!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΡΥΠΑΣ

Ανθρώπινες κατασκευές, διάφορα χόμπυ, έργα - do it yourself, είδη μοντελισμού.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΡΥΠΑΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Fata_Morgana έγραψε: 27 Αύγ 2024, 23:03 Μια λίμα δεν έχει η γυναίκα σου; με υπομονή κάτι μπορείς να κάνεις. Σαλιο δε νομιζω να χρειαστεί.
δεν ξερεις τι γινεται με σαλιο και υπομονη;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Machine ghost

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Machine ghost »

καλύτερα να νοικιάσει υδρομάχαιρο
Χασκογελάνε τα δάσα.
Machine ghost

Ασέβαστος έγραψε: 27 Αύγ 2024, 23:15
Fata_Morgana έγραψε: 27 Αύγ 2024, 23:03 Μια λίμα δεν έχει η γυναίκα σου; με υπομονή κάτι μπορείς να κάνεις. Σαλιο δε νομιζω να χρειαστεί.
και με ονυχοκόπτη κατεβάζεις ευκάλυπτο με τα κωάλα απανω.
Χασκογελάνε τα δάσα.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Machine ghost έγραψε: 27 Αύγ 2024, 23:15
Αγις έγραψε: 27 Αύγ 2024, 23:11
Machine ghost έγραψε: 27 Αύγ 2024, 23:06

η άλλη η μισοτρελλη λέει για λίμα!
μια φορά χρησιμοποιησα το σεσουαρ της γυναικας για να παρουν τα καρβουνα στη ψησταρια, και κοιμομουνα δυο βδομάδες στην ιματιοθήκη του σκαιλαμπ.
Εικόνα
εξυπνάκια και συ

μου αρεσε το ινοξ της μου χε σπασει τον μπούτσο να το φέρω απο έξω και δεν το χρησιμοποιουσε ποτε, μόνο οταν το πήρα για bbq φούρεψε.
δοκιμασμενο εργαλειο - υπαρχει κ η ελπιδα να το περασει για σεσουαρ κ να μην ξαναχρειαστει κομμωτηριο
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Ασέβαστος έγραψε: 27 Αύγ 2024, 23:14
μπερδευεσαι με αυτα του ντρεμελ, που ειναι πολυ ψιλα, και λιωνουν πριν προλαβεις να καμεις δλεια.
1.5 ποντος ειναι του δρεμελ διαμετρος, ιδια με αυτα που εβαλες, και εχω πολυ πιο ακριβα απο αυτα που εβαλες, δεν τα τρωει αμεσως, απλα δεν τρωνε αυτα γενικά καλα, δοκιμασε σε παρακαλώ οταν βρεις μια ευκαιρία σε μια σπατουλα να φας τις γωνίες, πετρα απο την μια και ενα 60/80αρι απο την αλλη, και πες μου αν βλεπεις 20 φορες πιο καλο τρόχισμα.
Machine ghost

Αγις έγραψε: 27 Αύγ 2024, 23:18
Machine ghost έγραψε: 27 Αύγ 2024, 23:15
Αγις έγραψε: 27 Αύγ 2024, 23:11

Εικόνα
εξυπνάκια και συ

μου αρεσε το ινοξ της μου χε σπασει τον μπούτσο να το φέρω απο έξω και δεν το χρησιμοποιουσε ποτε, μόνο οταν το πήρα για bbq φούρεψε.
δοκιμασμενο εργαλειο - υπαρχει κ η ελπιδα να το περασει για σεσουαρ κ να μην ξαναχρειαστει κομμωτηριο
:011:
Χασκογελάνε τα δάσα.
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana »

Ασέβαστος έγραψε: 27 Αύγ 2024, 23:15
Από τον ΣΕ το πρωτοέμαθα αυτό. Για αυτό του το λέω :lol:
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

enaon έγραψε: 27 Αύγ 2024, 23:19
μπερδευεσαι με αυτα του ντρεμελ, που ειναι πολυ ψιλα, και λιωνουν πριν προλαβεις να καμεις δλεια.
1.5 ποντος ειναι του δρεμελ διαμετρος, ιδια με αυτα που εβαλες, και εχω πολυ πιο ακριβα απο αυτα που εβαλες, δεν τα τρωει αμεσως, απλα δεν τρωνε αυτα γενικά καλα, δοκιμασε σε παρακαλώ οταν βρεις μια ευκαιρία σε μια σπατουλα να φας τις γωνίες, πετρα απο την μια και ενα 60/80αρι απο την αλλη, και πες μου αν βλεπεις 20 φορες πιο καλο τρόχισμα.
δε λεω ψιλα σε διαμετρο, μικρη σημασια εχει. σε κοκκομετρια λεω.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Machine ghost

