μπορει να κοστισουν ζωες (πχ να οδηγας αυπνος ή μετα απο πολυωρη εργασια)
Αχα. Το πεταγμα τσεκουριου εχει την ιδια επικινδυνοτητα με τον καφε την ωρα που οδηγαςGoBzi έγραψε: 07 Σεπ 2024, 13:34Και εγώ είμαι καλός στο πέταγμα τσεκουριού, απορώ γιατί απαγορεύουν στον κόσμο να πετάει τσεκούρια δεξιά και αριστερά.Casp έγραψε: 03 Σεπ 2024, 09:45Πραγματικα δεν μπορω να κανω εικονα αυτο που λες επειδη οταν εισαι σε κινδυνο ειτε εσυ ειτε καποιος αλλος, θα επικεντρωθεις στον κινδυνο και τιποτα αλλο δεν θα εχει σημασια. Δεν θα εχει νοημα αν χυθηκε πανω σου ο καφες για να σου κοστισει δευτερολεπτα στην αντιδραση. Ετυχε να χυθει καταλαθος ο καφες την ωρα που οδηγουσα, χωρις να υπαρχει ο οποιοσδηποτε κινδυνος και απλα συνεχιζα να οδηγαω κανονικα μεχρι να βρω τοπο να παρκαρω για να καθαρισω το αμαξι.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 02 Σεπ 2024, 08:33
Δεν είναι σίγουρο ότι θα αφήσεις τον καφέ αλλά κι αν υποθέσουμε ότι τον πέταξες ενώ πριν τον είχες κοντά στο στήθος σου, θα πέσει επάνω σου, αυτό θα προσθέσει στον πανικό σου και θα θα κοστίσει πολύτιμα δεύτερα. Στο τέλος δεν είναι όλα τα ατυχήματα σοβαρά ή θανατηφόρα. Ας πούμε κάποιος θα προτιμήσει να συνεχίσει να έχει στο χέρι τον καφέ απ' το να αποφύγει μια γάτα, κάτι που θα έκανε αν δεν κρατούσε τίποτα. Για το τι τα προκαλεί είμαι σίγουρος ότι πολλά ατυχήματα έγιναν λόγω κινητού π.χ. μα ποτέ δεν καταγράφηκαν ως τέτοια. Μην με παρεξηγείς, δεν λέω ότι το μέτρο είναι σωστό. Λέω ότι δεν είναι απολύτως λάθος. Από προσωπική πείρα επειδή ταξιδεύω αρκετά με αμάξι και πίνω φυσικά πολύ καφέ, την ώρα που σηκώνω το ποτήρι εν κινήσει για να πιω δεν αισθάνομαι ότι έχω τον πλήρη έλεγχο.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση