!!! DEVELOPMENT MODE !!!
τί σας φτιάχνει τη διάθεση;
Re: τί σας φτιάχνει τη διάθεση;
η πολυθρόνα μου που πέφτει η πλάτη της και βγαίνει κ υποπόδιο
αν δεν υπήρχε αναγκη να ξεπεράσω τον φόβο μου, δεν θα εβγαινα ποτέ απο το σπίτι
αν δεν υπήρχε αναγκη να ξεπεράσω τον φόβο μου, δεν θα εβγαινα ποτέ απο το σπίτι
~~¥~~
Αρκετά πράγματα. Ένα από αυτά, η αναδιαρρύθμιση των επίπλων στο διαμέρισμά μου (την οποία έκανα σήμερα) και είμαι αρκετά ικανοποιημένη.
Ο χώρος δείχνει πιο ζεστός, ότι πρέπει για την εποχή. Μένει να μπουν και τα χαλιά που έχω δώσει για καθάρισμα και φύλαξη και θα είναι κομπλέ.
Ο χώρος δείχνει πιο ζεστός, ότι πρέπει για την εποχή. Μένει να μπουν και τα χαλιά που έχω δώσει για καθάρισμα και φύλαξη και θα είναι κομπλέ.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
μη επανδρωμένη σέλφι
aLiCat έγραψε: 03 Δεκ 2018, 15:08 Αρκετά πράγματα. Ένα από αυτά, η αναδιαρρύθμιση των επίπλων στο διαμέρισμά μου (την οποία έκανα σήμερα) και είμαι αρκετά ικανοποιημένη.
Ο χώρος δείχνει πιο ζεστός, ότι πρέπει για την εποχή. Μένει να μπουν και τα χαλιά που έχω δώσει για καθάρισμα και φύλαξη και θα είναι κομπλέ.![]()
να καθαρίζω μονος μου τα χαλιά με ηλεκτρική (και πατώντας μονο με κάλτσες σε αυτά)
Ναι αλλά όταν θέλεις να τα φυλάξεις για ολόκληρο το καλοκαίρι, ένα πέρασμα με ηλεκτρική δεν αρκεί για να καθαρίσουν σε βάθος (ακόμα κι αν το καθάρισμα γίνεται πατώντας μόνο με τις κάλτσες).μη επανδρωμένη σέλφι έγραψε: 03 Δεκ 2018, 15:58aLiCat έγραψε: 03 Δεκ 2018, 15:08 Αρκετά πράγματα. Ένα από αυτά, η αναδιαρρύθμιση των επίπλων στο διαμέρισμά μου (την οποία έκανα σήμερα) και είμαι αρκετά ικανοποιημένη.
Ο χώρος δείχνει πιο ζεστός, ότι πρέπει για την εποχή. Μένει να μπουν και τα χαλιά που έχω δώσει για καθάρισμα και φύλαξη και θα είναι κομπλέ.![]()
να καθαρίζω μονος μου τα χαλιά με ηλεκτρική (και πατώντας μονο με κάλτσες σε αυτά)
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
μη επανδρωμένη σέλφι
Μπουχαχα
Δεν γίνεται το καθάρισμα με κάλτσες, με κάλτσες στον χώρο του χαλιού πατάω πάντα προκειμένου να επαρκεί το καθάρισμα με ηλεκτρική
Και τούτο οχι γιατι τσιγκουνευομαι το ποσο του καθαρισμού με εργολαβια αλλα επειδή πρώτον ολα τα πραγματα στην ψωροκωσταινα γίνονται σκατα με εργολαβια (και τα χωρίς εργολαβια επισης) [μια φορα το δωσα και το γυρισαν πιο βρωμικο], Δευτερον και στην περιπτωση να έπεσα (που συνηθως στην περιπτωση πέφτω) [πχ την πέφτω σε μελος που δεν εχει καν πμ λολ], ακομα και ετσι, έως ότου το έδινα για καθαρισμό, θα σιχαινομουν να ματαπατώ την κάθε βρωμιά που εφερα απο το ακάθαρτό εξωτερικό περιβάλλον (σπανιως, βγαίνω απο την τρολοσπηλια) [αλλα οταν βγαίνω, πολυ βρωμα αδερφάκι μου] και τρίτον τσιγκουνευομαι (πολυ) [παρα πολυ]
Δεν γίνεται το καθάρισμα με κάλτσες, με κάλτσες στον χώρο του χαλιού πατάω πάντα προκειμένου να επαρκεί το καθάρισμα με ηλεκτρική
Και τούτο οχι γιατι τσιγκουνευομαι το ποσο του καθαρισμού με εργολαβια αλλα επειδή πρώτον ολα τα πραγματα στην ψωροκωσταινα γίνονται σκατα με εργολαβια (και τα χωρίς εργολαβια επισης) [μια φορα το δωσα και το γυρισαν πιο βρωμικο], Δευτερον και στην περιπτωση να έπεσα (που συνηθως στην περιπτωση πέφτω) [πχ την πέφτω σε μελος που δεν εχει καν πμ λολ], ακομα και ετσι, έως ότου το έδινα για καθαρισμό, θα σιχαινομουν να ματαπατώ την κάθε βρωμιά που εφερα απο το ακάθαρτό εξωτερικό περιβάλλον (σπανιως, βγαίνω απο την τρολοσπηλια) [αλλα οταν βγαίνω, πολυ βρωμα αδερφάκι μου] και τρίτον τσιγκουνευομαι (πολυ) [παρα πολυ]
Δεν βρήκες το σωστό συνεργείο καθαρισμού, αφού στα επέστρεφαν πιο βρώμικα από πριν.μη επανδρωμένη σέλφι έγραψε: 04 Δεκ 2018, 00:00 Μπουχαχα
Τσιγκούνης... ένα από τα χειρότερά μου!
