δεν ξερεις τι γινεται με σαλιο και υπομονη;Fata_Morgana έγραψε: 27 Αύγ 2024, 23:03 Μια λίμα δεν έχει η γυναίκα σου; με υπομονή κάτι μπορείς να κάνεις. Σαλιο δε νομιζω να χρειαστεί.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΡΥΠΑΣ
Re: ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΡΥΠΑΣ
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
Machine ghost
-
Machine ghost
και με ονυχοκόπτη κατεβάζεις ευκάλυπτο με τα κωάλα απανω.Ασέβαστος έγραψε: 27 Αύγ 2024, 23:15δεν ξερεις τι γινεται με σαλιο και υπομονη;Fata_Morgana έγραψε: 27 Αύγ 2024, 23:03 Μια λίμα δεν έχει η γυναίκα σου; με υπομονή κάτι μπορείς να κάνεις. Σαλιο δε νομιζω να χρειαστεί.
Χασκογελάνε τα δάσα.
δοκιμασμενο εργαλειο - υπαρχει κ η ελπιδα να το περασει για σεσουαρ κ να μην ξαναχρειαστει κομμωτηριοMachine ghost έγραψε: 27 Αύγ 2024, 23:15εξυπνάκια και συΑγις έγραψε: 27 Αύγ 2024, 23:11Machine ghost έγραψε: 27 Αύγ 2024, 23:06
η άλλη η μισοτρελλη λέει για λίμα!
μια φορά χρησιμοποιησα το σεσουαρ της γυναικας για να παρουν τα καρβουνα στη ψησταρια, και κοιμομουνα δυο βδομάδες στην ιματιοθήκη του σκαιλαμπ.![]()
μου αρεσε το ινοξ της μου χε σπασει τον μπούτσο να το φέρω απο έξω και δεν το χρησιμοποιουσε ποτε, μόνο οταν το πήρα για bbq φούρεψε.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
1.5 ποντος ειναι του δρεμελ διαμετρος, ιδια με αυτα που εβαλες, και εχω πολυ πιο ακριβα απο αυτα που εβαλες, δεν τα τρωει αμεσως, απλα δεν τρωνε αυτα γενικά καλα, δοκιμασε σε παρακαλώ οταν βρεις μια ευκαιρία σε μια σπατουλα να φας τις γωνίες, πετρα απο την μια και ενα 60/80αρι απο την αλλη, και πες μου αν βλεπεις 20 φορες πιο καλο τρόχισμα.Ασέβαστος έγραψε: 27 Αύγ 2024, 23:14
μπερδευεσαι με αυτα του ντρεμελ, που ειναι πολυ ψιλα, και λιωνουν πριν προλαβεις να καμεις δλεια.
-
Machine ghost
Αγις έγραψε: 27 Αύγ 2024, 23:18δοκιμασμενο εργαλειο - υπαρχει κ η ελπιδα να το περασει για σεσουαρ κ να μην ξαναχρειαστει κομμωτηριοMachine ghost έγραψε: 27 Αύγ 2024, 23:15εξυπνάκια και συ
μου αρεσε το ινοξ της μου χε σπασει τον μπούτσο να το φέρω απο έξω και δεν το χρησιμοποιουσε ποτε, μόνο οταν το πήρα για bbq φούρεψε.
Χασκογελάνε τα δάσα.
- Fata_Morgana
Από τον ΣΕ το πρωτοέμαθα αυτό. Για αυτό του το λέωΑσέβαστος έγραψε: 27 Αύγ 2024, 23:15δεν ξερεις τι γινεται με σαλιο και υπομονη;Fata_Morgana έγραψε: 27 Αύγ 2024, 23:03 Μια λίμα δεν έχει η γυναίκα σου; με υπομονή κάτι μπορείς να κάνεις. Σαλιο δε νομιζω να χρειαστεί.
δε λεω ψιλα σε διαμετρο, μικρη σημασια εχει. σε κοκκομετρια λεω.enaon έγραψε: 27 Αύγ 2024, 23:191.5 ποντος ειναι του δρεμελ διαμετρος, ιδια με αυτα που εβαλες, και εχω πολυ πιο ακριβα απο αυτα που εβαλες, δεν τα τρωει αμεσως, απλα δεν τρωνε αυτα γενικά καλα, δοκιμασε σε παρακαλώ οταν βρεις μια ευκαιρία σε μια σπατουλα να φας τις γωνίες, πετρα απο την μια και ενα 60/80αρι απο την αλλη, και πες μου αν βλεπεις 20 φορες πιο καλο τρόχισμα.Ασέβαστος έγραψε: 27 Αύγ 2024, 23:14
μπερδευεσαι με αυτα του ντρεμελ, που ειναι πολυ ψιλα, και λιωνουν πριν προλαβεις να καμεις δλεια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
-
Machine ghost
Σατανίκο αν έχεις ευκαλύπτους στο μπάνιο σου έρχομε με το χουσγκβάρνα , που κόβει καισε μηδενική βαρύτης, μη μασας
Χασκογελάνε τα δάσα.
