Μιλάει κιόλας;
Δεν του το 'χα. Μπράβο.
Ναι αλλά έχει και πολλά είδη βλακείας, δεν είναι έτσι απλά τα πράματα.Δημοκράτης έγραψε: 27 Αύγ 2024, 00:04Ok μπορεί ως ακαδημαϊκός να είναι καλόςLord Brum έγραψε: 26 Αύγ 2024, 22:00Νομίζω ότι απόκοσμα έχω γράψει φαίνεται ότι μόνο ΠΑΣΟΚ δεν ειμαι. Δεν λέω ότι είναι καλός ή καλός πολιτικός ο δούκας, κανεις δεν ξέρει να πει ακόμα αλλά βάσει αριθμού δξμημοσιευσεων και ετεροαναφορων δεν είναι απλά καθηγητής, είναι καθηγηταρας. Έχει 5300 ετεροαναφορες στα 45 του. Μακάρι ένας στους 10 καθηγητές μας να ήταν σαν αυτόν. Έχει βιογραφικό.που στέκεται σε οποιοδήποτε πανεπιστήμιο του κοσμουΔημοκράτης έγραψε: 26 Αύγ 2024, 09:34
Ε άμα είναι καθηγητής στο πολυτεχνείο
Να κάνουμε έναν έλεγχο στο πως εγινε δεπ ένας τέτοιος ηλιθιος
Μετά πάμε στον 2ο νόμο βλακειας
Η πιθανότητα να είναι κάποιος βλακας είναι ανεξάρτητη από κάθε άλλο χαρακτηριστικο
Μπορεί να είσαι πλούσιος, με πτυχίο, με καλή δουλειά και να παραμένεις βλακας
Επίσης αναρωτιέμαι πως εισι σε θέση να γράφεις και να θυμάσαι μαζί να αναπνέεις ενώ είσαι εντελώς ηλιθιοςnyxtovios έγραψε: 27 Αύγ 2024, 00:18Ναι αλλά έχει και πολλά είδη βλακείας, δεν είναι έτσι απλά τα πράματα.Δημοκράτης έγραψε: 27 Αύγ 2024, 00:04Ok μπορεί ως ακαδημαϊκός να είναι καλόςLord Brum έγραψε: 26 Αύγ 2024, 22:00
Νομίζω ότι απόκοσμα έχω γράψει φαίνεται ότι μόνο ΠΑΣΟΚ δεν ειμαι. Δεν λέω ότι είναι καλός ή καλός πολιτικός ο δούκας, κανεις δεν ξέρει να πει ακόμα αλλά βάσει αριθμού δξμημοσιευσεων και ετεροαναφορων δεν είναι απλά καθηγητής, είναι καθηγηταρας. Έχει 5300 ετεροαναφορες στα 45 του. Μακάρι ένας στους 10 καθηγητές μας να ήταν σαν αυτόν. Έχει βιογραφικό.που στέκεται σε οποιοδήποτε πανεπιστήμιο του κοσμου
Η πιθανότητα να είναι κάποιος βλακας είναι ανεξάρτητη από κάθε άλλο χαρακτηριστικο
Π.χ. εσύ ανήκεις σε μια κατηγορία μόνος σου, όταν αναρωτιέσαι πως κάναν δεπ έναν με 5000 αναφορές, όταν έχουν κάνει τον καιρίδη και το λοβέρδο.
Δημοκράτης έγραψε: 27 Αύγ 2024, 01:20Επίσης αναρωτιέμαι πως εισι σε θέση να γράφεις και να θυμάσαι μαζί να αναπνέεις ενώ είσαι εντελώς ηλιθιοςnyxtovios έγραψε: 27 Αύγ 2024, 00:18Ναι αλλά έχει και πολλά είδη βλακείας, δεν είναι έτσι απλά τα πράματα.Δημοκράτης έγραψε: 27 Αύγ 2024, 00:04
Ok μπορεί ως ακαδημαϊκός να είναι καλός
Π.χ. εσύ ανήκεις σε μια κατηγορία μόνος σου, όταν αναρωτιέσαι πως κάναν δεπ έναν με 5000 αναφορές, όταν έχουν κάνει τον καιρίδη και το λοβέρδο.
Σε κατέστρεψαν αυτοί που "μαζί τα φάγατε". Τώρα δεν έχει πια "λεφτά υπάρχουν", ούτε λεφτόδενδρα.Ίακχος έγραψε: 24 Αύγ 2024, 00:04Ε όχι δε φτάνω σε αυτό το σημείο. Είμαι στο πατριωτικό ΠΑΣΟΚ να ξέρεις, υπάρχουν αριστεροί που με θεωρούν ακροδεξιο. Αλλά ναι ο Κούλης με κατέστρεψε και θέλω να φύγει.

Οχι χαζη ειναιΊακχος έγραψε: 27 Αύγ 2024, 13:35 Η Πόπη Τσαπανιδου αποδέχτηκε την έδρα Επικρατείας του ΣΎΡΙΖΑ
https://www.athensvoice.gr/epikairotita ... YzLQt9_56g