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
μη επανδρωμένη σέλφι
υπάρχουν και σπρέι καθαρισμού
επίσης, κάποτε γνώρισα έναν τύπο που έλεγε ότι τα δερμάτινα στα καθαριστήρια τα καθαρίζανε με βαζελίνη (σουβλατζή, μην κάνεις παράθεση
)
και ξέρεις πόσο χρεώνανε (σχέση1)
επίσης ήξερα έναν τύπο (όχι περίπτωση μπομπ αυτή) που δούλευε κέτερινγκ σε τρικούβερτα γλέντια και χρέωναν σαμπάνιες την μία μετλα την άλλη, μόνο που η πρώτη ήταν σαμπάνια και τα υπόλοιπες ήταν γκαζόζες αλλά όλοι ήτανε πολύ τύφλα για να το αντιληφθούνε (σχέση2)
από τις σχέσεις 1+2 (και άλλες μπόλικες, μην σας κουράζω,καταλάβατε το γενικό κλίμα) προκυπτει οτι: πρώτον και τα χαλιά ένα τίναγμα θα τους κάμουνε και δεύτερον ο αστυνομικός είναι μπουζούκι
επειδή με προβλημάτισες όμως
πόσα τετραγωνικά είναι τα χαλιά που δίνεις;
πόσα τετραγωνικά το μεγαλύτερο εξ' αυτών του σαλονιού;
πόσες θέσεις καναπέ χωράει πάνω;
πόσοι άλλοι κάθονται εκτός από σένα και την γάτα;
-//- για το υπνοδωμάτιο
πότε θα βρεθεί μια γυναίκα που δεν θα επικροτεί βεβαίως την τσιγκουνιά αλλά δεν θα την θεωρεί το μεγαλύτερο ελάττωμα;
επίσης, κάποτε γνώρισα έναν τύπο που έλεγε ότι τα δερμάτινα στα καθαριστήρια τα καθαρίζανε με βαζελίνη (σουβλατζή, μην κάνεις παράθεση
και ξέρεις πόσο χρεώνανε (σχέση1)
επίσης ήξερα έναν τύπο (όχι περίπτωση μπομπ αυτή) που δούλευε κέτερινγκ σε τρικούβερτα γλέντια και χρέωναν σαμπάνιες την μία μετλα την άλλη, μόνο που η πρώτη ήταν σαμπάνια και τα υπόλοιπες ήταν γκαζόζες αλλά όλοι ήτανε πολύ τύφλα για να το αντιληφθούνε (σχέση2)
από τις σχέσεις 1+2 (και άλλες μπόλικες, μην σας κουράζω,καταλάβατε το γενικό κλίμα) προκυπτει οτι: πρώτον και τα χαλιά ένα τίναγμα θα τους κάμουνε και δεύτερον ο αστυνομικός είναι μπουζούκι
επειδή με προβλημάτισες όμως
πόσα τετραγωνικά είναι τα χαλιά που δίνεις;
πόσα τετραγωνικά το μεγαλύτερο εξ' αυτών του σαλονιού;
πόσες θέσεις καναπέ χωράει πάνω;
πόσοι άλλοι κάθονται εκτός από σένα και την γάτα;
-//- για το υπνοδωμάτιο
πότε θα βρεθεί μια γυναίκα που δεν θα επικροτεί βεβαίως την τσιγκουνιά αλλά δεν θα την θεωρεί το μεγαλύτερο ελάττωμα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος μη επανδρωμένη σέλφι την 04 Δεκ 2018, 02:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Γραφικός
Είχα πει για κοπέλες που με κοιτάζουν σε προηγούμενη ανάρτηση αλλά τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Να μια λίστα
1. Η κοπέλα μου (μου την χαλάει ενίοτε, αλλά κυρίως μου την φκιάχνει).