Σατανίκο αν έχεις ευκαλύπτους στο μπάνιο σου έρχομε με το χουσγκβάρνα , που κόβει καισε μηδενική βαρύτης, μη μασας
Χασκογελάνε τα δάσα.
Machine ghost

Ασέβαστος έγραψε: 27 Αύγ 2024, 23:22
enaon έγραψε: 27 Αύγ 2024, 23:19
δε λεω ψιλα σε διαμετρο, μικρη σημασια εχει. σε κοκκομετρια λεω.
αα για κοκκομετρια πρεπει μα αγοράσει και δονούμενα κόσκινα,
Είπε κανεις για βιντεοσκόπηση και ανεβασμα συσιφώνι;
Χασκογελάνε τα δάσα.
Άβαταρ μέλους
enaon

Ασέβαστος έγραψε: 27 Αύγ 2024, 23:22 δε λεω ψιλα σε διαμετρο, μικρη σημασια εχει. σε κοκκομετρια λεω.
ειπες οτι θα το φαει αμέσως γιαυτο φαντάστηκα διαμετρο, αν εχουν μικρη κοκομετρία πως θα τα φαει, απλα θα πατινάρουν πανω. Τεσπα δοκιμασε αν θές, στο ζηταω γιατι λογικά αυριο θα ειναι τοσο απλο οσο ηταν τωρα για εμενα, απο περιεργεια, και για να μην σε βριζω ασκοπα αν παω να παρω και δεν τρώει καλυτερα απο γυαλόχαρτο.

αυτες τις ημερες φτιαχνω αλλες 5 τουαλετες, εχω φαει αλουμινιο ατασαλι και ριτίνη παρα πολυ, αν αληθεια τροχιζουν οι πετρες σου θα παρω, οι δικές μου ξερω οτι ειναι αστειο μπροστα στους κοφτες διαμαντιου για γρανιτη που εβαλα πριν, χειρότερες απο γυαλοχαρτο.
Machine ghost

enaon έγραψε: 27 Αύγ 2024, 23:26
Ασέβαστος έγραψε: 27 Αύγ 2024, 23:22 δε λεω ψιλα σε διαμετρο, μικρη σημασια εχει. σε κοκκομετρια λεω.
ειπες οτι θα το φαει αμέσως γιαυτο φαντάστηκα διαμετρο, αν εχουν μικρη κοκομετρία πως θα τα φαει, απλα θα πατινάρουν πανω. Τεσπα δοκιμασε αν θές, στο ζηταω γιατι λογικά αυριο θα ειναι τοσο απλο οσο ηταν τωρα για εμενα, απο περιεργεια, και για να μην σε βριζω ασκοπα αν παω να παρω και δεν τρώει καλυτερα απο γυαλόχαρτο.

αυτες τις ημερες φτιαχνω αλλες 5 τουαλετες, εχω φαει αλουμινιο ατασαλι και ριτίνη παρα πολυ, αν αληθεια τροχιζουν οι πετρες σου θα παρω, οι δικές μου ξερω οτι ειναι αστειο μπροστα στους κοφτες διαμαντιου για γρανιτη που εβαλα πριν, χειρότερες απο γυαλοχαρτο.
συ ρε φτιάχνεις τις χεστρες της niki ;;
Χασκογελάνε τα δάσα.
Άβαταρ μέλους
enaon

ε ναι, αφου το εχει πει και εκεινη.
Machine ghost

Αντε ρε σατανίκο απο πέρυσι το καλοκαίρι έχεις τη μπαταρια στο κουτι της, ποτε θα την βάλεις!, ε αμα ειναι ετσι φώναζα και υδραυλικό!
Χασκογελάνε τα δάσα.
Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick »

Πάρε τη χέστρα και πήγαινε την σε έναν οδοντίατρο να την φτιάξει με τον τροχό.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Χόμπυ • Κατασκευές • Μοντελισμός”