-
Machine ghost
αα για κοκκομετρια πρεπει μα αγοράσει και δονούμενα κόσκινα,Ασέβαστος έγραψε: 27 Αύγ 2024, 23:22δε λεω ψιλα σε διαμετρο, μικρη σημασια εχει. σε κοκκομετρια λεω.enaon έγραψε: 27 Αύγ 2024, 23:191.5 ποντος ειναι του δρεμελ διαμετρος, ιδια με αυτα που εβαλες, και εχω πολυ πιο ακριβα απο αυτα που εβαλες, δεν τα τρωει αμεσως, απλα δεν τρωνε αυτα γενικά καλα, δοκιμασε σε παρακαλώ οταν βρεις μια ευκαιρία σε μια σπατουλα να φας τις γωνίες, πετρα απο την μια και ενα 60/80αρι απο την αλλη, και πες μου αν βλεπεις 20 φορες πιο καλο τρόχισμα.Ασέβαστος έγραψε: 27 Αύγ 2024, 23:14
Είπε κανεις για βιντεοσκόπηση και ανεβασμα συσιφώνι;
Χασκογελάνε τα δάσα.
ειπες οτι θα το φαει αμέσως γιαυτο φαντάστηκα διαμετρο, αν εχουν μικρη κοκομετρία πως θα τα φαει, απλα θα πατινάρουν πανω. Τεσπα δοκιμασε αν θές, στο ζηταω γιατι λογικά αυριο θα ειναι τοσο απλο οσο ηταν τωρα για εμενα, απο περιεργεια, και για να μην σε βριζω ασκοπα αν παω να παρω και δεν τρώει καλυτερα απο γυαλόχαρτο.Ασέβαστος έγραψε: 27 Αύγ 2024, 23:22 δε λεω ψιλα σε διαμετρο, μικρη σημασια εχει. σε κοκκομετρια λεω.
αυτες τις ημερες φτιαχνω αλλες 5 τουαλετες, εχω φαει αλουμινιο ατασαλι και ριτίνη παρα πολυ, αν αληθεια τροχιζουν οι πετρες σου θα παρω, οι δικές μου ξερω οτι ειναι αστειο μπροστα στους κοφτες διαμαντιου για γρανιτη που εβαλα πριν, χειρότερες απο γυαλοχαρτο.
-
Machine ghost
συ ρε φτιάχνεις τις χεστρες της niki ;;enaon έγραψε: 27 Αύγ 2024, 23:26ειπες οτι θα το φαει αμέσως γιαυτο φαντάστηκα διαμετρο, αν εχουν μικρη κοκομετρία πως θα τα φαει, απλα θα πατινάρουν πανω. Τεσπα δοκιμασε αν θές, στο ζηταω γιατι λογικά αυριο θα ειναι τοσο απλο οσο ηταν τωρα για εμενα, απο περιεργεια, και για να μην σε βριζω ασκοπα αν παω να παρω και δεν τρώει καλυτερα απο γυαλόχαρτο.Ασέβαστος έγραψε: 27 Αύγ 2024, 23:22 δε λεω ψιλα σε διαμετρο, μικρη σημασια εχει. σε κοκκομετρια λεω.
αυτες τις ημερες φτιαχνω αλλες 5 τουαλετες, εχω φαει αλουμινιο ατασαλι και ριτίνη παρα πολυ, αν αληθεια τροχιζουν οι πετρες σου θα παρω, οι δικές μου ξερω οτι ειναι αστειο μπροστα στους κοφτες διαμαντιου για γρανιτη που εβαλα πριν, χειρότερες απο γυαλοχαρτο.
Χασκογελάνε τα δάσα.
ε ναι, αφου το εχει πει και εκεινη.
-
Machine ghost
Αντε ρε σατανίκο απο πέρυσι το καλοκαίρι έχεις τη μπαταρια στο κουτι της, ποτε θα την βάλεις!, ε αμα ειναι ετσι φώναζα και υδραυλικό!
Χασκογελάνε τα δάσα.
Πάρε τη χέστρα και πήγαινε την σε έναν οδοντίατρο να την φτιάξει με τον τροχό.