2. Η καλή μουσική: Η Κάλας, ο Καζαντζίδης, οι Dream Theater, o Mingus (όχι μόνο αυτοί, έφερα τα πιο αντιπροσωπευτικά παραδείγματα). Παίζει να είμαι χάλια και θα βάλω κάτι στο mp3 player και θα νιώσω ωραία. Αν είχα φράγκα θα επένδυα σε ένα καλό ηχοσύστημα.
3. Το να μου λένε "μπράβο" άτομα που εκτιμώ και να ξέρω ότι το εννοούνε.
4. Το να μου επιτίθεται κάποιος και να αποδεικνύομαι πιο σκληρός αντίπαλος απ' ότι περίμενε.
5. Το να έχω καταφέρει να μην πιω καθόλου τσίπουρο για μια μέρα.
6. Το καλό τσίπουρο.
7. Ηλιοβασίλεμα- ανατολή.
Το 1ο είναι αδιαμφισβήτητα πρώτο. Το 2ο δεν είναι πιο σημαντικό από το 3ο, αλλά το έβαλα δεύτερο για το πόση λίγη προσπάθεια χρειάζεται σε σχέση με την αποτελεσματικότητά του. Αν έκρινα αποκλειστικά από το πόσο μου φτιάχνει την διάθεση θα έμπαινε προτελευταίο. Το 4 έχει γίνει τέσσερις φορές όλες κι όλες αλλά ήταν γαμάτο. Το 5 και το 6 μου φτιάχνουν παρομοίως την διάθεση, ίσως λίγο περισσότερο το 6 αλλά εξισορροπείται από τις τύψεις που νιώθω μετά.
1. Η κοπέλα μου (μου την χαλάει ενίοτε, αλλά κυρίως μου την φκιάχνει).
2. Η καλή μουσική: Η Κάλας, ο Καζαντζίδης, οι Dream Theater, o Mingus (όχι μόνο αυτοί, έφερα τα πιο αντιπροσωπευτικά παραδείγματα). Παίζει να είμαι χάλια και θα βάλω κάτι στο mp3 player και θα νιώσω ωραία. Αν είχα φράγκα θα επένδυα σε ένα καλό ηχοσύστημα.
3. Το να μου λένε "μπράβο" άτομα που εκτιμώ και να ξέρω ότι το εννοούνε.
4. Το να μου επιτίθεται κάποιος και να αποδεικνύομαι πιο σκληρός αντίπαλος απ' ότι περίμενε.
5. Το να έχω καταφέρει να μην πιω καθόλου τσίπουρο για μια μέρα.
6. Το καλό τσίπουρο.
7. Ηλιοβασίλεμα- ανατολή.
Το 1ο είναι αδιαμφισβήτητα πρώτο. Το 2ο δεν είναι πιο σημαντικό από το 3ο, αλλά το έβαλα δεύτερο για το πόση λίγη προσπάθεια χρειάζεται σε σχέση με την αποτελεσματικότητά του. Αν έκρινα αποκλειστικά από το πόσο μου φτιάχνει την διάθεση θα έμπαινε προτελευταίο. Το 4 έχει γίνει τέσσερις φορές όλες κι όλες αλλά ήταν γαμάτο. Το 5 και το 6 μου φτιάχνουν παρομοίως την διάθεση, ίσως λίγο περισσότερο το 6 αλλά εξισορροπείται από τις τύψεις που νιώθω μετά.
-
μη επανδρωμένη σέλφι
Και εμένα, παρόλα τα ευτράπελα που μπορεί να συμβούν το διασκεδάζουμε, χαλάλι και τα 180 δεν θα τα πάρουμε μαζί στον τάφο!
the end
-
νύχτα
τώρα θυμήθηκα τον Φινγκόλφιν, το καλούτσκο μου είχε πει:
"παίζεις πολύ ωραία, ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΗ μουσική"
Άλλα που μου φτιάχνουν τη διάθεση:
-Παράθυρο ανοιχτό σε θάλασσα.
-Η αίσθηση βελούδου, σατέν ή μεταξιού.
-Το γουργουρητό της γάτας.
-Η ανακούφιση από μια σωματική ανάγκη.
-Το άρωμα ανθισμένου δέντρου γαζίας.
-Ο χορός.
-Βραδυνή βόλτα στο στολισμένο για τις γιορτές κέντρο της πόλης.
-Να ταΐζω ένα ζωάκι (ενίοτε και τρολάκι),
κι έπεται συνέχεια...
-Παράθυρο ανοιχτό σε θάλασσα.
-Η αίσθηση βελούδου, σατέν ή μεταξιού.
-Το γουργουρητό της γάτας.
-Η ανακούφιση από μια σωματική ανάγκη.
-Το άρωμα ανθισμένου δέντρου γαζίας.
-Ο χορός.
-Βραδυνή βόλτα στο στολισμένο για τις γιορτές κέντρο της πόλης.
-Να ταΐζω ένα ζωάκι (ενίοτε και τρολάκι),
κι έπεται συνέχεια...
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση